Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Heh... ne znam da li je easter egg ili je jednostavno propust kod dizajna (u što sumljam), ili opet imamo renegade developera veseljka (kao referenca na WoW na nadgrobnom spomeniku), ali Qeen Jennah u Divinity Reachu ne nosi gacice ispod haljine. Pleasure pit nije teksturiran ali je dupe golo da više ne može hehehe. Kako je rekao buddy iz guilda, šteta što Logan troši tako fine piece of ass.

Found by yours truly, kako sam uočio, ono, slučajno jel, kamera proletila i to... {#}

Reportao sam bug iz znatiželje, ako maknu uskoro, znamo da je netko bio veseljko, ako ostave - easter egg. Baš me zanima što će biti. {#} Nije mi se dalo sad ljepit ss... može svatko chekirati. 

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Guild Wars 2
Obi Wan kaže...

mislim da je moj server (desolation) sa grandarom... pleskaju vas ko malu dicu...

ja jos nisam niti usao u pvp aspekte igre, trenutno farmam citadel of flame za gear...

Nda, Desolation nas ispljeska dobrano. Sjecam se kad smo 2 dana za redom bili sa vama. Probudim se oko 7, a 100% svijeta drzi Desolation. onda ostatak dana osvajamo podrucja od vas, budemo podjedniki po bodovima po tiku, ali nemos nadoknadit sto imate sva 3 orba i sto ste kroz noc/jutro osvojili oko 80-100k bodova.

Jako dobro organizirani WvW server sa ljudima koji su voljni radit nocnu smjenu, jednako kao i oni koji zatim odrade dnevnu. Pre HC za mene, a buduci nam se stalno vracate, vjerujem da i nemate neku konkurenciju. Kad vas nema Gandara pobjeduje, ponekad i Blacktide, ali ugl Gandara. Medjutim slijedeci dan opet vs Desolation i te ruzne razlike u bodovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 7:45 (Rhodin).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Po map chatu citam da ko fol dosta amera islo na server Desolation i zato dok mi spavamo oni kolju po WvW.

Ima istine u tome ili frikovi is Desolationa jednostavno nemaju vremena spavat?

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ne znam, ali mislim da je stvar u amerima jer ne vjerujem da je toliko ljudi voljno cijelu noc usred tjedna peglat po WvW. Ipak, ako to njih veseli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jeste ameri nas mrcvare. al ajde, ja sam zadovoljan i s drugim mjestom :)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
17 godina
SimeKZ kaže...
jel vi i dalje morate gasiti firewall da bi mogli igrat? Malo mi ti smeta, makar sam stavio potpuno dopustenje.

Ja ga ne gasim, sve radi uredno.

17 godina

to je tocno, dosta amera ima na desolation, u mom guildu imam bas officera za amere...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

evo ah poceo radit...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Guild Wars 2

Jel itko probao igrat na US severu?

Sta se tice laga i tako to?

Imam dosta cudno radno vrijeme pa sam si razmisljao da bi mi mozda vise odgovaralo da mi je prime time od cca 22h do 02h.

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ima netko neki pametni savjet za weaponsmithing? na 55 sam zapeo, imam hrpetinu materijala za iron tier, ali ne znam sto tu dalje? Imam coppera, ali potrebe za onim drugima materijalima su ogromne i ne mogu ih zadovoljit.

EDIT: nemojte me krivo razumijet, vecinom levelam sa experimentiranjem, trj. izradom itema u discovery tabu, ali sad sam vec pretkraj svojih mogucnosti

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 13:29 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ima netko neki pametni savjet za weaponsmithing? na 55 sam zapeo, imam hrpetinu materijala za iron tier, ali ne znam sto tu dalje? Imam coppera, ali potrebe za onim drugima materijalima su ogromne i ne mogu ih zadovoljit.

EDIT: nemojte me krivo razumijet, vecinom levelam sa experimentiranjem, trj. izradom itema u discovery tabu, ali sad sam vec pretkraj svojih mogucnosti

Moras ici grindati LVL1 ingridients, Blood, scales, dust, bones, little claws..... isto kao i kod armora, iskreno preporucam da ne dizes to u startu, jer je velik problem zbog ingridienta, posebno nemoj radit kao ja i dizat armorsmith i weaponsmith istovremeno!

Kada AH proradi, bit ce lakse dizati (iako skupo!).

http://gw2craftmap.bteamgaming.com/

ovo dosta pomaze, barem dobijes generalnu ideju, gdje farmati za ingridients!

I naravno recepti:

http://www.gw2db.com/recipes/weaponsmith

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
jel vi i dalje morate gasiti firewall da bi mogli igrat? Malo mi ti smeta, makar sam stavio potpuno dopustenje.

Ne moras gasit firewall, barem vecina nas (mislim) to nije napravila, pa opet radi. Samo permissioni i to je dosta.

Client zna redovito izbacit taj error kod logina, kad ti kaze da zeza firewall il campus network i slicno. Stvarni problem je da je login server vjerojatno preopterecen. Sacekaj pol minute, pa probaj opet login. Ako nece iz prve il druge, uglavnom uspije iz max 5 pokusaja, osim ak je neki peak time ili taman izasao novi patch pa svi zele opet instant natrag unutra.

@Rhodin

Da tak je meni leatherworking zapeo na 130. Fine crafting matsa treba u pretjeranim kolicinama, sto znaci ili ic farmat ih u nize zone ili cekat TP pa ih tamo kupit po bezobraznim cijenama (ili poslat sve u 3 majcina spawn pointa, pa il mijenjat profesiju il cekat da cijene padnu). S druge strane jewlera sam bez ikakvih problema digao na 300 i sad jos laganini farmanje uz lvlanje i onda ga potegnut do maxa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 13:46 (Nisam).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

cini mi se da je TP poceo raditi :))) sad kad sam igrao radio je i mogu vam rec isplatilo se cekat 7 dana da ga naprave jer je stvarno fenomenalan nema sta nema :D i izgleda da nisu uzeli prevelik zalogaj s tim da bude global ipak je to Anet :) sa velikim egom :D

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Mozda smo se krivo razumijeli. Dakle level 80 sam, imam pristup svim materijalima. Imao sam herpetinu materijala (scale, blood, claw, totem....) i iako nisam sve iskoristio, na lvl 59 sam trenutno, a od svih orzuja sam napravio po 1 od svake vrste osim tamo gdje mi je falilo materijala (dakle bio sam nesto kraci sa bone chipovima i jos jednim materijalom, pa mislim da nemam mace, hammer i spear sa ta 2 materijala). ne znam jesam li imao posebnu nesrecu pa mi nije procao crit toliko ili je nesto drugo bio problem, ali sad se nalazim u glupoj situaciji....

Ostaje mi ici farmat mobove, ali me zanima ima li kakav guide gdje se najbolje farma koji od tih pojedinih materijala? Takodjer mislim da cu morat krenut one bolje komponente radit (dovel sa copperom) ali oni trebaju 6 a ne 3 tih rijetkih materijala svaki.

Ne znam. Zanima me je li tko imao istih problema, jesu li to uopce problemi ili realno stanje, jer u beti sam doso do 75 bez problema. Ne znam je li to nerfano u medjuvremenu ili sta? Jer jos sam na copperu, a naletio sam na zid vec sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evo nakon mnogobrojnih kombinacija( profesija , rasa) konacno sam si nasao kombinaciju( zenski asura elementalist). Pa me zanima neke stvari u vezi questova, kad obavim neki dynamic event gore u kutu mi pise da je event zavrsen, sad mene zanima dali ja to moram,nekom javiti da sam zavrsio ili mi se to samo,rijesi. Ja samo stisnem dismis(nadam se da je to ok) i zasto mogu vise puta obaviti isti quest(event)?
Sry ak je to vec bilo. Jbg bio sam dijete WOW-a pa me malo zaglupio u nekim stvarima
15 godina
Rhodin kaže...

Mozda smo se krivo razumijeli. Dakle level 80 sam, imam pristup svim materijalima. Imao sam herpetinu materijala (scale, blood, claw, totem....) i iako nisam sve iskoristio, na lvl 59 sam trenutno, a od svih orzuja sam napravio po 1 od svake vrste osim tamo gdje mi je falilo materijala (dakle bio sam nesto kraci sa bone chipovima i jos jednim materijalom, pa mislim da nemam mace, hammer i spear sa ta 2 materijala). ne znam jesam li imao posebnu nesrecu pa mi nije procao crit toliko ili je nesto drugo bio problem, ali sad se nalazim u glupoj situaciji....

Ostaje mi ici farmat mobove, ali me zanima ima li kakav guide gdje se najbolje farma koji od tih pojedinih materijala? Takodjer mislim da cu morat krenut one bolje komponente radit (dovel sa copperom) ali oni trebaju 6 a ne 3 tih rijetkih materijala svaki.

Ne znam. Zanima me je li tko imao istih problema, jesu li to uopce problemi ili realno stanje, jer u beti sam doso do 75 bez problema. Ne znam je li to nerfano u medjuvremenu ili sta? Jer jos sam na copperu, a naletio sam na zid vec sad.

Lokacije dobrog dijela mobova možeš naći na wikiju, za neke od njih pišu i lvli (pošto se isti mobovi ponavljaju na nekim mapama). Tu još uključi database pokoji i mislim da bi to trebalo biti dosta.

Ja recimo znam da bloodove dropaju harpyi, spideri, batovi i oni nekakvi scales (bar mislim da je tak neš..nešto sa skelk i to. nisam još pohvatao nazive mobova). Scalese dobivaš uglavnom od morskih ribica (baracuda, morski cucki i sl). Toteme dobivaš od primitivnih humanoidnih mobova (jedriga, ne znam kako se zovu). Claw...može se zaključit da dolazi od živina sa kandžama. Mislim da su ih meni batovi dropali.

E sad, što se lokacija tiče to ćeš se morat sam informirati, ali pretpostavljam da imaš solidnu ideju otkud krenuti :)

15 godina
Point-X kaže...
Evo nakon mnogobrojnih kombinacija( profesija , rasa) konacno sam si nasao kombinaciju( zenski asura elementalist). Pa me zanima neke stvari u vezi questova, kad obavim neki dynamic event gore u kutu mi pise da je event zavrsen, sad mene zanima dali ja to moram,nekom javiti da sam zavrsio ili mi se to samo,rijesi. Ja samo stisnem dismis(nadam se da je to ok) i zasto mogu vise puta obaviti isti quest(event)?
Sry ak je to vec bilo. Jbg bio sam dijete WOW-a pa me malo zaglupio u nekim stvarima

Ne moraš nigdje ništa javljati. Samo stisneš da makneš poruku. Čim ti piše nagrada ispod (exp, pare, karma) znači da si to dobio i event je gotov. Uostalom možeš vidjeti dolje po exp baru kako ti mali particlesi putuju prema njemu i puni se nakon eventa ili questa ili bilo kakvog dobivanja expa.

17 godina
neaktivan
DaDoXy kaže...

cini mi se da je TP poceo raditi :))) sad kad sam igrao radio je i mogu vam rec isplatilo se cekat 7 dana da ga naprave jer je stvarno fenomenalan nema sta nema :D i izgleda da nisu uzeli prevelik zalogaj s tim da bude global ipak je to Anet :) sa velikim egom :D

TP radi vec neko vijeme jer sam i ja par dana unazad uspjevao nesto prodati i kupiti. Ali cim neko u prime time kaze na chatu TP radi,svi navale server goes down,hehe....Znaci kad se logiras na TP suti i prodavaj:-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 15:52 (drocketman).
16 godina
Point-X kaže...

Ništa ne predaješ ni uzimaš ako si u zoni odnosno području gdje se event odvija automatski sudjeluješ u njemu. Svoj doprinos riješavanju vidiš na kraju kada ti iskoči ona medalja (zlatna, srebrena itd).

Svaki event možeš obaviti više puta iz razloga što je event a ne quest. Znači neki događaj koji se odvija u danom vremenu na određenom djelu mape (npr. napad razbojnika na selo ili odbrana workera koji rade na popravci mosta itd). Ti eventi se periodički ponavljaju i možeš svaki put sudjelovati u njima ako želiš.

Primjeti da neki eventi utječu i na gameplay naprimjer ako ne uspjete obraniti workere koji popravljaju most onda če most biti srušen neko vrijeme i morat češ iči alternativnim putem ako pak uspjete odbraniti onda je most popravljen i samim tim prohodan.

Eh da, obično ti poruka iskoči na ekranu ako je neki event u tvojoj blizini a na mapi možeš točno vidjeti gdje je event.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Hm, sad sam skuzio, zasto ja nemam svojeg minijaturnog Rytlocka peta?

EDIT: Ipak sam dobio, samo je naknadno doslo, nakon prve ture itema, a poslije nisam vise gledao.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 16:21 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel morate i vi svaki put nakon reconecta ruture napraviti autorizaciju preko maila da bi mogli uci u igru?

13 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Jel morate i vi svaki put nakon reconecta ruture napraviti autorizaciju preko maila da bi mogli uci u igru?

nista brate samo kad bude autorizacija stavi da ti zapamti to login mjesto i neces vise morat :D npr i u mene se svaki put mjenja ip kad gasim racunar tj kad se rekonektujem pa sam stavio da pamti login mjesto sta vec i ne moram svaki put dozvoljavat pristup...

15 godina
neaktivan
Point-X kaže...

I ne zaboravi da zatim mozes poci kod srca i vidjet sto ima ponudit u razmjenu za karmu.

16 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Ja prodajem jednu svoju kopiju pa ako tko hoće... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja prodajem jednu svoju kopiju pa ako tko hoće... :)

?

A da nije slučajno...?
15 godina
Guild Wars 2

Ekipa moze kratko pitanjce? Koji server biste preporucili? Pretpostavljam EU neki koji nije naravno Full. Ne znam gdje ima nase ekipe... nisam ni ovu temu pratio, a evo danas sam kupio igru pa sam ipak odlucio pitati prije nego odaberem home world.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
gandari...
15 godina

Mislis "Gandara" ?

17 godina
neaktivan
Ivan_T kaže...

Mislis "Gandara" ?

Da vecina ekipe koja je ovdje je na Gandari, neki su na Desolationu, neki na Gunnar's Holdu, ali su u manjini, vecina nas je na Gandari.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
15 godina

Thanks, onda cu odabrati taj....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice