Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
Tonči kaže...

Graf kaže prošli milijun, to je 200.000 više od 800.000 i 50% više od GW2. :) No, to je manje bitno jer i EVE ima peak od 60-70k pa žive godinama kao vrhunski MMO.

Čekaj, WHAT?! - LOL - oni su Trading Posta stavili za SVE? Cijeli EU+US ili samo po regiji? Čak je i cijeli EU ogroman pothvat. EVE ima velikih problema sa 60k istovremeno i Jita sektorom (glavni hub), a CCP ima najveći 1-shard klaster od svih u industriji. malo su previše zagrizli u ArenaNetu. Valjda ego bivših Blizzardovaca koji su ga osnovali. :P

Jep, TP je za sve. A valjda ego, iako je trenutno samo Mike ostal od njih trojice :D

Oberstleutnant kaže...

meni se cini da je sve to jaci marketinski trik.

kao oni nisu ocekivali takvu navalu..hahha

pa to ne bi pas s maslom popusil.

Jedino mi nije jasno kako tocno taj marketinski trik ide njima na ruku, to mi objasni i mozda onda i promislim malo o ovoj tvojoj izjavi.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Zna netko di se trenutacno moze nabavit igra?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
drocketman kaže...

Ma sta jedan TP je za sve EU servere. To nisam znao.A sistem slanja mailom, sta takodjer mogu slati iteme drugim igracima ako su na drugom serveru?

Jedan TP nije za sve EU servere, vec je TP globalan, za sve EU servere, sve US servere i sve azijske servere, zato i imaju problema, jer nitko TP nije koristio i testirao u betama i stress testovima.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Trading_Post

Za ingame mail ne znam, nista ne pise na wikiju, znam samo da svojim characterima ne mozes slati mail.

Uh,nisam to znao da je TP global,to je dosta velika stvar.. Probao sam poslati item liku iz overflowa (lik je sa nekog drugog servera) i mail mu je dosao,cak mi je i platio 2s,hehe..

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Quaggani su mi trenutno rasa broj 1 po simpaticnosti. +1 {#}

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam da li svi znaju,ali barem za one koji tek pocinju,meni je trebalo dosta vremena da skuzim:-). U inventaru od lika kad vam se napune torbe ,na vrhu ima jedna mala ikonica (kao neki kotačić), kliknes na njega i odaberes deposit all collectables i automatski se sve iz inventara (matsi) prenesu u banku. Odlicna stvar!!

13 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Ne znam da li svi znaju,ali barem za one koji tek pocinju,meni je trebalo dosta vremena da skuzim:-). U inventaru od lika kad vam se napune torbe ,na vrhu ima jedna mala ikonica (kao neki kotačić), kliknes na njega i odaberes deposit all collectables i automatski se sve iz inventara (matsi) prenesu u banku. Odlicna stvar!!

Dok to nisam bio skuzio cijelo vrijeme sam se ko debil teleportirao u lion's arch, pospremao sve u banku i nazad na klanje.

13 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

meni se cini da je sve to jaci marketinski trik.

kao oni nisu ocekivali takvu navalu..hahha

pa to ne bi pas s maslom popusil.

al vidis brate ni meni nije bilo jasno sto tp ne radi al sad kako rekose da je globalni to je punoooo itema i punoooo raje stavlja... tako da sad nekako i razumijem problem...

16 godina
Guild Wars 2

Hahahaha, mozda smo trebali sastaviti ovdje upute za pocetnike. Dosta toga smo se neki navikli u betama pa nam je sada pod normalno :D

Da, TP je globalan, svi imaju isti i tu nastaje problem. Dosta dobro je i radio sinoc usprkos tome. Radi i danas, ali kazu da nekako rade rotaciju izmedju igraca dok ga ne posloze kako spada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ako cemo iskreno ja nikad za TP ili ti ga AH nisam cuo da je global ... iskreno svaka im cast na tome... obradovase me :D

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Neznam kome to radi, ali meni i mojoj ekipi nikako, probali ujutro, popodne ili navečer.

TP im je teški promašaj trenutno, ili nisu dovoljno ozbiljno shvatili TP ili im se ne žuri s tim ili su zagrizli prevelik komad kolača...

Više bi volio da im nešto drugo ne radi, di baš TP {#}

To je ipak jedna od važnih stvari u MMO igri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 15:44 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ma nadam se da ce ga popraviti za par dana ... msm bio bi red :D a sad me muci jedna stvar nezz dal da igram thiefa ili warra :(( u rangera sam se razocaro iskreno puno je pet dependant a ja bas ne volim petove... a bow obozavam tako da ipak ranger nije klasa za mene... sad kad se logujem moram odlucit warr il thief :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Genijalno mi je ovo sto ti smeta sto ranger ispaljuje 10 strijela u 3 sekunde i to ti nije realno ali ti je realno da ti rokas uzarene zube s neba i pljujes vatru iz dlanova. Its a freaking game! Kuzis, magija, izmisljeni svijet, nadnaravno i te fore...ako zelis realno idi igraj ArmU ili tak nest. Sto se tice elementalista s dual daggerima ocito nisi isprobao PvP, iako je i u PvEu to vrlo mocno oruzje ako ga koristis pravilno...

Ne switchas izmedju 4 attunmenta? Zasto igras onda elementalista...Nemozes swichat oruzja ali imas ih u biti imas 4. To je 2 vise nego ja na warrioru...sta radis dok su ti fire spellovi na cd? Pucas auto-attack?

Probaj malo vise mijenjati attunmente, i to cini u pokretu...ubrzo ce ti postat navika i pitat ces se kako si uopce igrao do sad. Lightning je super za brzo kretanje i single target. Air odlican kad ti zatreba brzi heal. Earth predobar za kontrolu vise od 2-3 moba od jednom. Fire savrsen za opening attack i sravnjivanje sa zemljom velikog broja neprijatelja kad se ne fokusiraju na tebe.

Elementalist je toliko zabavna klasa, samo moras poceti koristit ono sto ti je dano inace ce biti jako frustrirajuce lupati mobove samo u fire specu. Btw Scepter/Dagger isprobaj, bio mi je prezanimljiva kombinacija za lvlovanje u beti. Brz, efikasan i ubojit!

PvP duble daggeri...jer taj Thief nece znati sta ga je strefilo!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

pošto vidim da vas ima jako puno GW2 igrača, imam jednu moblu. Naime, radim na jednom seminarskom radu i treba mi vaša pomoć.

Kada uhvatite vremena molim Vas da ispunite kratku online anketu. Anketa je anonimna i podaci će se koristiti u svrhu seminarskog rada. Područje koje anketa obuhvaća je Republika Hrvatska.

Za ispuniti anketu trebat će vam 1-2 minute.

Pristupite anketi OVDJE.

Sličnu anketu ispuniti će igrači konkurentskog MMO-a.

Unaprijed se zahvaljujem :)

17 godina
neaktivan

Ma sve je to ok, ali nekako mi se cini da auto attack na fire radi veci damage nego svi air spelovi baceni u isto vrijeme...Prebacivanje ciljano, aha sad mi treba taj i taj spell je ok,ali stalno switchati iz jednog u drugi,ulaziti u cooldown na svim spelovima  mi je bezveze.

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Na korak sam od kupnje ovog čuda, no pitam, gdje je najjeftinije, i može li se sad kad je puna verzija izašla nekako probati trial?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Na korak sam od kupnje ovog čuda, no pitam, gdje je najjeftinije, i može li se sad kad je puna verzija izašla nekako probati trial?

Ne znam, zastopirali su digitalnu prodaju na svojim stranicama, jos se moze kupiti jedino od retail partnera ono sto je ostalo. Cijene zato naravno idu gore. Triala jos nema, igra je tek pred par dana izasla.

Hm, uzasno me nervira to sto mi kao guardianu Shield of Absorption i Binding Blade ne funkcioniraju na champion mobovima. Daj pa nema bolje kul stvari nego da mi Shield of Absorption odbaci grdosiju od 20 metara unazad van mog dometa. Ili da s Binding Bladeom povucem k sebi neku divonju ili zmajonju od 30 metara. Steta.

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

286 KN.http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=100208

296 KN. http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=650212384

Ako te muci postarina i ako ti ne treba kutija, zamoli ih da ti procitaju kod {#}

16 godina
1domagoj1 kaže...
4ucker kaže...

...

...

Hm, uzasno me nervira to sto mi kao guardianu Shield of Absorption i Binding Blade ne funkcioniraju na champion mobovima. Daj pa nema bolje kul stvari nego da mi Shield of Absorption odbaci grdosiju od 20 metara unazad van mog dometa. Ili da s Binding Bladeom povucem k sebi neku divonju ili zmajonju od 30 metara. Steta.

Imuni su na sve takve spellove. Iako, zanimljivost, nisu imuni na polymorph - znas kako je smijesno kad se risen giant pretvori u mou {#}

16 godina
Guild Wars 2

Ne znam kopka li vas kao i mene cemu sluze mystic coinovi. e pa da to rijesimo:

LINK

Isti covjek ima jako detaljan guide o craftanju:

LINK

Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Fakat me *ebu s ovim odlukama. Crack the code ili debrief the spy? Uf, choices choices... Prosli mi je lako bilo odabrati, ali ovaj nimalo.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2
The game client is unable to gain access to the log-in server at this time. This is most commonly caused by firewall or router settings, security applications, or connecting through a campus network.

code 42 5 13 210 101

Jel dobio tko ovakvu poruku prilikom kreiranja lika i pokusaja ulaska u igru?
Bio bih vrlo zahvalan na pomoci kako rijesiti taj problem, jer mi je firewall i sav ostali securty od windowsa iskljucen. a oni navode to kao problem i jos nes sa ruterom al to mi nije bas najjasnije.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
brate to je sad neka nova greska... evo na twiteru su napisali i ja sam dobio kad sam pokuso kreirat lika.. tako da sredice brzo barem se nadam...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Odlicna kuharica:

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z2fio/spoilers_cooking_guide_1400/

Note:

1. It’s incredibly easy to do and CHEAP
  2. Maxing cooking will give you INSANE experience
  3. Food gives you AMAZING buffs (how does 28% magic find, 30% more gold, and 10% more experience sound?) {#}

2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
joooj sad bas nasli errore izbacivat :((( igram rangera do 20 lvla i onda fkt skontam da nije za mene bas ne volim kad moram oko peta stalno i odlucim pokusat elementalista i ne mogu ga cr8 :(((

0 0 hvala 0
13 godina
jel vi i dalje morate gasiti firewall da bi mogli igrat? Malo mi ti smeta, makar sam stavio potpuno dopustenje.
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2
BTW ljudi koliki je omjer dobivenih izgubljenih world vs world na Gandari ? mislim jel dobar pvp server neda mi se bit na serveru koji konstantno gubi, nije mi to bas neka fora :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhys kaže...
BTW ljudi koliki je omjer dobivenih izgubljenih world vs world na Gandari ? mislim jel dobar pvp server neda mi se bit na serveru koji konstantno gubi, nije mi to bas neka fora :)

Serveri se nakon svake bitke matchaju jedni s drugima, bolji s boljima, losiji s losijima, tak da je nemoguce da ce server stalno gubiti. Ako pak bude, onda je to totalno njubarski server.

15 godina
neaktivan
Rhys kaže...

Ma nije ti neka fora a. Dodji i bori se, pomozi, ne budi papak. Ako neces, onda odi na ovi livi crni. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 0:08 (Arkulin).
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2
ma dolazim samo da me puste u igru napokon :), i dovlačim jos 5-6 igrača sa sobom kroz neki kraci vremenski period dok svi kupe i tako to :)

0 0 hvala 0
17 godina

mislim da je moj server (desolation) sa grandarom... pleskaju vas ko malu dicu...

ja jos nisam niti usao u pvp aspekte igre, trenutno farmam citadel of flame za gear...

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice