E yebiga, baš da se ja sad sjećam kak se auto zove, ja samo pišem ono što vidim iz priloženog 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"Baš se ja sjećam kako se auto zove"... pa nije u GTA bilo 100 auta koji započinju sa "Cheeta".
Baš mi je drago što su se bicikli vratili. To mi je bila jedna od najdražih stvari u SA,vozikati se s bmx-om po skate parku i preskakivati aute.
BTW dolaze još tri screenshota ovaj tjedan.Meni je najlakše pratiti ovu stranicu (koja je većini GTA fanova poznata)i forum za informacije.
zbog ove igre cu kupit konzolu, jedva cekam da izade. ono cemu se nadam je da cemo nakon sto zavrsimo pricu moc mnogo tog radit, kao u san andreasu.
zbog ove igre cu kupit konzolu, jedva cekam da izade. ono cemu se nadam je da cemo nakon sto zavrsimo pricu moc mnogo tog radit, kao u san andreasu.
nemoj jer ce vjerovatno malo nakon toga izaci nove generacije konzola pod malo mislim godina dvije
sta??? o cem ti? kakve nove genracije? pa kupit cu ju zobg gta v da mogu igrat kad izađe, da nemoram cekat pc verziju, kad pc verzija dođe ps3 ide u oglasnik.
sta??? o cem ti? kakve nove genracije? pa kupit cu ju zobg gta v da mogu igrat kad izađe, da nemoram cekat pc verziju, kad pc verzija dođe ps3 ide u oglasnik.
zaboravio sam da ce kasniti na pc :)
et i da mi je sad znat zasto sam dobio 2 td na svoj post kojim objasnjavam razlog kupnje konzole.
et i da mi je sad znat zasto sam dobio 2 td na svoj post kojim objasnjavam razlog kupnje konzole.
Imam neki osjećaj da je to zato što si rekao da ps3 ide u oglasnik kad izađe PC verzija.
Ako ćeš kupiti PS3 svakako odigraj Red Dead Redemption i GT5.
preso oboje, kad je izaso rdr isto tako sam kupio ps3 samo da to odigram i onda ga prodo. neznam u cemu je problem, sto ce mi ps3 osim za ekskluzive? to je jedina prednost nad pc-em.
Meni osobno je razlog tvoje kupovine glup, u najmanju ruku. Naime, ti ćeš kupiti PS3 verziju igre+trošak konzole za nekoliko mjeseci igranja prije nego što izađe PC verzija, a "kasnije ide u oglasnik". Pa brate mili, kupi PS3, ali nemoj ga prodavati, toliko dobrih igara izlazi i izašlo je (ekskluzive jel). A za GTA 5, valjda neki frend ima PS3 pa možeš kod njega.
Meni osobno je razlog tvoje kupovine glup, u najmanju ruku. Naime, ti ćeš kupiti PS3 verziju igre+trošak konzole za nekoliko mjeseci igranja prije nego što izađe PC verzija, a "kasnije ide u oglasnik". Pa brate mili, kupi PS3, ali nemoj ga prodavati, toliko dobrih igara izlazi i izašlo je (ekskluzive jel). A za GTA 5, valjda neki frend ima PS3 pa možeš kod njega.
igru cu dobit free, stari od frendice ima ducan s tim. a ps3 uzmem onaj fat od 60 gb za 600-700 kn i bok, nikakav veliki trosak, a poslije cu mozda imat gubitak od najvise od 100 kn. mogu da ic i kod nje igrat ali necu visit u necijoj kuci, to kad izađe nece me svijet vidit par dana/tjedana.
Ev glavnog lika mislim da ce on biti :((( http://nowgamer.net-genie.co.uk/siteimage/scale/0/0/339654.gif
Ev glavnog lika mislim da ce on biti :((( http://nowgamer.net-genie.co.uk/siteimage/scale/0/0/339654.gif
Previše je ružan da bude glavni lik. 
To se znalo već neko vrijeme, što je loše u tome?
Nije ni Niko bio Mister Balkana baš. 
Samo da budu dobre radio stanice. GTA IV nisam mogao slušat nit mi je bilo zanimljivo, dok na San Andreasu nisam gasio K-DST, K-Rose i Radio X.
dobra mi je ova ČETA
(glup sam ko qrac da nemogu shvatiti da je to legendarni Cheetah iz GTA III itd) 
Samo da budu dobre radio stanice. GTA IV nisam mogao slušat nit mi je bilo zanimljivo, dok na San Andreasu nisam gasio K-DST, K-Rose i Radio X.
meni je u vice city-u bio daleko najbolji radio.
meni je u vice city-u bio daleko najbolji radio.
Hehe,gta sa je imo najbolje radio stanice,za svakog ponešto. . .dok TA I sa onim njihovim JomJu ruskim sranjima. . .stalno sam gasio radio. . .jedanput sama stavio i onaj GTA SA Radio mod. . .
meni je gta iv bilo fora slusat vijesti na radiu, povezane sa pricom (ono vjest o nekom okrsaju i tako), bile su fora i internet stranice sa vijestima, i tv programi s japanskim "crticima"
Poceli SS-ovi...znaci lagano je "aktivan" marketing poceo...odnosno u pocecima je...lijepo lijepo...al onaj "starac" izgleda bit če nam i glavni lik xd...sve u svemu dobro..bicikle, avioni, auti, a bit če i jet ski sta mi se osobno jako dopada :)
can't wait! :D
stari ce bit glevni lik :(
ako vam se ne sviđa izgled glavnog lika, bit ce skinova pa si promjenite.
Samo se nadam da ce biti igra dobro optimizirana od samog pocetka, GTA IV je bio kritican u pocetku dok nisu dosli patchevi.
Neznam zašto bi toliko više htjeli igrati sa nekim mladolikim, zgodnim likom. Nekužim, što vam je to uopće bitno, kako bilo da bilo, zurit ćete u mušku guzicu igrajući gta.