Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.024.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GTA 5

E yebiga, baš da se ja sad sjećam kak se auto zove, ja samo pišem ono što vidim iz priloženog {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: GTA 5

"Baš se ja sjećam kako se auto zove"... pa nije u GTA bilo 100 auta koji započinju sa "Cheeta".

15 godina
neaktivan
GTA 5

Baš mi je drago što su se bicikli vratili. To mi je bila jedna od najdražih stvari u SA,vozikati se s bmx-om po skate parku i preskakivati aute.

BTW dolaze još tri screenshota ovaj tjedan.Meni je najlakše pratiti ovu stranicu   (koja je većini GTA fanova poznata)i forum za informacije.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

zbog ove igre cu kupit konzolu, jedva cekam da izade. ono cemu se nadam je da cemo nakon sto zavrsimo pricu moc mnogo tog radit, kao u san andreasu.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

zbog ove igre cu kupit konzolu, jedva cekam da izade. ono cemu se nadam je da cemo nakon sto zavrsimo pricu moc mnogo tog radit, kao u san andreasu.

nemoj jer ce vjerovatno malo nakon toga izaci nove generacije konzola pod malo mislim godina dvije

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
GTA 5

sta??? o cem ti? kakve nove genracije? pa kupit cu ju zobg gta v da mogu igrat kad izađe, da nemoram cekat pc verziju, kad pc verzija dođe ps3 ide u oglasnik.

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

sta??? o cem ti? kakve nove genracije? pa kupit cu ju zobg gta v da mogu igrat kad izađe, da nemoram cekat pc verziju, kad pc verzija dođe ps3 ide u oglasnik.

zaboravio sam da ce kasniti na pc :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
GTA 5

et i da mi je sad znat zasto sam dobio 2 td na svoj post kojim objasnjavam razlog kupnje konzole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

et i da mi je sad znat zasto sam dobio 2 td na svoj post kojim objasnjavam razlog kupnje konzole.

Imam neki osjećaj da je to zato što si rekao da ps3 ide u oglasnik kad izađe PC verzija.

Ako ćeš kupiti PS3 svakako odigraj Red Dead Redemption i GT5.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
GTA 5

preso oboje, kad je izaso rdr isto tako sam kupio ps3 samo da to odigram i onda ga prodo. neznam u cemu je problem, sto ce mi ps3 osim za ekskluzive? to je jedina prednost nad pc-em.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Meni osobno je razlog tvoje kupovine glup, u najmanju ruku. Naime, ti ćeš kupiti PS3 verziju igre+trošak konzole za nekoliko mjeseci igranja prije nego što izađe PC verzija, a "kasnije ide u oglasnik". Pa brate mili, kupi PS3, ali nemoj ga prodavati, toliko dobrih igara izlazi i izašlo je (ekskluzive jel). A za GTA 5, valjda neki frend ima PS3 pa možeš kod njega.

17 godina
AlienWare1 kaže...

Meni osobno je razlog tvoje kupovine glup, u najmanju ruku. Naime, ti ćeš kupiti PS3 verziju igre+trošak konzole za nekoliko mjeseci igranja prije nego što izađe PC verzija, a "kasnije ide u oglasnik". Pa brate mili, kupi PS3, ali nemoj ga prodavati, toliko dobrih igara izlazi i izašlo je (ekskluzive jel). A za GTA 5, valjda neki frend ima PS3 pa možeš kod njega.

igru cu dobit free, stari od frendice ima ducan s tim. a ps3 uzmem onaj fat od 60 gb za 600-700 kn i bok, nikakav veliki trosak, a poslije cu mozda imat gubitak od najvise od 100 kn. mogu da ic i kod nje igrat ali necu visit u necijoj kuci, to kad izađe nece me svijet vidit par dana/tjedana.

14 godina
neaktivan
GTA 5

Ev glavnog lika mislim da ce on biti :((( http://nowgamer.net-genie.co.uk/siteimage/scale/0/0/339654.gif

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stefag40 kaže...

Ev glavnog lika mislim da ce on biti :((( http://nowgamer.net-genie.co.uk/siteimage/scale/0/0/339654.gif

Previše je ružan da bude glavni lik. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
neaktivan
Hehehe jbg to i ja kazem :)))
17 godina
neaktivan
GTA 5

To se znalo već neko vrijeme, što je loše u tome?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nije ni Niko bio Mister Balkana baš. {#}

15 godina
GTA 5

Samo da budu dobre radio stanice. GTA IV nisam mogao slušat nit mi je bilo zanimljivo, dok na San Andreasu nisam gasio K-DST, K-Rose i Radio X.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

dobra mi je ova ČETA

(glup sam ko qrac da nemogu shvatiti da je to legendarni Cheetah iz GTA III itd)  {#}

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
Vapor kaže...

Samo da budu dobre radio stanice. GTA IV nisam mogao slušat nit mi je bilo zanimljivo, dok na San Andreasu nisam gasio K-DST, K-Rose i Radio X.

meni je u vice city-u bio daleko najbolji radio.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Vapor kaže...

meni je u vice city-u bio daleko najbolji radio.

Hehe,gta sa je imo najbolje radio stanice,za svakog ponešto. . .dok TA I sa onim njihovim JomJu ruskim sranjima. . .stalno sam gasio radio. . .jedanput sama stavio i onaj GTA SA Radio mod. . .


15 godina
neaktivan
GTA 5

meni je gta iv bilo fora slusat vijesti na radiu, povezane sa pricom (ono vjest o nekom okrsaju i tako), bile su fora i internet stranice sa vijestima, i tv programi s japanskim "crticima"

Potpis
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

meni je gta iv bilo fora slusat vijesti na radiu, povezane sa pricom (ono vjest o nekom okrsaju i tako), bile su fora i internet stranice sa vijestima, i tv programi s japanskim "crticima"

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
13 godina
neaktivan

Poceli SS-ovi...znaci lagano je "aktivan" marketing poceo...odnosno u pocecima je...lijepo lijepo...al onaj "starac" izgleda bit če nam i glavni lik xd...sve u svemu dobro..bicikle, avioni, auti, a bit če i jet ski sta mi se osobno jako dopada :)

14 godina
neaktivan
GTA 5

can't wait! :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

stari ce bit glevni lik :(

maxy
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

ako vam se ne sviđa izgled glavnog lika, bit ce skinova pa si promjenite.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
GTA 5

Samo se nadam da ce biti igra dobro optimizirana od samog pocetka, GTA IV je bio kritican u pocetku dok nisu dosli patchevi.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Neznam zašto bi toliko više htjeli igrati sa nekim mladolikim, zgodnim likom. Nekužim, što vam je to uopće bitno, kako bilo da bilo, zurit ćete u mušku guzicu igrajući gta.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
17 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

dali ovo sto pise na tablicama daje naznaku da ce gta 5 biti remake od san andreasa i dali je ono u pozadini ona policijska stanica.

nisam bas u toku s ovom temom pa me zato nemojte odmah popljuvat ako sam nesto krivo rekao :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice