Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.019.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Pročitao sam na kotaku.
15 godina
neaktivan
GTA 5
Sjajno.Oduševljen sam.Zaista super sklopljena igrica.Mnogo živosti je unešeno u nju.Grad diše kao nikada, zaista je prepun detalja, naizgled i predetaljno rekreiran, ma svaki segment zaslužuje odličnu ocjenu.Ali naravno, prerano je davati sudove nakon prvog trailera, ali poznavajću rockstar, vjerujem im, i jedva čekam izlazak ove igrice.
BTW, meni igra po likovima također malo podsjeća na sims3 :)

0 0 hvala 0
16 godina
AtomicBomb kaže...
Sjajno.Oduševljen sam.Zaista super sklopljena igrica.Mnogo živosti je unešeno u nju.Grad diše kao nikada, zaista je prepun detalja, naizgled i predetaljno rekreiran, ma svaki segment zaslužuje odličnu ocjenu.Ali naravno, prerano je davati sudove nakon prvog trailera, ali poznavajću rockstar, vjerujem im, i jedva čekam izlazak ove igrice.

I sve si ti to zaključio iz ovog malog trailera,prvog???!!!

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
AtomicBomb kaže...

I sve si ti to zaključio iz ovog malog trailera,prvog???!!!

Ne bi ti bilo na odmet da pročitaš moj post od početka do kraja, pa da onda kreneš pomahnitalo napadati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 20:59 (AtomicBomb).
16 godina
GTA 5

Jesam pročitao sam.U jednom dijelu pričaš kad da si vidio baš sve od igre(sve segmente) a onda kažeš kako je ipak prerano davat bilo kakav sud.{#} još gore

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5
Hvala dragom Bogu pa tvoj post ne razumijem niti malo zbog ne korištenja interpunkcijskih znakova.
Ali zaista se nemam namjeru raspravljati sa tobom, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ja.
Zaista ne znam čemu je potrebno sada analizirati moj stav oko navedenog trailera.Odigrao sam sve GTA igrice do sada, ljubitelj sam te franšize, praktički je jedina igrica uz PES i Nba zbog koje sam si nabavio konzolu.
Uostalom, igrao sam svaki GTA do sada, pa sam valjda dovoljno razumio što mogu očekivati iz trailera.Ako uzmemo u obzir moja očekivanja za prijašnje igrice.
Hvala i doviđenja.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

sam da budem opet mogao vozit avione :)

e da jel se meni to cini ili je ono cepelin u pozadini

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

sam da budem opet mogao vozit avione :)

e da jel se meni to cini ili je ono cepelin u pozadini

Rekao bih da je to cepelin jer avion nema takav oblik.{#}

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
GTA 5

da ga se bar moze vozit onda a bilo bi i fora da kada vozis avion da se mozes i u drugi avion sudarit :D pa eksplozija

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

da ga se bar moze vozit onda a bilo bi i fora da kada vozis avion da se mozes i u drugi avion sudarit :D pa eksplozija

Da slažem se volio bih da se svako vozilo može vozit. A ne ko u GTA 4 nemreš u avione jer su tu kao ukras.{#}

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
GTA 5

evo razlike između GTA V i GTA SA

GTA SA GTA SA
GTA V GTA V
Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...

Ss od SA je gameplay a od IV je trailer(Jos kad bih stavio postavke za graficku na quality bi bila dosta bolja grafika)

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
GDDR5 kaže...

Ss od SA je gameplay a od IV je trailer(Jos kad bih stavio postavke za graficku na quality bi bila dosta bolja grafika)

nisam ciljao na grafiku, nego sam htio pokazat koliko se tog promijenilo

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...
Mr.greenx kaže...
GDDR5 kaže...

nisam ciljao na grafiku, nego sam htio pokazat koliko se tog promijenilo

Aha onda ok {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
neaktivan
GTA 5

Onaj dio sa usijevima me podsjeća na misiju sa Truthom u San andreasu i paljenje marihuane hehe

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Jel vidiš ti kako zagađuju okolicu s tim odašiljačima mamicu im, čiji je vipov ili teletov? hahaha

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Napokon, to se trazilo od Rockstara. Jedva cekam release. {#}

RIP Marco Simoncelli //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Bilo bi spika kad bi se moga u onoj vanjskoj teretani nabildati pa onda gol i nabildan protrčkarati po plaži i yebavati nadobudne joggerice {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina

sad sam pogledao trailer i oduševljen sam,jedva čekam da ova igra ugleda svjetlost dana :))))

ovo ce se definitivno kupiti,još kad vidim da je ovo neka vrsta remekea San Andreasa,ma samo bolje može biti

16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Vercetti je mrtav, ako odete tamo u GTA IV u prvoj kući pored stubišta piše da su svi prijašni karakteri mrtvi OSIM CJa i onog Claudea iz GTA 2 jer je GTA 2 smješten u budućnost.

Također, DUBOKO SE NADAM da će bjelac biti ono izvan bande i to, a ovaj crnac će imat ghetto shit misije :)

A ne znam nisam to vidio ali ovdje ne pise to http://gta.wikia.com/Tommy_Vercetti

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
GTA 5

na pc-u ga mozemo ocekivat negdje 2013.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

tu pise da za njega nije utvrdeno da JE umro

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

kopirano sa linka kojeg je kolega naveo par postova gore

"Also known as:Thomas
Tomás
The Harwood Butcher
Mr. Vercetti
Mr. V
Tom

Status:Alive

Date of birth:1951"

Mr. V (5) je ŽIV i ima 61 godinu?

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ma frizura je ista gle

The protagonist is probably involved in some construction business, or architecture or something like that and looks very familiar. Any guesses?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 23:34 (Oldy).

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

A kad smo kod plavog auta na tablici piše SAN ANDREAS iznad broja registracije   {#}

dosta sam zoomirao valjda se vidi

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 23:57 (Oldy).

6 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...

A kad smo kod plavog auta na tablici piše SAN ANDREAS iznad broja registracije  {#}

dosta sam zoomirao valjda se vidi

Vodeći se tom pretpostavkom, nećemo imati samo LA nego sva tri grada.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
16 godina
neaktivan
GTA 5

Da na to sam i mislio :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

To nista ne znaci jer je San Andreas ime te fikcionalne drzave... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
GTA 5

evo officialni trailer ko nije pogleda neka pogleda 

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Oldy kaže...

To nista ne znaci jer je San Andreas ime te fikcionalne drzave...

Pa dobro bemu neće valjda u državi biti samo jedan grad onda ili? onda bi bilo na tablici LOS SANTOS valjda  {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice