- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BTW, meni igra po likovima također malo podsjeća na sims3 :)
I sve si ti to zaključio iz ovog malog trailera,prvog???!!!
I sve si ti to zaključio iz ovog malog trailera,prvog???!!!
Ne bi ti bilo na odmet da pročitaš moj post od početka do kraja, pa da onda kreneš pomahnitalo napadati.
Jesam pročitao sam.U jednom dijelu pričaš kad da si vidio baš sve od igre(sve segmente) a onda kažeš kako je ipak prerano davat bilo kakav sud.
još gore
Ali zaista se nemam namjeru raspravljati sa tobom, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ja.
Zaista ne znam čemu je potrebno sada analizirati moj stav oko navedenog trailera.Odigrao sam sve GTA igrice do sada, ljubitelj sam te franšize, praktički je jedina igrica uz PES i Nba zbog koje sam si nabavio konzolu.
Uostalom, igrao sam svaki GTA do sada, pa sam valjda dovoljno razumio što mogu očekivati iz trailera.Ako uzmemo u obzir moja očekivanja za prijašnje igrice.
Hvala i doviđenja.
sam da budem opet mogao vozit avione :)
e da jel se meni to cini ili je ono cepelin u pozadini
Rekao bih da je to cepelin jer avion nema takav oblik.
da ga se bar moze vozit onda a bilo bi i fora da kada vozis avion da se mozes i u drugi avion sudarit :D pa eksplozija
da ga se bar moze vozit onda a bilo bi i fora da kada vozis avion da se mozes i u drugi avion sudarit :D pa eksplozija
Da slažem se volio bih da se svako vozilo može vozit. A ne ko u GTA 4 nemreš u avione jer su tu kao ukras.
evo razlike između GTA V i GTA SA
Ss od SA je gameplay a od IV je trailer(Jos kad bih stavio postavke za graficku na quality bi bila dosta bolja grafika)
Ss od SA je gameplay a od IV je trailer(Jos kad bih stavio postavke za graficku na quality bi bila dosta bolja grafika)
nisam ciljao na grafiku, nego sam htio pokazat koliko se tog promijenilo
nisam ciljao na grafiku, nego sam htio pokazat koliko se tog promijenilo
Aha onda ok 
Onaj dio sa usijevima me podsjeća na misiju sa Truthom u San andreasu i paljenje marihuane hehe
Jel vidiš ti kako zagađuju okolicu s tim odašiljačima mamicu im, čiji je vipov ili teletov? hahaha
Napokon, to se trazilo od Rockstara. Jedva cekam release. 
Bilo bi spika kad bi se moga u onoj vanjskoj teretani nabildati pa onda gol i nabildan protrčkarati po plaži i yebavati nadobudne joggerice 
sad sam pogledao trailer i oduševljen sam,jedva čekam da ova igra ugleda svjetlost dana :))))
ovo ce se definitivno kupiti,još kad vidim da je ovo neka vrsta remekea San Andreasa,ma samo bolje može biti
Vercetti je mrtav, ako odete tamo u GTA IV u prvoj kući pored stubišta piše da su svi prijašni karakteri mrtvi OSIM CJa i onog Claudea iz GTA 2 jer je GTA 2 smješten u budućnost.
Također, DUBOKO SE NADAM da će bjelac biti ono izvan bande i to, a ovaj crnac će imat ghetto shit misije :)
A ne znam nisam to vidio ali ovdje ne pise to http://gta.wikia.com/Tommy_Vercetti
na pc-u ga mozemo ocekivat negdje 2013.
tu pise da za njega nije utvrdeno da JE umro
kopirano sa linka kojeg je kolega naveo par postova gore
"Also known as:Thomas
Tomás
The Harwood Butcher
Mr. Vercetti
Mr. V
Tom
Status:Alive
Date of birth:1951"
Mr. V (5) je ŽIV i ima 61 godinu?
A kad smo kod plavog auta na tablici piše SAN ANDREAS iznad broja registracije 
dosta sam zoomirao valjda se vidi
Vodeći se tom pretpostavkom, nećemo imati samo LA nego sva tri grada.
Da na to sam i mislio :)
To nista ne znaci jer je San Andreas ime te fikcionalne drzave...
To nista ne znaci jer je San Andreas ime te fikcionalne drzave...
Pa dobro bemu neće valjda u državi biti samo jedan grad onda ili? onda bi bilo na tablici LOS SANTOS valjda