Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.099.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Slash3322 kaže...

Ne znam u cemu je problem oko te grafike. 

-Gta V nije najavljen za PC, ali  vjerojatno ce doci 6 mj kasnije 

-kad igras bilo koju GTA igru, grafika uopce nije bitna (pa nije to battlefield), bitno je da se dobro zabavis {#}

-istina da PS3 i X360 po grafici zaostaju za PC-om, al jbg, 8-9 god. stare konzole jos uvijek imaju dosta dobru grafiku, dok PC svako malo moras nadogradivati da mozes igrati na high {#}

-ja recimo, imam Samsung 702p plazmu od 109cm (evo čak nije ni FullHD :) i osobno to me ne smeta kad je rijec o takvoj igretini (ocito ce biti game of the year) + uzmem neki polovni PS3 do 1500kn, zavalim se u fotelju, bezicni joystick i ja zadovoljan, ionako imam jos neke ekskluzive za odigrati. {#}

sve u svemu, nemojte spamati, raspravljati o optimizaciji, grafici. to sad nije bitno. {#}

Nije to takav tip igre koji ce pokupiti tu nagradu. Prije ce ju dobiti igra tipa The last of us. Uostalom izlazi puno odlicnih igara i vec je izasao Bioshock Infinite koji je pokupio odlicne ocjene.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 19:58 (mitchell).
14 godina
odjavljen
The White Wolf kaže...

Ne igrate bilo sta jer ni nemate sta igrat {#}

Sramota je ovo sto kazes. Ne mrzim konzole (fudbal mi na primer mnogo vise odgovara i bolji mi je osecaj dok igram, a kao da gledam pravu utakmicu na velikom TV-u), ali PC mnogo pati zbog njih... Ali cak i u takvoj situaciji PC opet nudi deset puta bolji kvalitet grafike i gameplay-a. Ti bi vise volio da imas neki jako dobar TV i konzolu nego neku novu osmojezgarnu ili i7 masinu uparenu sa GTX690 i nekim gejmerskim monitorom koji je izasao juce... Konzole nove izadju, budu super godinu dana (mnogo sam rekao), a onda se opet sve pojednostavljuje. Imamo mi PC igraci sta igrati, bas kao sto cemo i GTA V. I uzivanje ce da bude sto puta bolje kad budemo sa misem okretali kameru iz perspektive Trevora, a na taster space+A-D pravili "policajke" i  uklizavali u krivine sa Frenklinom. Mnoooogo bolji osecaj... GTA je igra koja je pocela zivot na PC-u, na platformi na kojoj ce se stalno nastavljati i izvoditi, pa makar i za konzole prvo izasla.

16 godina
neaktivan

PC pati zbog njih i sta sad mislite plakat zbog toga zauvijek??? to mi smeta kod PC gamera bahati ste mislite ako sad imate PC sa i7 i GTX690 da moraju developeri samo radit igre za vas koji imate takve masine ,istina skup PC ce uvijek imat bolju grafiku ali te igre ce izgledat malo bolje na takvom PC-u koji je sposoban za mnogo vise i zato se  kompici ne isplate zbog toga sam i odustao od PC-a  a vi mozete i dalje bacat pare i hvalit se s takvim komponentama od kojih nemate koristi konzole ce uvijek biti vise in i sa nekim sjajnim igrama koje nikad nece izaci za PC i daleko boljim eksluzivama a da li ce GTA V izac za PC to cemo vidit volio bi da ga zaigrate ali lako moguce da necete...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 2:49 (The White Wolf).
13 godina
neaktivan
GTA 5

Vidim da su u pol teme klinci koji se hvale grafom i da igru vrte na high jbg lako je vama tako mama i tata sve kupe pa imamo sve najj. Vidjet cete jednog dana kad ce te radit za placu nek vam je placa cca 4000kn dal ce vam past uopce na pamet uzet grafu od 3500kn -.-

6 0 hvala 0
16 godina
The White Wolf kaže...

PC pati zbog njih i sta sad mislite plakat zbog toga zauvijek??? to mi smeta kod PC gamera bahati ste mislite ako sad imate PC sa i7 i GTX690 da moraju developeri samo radit igre za vas koji imate takve masine ,istina skup PC ce uvijek imat bolju grafiku ali te igre ce izgledat malo bolje na takvom PC-u koji je sposoban za mnogo vise i zato se  kompici ne isplate zbog toga sam i odustao od PC-a  a vi mozete i dalje bacat pare i hvalit se s takvim komponentama od kojih nemate koristi konzole ce uvijek biti vise in i sa nekim sjajnim igrama koje nikad nece izaci za PC i daleko boljim eksluzivama a da li ce GTA V izac za PC to cemo vidit volio bi da ga zaigrate ali lako moguce da necete...

Ne zato što netko ima takav PC, nego zato što razvijanje igara za konzole unazađuje game development sam po sebi. Zato što talentirani ljudi bi možda rađe proveli više vremena na dizajnu igre kakvu su zamislili i htjeli bi ju napraviti što kvalitetnijom, ali su vezani lancima, tzv. konzolom. Ajde zamislite kakve be mi igre već danas imali, da one ne moraju biti osakaćene kako bi se vrtile na hardwareu starom 10 godina. I mogu ljudi pričati za konzole što god hoće, ali na PC-u ja ne moram plaćati da bih igrao online (khm, Xbox), igre su mi gotovo duplo jeftinije u samom startu, a još kad dođu razno razne akcije na steamu itd., miš >>>>>> analog na kontroleru ('nuff said)...

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
13 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
The White Wolf kaže...

Ne igrate bilo sta jer ni nemate sta igrat {#}

Sramota je ovo sto kazes. Ne mrzim konzole (fudbal mi na primer mnogo vise odgovara i bolji mi je osecaj dok igram, a kao da gledam pravu utakmicu na velikom TV-u), ali PC mnogo pati zbog njih... Ali cak i u takvoj situaciji PC opet nudi deset puta bolji kvalitet grafike i gameplay-a. Ti bi vise volio da imas neki jako dobar TV i konzolu nego neku novu osmojezgarnu ili i7 masinu uparenu sa GTX690 i nekim gejmerskim monitorom koji je izasao juce... Konzole nove izadju, budu super godinu dana (mnogo sam rekao), a onda se opet sve pojednostavljuje. Imamo mi PC igraci sta igrati, bas kao sto cemo i GTA V. I uzivanje ce da bude sto puta bolje kad budemo sa misem okretali kameru iz perspektive Trevora, a na taster space+A-D pravili "policajke" i  uklizavali u krivine sa Frenklinom. Mnoooogo bolji osecaj... GTA je igra koja je pocela zivot na PC-u, na platformi na kojoj ce se stalno nastavljati i izvoditi, pa makar i za konzole prvo izasla.

Dobro receno!

13 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

a da li ce GTA V izac za PC to cemo vidit volio bi da ga zaigrate ali lako moguce da necete...

GTAv ce izlazi za PC 100% kad su i prije mogli da rade igre za PC neznam zasto bi sada stali.

13 godina
neaktivan
GTA 5

GTA III-PS2 October 22, 2001,PC-May 20, 2002
GTA Vice City:PS2-October 29, 2002,PC-May 12, 2003
GTA San Andreas:PS2:October 26, 2004,PC- June 7, 2005
GTA IV:PS3:29 April 2008,PC-2 December 2008
GTA V:PS3:17 September 2013
svaka PC inacica gta igra je izasla 7-8mj poslije konzola
PC:vjerovatno may 2014

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 12:20 (SuperFulcrum).

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SuperFulcrum kaže...

Takoje {#}

16 godina
neaktivan
SuperFulcrum kaže...

pametnom dosta

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
odjavljen
GTA 5

puno je to za cekat

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Arnold Layne kaže...

puno je to za cekat

To je. I još se treba suzdržavat od gledanja svih mogućih spoilera :S Rockstarrrrrrrrrrr {#}

WordPress ❤
17 godina
GTA 5
Anketa za pc igrace.
11 Kupujem konzolu zbog gta v
69 Cekam pc verziju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
OriginalEXE kaže...
Arnold Layne kaže...

puno je to za cekat

To je. I još se treba suzdržavat od gledanja svih mogućih spoilera :S Rockstarrrrrrrrrrr {#}

nakon izlaska igre (za konzole ) stavi me na ignore :P

16 godina
neaktivan

blesavo je to sta pricas znaci po tebi bi svaka osoba koja voli igrat igre trebala imat PC sa najnovijim komponentama samo zato da bi freakovi poput tebe dobili najbolju grafiku efekte i ostalo i naravno da ce talentirani developeri probat napravit najbolje sto mogu za sve a ne samo za ljude sa kompicima od 10 000 kn kako ne shvacas  okreni se malo i pogledaj di zivis ako ti imas za super skup PC mislis da bi trebali napravit super sjajnu grafiku i ostalo da bi ti i jos takvih mogli igrat igre iz snova ako zelis grafiku kao u stvarnosti napravi drvenu pusku i idi trci po sumi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 15:34 (The White Wolf).
14 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

blesavo je to sta pricas znaci po tebi bi svaka osoba koja voli igrat igre trebala imat PC sa najnovijim komponentama samo zato da bi freakovi poput tebe dobili najbolju grafiku efekte i ostalo i naravno da ce talentirani developeri probat napravit najbolje sto mogu za sve a ne samo za ljude sa kompicima od 10 000 kn kako ne shvacas  okreni se malo i pogledaj di zivis ako ti imas za super skup PC mislis da bi trebali napravit super sjajnu grafiku i ostalo da bi ti i jos takvih mogli igrat igre iz snova ako zelis grafiku kao u stvarnosti napravi drvenu pusku i idi trci po sumi...

Sa konfom od 4k kuna se igra na max postavkama sa frameratom puno boljim od konzola.

EDIT: vidim da se niko ne slaze, pa recite zasto se nebi moglo igrati?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 17:01 (MARKOcVp).
16 godina
GTA 5

The 5 Most Exciting Things About Grand Theft Auto 5

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Eh da i ova će igra biti glavni krivac za porast nasilja u društvu {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

na GTA forumu su se trudili od početka identificirati sve zgrade, područja, planine i ostalo prema slikama i trailerima koje smo vidjeli dosad. I napravili su mapu kako bi igra trebala izgledati, odlično napravljeno, samo naravno sam grad Los Santos će biti veći nego tu jer je ovo bazirano samo na zgradama i mjestiam koje smo dosad vidjeli...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 19:47 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 6
18 godina
neaktivan

Uvijek mi je čudno kako mapa bude "odrezana" morem, tj. znaš da je nešto na sjeveru mape, ali ga u ovom GTA nema (SF i LV) :D.

14 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...

Sa konfom od 4k kuna se igra na max postavkama sa frameratom puno boljim od konzola.

EDIT: vidim da se niko ne slaze, pa recite zasto se nebi moglo igrati?

Evo ja sa mojom konfom na primer (koju sam svojevremeno platio nekih 500 evrica), ulupavam sve igre do sada na MAX, jedino sam Metro 2033 morao na High. Igram na rezoluciji 1280x1024, sto je identicno konzolama, i izuzev nekih igara gde iskljucim AA zbog kojeg FPS-a vise. U novijim igrama dobijam nekih 40 FPS-a u proseku i zadovoljan sam. Zato sam jednom spomenuo na par stranica iza, da bih voleo kada bi mi GTA V, kada izadje za PC naravno, radio kao GTA IV, koji se pokazao super na MAX (tu mislim na gustinu saobracaja, sencenja i slicno) jedino View Distanca je morala na 70, ponekad bi se desavalo da igra malo zastuca, obicno kada bi bila velika magla, ali daleko od toga da je bilo neigrivo. Danas, jedan prosecan PC ima snagu deset konzola.

14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Evo ja sa mojom konfom na primer (koju sam svojevremeno platio nekih 500 evrica), ulupavam sve igre do sada na MAX, jedino sam Metro 2033 morao na High. Igram na rezoluciji 1280x1024, sto je identicno konzolama, i izuzev nekih igara gde iskljucim AA zbog kojeg FPS-a vise. U novijim igrama dobijam nekih 40 FPS-a u proseku i zadovoljan sam. Zato sam jednom spomenuo na par stranica iza, da bih voleo kada bi mi GTA V, kada izadje za PC naravno, radio kao GTA IV, koji se pokazao super na MAX (tu mislim na gustinu saobracaja, sencenja i slicno) jedino View Distanca je morala na 70, ponekad bi se desavalo da igra malo zastuca, obicno kada bi bila velika magla, ali daleko od toga da je bilo neigrivo. Danas, jedan prosecan PC ima snagu deset konzola.

Kao da si iz Crne Gore {#}

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 18:29 (Shockwave).
14 godina
odjavljen
Shockwave kaže...

Zasto?... Sta ti imas protiv Crnih Goraca? {#}

14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Shockwave kaže...

Puno maštate {#}

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
14 godina
odjavljen
Shockwave kaže...
Comi123 kaže...
Shockwave kaže...

Puno maštate {#}

Zaebavas.

13 godina
GTA 5

Očekivano, GTA V vjerojatno i na PC-u! {#}
http://www.goodgame.hr/vijesti/gta-v-i-na-pc-ju/

1 1 hvala 0
16 godina
Marijano22 kaže...

Očekivano, GTA V vjerojatno i na PC-u! {#}
http://www.goodgame.hr/vijesti/gta-v-i-na-pc-ju/

ovo ne mora značiti ništa. U većini slučajeva je ovako,  pa to su samo 2 trgovine postavile igru na svoju stranicu, to ništa ne znači. Ustvari, već prije nekih godinu dana nakon prvog trailera je bila ista ovakva priča kad je jedna trgovina postavila na svoju stranicu PC verziju, isto su na temelju toga krenule ovakve vijesti...

iako naravno vjerujem da ćemo dobiti GTA V i na PC-u, nevezano za ovo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 23:33 (antimadridista).
14 godina
odjavljen
GTA 5

da moramo bit relani ovo ne znaci nista
slicne trgovine su imale izlistan i Metal Gear Solid 4 za Xbox 360 ,a to se jasno nije dogodilo niti nece

Ja sam 100% siguran da ce bit pc verzije kao i obicno ,ali vjerovat ovakvim vijestima je glupo

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
GTA 5

Ma naravno da ne mora ništa značiti, ali mislim da je samo pitanje vremena kad će Rockstar to objaviti.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice