Realno gledajuci po screenovima grafika je ocaj, texture male rezolucije i sve je nazubljeno, i auti su kvadratasti.
meni igra izgleda stvarno lijepo. Ali stvarno neznam što vi očekujete od 8 godina starog hardvera konzole? mislim da bolje od ovoga ne ide, osvjetljenje je puno poboljšano u odnosu na GTA IV, a i ukupno dosta bolje izgleda. Treba malo gledati i na to koliko sadržaja ima u ovoj igri...
uostalom, GTA nikad nije imao neku vanzemaljsku grafiku, uvijek je po tom pitanju zaostajao za drugim igrama, ali nikad nije bio ni ružna igra. Meni bi bilo stvarno nevjerojatno da netko kupi ovu igru i onda gleda neke teskture u daljini kako su zamućene ili slične gluposti, ovo je za čistu uživanciju. Onaj tko kupuje GTA zna zašto ga kupuje i što može očekivati od te igre.

za životinju je prepreveliko
u mater, svaki put vidim da je nesto postano u ovoj temi ponadam se da je novost ali ne tu su vase gluposti o grafici, o tome dali je bolje igrat gta na konzoli ili na pc, onda svaki 5 post je pitanje dali ce izaci gta V na pc, onda uleti netko tko kaze da kupi konzolu jer je glupo cekat, dajte ljudi smirite se vise, tema je napravljena da se stavljaju novosti u vezi igre a ne da se vi prepirete.