Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.099.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GTA 5
HDesignz kaže...

zaostaju za PC? pa PC moram nadograđivat malo po malo da igram na FULL detaljima i dat masne pare....

nitko te ne tjera da igraš na full detaljima, igraj na low i medium pa ćeš imati isto što i na konzoli.

i dajte nemojte se sad nastaviti prepirati o tome, imate temu na forumu PC vs konzole.

nego, hoće li sljedećih nekoliko dana biti nekih novih informacija ili sad opet čekamo mjesec-dva? kako bih volio da prikažu taj demo od pola sata o kojem se jučer pisalo...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ljudi dajte, dosta vise.

Nazad na temu.

Ovo prepiranje nikada nema smisla, svatko ce uvijek ostati pri svojemu.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5
pa moj plan je uzet modificiranu konzolu za oko 1000 kn, imam gta v te jos hrpu ekskluziva koje nisam odigro i koje ce tek doc za ps3, po meni isplativo.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

Meni samo pada napamet velicina mape: GTA SA+GTA IV+Red Dead Redemption, i to sve otvoreno jos od pocetka igre, zapali gde oces i kad oces, ZAKON!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 21:00 (Comi123).

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

Vidim da se dosta raspravlja o uzimanju konzole.

Ja sam uzeo X360 još kad je GTA IV izašao. I u biti sam ga i uzeo zbog GTA IV. Požalio nisam, jer sam i mnoge druge dobre igre igrao na njemu i eto sada dolazi i GTA V. Tako da i nije loša ideja. Pogotovo jer se sad X360 i PS3 mogu naći za pristojne novce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Da, ali zato je na PC-u grafika miljama od konzola. Ako želiš, igraj na med graf. postavkama, pa ti je kao da igraš na konzoli.

low sada

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Meni samo pada napamet velicina mape: GTA SA+GTA IV+Red Dead Redemption, i to sve otvoreno jos od pocetka igre, zapali gde oces i kad oces, ZAKON!

Krivo si pročitao, u review-ima piše da je svijet otprilike kao 3,5 mapa rdra ili ako računaš podvodni svijet 5 mapa rdra

http://www.facebook.com/ZlicaTips
13 godina
neaktivan
GTA 5

Najbolji video review koji sam do sada vidio.

Isplati se sve poslusati, ako imate vremena .

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 22:25 (Marcuskac).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Btw procitao sam negdje da je R* rekao da treba oko 6 min sa najbrzim

vozilom da se pređe cijela mapa :)

meni se cini veliko.

Nebi se slozio sa tobom druze posto ce mapa biti Ogromna a i u GTA4 nisi moga da prodjes za 6 min mapu

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

kako bih volio da prikažu taj demo od pola sata o kojem se jučer pisalo...

Od tog dema nema nista u stvari taj demo sto je recen 30 min on je bio prikazivan tim ljudima iz IGN,CVG , GI....djabe se nadas R* nikad nije izbacio demo od igre pre izlaska nece ni sad

14 godina
odjavljen
stefagtx kaže...
antimadridista kaže...

kako bih volio da prikažu taj demo od pola sata o kojem se jučer pisalo...

Od tog dema nema nista u stvari taj demo sto je recen 30 min on je bio prikazivan tim ljudima iz IGN,CVG , GI....djabe se nadas R* nikad nije izbacio demo od igre pre izlaska nece ni sad

on veli da nama pokazu taj video koji su njima pustili

http://revohd.blogspot.com/
13 godina
antimadridista kaže...
HDesignz kaže...

zaostaju za PC? pa PC moram nadograđivat malo po malo da igram na FULL detaljima i dat masne pare....

nitko te ne tjera da igraš na full detaljima, igraj na low i medium pa ćeš imati isto što i na konzoli.

i dajte nemojte se sad nastaviti prepirati o tome, imate temu na forumu PC vs konzole.

nego, hoće li sljedećih nekoliko dana biti nekih novih informacija ili sad opet čekamo mjesec-dva? kako bih volio da prikažu taj demo od pola sata o kojem se jučer pisalo...

ma ne mislim raspravljat al nisi upravu...grafiku u full hdu na kompu moš imat sa grafičkom koja košta ko nova konzola ;)

od GTA očekujem ko i od prethodnih nastavaka, puno ubijanja, puno wanted lvla, GTA 4 me oduševio, opet ga igram :D

17 godina
GTA 5
ne pricajte gluposti, ja sam donedavno imo gtx 570 s kojom sam pokretu u full hdu sve igre koje su se mogle nac na trzistu. 7850 koja je jaca od te moje kosta nova 1300 kn, a polovna se nade za 1000-1100, koja nova konzola toliko dode? i da naravno govorim o nekih 30 fpsa jer toliko daje konzola jel.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 0:00 (mar123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stefagtx kaže...
Marcuskac kaže...

Btw procitao sam negdje da je R* rekao da treba oko 6 min sa najbrzim

vozilom da se pređe cijela mapa :)

meni se cini veliko.

Nebi se slozio sa tobom druze posto ce mapa biti Ogromna a i u GTA4 nisi moga da prodjes za 6 min mapu

Rekli su Najbrzim vozilom :)

Jet Fighter je vozilo, dakle 6 min ...

Sad opet promisli malo koliko je to za Mlaznjak :D

17 godina
GTA 5
pravom mlaznjaku netreba toliko puno da prode cijeli LA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daj si 5 hahah svasta kupio je TV zbog jos stvari ne samo zbog igri kao i ja i mnogi drugi,po ovim screenovima grafika  izgleda najbolje od svih open world igara koje sam do sada igrao tako da  ne znas da li je low,medium ili high jer je vjerovatno neces docekat na PC-u "while I rock here in vinewood" stvarno ste bahati vi PC-igraci...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 0:22 (The White Wolf).
13 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Daj si 5 hahah svasta kupio je TV zbog jos stvari ne samo zbog igri kao i ja i mnogi drugi,po ovim screenovima grafika  izgleda najbolje od svih open world igara koje sam do sada igrao tako da  ne znas da li je low,medium ili high jer je vjerovatno neces docekat na PC-u "while I rock here in vinewood" stvarno ste bahati vi PC-igraci...

ima jedan program, zove se photoshop (nije dostupan za konzole pa vejrojatno nisi čuo za njega)

PC igrači bahati, zašto?

igra se najbolje može "iskusiti" na PCu, sa mišem i tipkovnisom si sigurno puno okretniji nego sa džojstikom, još AA, ja ne bi mogo igrat s tim, dođe isto kao da gledam video, zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 0:38 (Predator003).
16 godina
GTA 5
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

nismo, nego smo navikli na najbolje, najbolju grafiku, kvalitetu igre i optimiziranost, neigramo mi bilo sta {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Rekli su Najbrzim vozilom :)

Jet Fighter je vozilo, dakle 6 min ...

Sad opet promisli malo koliko je to za Mlaznjak :D

A sa avionom je moguce ja sam mislio da mislis na Auto xDDDD

17 godina
neaktivan
GTA 5

Nikad više 3.14zdarija s obje strane.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
GTA 5

Ne znam u cemu je problem oko te grafike. 

-Gta V nije najavljen za PC, ali  vjerojatno ce doci 6 mj kasnije 

-kad igras bilo koju GTA igru, grafika uopce nije bitna (pa nije to battlefield), bitno je da se dobro zabavis {#}

-istina da PS3 i X360 po grafici zaostaju za PC-om, al jbg, 8-9 god. stare konzole jos uvijek imaju dosta dobru grafiku, dok PC svako malo moras nadogradivati da mozes igrati na high {#}

-ja recimo, imam Samsung 702p plazmu od 109cm (evo čak nije ni FullHD :) i osobno to me ne smeta kad je rijec o takvoj igretini (ocito ce biti game of the year) + uzmem neki polovni PS3 do 1500kn, zavalim se u fotelju, bezicni joystick i ja zadovoljan, ionako imam jos neke ekskluzive za odigrati. {#}

sve u svemu, nemojte spamati, raspravljati o optimizaciji, grafici. to sad nije bitno. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 11:43 (Slash3322).

3 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slash3322 kaže...

Ne znam u cemu je problem oko te grafike. 

-Gta V nije najavljen za PC, ali  vjerojatno ce doci 6 mj kasnije 

-kad igras bilo koju GTA igru, grafika uopce nije bitna (pa nije to battlefield), bitno je da se dobro zabavis {#}

-istina da PS3 i X360 po grafici zaostaju za PC-om, al jbg, 8-9 god. stare konzole jos uvijek imaju dosta dobru grafiku, dok PC svako malo moras nadogradivati da mozes igrati na high {#}

-ja recimo, imam Samsung 702p plazmu od 109cm (evo čak nije ni FullHD :) i osobno to me ne smeta kad je rijec o takvoj igretini (ocito ce biti game of the year) + uzmem neki polovni PS3 do 1500kn, zavalim se u fotelju, bezicni joystick i ja zadovoljan, ionako imam jos neke ekskluzive za odigrati. {#}

sve u svemu, nemojte spamati, raspravljati o optimizaciji, grafici. to sad nije bitno. {#}

Odlicno rečeno! btw frend mi neki dan kupio onaj stari PS3 Fat za 400 kn (liku bilo hitno, ali opet 400 kn nije puno za tako nesto) , dosta ljudi prodaje plejku za malo para, a nakon sto predete gta v, imate jos uncharted serijal :D

14 godina
odjavljen
disaster98 kaže...
Comi123 kaže...

Krivo si pročitao, u review-ima piše da je svijet otprilike kao 3,5 mapa rdra ili ako računaš podvodni svijet 5 mapa rdra

Ok. Sve jedno... Ipak mi se cini da sam procitao i to na vise mjesta. Kao sto rekoh (GTA SA+GTA IV+Red Dead Redemption). No dobro... Vazno je da ce igra da razvaljuje i da vise naginje San Andreasu, s tim da pokupi sve dobre elemente iz GTA IV. Ako je tacno da izlazi u septembru, (a da je ne odloze) bice bez konkurencije igra godine.

17 godina
GTA 5
Za kolko se love moze najjeftinije nabavit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

IGN Rewind Theater - Trevor's GTA 5 Trailer

IGN Rewind Theater - Franklin's GTA 5 Trailer

IGN Rewind Theater - Michael's GTA 5 Trailer

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Šta mi je bolje kupit da odigram GTA V, staru generaciju playstationa 3 ili staru generaiju xboxa 360, meni se osobno više malo sviđa xbox zbog gamepada, onaj playstationov mi je neki sitan, ne mogu ga lijepo stavit u šape. Jel postoji još nešto na što bi trebao obratit pažnju ili da odaberem samo na osnovu gamepada?

(Nemojte se sad počet samo svađat koja je konzola bolja, čisto pitam samo radi GTA V, ne planiram ništa drugo igrat.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...
Za kolko se love moze najjeftinije nabavit?

za cijenu 2 ili 3 prazna dual layera i par sati/dana interneta xD

salim se naravno, ja sam u 12.mj poceo skupljati pare za kupiti original za PC, no u zadnje vrijeme sam malo posustao (citaj zaboravljao), poceo sam sa 10kn po tjednu, ali posto su odgodili datum izlaska za 9.mj, a PC kozna kad, malo sam stao...ugl planiram dok izade skupiti BAREM 300-400kn, pa ce biti lakse kupiti original, jer ovo je igra za koju se vrijedi dat svaka lipa za original

<3

16 godina
neaktivan

Ne igrate bilo sta jer ni nemate sta igrat {#}

14 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

Ne igrate bilo sta jer ni nemate sta igrat {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice