Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.099.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GTA 5

mislim da nisu bile

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 22:18 (MaTa 96).

8 0 hvala 5
16 godina
GTA 5

što se tiče toga, ja mislim da ću si uzeti neku polovnu konzolu i prodati ju kad to odigram, ništa ne gubim :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 22:21 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5
antimadridista kaže...

što se tiče toga, ja mislim da ću si uzeti neku polovnu konzolu i prodati ju kad to odigram, ništa ne gubim :)

Ak imaš curu/ženu mogao bi to izgubit {#}

15 godina
neaktivan
GTA 5

I ja ću nastojati uzeti nešto polovno, ne isplati se uzimanje nove jer su nam na pragu konzole nove generacije. GTA to zaslužuje, iako mislim da će se pojaviti i na PCu prije ili kasnije, pored toga tu je još par dobrih ekskluziva.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Ja mislim da cu čekat da izađe na PC, nije meni to to na konzoli, Mouse & keyboard ftw, a do tad -> Watch dogs

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

4 nove slike (bar ih ja nisam vidio dosad)...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 23:57 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
GTA 5
moj plan je nac neki jeftini xbox koji je modificiran, trosak za igru je tako 0 kn. kasnije kad se naigram ili kad izade za pc prodam xbox s gubitkom od nekih 100-200 kn i meni super.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Do tada ces moc nac modificirani za kojih 500-600kn sigurno. Odigras i prodas, to je najmanji problem. 

Ali ja se nadam da ce doc za PC, ako ne dode, neka se ugasi cijela firma nema svrhe postojanja vise.

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Do tada ces moc nac modificirani za kojih 500-600kn sigurno. Odigras i prodas, to je najmanji problem. 

Ali ja se nadam da ce doc za PC, ako ne dode, neka se ugasi cijela firma nema svrhe postojanja vise.

yeah right ginut ce za pc da si vi mozete lagano skinut igru preko torrenta
takvi fanovi su im prioritet broj 1 ,a ove na konzolama kojih je 100x vise ce odhebat

http://revohd.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
SimeKZ kaže...

yeah right ginut ce za pc da si vi mozete lagano skinut igru preko torrenta
takvi fanovi su im prioritet broj 1 ,a ove na konzolama kojih je 100x vise ce odhebat

zašto toliko TD na ovaj post, dobro rečeno, veća će zarada sigurno biti na konzolama nego na PCu, zašto bih davao 50$ na našto toliko nebitno i što će bit uživancijamjesec-dva

slobodno sad udarite po TD, bar ću znat koliko vas je maloumnika pročitalo i nije skontalo

18 godina
neaktivan

1. slika: Internet kafe "Drkad*ija" :D
4. slika: specijalci se drže po pragu džipa, baš me zanima je li to skriptirano ili ne, ako nije, znači da je GTA prvi put probio granicu od 4 čovjeka po vozilu (ako izuzmemo bus, metro itd.)

14 godina
GTA 5

Ljepse ja dat 60$ za SP igru, to je najbolje, sta cu igrat kao sto kolega gore kaze. Aj idi ljubi si PS a pravo igranje ostavi za PC. Konzole su uzele sve PC.u a gaming industriji je PC sve dao i digao ih i sad nista im vratit, najbolje.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Bring on the HATE!

Salim se naravno, izaci ce igra na PC-u.

Gotovo sam siguran u to.

Ma kolko god morao cekat, isplatit ce se kada prvi puta zaigram igru.

Onaj osjecaj kada prolazi intro, R* logo i dolazis na main menu, zatim prvo na options pa sve dernut na High,

kliknut na New Game, zatim blazeni Loading screen, i onaj osjecaj kada prvi puta kontroliras lika. Neprocijenjivo :D

Oprostite zanijeo sam se malo.

Do tada izbjegavat sve vezano za GTA V gameplay :P

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Bring on the HATE!

Salim se naravno, izaci ce igra na PC-u.

Gotovo sam siguran u to.

Ma kolko god morao cekat, isplatit ce se kada prvi puta zaigram igru.

Onaj osjecaj kada prolazi intro, R* logo i dolazis na main menu, zatim prvo na options pa sve dernut na High,

kliknut na New Game, zatim blazeni Loading screen, i onaj osjecaj kada prvi puta kontroliras lika. Neprocijenjivo :D

Oprostite zanijeo sam se malo.

Do tada izbjegavat sve vezano za GTA V gameplay :P

I onda gledat kako se igra vrti kao krepana mačka na 15 fps-a pa izgubiš 3 puna dana na traženje configova, tweakova, moddaš igru kao da ti život ovisi o tome i čekaš 5. patch po redu i tek nakon 5 mjeseci zaigraš igru kako spada :) Classic Rockstar

13 godina
neaktivan
GTA 5

Zato potrosis 10k kuna na novi komp kao ja :P

SA PC-om limit je koliko para imas :)

A kada te igre prestignu samo nadogradis.

(Ja sam komp nadogradio samo zbog GTA V)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

A evo interesantno, ja sam PS3 platio 3000kn 2009. godine i igrat ću peticu kao i ti na tom kompu od 10 tisuća.

Spam na stranu, postanje irelevantnih postova u ovu temu treba zabraniti jer ima u prosjeku dva kvalitetna posta po stranici, ostalo su stalne dosadne rasprave o zahtjevima kada izađe na PC, optimizaciji i tako dalje. A po stoti put, R* nigdje nije spomenuo PC dosada.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
14 godina
Marcuskac kaže...

Nemamo svi para kao ti {#}

15 godina
TIR669 kaže...
Marcuskac kaže...

A evo interesantno, ja sam PS3 platio 3000kn 2009. godine i igrat ću peticu kao i ti na tom kompu od 10 tisuća.

Spam na stranu, postanje irelevantnih postova u ovu temu treba zabraniti jer ima u prosjeku dva kvalitetna posta po stranici, ostalo su stalne dosadne rasprave o zahtjevima kada izađe na PC, optimizaciji i tako dalje. A po stoti put, R* nigdje nije spomenuo PC dosada.

Ali ti si platio i TV, a igrati ćeš na low/medium. No spam na stranu, nadajmo se da izlazi za PC, a do onda "predizlazna šutnja".

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 18:14 (OriginalEXE).
16 godina
neaktivan
TIR669 kaže...
Marcuskac kaže...

Neces igrati kao i on na kompu (ako uopce izade). Igrao sam BF3 na kompu na max detaljima i poslije toga na PS3 i vjeruj mi razlika je drasticna.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
13 godina
neaktivan
GTA 5

Pravo imate :)

Spam na stranu, ovo je GTA V tema.

Btw procitao sam negdje da je R* rekao da treba oko 6 min sa najbrzim

vozilom da se pređe cijela mapa :)

meni se cini veliko.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
TIR669 kaže...
Marcuskac kaže...

Ali ti si platio i TV, a također ćeš igrati na low/medium. No spam na stranu, nadajmo se da izlazi za PC, a do onda "predizlazna šutnja".

Možeš ga komotno igrati na nekom malo boljem monitoru koji ne košta više od 2000kn, a to je sve skupa duplo manje od njegovog ultra kompa.

Ako bude PC verzije, ako bude portanja, pretpostavljam da će ojačati neke teksture i igra će ipak biti ljepša na PC-u (što ne osporavam - spori razvoj konzola novih generacija uvelike je otežao razvoj grafike i sasvim je logično da PC tu nema konkurenciju, ali također treba uzeti u obzir nadogradnje koje su ipak skuplje od konzole koja se kupi jednom), ali opet to neće biti ogromna razlika. Vidljiva svakako, ruku na srce, bolje vidljiva tek na jačim konfiguracijama, ali opet bolja nego na konzolama. Tako da low/med ipak ne smatram defaultnom razinom grafike na konzoli naspram PC verzije.

No za drugu rečenicu se u potpunosti slažem, postajte novosti, rumoure, screenove, ove rasprave ne vode apsolutno ničemu...

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
17 godina
GTA 5
Ma ja nemogu docekat da to dode na pc, uzet cu ps3 pa usput odigrat jos neke ekskluzive i super.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Ali neces kupit konzoli samo za gta 5 valjda? Rockstar nije bas nesto pobosljao gta 4 grafiku, jer ih i nije nesto briga za pc.

Ali na pc igre poput battlefielda blistaju, grafika na konzoli je neusporediva sa pc-em, konzole imaju limit od 24 igraca, sto je ko da trazis iglu uz plastu sijena na velikoj mapi, dok pc ima 64 igraca, jer je procesor puno jaci.....

Pc je bolji od konzole, tu nema rasprave, ali kosta vise, mada ima visefunkcija itd. Nema smisla raspravljat o ovome.

Kupiti konzolu zbog gta? Ludost, pa to tako dogovoreno, manipuliraju trzistem.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
MARKOcVp kaže...

Ali neces kupit konzoli samo za gta 5 valjda? Rockstar nije bas nesto pobosljao gta 4 grafiku, jer ih i nije nesto briga za pc.

Ali na pc igre poput battlefielda blistaju, grafika na konzoli je neusporediva sa pc-em, konzole imaju limit od 24 igraca, sto je ko da trazis iglu uz plastu sijena na velikoj mapi, dok pc ima 64 igraca, jer je procesor puno jaci.....

Pc je bolji od konzole, tu nema rasprave, ali kosta vise, mada ima visefunkcija itd. Nema smisla raspravljat o ovome.

pa ja sma uzeo PS2 radi FFX i nakraju zapeo i za ostale igre :D

16 godina
MARKOcVp kaže...

ja ću si vjerojatno uzeti neku jeftiniju polovnu konzolu samo za GTA i onda je prodati kad odigram, ne vidim nikakav problem... ne vjerujem baš da će netko kupovati novu konzolu za skoro 2000 kn zbog jedne igre, a uz to se bliži kraj ovim konzolama jer dolaze nove.

14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
MARKOcVp kaže...

ja ću si vjerojatno uzeti neku jeftiniju polovnu konzolu samo za GTA i onda je prodati kad odigram, ne vidim nikakav problem... ne vjerujem baš da će netko kupovati novu konzolu za skoro 2000 kn zbog jedne igre, a uz to se bliži kraj ovim konzolama jer dolaze nove.

Pa igra ce izac za pc sigurno, samo za zakasnjenjem, to je takva politika, sve se to vec zna, kada ce izac i kako, samo ima je u vilju da jo neki kupe konzole i igru, jer tu im je najveca zarada, a kasnije izbace za pc pa i tu pokupe nesto love.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
13 godina
antimadridista kaže...
MARKOcVp kaže...

kraj ovim koznolama? de ne pričaj gluposti....iduće 4 godine će sigurno još izlazit igre za ps3 i xbox 360...

14 godina
protjeran
HDesignz kaže...
antimadridista kaže...
MARKOcVp kaže...

kraj ovim koznolama? de ne pričaj gluposti....iduće 4 godine će sigurno još izlazit igre za ps3 i xbox 360...

vec im je odavno trebao doci kraj, jer previse zaostaju za pc-em, a kolko sam vidio, nece ni nove biti nesto extra

13 godina
GTA 5

zaostaju za PC? pa PC moram nadograđivat malo po malo da igram na FULL detaljima i dat masne pare....

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, ali zato je na PC-u grafika miljama od konzola. Ako želiš, igraj na med graf. postavkama, pa ti je kao da igraš na konzoli.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice