Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.099.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
GTA 5
bilo bi fora kad bi rockstar negdje 2 tjedna prije izlaska reko da ce i za pc izac isto kad i za konzole :D
Moj PC  
5 2 hvala 0
17 godina
Re: GTA 5
mar123 kaže...
bilo bi fora kad bi rockstar negdje 2 tjedna prije izlaska reko da ce i za pc izac isto kad i za konzole :D

Na što bi to marketinški ličilo, lol..

13 godina
protjeran
mar123 kaže...

to bi bilo neozbiljno za tako veliku kompaniju, a pogotovo kad su najavili GTA 5 za Spring 2013, a odgodili su ga za September. To nije bilo smiješno.

13 godina
neaktivan
GTA 5

Evo ljudi izasle nove slike :)
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=555264

Moj PC  
20 0 hvala 19
16 godina
GTA 5

treca slika mi najbolja...

avioncek, chilliad, autocesta, more, plaza, suma...jaoooooooooooo potpuno isto kao zapadni dio mape na san andreasu, predobroooo

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

avioncek, chilliad, autocesta, more, plaza, suma...jaoooooooooooo potpuno isto kao zapadni dio mape na san andreasu, predobroooo

ja sam obozavo vozit kamion tamo :D

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Pre dobro a jesi vido dole policija i policiski helikopter :) Ganjaju nekog xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 21:58 (stefagtx).
16 godina
GTA 5

Koliko vidim maske će biti "thing". I još uvijek je naglašeno Grove Vs. Ballas.

Bit će zanimljivo.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

kako lijepo izgleda, pogotovo 2. slika u pozadini auta coutryside i pustoš. Oni su puno naučili iz RDR gdje su točno pogodili s tim elementima i sigurno da će napraviti vrhunski posao što se tiče countrysidea.

jedva čekam zaigrati, vjerojatno prvo što ću napraviti je to da ću probati naći neki sporiji avion tipa Dodo ili onaj Stunt plane i lagano se provozati iznad svega toga, vrhunski osjećaj i u San Andreasu, a kamoli neće biti u ovoj igri...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 22:25 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Samo da bude za PC{#}{#}{#}

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Notorious kaže...

BEspotrebno spominjati uopce...

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Notorious kaže...

Red dead redemption nije izasao za PC, zato dok R* ne potvrdi......{#}

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
16 godina
Notorious kaže...

RDR nikad nije bio ni planiran za PC, već samo za konzole, dok je svaki "veći" GTA nastavak došao na PC nakon konzola. Nema RDR nikakve veze u ovoj priči.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Notorious kaže...
SimeKZ kaže...
Notorious kaže...

Joj, nemoj da moramo opet obljasnjavat zasto RdR nije dosao na PC...

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Notorious kaže...

RDR nikad nije bio ni planiran za PC, već samo za konzole, dok je svaki "veći" GTA nastavak došao na PC nakon konzola. Nema RDR nikakve veze u ovoj priči.

Takoje :)

14 godina
GTA 5

Sta ste vi konzolasi nabrijani koji klinac. Jel ima koji GTA da nije izaso za PC? RDR je i raden samo za konzole i to se zna. Zato ajde nemoj brijat bzvz.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Sta ste vi konzolasi nabrijani koji klinac. Jel ima koji GTA da nije izaso za PC?

ustvari i ima, Vice City Stories i Liberty City Stories. Ali ja se ne brinem toliko za GTA V, izaći će sigurno...

16 godina
GTA 5

ispričavam se zbog duplog posta, evo preview sa Game Informera, iz tog previewa su i te slike, a ima i nešto teksta kojeg vrijedi pročitati {#}

LINK

u ovom previewu je potvrđeno da ćemo imati mogućnost kupiti auto, napokon da mogu imati baš svoj :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 23:09 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
GTA 5

Pa sta nisi i prije imo bas svoj auto ? Naparkiro si ga na save spot i tu je bio dok ga nisi negdje putem digno u zrak. U Vice Cityu si isto mogo kupit auto ako se dobro sjecam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Pa sta nisi i prije imo bas svoj auto ? Naparkiro si ga na save spot i tu je bio dok ga nisi negdje putem digno u zrak. U Vice Cityu si isto mogo kupit auto ako se dobro sjecam...

je, ali nije to bilo baš nappavljeno kako spada. Samo bi ukrao auto i i spremio ga u garažu, niakd nisi imao osjećaj da si ga baš kupio i da je tvoj auto, sad će vjeruejm napraviti baš kao u recimo Mafia II ili Sleeping Dogs. Kad jednom kupiš auto uvijek te čeka u garaži, čak i ako ga uništiš.

I bilo bi dobro da su u prodaji samo neka luksuzna i rijetka auta, pa možda čak bi bilo i najbolje da prodaju neka auta koja ne možeš uopće pronaći u igri bez da ih kupiš, tako bi bilo najbolje i najviše bi ljudi tako koristilo tu opciju, ovako ga samo mogu ukrasti na cesti pa ispada ista stvar kao da ga kupiš.

inače, primjetio sam jednu stvar na jednoj slici od ovih što su stavili danas. Ona slika sa avionom, vidi se dolje na cesti da policija lovi nekoga, čak i helikopter je tamo. Stvarno bi bilo dobro da na ulici možeš vidjet policiju u akciji, a da ne love tebe, nego nekog drugog. Sad može biti da je ovo misija, da love recimo Franklina, a ovo u avionu je Trevor koji ga prati, ali nadam se da nije i da love nekog drugog {#}

Na ovu sliku mislim...

14 godina
GTA 5

A vidi sleper dolje, nismo sleper vidjeli od San Andreasa. Sta ce bit uzitak ako budu misije sa dostavom na toj ogromnoj mapi.

Ja se nadam samo da fizika u igri bude na zavidnom nivou i da moj i5 bude na 100% :D 

Moj PC  
5 2 hvala 0
17 godina
GTA 5

Slike izgledaju obecavajuce, cini se da je R* opet pogodio "stil" kao i sa RDR-om, GTA SA, LA Noire-om {#}.... 

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

A vidi sleper dolje, nismo sleper vidjeli od San Andreasa. Sta ce bit uzitak ako budu misije sa dostavom na toj ogromnoj mapi.

Ja se nadam samo da fizika u igri bude na zavidnom nivou i da moj i5 bude na 100% :D 

bice fizika koa i kod gta 4, nista bolje zbog konzola

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
SimeKZ kaže...

bice fizika koa i kod gta 4, nista bolje zbog konzola

Fizika od GTA4 je stvarno dobra...osim nekih stvari koje definitivno moraju tonirat...a to je kako i koliko se katapultiras recimo nakon sudara sa motorom...a ne da preletis pola mape tako rec...nek poprave jos malo detekciju udarca, znaci ako padnes na zglob ili nesto gadno da ti oduzme dosta energije ili cak umres...i nek malo poprave guzvanje i oscetenja auta, koja su stvarno dobra, al nek naprave da se recimo auto moze doslovno na pola "slomit". Jer u GTA4 koliko god se trudio mogao si od auta napravit kutiju sibica, al opet on bi bio u jednom komadu, a odpadala su vrata, hauba i tako ti laksi metali i plastike sa auta. Zelim da doslovno auto dovedem u komade, dva ili više...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
GTA 5

Kao sta je kolega napiso. Nistsa nece biti bolje jer konzole koce razvoj.

Moj PC  
1 9 hvala 0
14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Kao sta je kolega napiso. Nistsa nece biti bolje jer konzole koce razvoj.

A dako smuckaju nesto pa ispadne dobro... Naime, kada su upitali jednog lika iz Rockstar-a zasto nisu odlozili igru za sledecu generaciju konzola, rekao je da se najbolje igre kreiraju kada je poznato sta hardver sve moze i koji su mu krajnji dometi, pa je zato i pala ova odluka, tj da se igra ipak kreira za PS3/XBOX360.

14 godina
protjeran
GTA 5

Realno gledajuci po screenovima grafika je ocaj, texture male rezolucije i sve je nazubljeno, i auti su kvadratasti.

Moj PC  
4 20 hvala 0
18 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Realno gledajuci po screenovima grafika je ocaj, texture male rezolucije i sve je nazubljeno, i auti su kvadratasti.

Nije toliko losa ali za danasnje standarde je prosjecna, ali za trenutnu generaciju u odnosu na masivnost je jako dobra. 

http://vgm.tv/
13 godina
GTA 5

Kako vi S***** pa to nije normalno... pogotovo ovi sta govore za konzole ovakm oonako... da nema konzola nebi ni odigrali niti jedan serijal GTA na pcu... i nadam se da nece doci na PC samo radi takvoga razmisljanja pojedine dijece!

Moj PC  
0 23 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice