Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.099.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
GTA 5

Uuuu, evo opet one plaže u LS, u SA sam je koristio kao privatni aerodrom :D

Daj bože kakvog transportnog propelerca ili mlažnjaka da uz*ebem kupače.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

zanimljivo...

Each character is rated in a series of skill categories, viewable from the pause screen: Special, Stamina, Shooting, Strength, Stealth, Flying, Driving, Mechanic, Lung Capacity.
Each characters' Special will be different, and unique to them. Franklin, an adrenalin junkie, has the ability to slow down time while driving. (Rockstar didn't expand on this, but it's a fair bet it'll come in handy when you're being pursued by cops and, say, need to take a last-minute, super-sharp corner to lose them.) Trevor, the game's crazy-eyed nutjob, has a frenzy mode, where he's able to do double damage, while taking only half in return. As a bonus, he also has a unique melee attack, yet to be revealed. And, finally, Michael - the career criminal - turns all Max Payne with his own version of bullet time. Special meters drain after use, and recharge slowly in the aftermath - but while activated, they're often the difference between success and failure.

hype, hype! {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 18:11 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Mislim da će kraj GTA 5 sve ostale igre (nebitan žanr) postati igrice {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
antimadridista kaže...

zanimljivo...

Each character is rated in a series of skill categories, viewable from the pause screen: Special, Stamina, Shooting, Strength, Stealth, Flying, Driving, Mechanic, Lung Capacity.
Each characters' Special will be different, and unique to them. Franklin, an adrenalin junkie, has the ability to slow down time while driving. (Rockstar didn't expand on this, but it's a fair bet it'll come in handy when you're being pursued by cops and, say, need to take a last-minute, super-sharp corner to lose them.) Trevor, the game's crazy-eyed nutjob, has a frenzy mode, where he's able to do double damage, while taking only half in return. As a bonus, he also has a unique melee attack, yet to be revealed. And, finally, Michael - the career criminal - turns all Max Payne with his own version of bullet time. Special meters drain after use, and recharge slowly in the aftermath - but while activated, they're often the difference between success and failure.

hype, hype! {#}

Hmm ovo mi se baš ne sviđa previše.

16 godina
Firefox72 kaže...

Hmm ovo mi se baš ne sviđa previše.

ja se ne brinem, oni će to sigurno implementirati u igru na pravi način.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
David87 kaže...

30 minuta gameplay-a! {#}

Gdje?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
David87 kaže...

30 minuta gameplay-a! {#}

Gdje?

privatni demo...

15 godina
neaktivan
GTA 5

Vraca se i tjuniranje auta, frizure i tetovaze i skill sustav. Fuck yeah

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Sto me se najvise dojmilo:

I'd seen deer on the mountain as we drifted past. And a wildcat.

Rockstar guys say sharks can attack. Beware.

military bases, beaches, mountains, rivers, meth dealers, biker gangs.... the whole map is open from the start.

Biggest weapons list ever. Biggest vehicle list, many of them customizable for looks and performance. Cars. Trucks. Motorcycles. Bicycles. Jet fighters

Each of the three characters even has his own bank account, allowing you to manage each one's purchases differently.

These guys can buy property. The example I was given was a taxi company. It will generate regular income. They can buy houses, too. <<<<<!!!

We can customize our characters (tattoos, clothes, haircut, stats—things like strength,

shooting, driving and flying acumen that can all get better with more use) <<<<<!!!

See, you'll be able to hire support characters and, if they survive, they'll be able to help you in subsequent heists

Plus, each has a special ability. That might seem a little weird, but get this: ex-bank-robber Michael's good with guns, so, when you're

controlling him, you can slow down time as you shoot; repo man Franklin can do the same while driving; Trevor can go into a melee rage of sorts and deals more damage. <<<<<!!!

The cops will use a line-of-sight system, so they won't just magically know where you are.

Ali ovo:

I wish Rockstar would say they're making a next-gen version or a PC version, but the company line is that they have no plans to do so

....Srce mi se slama rockstar... 

No dobro nisu rekli da nece napravit, samo nezele reci jos. (barem sam ja to tako shvatio)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 18:55 (Marcuskac).

1 0 hvala 0
13 godina
GTA 5

a stvarno di je gameplay :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
razermario kaže...

a stvarno di je gameplay :D 

to je bila privatna demonstracija..2 put

18 godina
neaktivan
GTA 5

Summary From GTAV.net

You can buy property; houses, garages and businesses can all be purchased for extra revenue sources.

You can customise yourself with haircuts, new clothes, and tattoos

Each character is rated in a series of skill categories: Stamina, Shooting, Strength, Stealth, Flying, Driving, Mechanic, Lung Capacity.

Each character has a 'Special': Franklin is an adrenalin junkie and can slow down time while driving; Trevor has a frenzy mode, where he does double damage, takes half damage, and has a unique melee attack; Michael has his own version of bullet time

Specials are governed by a meter, it drains after use and recharges slowly

Other skill categories are shared and can be improved by completing missions, side missions, activities and more

Trevor will always be the best pilot, Franklin will always be the best driver but each can improve their proficiency a little

One of the skill categories is stealth, suggesting players will be able to take different approaches to missions

Pay N Sprays can also mod cars with paint jobs, new wheels, window tints, grilles, spoilers. Upgrades to suspension, engine and brakes can also be made.

Weapons can also be customised with laser sights, scopes, silencers, and high capacity magazines

You can pick up hitchikers, do stunt jumps and flying challenges, take part in yoga, golf, tennis or bike races.

Some boats will include gear such as wetsuit, flippers and tanks for diving

An underwater ecosystem exits, "the sea is teaming with fish and sharks"

Treasures can be found underwater, but NPCs will be looking for them too

GTAV rewards exploration, there's no signposting underwater, so you'll have to find the treasure the hard way

Dives won't offer massive payoffs, but will "help grease the wheels"

The character selection wheel is split into four triangles: Franklin, Trevor, Michael, and your multiplayer character

It seems there's a closer relationship between single and multiplayer. Simply pressing Down on the d-pad will drop the play in and out of MP.

Rockstar has said it will reveal more on multiplayer in the future

There are subtle differences in the way each character moves to reflect their personalities; Michael is slower and deliberate.

Rockstar says there will be five times as many pedestrians in GTA V as there were in Grand Theft Auto IV

There's a "crazy level of detail": Tourist buses can be boarded for a tour of celebrity homes, film posters are plastered on the walls, men in comedy costumes try to corner you outside the Cathay Theatre, including the Superman-like Impotent Rage and Master Chief riff, Space Ranger.

iFruit, the game's new phone, can be used to snap pictures and upload them to Rockstar's Social Club

The phone also has apps. In addition to the camera there is internet, contacts, social media, a calendar, and a replay missions app. There are three more Rockstar hasn't yet revealed.

Michael's obsession with classic films translates into in-game set pieces based on real world movies. In the demo the three characters mount a heist very similar to the one from Heat.

'Mini heists' are used to teach the player about preparation. Players must secure vehicles, outfits, masks, the getaway vehicle.

These build up to a bigger heist where the execution must be flawless. They'll require the right crew and players will have to decide on the cheap option, which results in less skilled people, or paying more for skilled crew members that will take a larger cut.

You can switch between Franklin, Trevor and Michael during a cutscene, manually, or automatically when the AI takes control for you

Each character has a job to do, how much you switch yourself in or let the computer do, is entirely up to you

If you die the game reloads to the last checkpoint, even if two other characters are alive

Although it's up to the player when they switch, dialogue will suggest ideal moments. For example, when Michael and Franklin are being overwhelmed by snipers, Michael might ask for Trevor's help.

A combat roll has been introduced for moving between cover

There is a wider field of vision, and players can run-and-gun

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Ali ovo:

I wish Rockstar would say they're making a next-gen version or a PC version, but the company line is that they have no plans to do so

....Srce mi se slama rockstar... 

No dobro nisu rekli da nece napravit, samo nezele reci jos. (barem sam ja to tako shvatio)

nisu nista rekli za PC

14 godina
odjavljen
GTA 5

Ovako. Moje licno misljenje je da ce prvo izbaciti igru za konzole (kao sto su uradili sa GTA 4), a sigurno je da cemo se nacekati za PC, pola godine ili malo manje, ili malo vise, zavisi od njih. Nije Rockstar blesav da propusti priliku da zaradi jos koju hrpetinu novca... Ako GTA 5 ne izadje za PC vi recite meni i ostalima i svima i svakome i svacemu, sta da mislimo. Da ne izadje za PC, to nije logicno. Ne, ne verujem, to ne moze biti.

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

jedva čekam neki gameplay {#}

ovo danas što su objavili, sve mi se sviđa, biti će vrhunska igra...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 20:25 (antimadridista).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
GTA 5
za pc ce najvjerojatnije izac negdje od 4.-6. mjeseca 2014.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Odlučio sam, kupujem konzolu. GTA V je igra koja je vrijedna tih novaca i mislim da neću pogriješiti. Ne želim gledati na YT kako netko drugi igra dok ja čekam da izađe za PC.

Po ovome što sam do sad vidio, mislim da će igra biti fenomenalna.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Moje misljenje za ove koji planiraju konzolu kupiti: Glupo - jer te novce ulozis u PC i imas jace racunalo i taman igra dode i mozes dosta igri pokrenuti + profesionalni rad na racunalu.  Jedino sto pije vodu je da : - Bogati su i imaju dosta novaca pa im to nije problem

- Dijete je i ne planira radit profesionalno na racunalu nego samo igre.

To je moje misljenje. PC verziju cu cekati i nadam se skupiti novaca jer ce mi trebat za posao kasnije sigurno, a usput ce i moci dosta igara pokrenut.

Mozda se neki nece slozit samnom jer za posao nece valjda jaka grafa trebati koliko bi trebalo za GTA 5, ali ja volim da je PC dosta snazan i mogu radit na njemu za posao i igrat igre kad mi dode. {#}

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
6 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Čekalo je se i na Red Dead isto...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

Čekalo je se i na Red Dead isto...

Kruške i jabuke, kruške i jabuke.

WordPress ❤
17 godina
GTA 5
kad vec spominjes red dead sto ne spomenes la noire koji je isto kao bio eksluziva pa je doso na pc.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Pročitao sam dugačak preview sa kotakua.Stvarno sam iznenađen sa svime navedenim.

Drago mi je da se igra izvodi dobro na PS3,s obzirom na svoju veličinu i detaljnost, jer GTA IV ima dosta usporavanja,tj. pada FPS-a na PS3.

Što se tiče PC verzije ja samo čitam forume i smijem se kad se ljudi brinu hoće li doći na PC.

Pa normalno da hoće,ja uopće ne dvojim.Potpuno isti scenarij se odvija sve od GTA III pa do danas.Uvijek kažu da nema informacija za PC i onda 6-9 mj. kasnije PAF!-PC verzija izlazi.

Ovakva igretina kao GTA V će uz sve piratstvo ostvariti veliku zaradu na PC-u,jer ovo je skoro pa igra desetljeća usuđujem se reći.Normalno da R* neće propustiti takvu priliku.

Najviše se radujem ronjenju i istraživanju šuma i planinskih predjela,te lovu. Zapravo teško mi je odrediti čemu se ne radujem,jer gdje god da pogledam čini mi se da će biti nešto vrlo zabavno i zadovoljavajuće za raditi.

Jednostavno ne vidim kako bi se mogao dosađivati u ovoj igri prema svemu navedenom. Nemoguće je.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
kad vec spominjes red dead sto ne spomenes la noire koji je isto kao bio eksluziva pa je doso na pc.

Kruške, jabuke i šljive... Kruške, jabuke i šljive...

17 godina
neaktivan
GTA 5

Iskreno, iako bih volio da izađe i za PC, čisto jer se PS3 igre često razmjenjuju radi njihove cijene, dok evo GTA pack na Steamu i dan danas odigram kad mi je dosadno, nije da će im to donijeti neku specijalnu zaradu. Osim dugotrajnog posla portanja igre, a onda s tim idu problemi optimizacije, za PC će dan prije releasea izaći neka leaked verzija, tri dana nakon RELOADED verzija i toliko o njihovoj zaradi. Dok na PS3 npr., iako postoji par načina za jailbreakanje, nisu toliko popularni i omjer default, stock konzola i piratskih je sigurno u korist originalnih. A konzola, pogotovo u USA,  ima jako puno i to je ogroman izvor zarade, jer cijena igara na njima je u početku veća nego na PC-u.

Slažem se da RDR i GTA nisu ista kategorija jer je RDR očito one-off slučaj od strane Rockstara, dok je GTA globalno popularan serijal i dosada je uvijek imao PC inačicu većih nastavaka.

Ali opet ne shvaćam neke koji tvrdoglavo tupe da će izaći za PC, jer to dosada nigdje nije spominjano.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Kako mi je drago sto sam nedavno ps3 kupio. A do sada sam ga jedva koristio. Kad bude dosla u prodaju GTAV cekat cu u redu ako bude trebalo :D jedva cekam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Joj nemogu cekat da izadje pa da zaronim sa traktorom u sumu pa malo po gradu sa Trevorom :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 21:49 (stefagtx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Odlučio sam, kupujem konzolu. GTA V je igra koja je vrijedna tih novaca i mislim da neću pogriješiti. Ne želim gledati na YT kako netko drugi igra dok ja čekam da izađe za PC.

{#}

ako te je ovako lako izmanipulirati da zbog igre kupiš ps3 šta će tek biti kad odrasteš...(osim ako si već odrastao pa tek sada proživljavaš djetinjstvo)

15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Po meni,upravo ovo zuto je poanta i zasto Rockstar 'pusha' samo konzole za pocetak.

Ako se mene pita,to je dogovor izmedu proizvodaca igara i Sonya i Xboxa.

16 godina
neaktivan
GTA 5
The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 22:02 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drahic kaže...
KiX777 kaže...

Po meni,upravo ovo zuto je poanta i zasto Rockstar 'pusha' samo konzole za pocetak.

Ako se mene pita,to je dogovor izmedu proizvodaca igara i Sonya i Xboxa.

moj prvi TU na forumu {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice