Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.099.937
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
GTA 5

Pogledah sad trajler... Ne znam sta da vam kazem kako bih pravo definisao kako gledam na ovo... Jedno je sigurno. Revolucija stize u gaming industriji, ne zbog grafike (koja po meni nije nista revolucionarno, a ni netreba da bude na nista vecem nivou nego sto je bila kod GTA 4, samo neka bude puno svetlija). U ovaj GTA su upakovali "tri igre" samim tim sto su nam dali tri skrooooooooooz razlicita totalno budalasta lika, a jedino postoji jedna rijec koja ih zajedno definise - mafijasi. Evo kako ih definisem. Michael je lik koji je gazda u kuci, zna se red i sve je po njegovom, fin covek, definitivno na svom mestu kakvih ljudi danas ima, zivi u gradu, uziva... Franklin je niga, ulicar je, obilazi striptiz klubove i za svoj street brothers bi sve dao, jako slican Carl Johnsonu iz SA. A Trevor?... A Trevor mi je faca i velika novina u GTA serial. Kod njega nema oces milom, oces silom, nego samo silom, zivi u gradic koji preseca brda i pustinje po kojim cemo da avetamo po 100 sati (po meni najaci deo mape za zezanciju, i to mi je falilo u GTA 4), verovatno ga u grad svi traze da ga biju pa tamo ne sme da ode, veci je belaj od svojih kolega, i doliva ulje na vatru u igri i po meni je podize na jos veci nivo, definitivno ludak kakav treba u jednoj GTA igri i malo mi je omiljeniji od ostale dvojice... Ali samo malo. Joj kakva li ce ludnica tek da bude kad se njih troje sastanu u misijama. Samo da radi na ovoj mojoj masinici onako kako je radila Nikova cetvorka i vozi Miskoooo.

1 3 hvala 0
15 godina
GTA 5

Ovo sa 3 lika je super, jer proživiš atmosferu jednog grada kroz 3 potpuno drukčije atmosfere koje se kasnije stapaju. VRH.

Pingu ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Jos jednom napominjem odigrajte igru The Cave koja ima slican fazon mjenjanja likova. Igracete jednu igru jer ce veci dio misija biti sa sva tri lika i razlike ce biti manje nego sto mislite. Za ludovanje po gradu ce biti ok i zanimljivo mjenjanje likova ali same misije su upitne. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5
dex3108 kaže...

Jos jednom napominjem odigrajte igru The Cave koja ima slican fazon mjenjanja likova. Igracete jednu igru jer ce veci dio misija biti sa sva tri lika i razlike ce biti manje nego sto mislite. Za ludovanje po gradu ce biti ok i zanimljivo mjenjanje likova ali same misije su upitne.

GTA misije su kul,ali što se mene tiče GTA je uvijek bio sinonim za free roam,istraživanje,ludiranje i pravljenje sr***.

Kad pređeš misije zabava tek počinje.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
GTA 5

odma na pocetku vrhunska pjesma pa tako i ocekujem vrhunski soundtrack. svi likovi su mi super na svoj nacin, nisam nikad bio za onaj gansta stuff pa cu vjerojatno manje igrat s onim gangsterom, a vise s onim bogatasem i onim ludakom. sve u svemu, trk na oglasnik nac neki ps3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Can't wait to get back to Groove Street. Franklin FTW. 

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Još u četvrtak dobivamo novi preview igre, nadam se potvrdi customizacije auta i Grove ST.a u igri :D

1 0 hvala 0
16 godina
Ray0 kaže...

Još u četvrtak dobivamo novi preview igre, nadam se potvrdi customizacije auta i Grove ST.a u igri :D

jel to službeno od R* dobivamo ili neki od ovih gaming časopisa?

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Ray0 kaže...

jel to službeno od R* dobivamo ili neki od ovih gaming časopisa?

Čuo sam da se neki embargo na igru poništava u četvrtak.

15 godina
neaktivan
GTA 5

U četvrtak u 6 sati bi se trebao ukinuti embargo kada će preview biti izdan od strane više portala.

http://www.computerandvideogames.com/403366/new-gta-v-previews-go-live-next-week/

0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5
Ma ti preview-i ionako samo nahvale igru jer su placeni za to. Ne kazem nista lose ali ne treba se uopce vodit po njima o tome kakva je igra.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Brijem da su sa ova 3 lika u GTA V. Ujedinili likove iz GTA SA, GTA VC i GTA III i tako da smo dobili od svakog serijala po jednog u jednoj igri.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Brijem da su sa ova 3 lika u GTA V. Ujedinili likove iz GTA SA, GTA VC i GTA III i tako da smo dobili od svakog serijala po jednog u jednoj igri.

Odgovaralo bi samo za 2 lika. Michael bi bio Vercetti, Franklin je CJ ali Trevor ne. Trevor je manijak i psihopat sa pilotskom dozvolom, kolko se sjećam iz GTA III lik s kojim si igro nije bio ni blizu Trevoru.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Wow.

Igra ako ce bit na PC,jedna od onih koja ce mi oduzet svaki slobodan sat,dan godisnjeg.. {#}

Prema videnom,super. Samo da bude na PC. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
GTA 5

ma kontam da će biti za PC kao i svaki GTA nastavak do sada,jedino što ćemo se morati strpiti nekih par mjeseci nakon što izađe  za konzole.

sviđaju mi se svi likovi iz trailera,ali Trevor je definitivno najjači,fuc*in redneck {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 10:08 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj Michael me podsjeća malo na Soprana

16 godina
GTA 5

GTA V - GTA 5 o' clock: Michael Trailer Analysis

GTA V - GTA 5 o' clock: Franklin Trailer Analysis

GTA V - GTA 5 o' clock: Trevor Trailer Analysis

2 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
GTA 5

Novi Artwork i screen.

vjerovatno ce biti u nekom previewu, koji je podsjecam za koja

3 sata :D

U drugom screen-u se vidi da lik na motoru drzi fotic, ili nesto slicno.

Nadam se potvrdi o Weapon/car customization-u u nekom preview-u :)

Vec smo dosta puno puta vidjeli taj silencer na AK-47, a i bez silencera.

A u Franklinovom traileru se vide ilegalne trke autima, a neki auti i imaju drugacije felge.

Nadajmo se :)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 14:58 (Marcuskac).

4 2 hvala 1
16 godina
GTA 5

Evo, ako koga zanima koje su pjesme:

Michael: Queen - Radio Ga Ga
Trevor: Waylon Jennings - Are You Sure Hank Done It This Way
Franklin: Jay Rock - Hood Gone Love It 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Novi Artwork i screen.

vjerovatno ce biti u nekom previewu, koji je podsjecam za koja

3 sata :D

U drugom screen-u se vidi da lik na motoru drzi fotic, ili nesto slicno.

Nadam se potvrdi o Weapon/car customization-u u nekom preview-u :)

Vec smo dosta puno puta vidjeli taj silencer na AK-47, a i bez silencera.

A u Franklinovom traileru se vide ilegalne trke autima, a neki auti i imaju drugacije felge.

Nadajmo se :)

Stavim ove slike na newsire i brisumi post :)

18 godina
neaktivan
GTA 5

Posto su ih uklonili sa sajta evo ovde :D

Moj PC  
3 0 hvala 2
18 godina
neaktivan
GTA 5

Evo ovde ko nece da ide dalje od foruma :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 16:39 (dex3108).
Moj PC  
3 0 hvala 7
13 godina
neaktivan
GTA 5

Za 50 min nova navala informacija :D
Preznojavam se :P

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Za 50 min nova navala informacija :D
Preznojavam se :P

Ovo su hakirane slike ja mislim!

16 godina
neaktivan
GTA 5

Kako će ova igra biti dobra. Ovo će gutat vrijeme samo tako, moćeš igrat satima i satima, a da ni jednu misiju ne pređeš.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Car modding {#}

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

30 minuta gameplay-a! {#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice