Jer ikako moguce da igra izade prije 9, mijeseca ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne.
Svi znamo da je fake al lik pravi hebene animacije :D kao što kaže jedan komentar...this guy makes the best fake shit ever
Da ne bude Offtopic, evo neki artwork, nadam se da nije bio, ne pratim baš temu često :)
Komično, i za njega govore da je "fejk", odnosno da nije izdan od strane rockstara.
Komično, i za njega govore da je "fejk", odnosno da nije izdan od strane rockstara.
Živina izgleda kao kartonska kutija za plašit malu djecu.
Jer
Ja sam postao hladan više, igram CS:GO u međuvremenu i tako sam uvijek radio. Od GTA do GTA sam kantera igrao :P
Ja sam u zadnjih mjesec dana ponovno odigrao San Andreas i Vice City.
Ne pomaže puno u čekanju petice.
A dok peticu nisu najavili, ne bi mi palo još godinama na pamet "kaće novi GTA izać?".
Pozdrav, nepratim bas dogadjanja u svezi GTA 5 obzirom na obaveze i ostalo pa ako netko moze reci postoji li kakav izvor i vjerodostojna informacija izlazi li GTA 5 za PC obzirom da sam vidio u nekoliko navrata samo najave za X Box i Play Station ?
Hvala.
Pozdrav, nepratim bas dogadjanja u svezi GTA 5 obzirom na obaveze i ostalo pa ako netko moze reci postoji li kakav izvor i vjerodostojna informacija izlazi li GTA 5 za PC obzirom da sam vidio u nekoliko navrata samo najave za X Box i Play Station ?
Hvala.
nema nikakve informacije o PC-u zasad, zna se da ce igra izaci 17.9. ove godine za PS3 i Xbox 360
Je li sta novo izaslo o GTA ? Nisam pratio ovu temu od kad su odlozili gta za jesen, pa sam se isfurao. Ima li sta novo ?
Nema
Vidim u americi dolazi u 17. mjesecu 
Kod njih se pise prvo mjesec pa onda dan 
haahha ljakse
A vidim i da neki nisu nikad čuli za izraz "Sarkazam"!
ako imas kakve novosti o gta v onda napisi a ne da lupetas gluposti koje ti mislis da su smijesne
a vidim i ja da neki ne znaju šta to znači
Nisam pratio temu duze vrijeme, al da pitam, jel najavljeno kad izlazi za PC ili dal ce uopce izac za PC?
Vidim da za xBox i PS dolazi u 9 mjesecu...
Hvala 
Za PC najvjerojatnije dolazi par mjeseci nakon konzola, ali još nije potvrđeno.
stara rockstarova politika
Za PC najvjerojatnije dolazi par mjeseci nakon konzola, ali još nije potvrđeno.
Nisam baš optimističan da će na PC doći par mjeseci nakon konzola. Prije će to biti pola do cijele godine nakon konzola.
iskreno nisam ocekivao da ce biti ovako dobro. :D
http://www.rockstargames.com/newswire/article/49181/sunsets-seas-skies-and-so-on.html
Ja nemogu...daj neka neko tu stavi.
Bio bih zahvalan :D
Možda baš takva grafika pridonese atmosferičnosti.
Meni je osobno draži defaultni San Andreas, nego onaj portan u GTA IV engine.
možda grafika nije nešto neviđeno, ali meni izgleda čisto ok. Bar su boje življe za razliku od GTA IV i onog sivila. A također mislim da će igra ostaviti puno bolji dojam vizualno jer tu će biti svega, planine, zelenilo, ogromna mapa za razliku od prošle igre gdje si stalno u gradu u tom sivilu.