Nitko ne komentira MINIGUN. 
Tek sam sad ugledao minigun, na prvu nisam ni primjetio.
Sjajno, podsjetilo me odmah na San Andreas i nekako mi sve liči da idu u pravom smjeru i upravu ka San Andreasu.
Nitko ne komentira MINIGUN. 
Tek sam sad ugledao minigun, na prvu nisam ni primjetio.
Sjajno, podsjetilo me odmah na San Andreas i nekako mi sve liči da idu u pravom smjeru i upravu ka San Andreasu.
GTA 5 daj molim te to bi bilo katastrofa isto kao i GTA 4 i San Andreas
111 td 
samo da bude u teme koje sudjelujem
jel se sjecas kad je rockstar zadnji put bio na E3 ?
Ne znam zasto ali imam osjecaj da je MS pljunuo opasnu lovu da se GTA V pojavi na novom Xbox-u kao launch title. Ovo nije ni glasina ni neka zvanicna vijest samo moj neki osjecaj :D
ah onda se bude pojavio i na PS4 ,arhitekturom su vrlo slicni pa bi ne izdavanje na PS4 bilo glupo
MS ako da pare GTA V nece vidjeti PS4 :D a posto je Sony poprilicno uzdrmao trziste sa svojim novim pristupom developerima i igracima MS-u definitivno nije svejedno. Tako da postoji sansa da MS u nedostatku pravog odgovora posegne za novcanikom i jednostavno kupi ekskluzive koje ce prodavati novi Xbox. Ali to je samo moje razmisljanje :D
meni najkomastija ova što drži "kao" iPhone (vidi sam logo da je bar ovakav pravo oooouuuuuyyyeeeaaahhh)
Igra izgleda preodlicno.
Sto se tice grafike ja ne razumijem po kojim kriterijima je ona losa?? Jest da nije nesto extra kao najnovije igre na PCu ili kao sto ce izgledati next-gen igre, ali reci da je grafika losa je krajnje neprimjereno. Po traileru i SS-ovima ja sam ugodno iznenaden sto se grafike tice. Tako da mogu se sloziti da grafika nije nesto revolucionarno ali nikako nemogu reci da je losa.
Sto se tice igre, jedino mi je zao sto izlazi tek u 9. mjesecu. Taman sam se ponadao da cu imati sta raditi ljeti u slobodno vrijeme dok nisam na moru, a ovako morati ce faks patiti :D
grafika uopce nije bitna ako ce igra po gameplayu biti zabavna kao San Andreas... dok Gta IV ima odlicnu grafiku, ali po igrivosti ne valja + jos uvijek je neoptimiziran.
tako je,a ja opet navodim deus ex(original,naravno) u kojeg grafika nije bila nešto u ono vrijeme,ali je najbolja igra ikada zdevelopana
Igra izgleda preodlicno.
Sto se tice grafike ja ne razumijem po kojim kriterijima je ona losa?? Jest da nije nesto extra kao najnovije igre na PCu ili kao sto ce izgledati next-gen igre, ali reci da je grafika losa je krajnje neprimjereno. Po traileru i SS-ovima ja sam ugodno iznenaden sto se grafike tice. Tako da mogu se sloziti da grafika nije nesto revolucionarno ali nikako nemogu reci da je losa.
Sto se tice igre, jedino mi je zao sto izlazi tek u 9. mjesecu. Taman sam se ponadao da cu imati sta raditi ljeti u slobodno vrijeme dok nisam na moru, a ovako morati ce faks patiti :D
Cekat ces jos 6 mjeseci do iducih praznika da ju zaigras na pc
grafika uopce nije bitna ako ce igra po gameplayu biti zabavna kao San Andreas... dok Gta IV ima odlicnu grafiku, ali po igrivosti ne valja + jos uvijek je neoptimiziran.
Gta 4 za danasnje vrijeme ima losu grafiku i jako je zastario. Ta je igra odavno pala u zaborav, 4 godine je stara lol.
Gta 4 za danasnje vrijeme ima losu grafiku i jako je zastario. Ta je igra odavno pala u zaborav, 4 godine je stara lol.
san andreas je star 8-9 godina (kako koja edicija) pa ju imam na kompu, moje misljenje je jos uvijek da grafika je posljednji faktor koji bi trebao grat ulogu... prvo gameplay pa onda ostalo po redu, i molim te po cemu gta iv ima losu grafiku , prema Crysis-u 3 ?
Igra izgleda preodlicno.
Mozda imam PS3 pa sam zato rekao da cu je zaigrati u 9. mjesecu, odnosno pocetkom faksa. A na kraju krajeva igra nije ni najavljena za PC.
Malo bi mogli ukljuciti taj mozak, sta kazes?
Igra izgleda preodlicno.
Mozda imam PS3 pa sam zato rekao da cu je zaigrati u 9. mjesecu, odnosno pocetkom faksa. A na kraju krajeva igra nije ni najavljena za PC.
Malo bi mogli ukljuciti taj mozak, sta kazes?
Da si malo pratio, tako je bilo i sa gta 4, nije najavljivan za pc i onda kad je izaso za konzole, najavljen je, ali je kasnio pola godine.
To im je politika, jer smao na konzolama zaraduju znacajnu lovu.
Da si malo pratio, tako je bilo i sa gta 4, nije najavljivan za pc i onda kad je izaso za konzole, najavljen je, ali je kasnio pola godine.
Pratio jesam, i iako postoji velika vjerojatnost da ce GTA V izaci kasnije na PC-u, ona jos uvijek nije najavljena i sve su to zasada same spekulacije. Stoga konkretna diskusija, ukljucujuci i moj post o grafici, se odnosi iskljucivo na konzole.
Pratio jesam, i iako postoji velika vjerojatnost da ce GTA V izaci kasnije na PC-u, ona jos uvijek nije najavljena i sve su to zasada same spekulacije. Stoga konkretna diskusija, ukljucujuci i moj post o grafici, se odnosi iskljucivo na konzole.
Ja mislim da ce gta 5 izaci i za nove konzole, da ce ga portati.
Jer i tu lezi znacajna lova, jos bi se vrtio u 60fps i sa boljom grafikom kao na pc-u.
MS ako da pare GTA V nece vidjeti PS4 :D a posto je Sony poprilicno uzdrmao trziste sa svojim novim pristupom developerima i igracima MS-u definitivno nije svejedno. Tako da postoji sansa da MS u nedostatku pravog odgovora posegne za novcanikom i jednostavno kupi ekskluzive koje ce prodavati novi Xbox. Ali to je samo moje razmisljanje :D
Nebi bas reko
to je vec pokusao sony sa vice city pa mu nije uspjelo
Nekak mi se vise cini da bi oni to pokusali sa COD-om napravit
To bi dugorocno ispalo lose za Rockstar
jer fanovi to sigurno nebi dobro primili ,a i zamisli da PS4 ispadne dosta bolja konzola ,a na njoj nema GTA
odma bi to bila Rockstarova neiskoristena prilika za vecu zaradu nego na xboxu
obećavaju da će GTAV imati sve što je san andras imao i više... nekako ne vjerujem u te priče...
zašto je san andreas bio toliko zabavan i po mnogima najbolji GTA... pa zbog RPG elemenata koji su i činili njegov addictive gameplay... tamo nikada nije bilo dosadno i main questovi su zadnje što sam rješavao...
da bi V bio bolji, on mora sadržavati sve RPG elemente... znači skillove, široko vehicle customiziranje, šišanje, tetoviranje, bildanje, debljanje, mršanje, territory conquest, girlfriends & faction relations i više ... zapravo kada malo bolje razmislim, uopće ne vjerujem da će V biti imalo bolja od SA...
šta me briga što niko može igrati bilijar i kuglati se kada ne može ofarbati ni auto u koju boju hoće...(ili se ošišati ko čovjek
)
gdje su to rekli ?
I ne nece sadrzavat one rpg elemnte to je vec receno bilo
Da. I ja sam cuo da nece biti RPG elemenata u vidu skilova istih ili slicnih onim u San Andreasu, na veliku zalost... Mada revolucija ipak postoji, zamislite samo uskakajuci iz lika u lika, covjece samo da mi je znati kako su to implementirali?... Ona tri mafijasa zaista djeluju zanimljivo. Banda pokvarena 
Meni licno nije zabava igrati sa tri lika, to mi je nesto najbezveznije u novom serijalu. Najvise bi volio kada bi mogli sami da pravimo svog lika kao u rpg igrama, to bi donijelo ogroman izbor.
Kako znaš da je bezveze kad još nisi ni isprobao igru? Pa to je Rockstar, ljudi žele uvesti malo raznovrsnosti u žanr...
Meni licno nije zabava igrati sa tri lika, to mi je nesto najbezveznije u novom serijalu. Najvise bi volio kada bi mogli sami da pravimo svog lika kao u rpg igrama, to bi donijelo ogroman izbor.
Zamisli situaciju: igras s jednim likom, dodjes do auta, ukrades ga kako dolikuje u GTA igrama, zatim odes do drugog lika i njega ukrcas u isti automobil. Vozis, ludiras, jurcas..., dok ovaj puca sa heklerom i kosi sve zivo. Kad to dosadi voznja prebacis se na ovog drugog i onda ti preuzimas kokanje dok automobil kontrolise kompjuter (ovo ce pogotovo biti super zanimljivo s multiplayerom). Sjetimo se samo questa iz San Andreasa kad Big Smoke vozi motor a mi sa CJ-om kosimo mafiju koja nam je za petama. Cool zar ne?...
Gameplay mehanika u GTA V je jos upitna po meni pogotovo nakon sto sam presao The Cave koji ima slican sistem mjenjanja likova. Pitanje je da li ce igra imati dovoljno razloga da se prelazi vise puta jer moze doci do zamora. Preporucio bih svakome da odigra Trine ili The Cave pa da vidi o cemu zapravo govorim.
Zamisli situaciju: igras s jednim likom, dodjes do auta, ukrades ga kako dolikuje u GTA igrama, zatim odes do drugog lika i njega ukrcas u isti automobil. Vozis, ludiras, jurcas..., dok ovaj puca sa heklerom i kosi sve zivo. Kad to dosadi voznja prebacis se na ovog drugog i onda ti preuzimas kokanje dok automobil kontrolise kompjuter (ovo ce pogotovo biti super zanimljivo s multiplayerom). Sjetimo se samo questa iz San Andreasa kad Big Smoke vozi motor a mi sa CJ-om kosimo mafiju koja nam je za petama. Cool zar ne?...
Pa neces se svakog trenutka moc prebacivat lol.
Nego ces jedan dio singleplayera igrati kao odredeni lik.
Pa neces se svakog trenutka moc prebacivat lol.
Nego ces jedan dio singleplayera igrati kao odredeni lik.
Ne znam da li si cuo, ali Rockstar je rekao da se prica ova tri lika preplice kroz igru tako da su zajednicke misije gotovo neizbjezne. Cak i da moram da igram taj jedan dio sa odredjenim likom, to nije nista strasno u odnosu na ono sto ce igra ponuditi.