Kad sam vidio ovu prvu sliku gotovo, odma palim San Andreas...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ono su slike sa konzola, na PC-u bi to trebalo još malo bolje izgledati, iako meni izgleda super i ovako. U ovoj mi je igri važniji sadržaj, da grafika ostane na GTA IV razini ne bih se žalio (u smislu kvalitete a ne atmosfere).
Ono su slike sa konzola, na PC-u bi to trebalo još malo bolje izgledati, iako meni izgleda super i ovako. U ovoj mi je igri važniji sadržaj, da grafika ostane na GTA IV razini ne bih se žalio (u smislu kvalitete a ne atmosfere).
i sam GTA IV izgleda dosta bolje na PC-u
zapravo samo je u teksturama razlika
broj poligona je isti ,ali opet na ps3 je premutni
San Andreas ima prastaru grafiku, a opet je zabavan i igra se godinama, tak da, grafika baš i nije bitna.
Još nitko nije rekao da će izaći za PC, to mene brine.
Još nitko nije rekao da će izaći za PC, to mene brine.
To i mene brine :/
Evo i ovde. Atmosfera odlicna ali graficki igra je uzasno losa. definitivno su trebali ici na next-gen.
I ja bi volio da je igra graficki ljepša,ali najbitniji je ipak gameplay.Kad se oko privikne grafika postaje nebitna.Ja sad baš igram neke starije igre iz 2003. sa po današnjim standardima katastrofalnom grafikom,ali nakon par sati to stvarno prestaje biti bitno.To je R* stil,oni nikada nisu imali igre sa najboljom grafikom ali zato vrlo zabavne.
P.S.Ustvari nije bitna sama grafika već kakvu atmosferu u igri ona stvara.Grafika iz HL2 je zastarijela ali stvara tu neku atmosferu zbog koje ti neka igra priraste srcu,tako i STALKER,stari X-ray engine je to također uspio.
Prema svemu viđenom čini se da je u GTA 5 atmosfera Kalifornije točno pogođena.
I minigun se vratio!Hvala Bogu!
Ma odlicno , vjerovatno nece ni biti puno zahtjevna , sto je naravno bolje , samo da bude za Pc i da bude optimizirana .... :)
Ma odlicno , vjerovatno nece ni biti puno zahtjevna , sto je naravno bolje , samo da bude za Pc i da bude optimizirana .... :)
Pogledaj kako gta 4 izgleda, a vuce se kao mrtvi konj, nema grafika veze s time.
Kao sto kazes, sve je do optimizacije.
Onda se nadajmo dobroj optimizaciji ... :D
Slazem se s kolegom, istina bitna je grafika ali gameplay je bitniji, ja igram Return to Castle Wolfenstein i grafika je nikakva, ali vise uopce ne obracam paznju, igra je prezabavna i gameplay super napravljen 
Vi brkate, nije grafika ta koja je napravila GTA4 na PC-u velikom glavoboljom za vecinu, nego ENGINE koji pogoni to sve, jednostavno nije optimiziran dovoljno dobro, niti mu nisu date dovoljno dobre instrukcije kako da "Troši" i "Koristi" dostupne resurse...
RAGE engine je dosta procesorski orjentiran, tj gladan...jer sva fizika ide kroz njega skupa sa endorphinom...grafika ne trosi puno, al RAGE koji je zaduzen da je renda ne radi to na najbolji moguci nacin, odnosno zaostaje zato jer je procesorski gladan za druge komponente pa ne stigne se sve napravit.
Ako GTA5 izadje na PC, nadam se da ce prvo sredit optimizaciju samog RAGE enginea za PC, a sve ostalo poslije...
Koliko god grafika bila dobra, toliko ona ovisi koliko je dobro engine napravljen koji ce je vrtit. Jer đabe fotogenicna grafika ako engine nezna iskoristit dostupne resurse i potencijal racunala da brzo izvede operacije...
De prestanite vise o tome kako ce biti optimizirano, jos nije ni najavljen za pc.
A i ako dode, bice konzolatis, bice losa grafika, bice lose optimizirano, jer ih boli briga za pc igrace.
EDIT: I onda se cude sto imaju puno piratluka, pa nije niko lud kupit ispljuvak, da naprave kvalitetno, nebi imali piratluka u toj mjeri, nego puno manje.
iako se najradje ne bi slozio s markom, nesto u meni se potajno slaze s njim jer sam bio i previse puta svjedokom dobre igre upropastene losim portom.
Bio bi grijeh da ova igrica ne dođe na PC
Dakle predpostavio bih da ce releasat box art sad mozda
sljedeci tjedan...
Nebi to netko bezveze na zid isao slikat.
Anyways, ovo sto se malo vidi izgleda odlicno :D
Dakle predpostavio bih da ce releasat box art sad mozda
sljedeci tjedan...
Nebi to netko bezveze na zid isao slikat.
Anyways, ovo sto se malo vidi izgleda odlicno :D
Malo mi je zid premal na kojem ce bit radjeno..od GTA4 je bio puno veci...i duzi...
Cover je legit (ukoliko i ovo nije sala za 1. april)
https://twitter.com/RockstarGames/status/318468402358403074
Digitalne verzije stizu uskoro a slika ce biti zavrsena uskoro.
Evo vec je gotovo skoro.
Ne brinite nije 1.April prank. :P
Grafika nije nešto, ali to je dobro, ne moram uzimati novi računar.
Nema ti to puno veze, ako bude neoptimizirano neces moc igrat nikako, ako bude, igrat ces na low-med.
i sam GTA IV izgleda dosta bolje na PC-u
zapravo samo je u teksturama razlika
broj poligona je isti ,ali opet na ps3 je premutni
Tacno. Izgleda dosta bolje. Ali da je razlika PC-a samo u teksturama u odnosu na konzole (XBOX/360,PS3) tu se nikako ne mogu sloziti. Ne znam da li je neko jednom video u nekom opisu GTA 4-vorke, autor je uporedjivao grafiku, i kod konzolnih verzija su gustine saobracaja na primjer, znatno smanjene, tj zakucane na nekih 25%, dok na PC-u uz jak CPU mozes da nafilujes do nekih 70%, pa ti vidi razliku, takodje sjencenje se razlikuje (i ako na PC-u sjene deluju zrnasto), naravno tu je i view ditance za mnoge objekte koji su na konzolama dosta ograniceniji. Po ovome ce i GTA 5 sigurno izgledati bolje na PC-u (kad saberemo i oduzmemo, mozda i znatno bolje, ipak su to konzole), ali naravno kao sto je ispravno reci grafika neka bude svjetlosnih boja da oci mogu da uzivaju ne trazi se veliki vizuelni skok kvaliteta u odnosu na GTA 4... I da, Rockstar-u, samo optimizuj to malo da i mi sa slabijim masinama mozemo uzivati u nekim pristojnim detaljima.
naravno da je samo u teksturama
pa nece nove modele radit samo za pc
sluzbeno
evo treba drži ajfon LOL
iFruit
iFruit
Apple?
Ne znam je li već netko pitao, ali hoće li biti countryside u igri?
Ne znam je li već netko pitao, ali hoće li biti countryside u igri?
Ti to nisi primjetio na svim slikama, trailerima i objavama koje je R* puštao u javnost??
Nitko ne komentira MINIGUN.