baš kad počinje škola -.-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vi skolarci, ispod 18, nebi ni smijeli igrat:)) Sta se zalite onda uopce?:))
Koliko sam se samo glupih postova u ovoj temi nacitao... Bruka! Tesko onom ko planira da cita od prve stranice. Reperitivnost je veliki minus u ovoj temi. Da li izlazi za PC? Kakva je konfiguracija potrebna? Da li ce raditi na mojoj?
Ljudi ne trpajte temu ovim i slicnim glupostima. Pratite informacije, dijelite ih sa nama, stanite sa strane, cekate i nadajte se najboljem. Procitah igra odgodjena. Boze moj. Samo polako, jer ima valjda jos igara da zadovolji vase gejmerske apetite dok ne stigne ovo cudo zvano Grand Theft Auto V (5).
Koliko sam se samo glupih postova u ovoj temi nacitao... Bruka! Tesko onom ko planira da cita od prve stranice. Reperitivnost je veliki minus u ovoj temi. Da li izlazi za PC? Kakva je konfiguracija potrebna? Da li ce raditi na mojoj?
Ljudi ne trpajte temu ovim i slicnim glupostima. Pratite informacije, dijelite ih sa nama, stanite sa strane, cekate i nadajte se najboljem. Procitah igra odgodjena. Boze moj. Samo polako, jer ima valjda jos igara da zadovolji vase gejmerske apetite dok ne stigne ovo cudo zvano Grand Theft Auto V (5).
e pa vidiš meni na ... ide to kad neko tek vidi temu i pita neke podatke kao te šta si podvukao jer mu se neda tražit po netu a vi ga ščepate ko hijene, bor te hebo nije tema napravljena da svi šute i jednom u 6546513 stranica se napiše release date pa da onda kad nedužni promatrač dođe da svi EDZIPOP(ČITAJ S DESNA NA LIJEVO) jer opet treba ponoviti nešto
Ako novi xbox izlazi na E3u, možda su već ostvarili partnerstvo sa Microsoftom i rade port.
na e3 nece sigurno izac nego ce samo bit predstavljen (ako) trebo bi se pocet prodavat oko 12. mjeseca
A bemu...baš izbacuju kad škola počinje... 
Vama je stvarno problem što izbacuju kada škola počinje? Nema još testova, ispitivanja, uskoro će zimski praznici, nema zakljucivanja.
Nekim studentima u 10. mj pocinju predavanja.
Ja sam rekao kada ju kupim ne izlazim iz sobe dok ne pređem haha.
Kakve veze skola ima ili bilo sta drugo? Valjda znate sami rasporediti obaveze da stignete sve :D
jedan od najgorih dana u godini prvi dan škole će mi uljepšati GTA V
ma nema veze glavno da tada ja sebi instaliram igru i ona radi kao ZMAJ
Naisao sam sad na fb da gta 5 izlazi i za pc...Reboot
Bolje je da igra izađe kasnije i da ju naprave kako treba a ne da svaka tri dana izlazi patch,
a kad izađe bit če dostupna i za PS4 (orbis)
EPIC FAIL!! +3 
a ovi što su razočarani i misle se ubit primite se knjige 
mozda ju odma i za pc izbace, ali nevjerujem
.
Bolje je da igra izađe kasnije i da ju naprave kako treba a ne da svaka tri dana izlazi patch,
a kad izađe bit če dostupna i za PS4 (orbis)
Kako ti znas da ce biti dostupna za PS4? je li GTA SA bio dostupan za PS3/60 u pocetku? NIJE!
Patcheve su imale i konzole, igra za PC je kasnila 8 mjeseci pa je opet bila skroz zbugana, neoptimizirana... dobili smo 7 patcheva pa opet nije savrseno i ono sto je zanimljivo, ATI X1000 serija npr. ima problema sa Internet Caffe-om odnosno glitchevima, dok na Xbox360 konzoli koja takoder koristi ATI X1000 seriju nema apsolutno nikakvih problema, a nikakav patch nisu izdali za PC ccc (driveri ne pomazu jer je stvar u igri).
Ugl ono sto zelim reci, to sto je odgodena ne znaci da ce biti "bugs/glitch free"
Sta je vama ljudi? GTA5 izlazi za konzole OVE generacije, sta je i navedeno...PS3 i xbox360...nikakav xbox720 a niti PS4...Igra je debelo radjena kad se tek pocelo pricat o novim konzolama, a kamoli da ce sad cijelu igru preradjivat za nove konzole...sljedeci GTA ce bit vjerovatno na novim konzolama...al ovaj ne..PS3 XBOX360 i PC vjerovatno...
Što se mene tiče, neka ju izbace godinu dana kasnije, ali neka ne bude ispljuvak i masni port sa konzole, nego neka porade malo na njoj i da ju dobro optimiziraju. Iako sam vlasnik PS3, neću ju kupiti već ću čekati PC izlazak jer ja jednostavno ne znam igrati GTA na konzoli.
Znam na sta mislis, i ja sam u poctku ludio sa GTA4...sa ljevom se kreces, sa desnom gledas...pa mi je sve to bilo sporo...ciljanje i pucanje, isto je bezveze...kad je dosao GTA4 za PC..preporodio sam se...jednostavno GTA je pre kompleksna igra da bi se igrala na konzolama...al ajde...
Znam na sta mislis, i ja sam u poctku ludio sa GTA4...sa ljevom se kreces, sa desnom gledas...pa mi je sve to bilo sporo...ciljanje i pucanje, isto je bezveze...kad je dosao GTA4 za PC..preporodio sam se...jednostavno GTA je pre kompleksna igra da bi se igrala na konzolama...al ajde...
LOOOOL ajd to pojasni malo :D
Dok se ne naviknes...pola sata ti treba da naciljas nekog manualno, i dok se ti sa desnom gljivom okrenes( okrenes pogled), ube te 30 puta..Vozit i okretat desnu gljivu...dosta konfuzno, jer recimo prst ti ide na ljevoj gljivi gore pa lijevo, a i oces gledat sa desnom gljvom gore desno...mozak i prsti ti se spetljaju...itd itd...
Ja imam naviku da kad vozim, da mi pogled prati zavoj u koj ulazim, odnosno da znam unapred sta me ceka...a ne da ubodem zavoj pa te onda shvatim sta me ceka...na konzolama sa desnom gljivom je to dosta spetljano. dok na misu je lako...misom pratim tijek voznje, i ko kamera si pomicem pogled u smjeru di "gledam"...
Dok se ne naviknes...pola sata ti treba da naciljas nekog manualno, i dok se ti sa desnom gljivom okrenes( okrenes pogled), ube te 30 puta..Vozit i okretat desnu gljivu...dosta konfuzno, jer recimo prst ti ide na ljevoj gljivi gore pa lijevo, a i oces gledat sa desnom gljvom gore desno...mozak i prsti ti se spetljaju...itd itd...
Ja imam naviku da kad vozim, da mi pogled prati zavoj u koj ulazim, odnosno da znam unapred sta me ceka...a ne da ubodem zavoj pa te onda shvatim sta me ceka...na konzolama sa desnom gljivom je to dosta spetljano. dok na misu je lako...misom pratim tijek voznje, i ko kamera si pomicem pogled u smjeru di "gledam"...
Ja se ne slazem s tobom
prvo gljive uopce nisu konfuzne
mislim kak bi pak mogle bit ne trebas radit neki ultra kompliciran motoricki pokret
Mis ajde on je prednost na racunalu ,ali u igrama iz 3. lica mana je tipkovnica
jer ima samo 4 smjera kretanja i ne osjeca jacinu pritiska
Kaj se tice voznje isto tak funkcionira na konzoli sa desnim analogom
tak da ti to ne stoji
Meni je GTA puno ugodnije igrat na konzoli,a to govori cinjenica da jos niti jedan GTA nisam prosao na racunalu ,a GTA 3,Vice City,Vice City stories ,Liberty city stories,GTA SA i GTA IV sam prosao na konzolama
i nikakvih problema nisam imao tjekom igranja
Da sad izađe GTA V na PC i konzole u isto vrijeme 100% bi uzeo za PS3 iako imam dosta jak komp za igranje
Pa nemos konzolu s pc-em usporedivat, sasvim drugi svjetovi.
Svatko ima svoje...GTA je poteko sa PC-a...i uvijek ce bit lakse igran na PC-u...bar od vecine...:)
Kod konzola odnosno kontrolera... teze je ciljati ili jednostavno imas blagu pomoc odnosno assisted aiming i sl. karafeke. Kretanje je bolje sa gljivama nego sa tipkovnicom, bez dvojbe.... voznja vozila je isto bolja sa kontrolerom zbog rumble-a, triggera/pressure sensitive tipki i lijevog analognog ali je zato ciljanje, pucanje i okretanje kamere bolje sa misem jer si precizniji i puno lakse se priviknes na mis nego na desni analogni. Kontroler je malo usporeniji od misa da tako kazem, a i potrebna je mirnija ruka da bi naciljao savrseno.
Ja se ne slazem s tobom
prvo gljive uopce nisu konfuzne
mislim kak bi pak mogle bit ne trebas radit neki ultra kompliciran motoricki pokret
Mis ajde on je prednost na racunalu ,ali u igrama iz 3. lica mana je tipkovnica
jer ima samo 4 smjera kretanja i ne osjeca jacinu pritiska
Kaj se tice voznje isto tak funkcionira na konzoli sa desnim analogom
tak da ti to ne stoji
Meni je GTA puno ugodnije igrat na konzoli,a to govori cinjenica da jos niti jedan GTA nisam prosao na racunalu ,a GTA 3,Vice City,Vice City stories ,Liberty city stories,GTA SA i GTA IV sam prosao na konzolama
i nikakvih problema nisam imao tjekom igranja
Da sad izađe GTA V na PC i konzole u isto vrijeme 100% bi uzeo za PS3 iako imam dosta jak komp za igranje
Pa.... ovisi kako gledas na to, na PC-u bez po frke mozes prikopcati Xbox 360 kontroler, a mozes cak i PS3 kontroler i stvar radi, a kao bonus dobijes i bolju grafiku, moding i sl.
ma lol ... vamo se mozemo na ganjati sta je bolje PC ili konzola...! o ukusima se neraspravlja svakako ko ima PC a nema konzolu ce reci da je PC zakon nemoze biti ni slicno kao ovo i tako dalje... isto tako i obrnuto ko ima konzolu a nema PC rek oda nebi nikada kupio sebi PC konzola zakon radi ovoga ili onoga.. btw pisite novosti o GTA V ako ista saznate ... a ovake diskusije i to napravite novu temu
ma lol ... vamo se mozemo na ganjati sta je bolje PC ili konzola...! o ukusima se neraspravlja svakako ko ima PC a nema konzolu ce reci da je PC zakon nemoze biti ni slicno kao ovo i tako dalje... isto tako i obrnuto ko ima konzolu a nema PC rek oda nebi nikada kupio sebi PC konzola zakon radi ovoga ili onoga.. btw pisite novosti o GTA V ako ista saznate ... a ovake diskusije i to napravite novu temu
Pa i ti si isto usao u tu "diskusiju" i sad nama velis da si napravimo temu za to
Cak nisi nist napisao vezano uz GTA V kaj je offtopic za razliku nase male rasprave :)