i onda bi pc pdf bio prazan jer na godinu izadu 2 pc ekskluzive.
pc je platforma sa najvise ekskluziva
samo kaj nije velik broj AAA naslova
no to ih ne cini losijim
no to ih ne cini losijim
no to ih ne cini losijim
mislis nije nijedan AAA naslov.
no to ih ne cini losijim
mislis nije nijedan AAA naslov.
krvio mislis
Strategije tipa Total war, Anno,Civilization
onda Blizzard igre...
btw. neke slike nove
http://www.gamesblog.it/galleria/grand-theft-auto-v-05-01-2013/20
Total War, Civilization, DOTA 2, Diablo III, ARMA, Planetside 2, Torchlight 2, Guild Wars 2, WarHammer, Starcraft 2, Stalker, The Witcher 2, SW:TOR, Tropico 4, mahom sve loše igre izašle u zadnjoj godini/ipo
Total War, Civilization, DOTA 2, Diablo III, ARMA, Planetside 2, Torchlight 2, Guild Wars 2, WarHammer, Starcraft 2, Stalker, The Witcher 2, SW:TOR, Tropico 4, mahom sve loše igre izašle u zadnjoj godini/ipo
witcher 2 ima i na xboxu, nije ekskluziva.
GTA V izlazi mjesec dana nakon izlaska Xbox 720
kad vec vidis u buducnost, jel mi mozes rec ocu imat srece u zivotu?
zašto izdaju služebene slike o GTA 5 kao da su nacrtane u paintu?
to mi se nikada nije sviđalo, zašto slike i u introu igre nisu one prave?
ove slike po netu sve izgledaju tako izfotošopirane...
evo nekih videa o GTA 5 koje sam našao na youtubeu:
lijepo izgleda :D
hoće li kada GTA imati podršku za prave volane kao G27 ? strašno bi volio voziti po gradu s svojim G27, no kolko znam brzine i kvačilo nikad nisu radile :(
mislim da bi trebali poraditi i na realnijoj fizici auta, ne mislim kao neka simulacija vožnje nego nešto što bi uvelo dodatan čar mnogobrojnim igračima
Da bas, kada to izlazi ono ? lol.. ta konzola ne samo da nije niti najavljena vec nije niti potvrdeno da ce se zvati 720, a inace nema smisla da se zove 720 jer bi to mnogi povezivali sa 720p aka HD (a to je Xbox 360 zapravo, nativna 1080p reza se ocekuje od nove Xbox konzole), s druge strane, 360 ima smisla jer se misli na "degrees in a full rotation", a i sam naziv "Xbox" se odnosi na X aka "DirectX in the Box")......
Osim toga, gdje je jos R&D od najave itd (sumnjam da je hardver finaliziran, a da se u isto vrijeme bas nista ne zna).... GTA V dolazi za Xbox 360 sto se zna vec davnih dana.
Iskreno se nadam da samo trolas jer je dovoljna samo sekunda da se skuzi da to nema veze sa GTA V.
Da bas, kada to izlazi ono ? lol.. ta konzola ne samo da nije niti najavljena vec nije niti potvrdeno da ce se zvati 720, a inace nema smisla da se zove 720 jer bi to mnogi povezivali sa 720p aka HD (a to je Xbox 360 zapravo, nativna 1080p reza se ocekuje od nove Xbox konzole), s druge strane, 360 ima smisla jer se misli na "degrees in a full rotation", a i sam naziv "Xbox" se odnosi na X aka "DirectX in the Box")......
Osim toga, gdje je jos R&D od najave itd (sumnjam da je hardver finaliziran, a da se u isto vrijeme bas nista ne zna).... GTA V dolazi za Xbox 360 sto se zna vec davnih dana.
Iskreno se nadam da samo trolas jer je dovoljna samo sekunda da se skuzi da to nema veze sa GTA V.
Pa tako bi se trebala zvat zbog toga što će omogućiti puno ljepšu grafiku. GTA V bi trebao pokazati kako dobra igra može bit. Nije li čudno da bi i plejka 4 trebala izać ove godine? Mislim da će sve izać tu negdje da bi se dobro zaradilo na igrama i konzolama.
btw. san andreas je izašao u istoj godini kad i xbox 360
Pa tako bi se trebala zvat zbog toga što će omogućiti puno ljepšu grafiku. GTA V bi trebao pokazati kako dobra igra može bit. Nije li čudno da bi i plejka 4 trebala izać ove godine? Mislim da će sve izać tu negdje da bi se dobro zaradilo na igrama i konzolama.
Od kuda ti te gluposti ?
Sami su rekli da ce izac na ps3 i xbox360 ,a to ce se dogodit prije nego kaj ce uopce bit predstavljene nove konzole
Pitao sam preko e-maila Sam Housera. Pa mi je to odgovorio..
Pitao si na koje ce konzole izac, al nisi pitao dal ce doc za PC? Shame on you...
lose trollanje:) Nekima netreba alkohol da pocnu gluposti pisat :)
BTW...Neke od naših trgovina su vec pocele sa kao prenaruđbom(preorder) al naravno za x360 i ps3..:)
btw. san andreas je izašao u istoj godini kad i xbox 360
Čisto da se razumimo, četvorka je tehnički također dosta kvalitetna ( izuzev toga da je na pcu većinom živi užas ).
Više podsjećaju na one iz četvorke, mada svaki gta ima više isti art style kod ovakvih slika.
Više podsjećaju na one iz četvorke, mada svaki gta ima više isti art style kod ovakvih slika.
Svi gta naslovi imaju takav still, samo druga likove. Ali, svejedno su odlicni.
proljece
ima
pogledaj
Ma o ćemu vi pišete?
Bitno je da igra izađe za PC! Još je bitnije da kad izađe bude optimizirana.
| 52 | GTA pet će biti optimiziran |
|---|---|
| 12 | GTA pet neće biti optimiziran |
Ma o ćemu vi pišete?
meni je važnije da samo izađe
Ma o ćemu vi pišete?
Sta ti to vrijedi ako ce biti smeće kao gta 4? Nadam se da će biti optimiziran, ali pomalo sam skeptičan.
Ma o ćemu vi pišete?
Sta ti to vrijedi ako ce biti smeće kao gta 4? Nadam se da će biti optimiziran, ali pomalo sam skeptičan.
Pa dobro gta 4 su patchali do igrivog stanja. Meni sa posljednjim (sedmim) patchom igra radi sasvim fluidno.
Neka oni uzmi vremena s gta 5 da ne moraju pokrivati rupe i do godinu dana nakon izlaska.
Sad ponovno prelazim eflc epizoda sa ICEom, isplati ih se opet odigrati, predivno. I iznenađujuće fluidno radi.
ma igra stara 4 godine se vuce ko mrtvi konj, losa grafika za danasnje vrijeme, a toliko novih igara koje rade 5x bolje i imaju 5x bolju grafiku
da ne izađe uopće tu bi plakali ko za RDR bolje da izade pa nek ga kasnije patchaju, neznam kako je vama gta 4 bio neoptimiziran ja sam ga igrao kod frenda na medium kad je izasao tjedan dva poslije i nije uopce stekalo nit ništa
dobro pricate gluposti, kako nije bila neoptimizirana? evo samo usporedbe, imo sam gtx570, instaliram gta 4(igru iz 2008 godine, instaliram 2012), i ne stavim nijedan patch, sa jednom od najjacih grafickih 2012 ja to nisam mogo pokrenut na high. kad sam stavio zadnji patch, tu je sve bilo ispravljeno, sve sam mogo dic na najvise postavke sa nekih 40 fps-a minimalno. eflc je druga prica, to je doslo optimizirano.
a ako cemo raspravljat o grafici gta cetvorke, ta igra ima bolju grafiku od nekih igara 2011 i 2012 godine.
Gta 4 ne trazi jaku graficku, nego jak procesor, tu lezi neoptimiziranost, vrtit ce se fino na nekom quadu, po mogucnosti novijem, ali na bilo kojem dual core procesoru je neigriv( fps pada ispod 30) i sa svim patchevima.
Nemozes zakljucit da je optimizirano i ispravljeno patchevima s time da ga vrtis na konfi 3x jacoj od preporucene.
Zalosno je da je preporucena konfa dual core 2.6, a na tome se o ugodnom igranju moze samo sanjat.
Ako su vec izdali tu igru trebali su preporucene zahtjeve stavit za minimalne(dual core), a za preporucene zahtjeve stavit quada i jacu karticu, ali nisu jer im pola njudi nebi kupilo igru za pc, pa su rađe nasamarili ljude i zaboli ih.
Ovaj gore sto kaze da je optimizirano ima 2500k, e pa taj procesor je miljama od tadasnjeg dualca, i ako nemas na max detaljima( i slideri) 60+ fps neoptimizirano je!
Češće vidim priče o optimiziranosti nego B-Filmove Stevena Seagala na Novoj TV.
Ja sam službeno ovu temu stavio pod blokirane teme u BOL Sidebaru, jer ima više repriza nego RTL.
Ma o ćemu vi pišete?
A valjda je Rockstar naucio nesto o optimizaciji. Imali su vremena vala, 5 godina evo... Ako nisu, mi im necemo pomoci.