Kad se očekuje kakva recenzija, vijesti, informacije? Ubija me ovo čekanje 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad igra izađe ja sam trenutačno u sedmom nebu odkad sam dozno da dolazi na PC
kad igra izađe ja sam trenutačno u sedmom nebu odkad sam dozno da dolazi na PC
Pa nismo doznali, to je amazon koji nije poznat kao neki pouzdani izbor...... svi smo mogli pretpostavljati da ce GTA V doci za PC jer je svaki do sada dosao (mislim na ove osnovne GTA igre), ne treba biti mudrac da bismo zakljucili to, isto vrijedi i za pola godine kasnjenja PC verzije.
Stvar oko amazona je poprilicno kontroverzna... ispada da znaju koja je PEGI ocjena, ispada da znaju minimum zahtjeve (XP aka DX9, jos bi moglo biti istina jer je igra ipak radena za current gen konzole koje su prakticki DX 9, a i najnovije igre jos uvijek pored DX 11 takoder imaju i podrsku za DX 9). No, kako god.... vjerujem da ce doci PC verzija ali to ne govorim zato sto sam to vidio na amazonu jer njima ne vjerujem nista, uvijek sam isto govorio kada pogledam R*-ovu povijest.
Cijena u infomarku za x360 i ps3ce biti 450 kn.Nisam vidjeo nigdje da sepisalo pa sam tu vjest htio podjeliti s vama.
Aj da rascistimo jedno stvar po 1000ti put Retailer-i (prodavci) Cesto znaju sami da stavljaju u ponudu igre za platforme koje jos nisu najavljene. Tako je uvijek bilo tako ce uvijek i biti. A tako je iz prostog razloga jer zele da privuku kupce da naprave preorder pa ako izadje dobro je privukli su kupca, ako ne izadje vrate lovu i rjesen problem. PC verzije ce sigurno biti sad kad to ce R* da objavi. Zaobici PC platformu za njih bi znacilo izbiti iz dzepa sebi par miliona dolara. Da igra se pravi za konzole i ocekuje se da od prodaje konzolaskih verzija bude otplacen proizvodni proces, a PC verzija u koju ce biti ulozeno dosta manje novca za portovanje ce sluziti kao cisti profit manje-vise. Ako se pogleda koja verzija GTA IV se i dan danas igra to je PC verzija zbog modova i moding zajednice. Nije R* lud da propusti zaradu od par miliona ali tek kada zavrse i objave konzolasku verziju bacice se na portovanje PC verzije. Time ce da rjese dva problema. Prvi je dovoljno vremena da ispeglaju i srede konzolaske verzije, drugi je taj da za vrijeme portovanja PC verzije ce da prodaju konzolasku i to jako dobro i tu ce steci najveci dio zarade.
-Underwater exploration: 250ft.
-Jumping from a bridge does very little health impact. 2% to be exact.
-Sharks can kill you if swimming around deep ocean but will not attack your boats, jet skis, submarine, etc
-Military base in LS! Northeast corner of map. Not to be confused with Area 69 in Las Venturas. No UFOs or anything silly however there will be something worth checking out in there. I'll keep quiet about it however.
-Chop, Franklin's dog can ride alongside Franklin during roaming, missions, and free roam.
-He can swim but obviously can not go underwater, stay, sit, attack, and fetch. Chop's main purpose is to ''sniff out'' bad guys.
-Fishing is not an option in V, however hunting is.
-All three protagonists have their own separate belongings, clothes, and things around their apartments.
-Michael can interact with his family.
-The fridge now works, buy and store food from 7-11
-You must eat to keep energy up however getting hungry is no longer an issue.
-Ski and Spa Resort are there
@KISS Gdje si to nasao, moze link?
http://www.facebook.com/gta5.grandtheftauto5
Zasad samo na FB-u, objavio je Ronaldo Dave Stevens (ctrl+f), navodno ima nekog tko mu daje informacije
btw, to je sve zasad, možda izbaci još koju informaciju
CAN U KILL UR OTHER PROTAGONISTS IN GTA 5?
Because the three characters are
spread out on the map,
continuing travelling around, the
only way for you to meet them is
by calling for a partner in a mini
game. If you kill them they
respawn at the nearest hospital.
The disadvantage with that
though is your respect will be
reduced and they won't be as
agreeable to hang out with you
Ima i na amazonu.
Koliko se sjecam, ova druga slika je stara i fake bi mogla biti bez problema.... a jos nekako sumnjam da ce GTA V biti GFWL igra kao sto je to bio GTA IV, zasto? pa pogledaj koje su se GTA igre pojavile na Steamu (cak i stare....GTA SA V3.0 npr. itd), onda imas L.A. Noire i MP3 isto na Steamu, zato vjerujem da ce opet doci za Steam, samim time jos vise vjerujem da se radi o fake slici.
Na Steamu ce vjerujem zaraditi puno vise nego sto ce na GFWL servisu.... ipak je omiljeniji Steam, a ima i daleko veci community, a da ne govorimo o popustima itd.
Aj da rascistimo jedno stvar po 1000ti put Retailer-i (prodavci) Cesto znaju sami da stavljaju u ponudu igre za platforme koje jos nisu najavljene. Tako je uvijek bilo tako ce uvijek i biti. A tako je iz prostog razloga jer zele da privuku kupce da naprave preorder pa ako izadje dobro je privukli su kupca, ako ne izadje vrate lovu i rjesen problem. PC verzije ce sigurno biti sad kad to ce R* da objavi. Zaobici PC platformu za njih bi znacilo izbiti iz dzepa sebi par miliona dolara. Da igra se pravi za konzole i ocekuje se da od prodaje konzolaskih verzija bude otplacen proizvodni proces, a PC verzija u koju ce biti ulozeno dosta manje novca za portovanje ce sluziti kao cisti profit manje-vise. Ako se pogleda koja verzija GTA IV se i dan danas igra to je PC verzija zbog modova i moding zajednice. Nije R* lud da propusti zaradu od par miliona ali tek kada zavrse i objave konzolasku verziju bacice se na portovanje PC verzije. Time ce da rjese dva problema. Prvi je dovoljno vremena da ispeglaju i srede konzolaske verzije, drugi je taj da za vrijeme portovanja PC verzije ce da prodaju konzolasku i to jako dobro i tu ce steci najveci dio zarade.
U potpunosti se slazem s tobom..... R* je jedan od pametnijih kada je u pitanju sami biznis, da tako kazem, prvo ti daju informacije na kapaljku, tada nastupaju fanovi koji pisu stotine clanaka o novoj GTA igri, objavljuju po youtube-u stotine video-a vezanih za GTA V (analize, parodije i svakakve druge "gluposti")... tako dolazi do jos veceg hype-a i to je uvijek besplatna reklama sto je njima vrlo bitno u "biznis svijetu", kad se "bitka na polju" pomalo smiri, tada R* mudro povlaci svoj potez (opet), "zalijevajuci cvijece" heh.
Budimo sada realni, vecina ce ipak kupiti GTAV za PC u slucaju da igra dode u isto vrijeme kada i za konzole jer prakticki sve sto ti treba da bi na PC-u simulirao konzolu jest kontroler koji je officialno podrzan, no, to pravilo ne vrijedi za svaku igru ali vrijedi za GTA, ipak je GTA fransiza poznata po moding zajednici (rijetke su to igre koje imaju bas toliku korist od modinga kao GTA, a to mozes samo na PC-u), da budem nesto precizniji, ipak ce mnogi piratizirati, a piratstvo je uvijek bilo gore na PC-u, vjerujem da je i to razlog zasto R* ne zeli trcati pred rudo s PC verzijom. PC ce vrlo vjerojatno dobiti kasnije igru i ne znam zasto bi netko u to sumnjao, bas suprotno, sok bi bio da GTA V ne dode za PC ako cemo realno ali PC ce bez obzira na kasnjenje imati niz"ekskluzivnih stvari" koje na konzolama jednostavno nemas. Reklamirati se prakticki niti ne trebaju previse.... kao sto rekoh, to sve radi gaming zajednica za njih, na njima je da opravdaju kasni izlazak PC verzije (dobar port prvenstveno ne samo za njihovu reputaciju vec i za reputaciju PC gamera opcenito i njihov hardver jer se GTA V ipak vrti na istom hardveru kao i GTA IV kada su u pitanju konzole, onda prava podrska za T+M ali i kontroler da se oni koji igraju na konzolama sto lakse mogu prilagoditi PC verziji i naravno podesavanje grafickih postavki kao sto to vidimo u MP3-ici gdje mozes sve i svasta podesiti, a tu je uvijek bonus moding zajednica).
Nez, slozio bih se s nekima da se zbog ovakvih igara tipa GTA V kupuje novi PC hardver i sve to ali ne bih volio da slijede bas doslovno Crytek-ov primjer sa Crysis 3 koji ce samo za pokretanje igre (znaci, minimum minimuma, a to je ujedno i prva DX 11 only igra) na PC-u zahtjevati bilo kakvu DX 11 karticu (pa i onu najgoru), a istovremeno Crytek zaboravlja na one ljude sa npr. high end DX 10 karticama, a da ne govorimo jos o SLI/CF DX 10 high end-medium karticama, a ista igra (Crysis 3) se bez problema vuce na sada 6-7 god starom konzolaskom DX 9 hardveru (single GPU sa 256 VRAM-a koji je sada nakon toliko godina gori i od very very low end PC hardvera danas), mislim ono, zar nebi to bio glup potez? po meni definitivno da. Ipak, izgleda da straha za to nema (primjer GTA IV, L.A. Noire i MP3)...... R* je sto se toga tice do sada uvijek brinuo za fanove tako da sto sira publika moze pokrenuti igru (pa eto, barem i to), ipak pomocu gaming community-a se neki eventualni problemi vec mogu rijesiti (kao sto su neki mijenjali sjene, kisu, vodu i sl. da manje cuclaju resurse itd) ali kada igra ne podrzava starije shadere onda tu jednostavno nema pomoci od moding zajednice, jedini je spas tada kupiti odgovarajuci GPU, osim toga, bilo bi glupo da PC hardver koji je star par godina ne moze pokrenuti igru, a hardver u konzolama koji je 6-7 god da moze, zar ne? Iz tog razloga cu u jednu ruku biti "ljut" na R* ako napravi taj glupi potez kao Crytek, to bi bila sramota za PC gamere i njihov hardver koji je realno, naravno osjetno jaci/noviji ali u praksi bi bilo kao da je slabiji od konzolaskog hardvera lol.
http://www.facebook.com/gta5.grandtheftauto5
Zasad samo na FB-u, objavio je Ronaldo Dave Stevens (ctrl+f), navodno ima nekog tko mu daje informacije
.....
Hmm cini se da on nije povezan sa R*-om i da je isto sitna riba kao i mi.... postao je i ovo vezano za amazon, neke fake slike itd tako da, on je samo obicni GTA V FAN kao i svaki drugi. Dakle, ne treba ga drzati za rijec previse jer postavlja na FB sve sto ima veze sa GTA V... a i to je sigurno nasao na nekm random site-u ili ga je netko PM-ao, mozes i ti smisliti neku pricu i poslati mu na PM, praviti se da si neki insider i sto sve ne.... ako je dobro sroceno i zanimljivo, vjerojatno ce i postaviti na svoj FB. To je isto kada ljudi daju informacije neogafu, gamersfaq-u, n4g-u itd..... prakticki je sve rumour.
Ovo je R*-ov officialni FB site da se netko nebi zaletio:
kliknem na link, i izbaci me na home na FB-u. dal još neko ima takvih problema?
moguće da su informacije i fake, ali isto tako bi PC verzija mogla biti fake, jer R* nigdje nije službeno potvrdio.
kliknem na link, i izbaci me na home na FB-u. dal još neko ima takvih problema?
moguće da su informacije i fake, ali isto tako bi PC verzija mogla biti fake, jer R* nigdje nije službeno potvrdio.
Pa PC verzija jest "fake" odnosno rumour trenutno ali za ocekivati je da ce doci za PC.... pa sam R* na svojem sluzbenom site-u postavlja video-e koji im se svide (ti isti video-i su stvoreni zahvaljujuci PC-u i moding zajednici), R* nam ne brani da sa kupljenom igrom radimo sto nas je volja (osim kada je u pitanju multiplayer sto je razumljivo), stovise, oni su jedni od rijetkih koji to javno podrzavaju, a tako imaju zdrav odnos sa fanovima, svi sretni i zadovoljni. Osim toga, svaki osnovni GTA je dosao za PC (a one igre tipa Vice city stories i sl. gledam kao zahvala R*-a zbog dobrih prodajnih rezultate na konzolama), jednostavno ne vidim razloga zasto sumnjati da nece doci GTA V za PC bez obzira sto to R* jos nije potvrdio, kakva god zarada bila, sigurno ih nece ubiti, ipak je to GTA...... slicno je bilo i sa drugim GTA igrama, dok su neki vec odustali npr. od GTA SA i GTA IV PC verzije, oni su tada sluzbeno objavili da ce doci PC verzija, vjerujem da ce tako biti i sada. Svaki video koji se uploada na youtube, a da ima veze sa R* njima pomaze indirektno.... to je besplatna reklama, njima dobro, dobro i nama, a siguran sam da je priblizno 2/3 video-a na youtube-u bas sa PC verzije i to zahvaljujuci moding zajednici sto nije mala stvar.
Evo pojavio se i na Amazon UK i Germany
Dajte ljudi božiji ČITAJTE VIŠE TEMU! Dosadni ste s takvim pitanjima,koliko će kasniti za PC i kakav pc treba? Pa Još nije niti 100% sigurno da će na PC doć a kamoli da znamo koji PC treba da se pokrene.
Hmm... u infomarku prilicno jeftino 449,99 kn prenarudzba pa ja se sjecam prije izlaska L.A.Noire oko 500,550 kn bilo u infomarku
Hmm... u infomarku prilicno jeftino 449,99 kn prenarudzba pa ja se sjecam prije izlaska L.A.Noire oko 500,550 kn bilo u infomarku
Meni su oni za sad najj. jer besplatna postarina i samo jednom sam imao problem tj. smrskala mi se kutija od fife...
Komično je što svi jedva čekaju da doleti neki jadničak i pita za pc verziju samo da ga saseru..
Kad ce PC verzija? Za sve konzola faggGGGote STICK IT 
Kad ce PC verzija? Za sve konzola faggGGGote STICK IT 
32.13.2012
No nemojte sad opet zatrolati 3 stranice s glupostima.
Normalno mu odgovoriš da se nezna datum izlaska za PC i stvar riješena!
Saznao sam dvije fine vijesti vezane za GTA V :D (Nisu vezane za PC verziju igre).
Prvo novinari su/ce u januaru posjetili R* studio u Londonu radi prezentacije igre i novih informacija. To znaci da nas u februaru ocekuju nove informacije o igri. Takodje sam saznao da je igra otprilike u novembru bila planirana da izadje za 6 mjeseci sto je period april/maj ove godine (ova informacija se treba uzeti sa rezervom).
Takodje ne znam da li je bila informacija o jednoj maloj mogucnosti unutar igre koja ce ostati i u finalnoj verziji a to je pokazivanje srednjeg prsta kad god igrac zeli :D U zavisnosti od okruzenja u kojem glavni lik pokaze srednjaka reakcija prolaznika ce biti drugacija (od zgrozavanja i negodovanja do fizickog obracuna).
Link?
Link?
Od njega nikad ne moraš tražit link. On kad kaže da je tako, tako je.
Gdjes naso slike?
Gdjes naso slike?