Optimiziranost zavisi o tvojoj konfiguraciji...
za neke je, a za neke nije...
Optimiziranost zavisi o tvojoj konfiguraciji...
za neke je, a za neke nije...
Sta mislite koji ce biti otprilike system reqquerments.....da li ce moci phenom x4 2 4x3,2 ghz i ati 7750 1 gb gurati na medium 1024 rezoluciju
Igrica još nije ni u planu za PC platformu a ti već razmišljaš o system requirementsima.
mislim da će biti optimiziraniji nego li GTA 4, jel na kraju i oni žele da prodaja ide bolje.
Primjerice za mene je GTA 4 bio optimiziraniji nego li GTA San Andreas, jer sam GTA 4 igrao na E8400, HD3850,... dok sam GTA San Andreas igrao na Celeronu 2 GHz, integrirana grafička,...
zbog ove igre se uzima ps3...
Obrisao sam donekle ove gluposti i ovaj put nisam podijelio kartone,al ako se ponovi bit će kartona.
Znač i ovo je tema o GTA 5,koji još nije izašao.(a za PC nije niti potvrđen)
Tako da neznamo dal će raditi na pentiumu 4,5gb rama i neznam čemu već,niti čemo znati do kad ovi ne napišu system requirements.(ili do kad ne probamo igru)
Tema ostaje otključana.
ma ja samo čekam neki gameplay i to pravi ili neke slike koje pokazuju gameplay dakle ui i to
ma ja samo čekam neki gameplay i to pravi ili neke slike koje pokazuju gameplay dakle ui i to
Neznam dal je vec pisano, al rekli su da krajem prvog mjeseca dolazi dosta novisti vezane za igru...tko zna mozda kakav novi trailer, gameplay trailer bas, objava datuma izlaska...jer ako misle izbacit igru na proljece, mislim da im je dokraja ovog mjeseca krajnje vrijeme da daju datum izlaska...makar mjesec, ili okvirno od-do u smislu recimo 20-27
ovaj pas na slici
FAIL
Poruka mora sadržavati tekst! (moš mislit)
Opet lažna slika, nacrtao ju user sa deviantart-a, daj prestanite... Patrick Brown
Na vrh gnjurca ste mi sjeli svojim glupim komentarima.
Ovo je tema da bi saznali svi skupa neke novosti u vezi igre, ne da bi vi objavljivali svoje glupe komentare i neke slike koje je načrčkao neki dječačić kojem je bilo dosadno.
Al bitno da ste s glupostima najaktivnija tema od ovih koje pratim. *unfollow* 
pa koliko vidiš za sad nema nikakvih novosti o igri pa se dosađujemo
kaze..
Hey Hey!! you guys… We have some exciting news that you are waiting for. Many fans are wondering if GTA V will be available on PC or not? Too many rumours came out…
But not anymore, since we found out on Amazon.fr that you could pre-order your favorite GTA V on PC!! So, if you live in France, don’t hesitate to make this most anticipated game of the year belong with you!!
http://www.amazon.fr/Rockstar-Games-GTA-V/dp/B006ISA6VQ/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1358593488&sr=8-3
Evo!
Sigurno ce biti igra godine !! Bice dobro ako budes mogao u igri imati psa (a po svemu ovome sudeci tako ce i biti) ugl. mislim da ce za ovu igru biti savrsen moj intel i5 i graficka AMD RADEON 7850 1GB, valjda ne bi trebalo biti problema..
win xp? no way
win xp? no way
Pa ako nije dx10 ili 11 only zasto nebi bio win xp?
A grafika mi neizgleda bas epic pa ce na pc-u vjerojatno biti neki ispljuvak od dx11 supporta koji ce biti isti kao dx9.
ne piše release date..onda vjerojatno izlazi par mjeseci nakon konzola.
Ja sam kako god se okrene spreman za GTA5...na x360 i PC...naravno da bi ga vise volio na PC-u igrat, jer sve GTA igre sam i igrao tamo i to je platforma na kojoj bi se trebalo i igrat GTA...al boze moj...na konzole ce izac prije tako da nema veze..grijat ce se x360...a za PC...nadam se da ovo sta sad imam je dovoljno da pokrene GTA5 pristojno na max...ako ne..jbga onda...ic nadograđivat..sta izgleda suludo da jedan GTA5 nece moc prozvakat moja konfa...
Cekajte kraj ovog mjeseca..dolaze velike novosti...i puno novosti kako je R* vec rekao...
Najbitnija stvar po meni, jeste da GTA V izadje za PC platformu, ostalo je skroz nebitno. Sto se tice optimizacije pa i gta 4 je bio usrani port ali su ga svi igrali i jedva cekali da izadje, tako da neka samo izadje za PC i ja sam happy, da li cu da igram na Low ili Ultra uopste me ne zanima. Samo da ga se docepam, i jos jedna stvar sudeci po trailerima verujem da nece biti onako siva i monotona igrica kao Gta 4 sto je bio.
Danas sam probao sa svojom konfom igrati Crysis sve na veryhigh dx10 i ide glatko,a GTA4 je izgledao kao govno i štekao mi je na istoj konfi.
Ok,to je drugačija igra i veća je,ali Just Cause 2 je najveći open world koji sam igrao i išao mi je vrlo glatko sve na najjače,tako da se samo nadam da će R* to oprimizirati kako bog zapovjeda jer nema većeg gušta nego igrati GTA 5 na PC-ju.Imam GTA4 za PS3,ali sam iz nekog razloga više uživao u PC verziji,valjda zbog miša i većeg osjećaja slobode kretanja.
jedva cekam prvu recenziju...
Jedva čekam da isprobam igru.
to je ipak malo previse. ubit ce me toliko cekanje... moram ici po redu :)
Još malo glasina.
to je ipak malo previse. ubit ce me toliko cekanje... moram ici po redu :)
Pa prva recenzija bude maksimalno tjedan dana prije izlaska igre,tako da sam na istom.
ti mozda jesi, ali ja (PC) nisam... cekam recenziju xbox-a ili PS3 da vidim igru konacno...