Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.019.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTA 5

Jeli bilo potvrđeni dali se avioni vraćaju, izgleda da ce ih biti u GTA V na kraju se vidi. I hope so!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

je vinewood hehe

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5
David87 kaže...

Nadao sam se da će na kraju trailer-a pisati For PC, pa onda PS XBOX360 .... al ništa od toga :/

I ja al nije ni za xbox ni ps3 pa je ok

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
16 godina
neaktivan
GTA 5

Zasto govorite remake SA.. nije.. ovdje se radi o bogatasima, a ne o nekom ghetto shit smecu.. bolji djir nego SA rekao bih.. ovo sam htio, offroad ceste i velika mapa, sve na GTA IV Rage engineu {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

18 0 hvala 0
17 godina
Pogledao trailer odmah cim je counting dosao do 0 xD i cim sam vidio vinewood i natpis los santos weeeeee tooo jedva cekam
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
markomarko kaže...
David87 kaže...

Nadao sam se da će na kraju trailer-a pisati For PC, pa onda PS XBOX360 .... al ništa od toga :/

Još ima nade za PC {#}

14 godina

Kad kažem remake San Andreasa, onda mislim na standarde koje je on postavio tj raznolikos u okolišu i zabavi. 

To sam tražio, a može biti i na marsu što se mene tiče, dokle god ima planina, pijeska, ceste, vode itd :)

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
14 godina
neaktivan
GTA 5

samo da nije los santos nego da je cijela mapa al se vide i planine oooo jeeeaaaaaahhh kak sa sretan

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
David87 kaže...
markomarko kaže...
David87 kaže...

Još ima nade za PC {#}

ma kakve nade,ako ne dođe za PC u isto vrijeme kao i za konzole,idem srušiti zgradu Rockstara,nadam se da će te mi se pridružiti {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 17:11 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
GTA 5

Jel to samo meni dođe do 1:11 umjesto do 1:24 ili?

0 0 hvala 0
17 godina
Pogledao trailer odmah cim je counting dosao do 0 xD i cim sam vidio vinewood i natpis los santos weeeeee tooo jedva cekam
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
GTA 5

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 17:12 (CroChef).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Meni je San Andreas bio dobar baš zbog tog ghetto stylea i to sve, taj 'hood tamo i to, predobro.

16 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

zaustavite video na onoj slici gdje idu planinariti,mislim da je to negdje na 0:20. Predobro izgleda!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

back to san andreas <3

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Meni je San Andreas bio dobar baš zbog tog ghetto stylea i to sve, taj 'hood tamo i to, predobro.

A e ,bas zato sta smo daleko od te gangsta sheme bilo je gušt igrat u takvom okruženju.

17 godina
GTA 5

Brutala!! Ovo će biti pravi GTA!

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
David87 kaže...
markomarko kaže...
David87 kaže...

Još ima nade za PC {#}

ma kakve nade,ako ne dođe za PC u isto vrijeme kao i za konzole,idem srušiti zgradu Rockstara,nadam se da će te mi se pridružiti {#}

Imaš partnera za to {#}

15 godina
neaktivan
Ali prelijep je onaj grad iz San Andreasa, samo onaj početak, Ganton, pogotovo kad je onako predmračak, onda :)
14 godina
neaktivan
GTA 5

Predobro!

Programming is understanding. – Kristen Nygaard

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

predobro bas fora one planine..zna neko kad ce bit u prodaji??

pOtPiS
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno 11-12 mjesec 2012. Taman za igru godine :)

Sad malo čitam po netu, moglo bi i prije :D

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 17:23 (OriginalEXE).
15 godina
neaktivan
GTA 5

šteta ja sam mislio da ce doc za nekih mjesec dana u prodaju{#}

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
marino15 kaže...

šteta ja sam mislio da ce doc za nekih mjesec dana u prodaju{#}

ma da evo sutra odmah za tebe :D

17 godina
neaktivan
GTA 5

zavvi kaze 12. juli, a meni to sve nekako vuce na Wii U jer u julu takodje treba da krene u prodaju i on. Tako da bi one glasine za promotivnu igru na Wii U mogle biti tacne XD

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-v-5/10569987.html

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
GTA 5

Neki djelovi me malo podsjećaju na SIMS. Ali sviđa mi se ovaj remake san andreasa u GTA 4 enginu, tako da nadam se ako bude za PC da neće biti kao GTA 4 ninja PC ili jedva 10FPS sa normalnim PC-em.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Hoooćććuuu maaaaaapuuuuuu aaaaa koliko je to veliko lol

0 0 hvala 0
16 godina
marino15 kaže...

predobro bas fora one planine..zna neko kad ce bit u prodaji??

Zamisli tek neke mini challenge, recimo, penjanje po planinama, pa obuka za to..

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
17 godina
neaktivan
GTA 5

cini mi se da ce ovaj gta biti predobar..iako mi se vise sviđa NY..ali moze i ovo proci..smao nezz kolika ce to mapa biti..?

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the devil kaže...

cini mi se da ce ovaj gta biti predobar..iako mi se vise sviđa NY..ali moze i ovo proci..smao nezz kolika ce to mapa biti..?

NY bi bio ludilo da je mapa bila veca.. ovako mislim da ce mapa bit ogromna, ali sumnjam da se bit san fiera i las venturasa, samo los santos (Los Angeles)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice