Jeli bilo potvrđeni dali se avioni vraćaju, izgleda da ce ih biti u GTA V na kraju se vidi. I hope so!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
je vinewood hehe
Nadao sam se da će na kraju trailer-a pisati For PC, pa onda PS XBOX360 .... al ništa od toga :/
I ja al nije ni za xbox ni ps3 pa je ok
Zasto govorite remake SA.. nije.. ovdje se radi o bogatasima, a ne o nekom ghetto shit smecu.. bolji djir nego SA rekao bih.. ovo sam htio, offroad ceste i velika mapa, sve na GTA IV Rage engineu 
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Nadao sam se da će na kraju trailer-a pisati For PC, pa onda PS XBOX360 .... al ništa od toga :/
Još ima nade za PC 
Kad kažem remake San Andreasa, onda mislim na standarde koje je on postavio tj raznolikos u okolišu i zabavi.
To sam tražio, a može biti i na marsu što se mene tiče, dokle god ima planina, pijeska, ceste, vode itd :)
samo da nije los santos nego da je cijela mapa al se vide i planine oooo jeeeaaaaaahhh kak sa sretan
Još ima nade za PC 
ma kakve nade,ako ne dođe za PC u isto vrijeme kao i za konzole,idem srušiti zgradu Rockstara,nadam se da će te mi se pridružiti 
Jel to samo meni dođe do 1:11 umjesto do 1:24 ili?
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Meni je San Andreas bio dobar baš zbog tog ghetto stylea i to sve, taj 'hood tamo i to, predobro.
zaustavite video na onoj slici gdje idu planinariti,mislim da je to negdje na 0:20. Predobro izgleda!
back to san andreas <3
Meni je San Andreas bio dobar baš zbog tog ghetto stylea i to sve, taj 'hood tamo i to, predobro.
A e ,bas zato sta smo daleko od te gangsta sheme bilo je gušt igrat u takvom okruženju.
Brutala!! Ovo će biti pravi GTA!
Još ima nade za PC 
ma kakve nade,ako ne dođe za PC u isto vrijeme kao i za konzole,idem srušiti zgradu Rockstara,nadam se da će te mi se pridružiti 
Imaš partnera za to 
Predobro!
predobro bas fora one planine..zna neko kad ce bit u prodaji??
Vjerojatno 11-12 mjesec 2012. Taman za igru godine :)
Sad malo čitam po netu, moglo bi i prije :D
šteta ja sam mislio da ce doc za nekih mjesec dana u prodaju
šteta ja sam mislio da ce doc za nekih mjesec dana u prodaju
ma da evo sutra odmah za tebe :D
zavvi kaze 12. juli, a meni to sve nekako vuce na Wii U jer u julu takodje treba da krene u prodaju i on. Tako da bi one glasine za promotivnu igru na Wii U mogle biti tacne XD
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-v-5/10569987.html
Neki djelovi me malo podsjećaju na SIMS. Ali sviđa mi se ovaj remake san andreasa u GTA 4 enginu, tako da nadam se ako bude za PC da neće biti kao GTA 4 ninja PC ili jedva 10FPS sa normalnim PC-em.
Hoooćććuuu maaaaaapuuuuuu aaaaa koliko je to veliko lol
predobro bas fora one planine..zna neko kad ce bit u prodaji??
Zamisli tek neke mini challenge, recimo, penjanje po planinama, pa obuka za to..
cini mi se da ce ovaj gta biti predobar..iako mi se vise sviđa NY..ali moze i ovo proci..smao nezz kolika ce to mapa biti..?
cini mi se da ce ovaj gta biti predobar..iako mi se vise sviđa NY..ali moze i ovo proci..smao nezz kolika ce to mapa biti..?
NY bi bio ludilo da je mapa bila veca.. ovako mislim da ce mapa bit ogromna, ali sumnjam da se bit san fiera i las venturasa, samo los santos (Los Angeles)