za 20 sati će trailer bit UP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a prvo ce izac na x 360 i ps3 ipak su konzole na vrhu jedva ga cekam
valjda su stranice srušene više ne prikazuje video ali ptaj kolege sigurno je neko vidio ionako izlazi brzo i ta stranci koju si naso tu je trebalo isto bit odbrojavanje ali valjda ne radi ili samo meni ne radi neznam
Evo odbrojavanje ako kome treba, ovdje koliko ja znam radi svima.
nece mi probat cu s drugog browsera
nece mi probat cu s drugog browsera
Probaj upgradeat/ reinstalirat flash player.
to isto sam ja stavio tamo gore
to isto sam ja stavio tamo gore
Ebiga, nisam vidio. My bad. 
metro ajd pusti covijeka na miru koji ti je q?
Još 8 sati i 30 min do trailera jedva cekam
da ti nisi nesto krivo zbrojio? U SAD-u je 02.11 tek za nesto manje od 24 sata, a vjerojatno ga ni nece pustat u ponoc...
odbrojavanje do trailera je na službvenoj stranici ja neznam šta si ti računo
BTW izlazi za negdje oko jedan sat
ja mislim da sam ja dobro izracunao, a na sluzbenu stranicu ne idem jer peer block je brani jer ocigledno zeli prckat po mome PCu...
Tek za 4 sata
nažalost tada sam u školi 
Zahvaljujući mojoj brzoj domskoj konekciji u kombinaciji sa mojim ninđa skilovima, ja ću prije svih vas pogledati ovaj trailer u kojem će me, nadam se, dočekati San Andreas 2 HD 
ja cu ga isto odma gledat jedva cekam i ja isto ocekujem san sa malo boljim gradovima da su detaljniju kao liberty u 4
Čuo sam neki dan od prijatelja da će GTA 5 imati nešto manje zahtjeve. Znači nećemo morati iamti ninja PC od 11k da bi mogli iamti 30 FPS ili više.
kak on moze to znat????? a na pc je gta shit 
kak on moze to znat????? a na pc je gta shit 
On tak kaže jer siguran je u to. Kada je izašao GTA 4 na PC-u je bio manje popularan nego na PS3 jer si trebao Ninja PC.
Čuo sam neki dan od prijatelja da će GTA 5 imati nešto manje zahtjeve. Znači nećemo morati iamti ninja PC od 11k da bi mogli iamti 30 FPS ili više.
Kad već imaš prijatelje u Rockstaru nabavi nam neki pre edition.
Btw još 1h i 30min.
Kad već imaš prijatelje u Rockstaru nabavi nam neki pre edition.
Btw još 1h i 30min.
Nije on iz Rockstara nego samo nagađa i vjerujem mu jer Rockstar mora stavit manje zahtvjeve za PC. Jer nemaju svi ninja PC nego obične, i želimo sa običnim PC za oko 7K imati barem 50FPS.
Ovo da će trebati manje zahtjeve od 4 mi se sviđa hehe
Nije on iz Rockstara nego samo nagađa i vjerujem mu jer Rockstar mora stavit manje zahtvjeve za PC. Jer nemaju svi ninja PC nego obične, i želimo sa običnim PC za oko 7K imati barem 50FPS.
Šta mu tu imaš vjerovati? On nagađa, lol? Gdje je to naučio?
Nadam se samo da trailer traje duže od 1 minute!
Aaaa dajte bar neke screenshote tko će čekati do 5 lol
a vjerojatno ce trajat minutu...
30 sec ce bit artworka i najave, 10 sec glavnog lika i 20 dijelova grada....
Uf nećem fake hehe
Evo jedna koja je mozda fake
Da, u pozadini je Washington.
Edit: Veca slika na http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/10/gta_v_anastasiya_hrabar__1_.jpg
a vjerojatno ce trajat minutu...
30 sec ce bit artworka i najave, 10 sec glavnog lika i 20 dijelova grada....
jezik pregrizo da Bog da lol
San andreas je bio epic....igra je bila vrh....mislim da ni jedan gta takvu slavu nije navato
Ovaj bi to trebao....da bar bude nastavak napravljem u 2563x boljem enginu ;D
još točno sat vremena do prvog trailera