Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.019.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Mitsuoka kaže...
the devil kaže...

cini mi se da ce ovaj gta biti predobar..iako mi se vise sviđa NY..ali moze i ovo proci..smao nezz kolika ce to mapa biti..?

NY bi bio ludilo da je mapa bila veca.. ovako mislim da ce mapa bit ogromna, ali sumnjam da se bit san fiera i las venturasa, samo los santos (Los Angeles)

to i ja mislim..ali mislim da ce biti cijeli los santos remake-an zato sto je onaj obicni los santos premal za cijeli GTA...ali ispocetka mi se nije sviđala ideja o LS-u..hah..samo zbog onog ghetto "đira"..hahah..ali vidim u pitanju su bogatasi sto okrece stvar..

EDIT:i bas me zanima requirement

ZLAJA
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 17:52 (the devil).
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ako će mapa bit velika ko u GTA: SA, savršeno.

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
the devil kaže...
to i ja mislim..ali mislim da ce biti cijeli los santos remake-an zato sto je onaj obicni los santos premal za cijeli GTA...ali ispocetka mi se nije sviđala ideja o LS-u..hah..samo zbog onog ghetto "đira"..hahah..ali vidim u pitanju su bogatasi sto okrece stvar..
 EDIT:i bas me zanima requirement

po engineu mi se cini da ce bit tu negdje kao i za GTA IV, samo se nadam da ce ovo malo optimizirat... 

@Jabulani, samo je Los Santos, nisu sva 3 grada... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 17:54 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan

imas neki izvor za to...msm ovo za samo LS?

i ja mislim da ce biti malo optimiziranija igrica..=D

ZLAJA
17 godina
Da vam skrenem pozornost na par stvari...
1. Jeste li vidjeli u pocetku psa? mozda ih ubace, bilo bi cool..
2. Jeste li vidjeli onaj pogled na planine, ja sam ostao wooow
3. Jeste li vidjeli avion na kraju i onaj stunt plane koji je prosao preko one plantaze.... izgleda da cemo opet dobiti avione
4. I zadnje, prikazuju samo los santos tako da mi se cini da ce samo taj grad biti nazalost. Al grad ce biti sigurno veci od onog u gta sa (naravni mislim samo na los santos)
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
neaktivan
GTA 5

Enjoy :D

Imgur http://imgur.com/a/OcaFA#0

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 18:06 (dex3108).
Moj PC  
14 0 hvala 9
18 godina
GTA 5

pics.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
GTA 5

ma bice vise gradova, vidite da ima i polja, a pollje je bilo u 2 gradu tam na selu:))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Hm zašto mi se čini da će opet biti malo toga za izvan misija, u malo toga će se uči, pola težine igre će biti radio stanice koje sviraju i u autu, i na motoru, i u čamcu, helikopteru, neš ti radio u helikopteru, gliseru, gumenjaku...

ajd majke ti smanjite taj radio i dajte nešto za izvan misija raditi malo više toga

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

GTA IV je izašao 29.4.

Nadajmo se da će i 5-ica tako negdje. {#} 

Ponovno gledajući trailer nekako sam dobio dojam da se prate dva lika. Neki stariji bijelac(netko je spomenuo ostarijelog Vercettija) i neki latinos ili crnac(nisam siguran), a to me malo zaintrigiralo jer sam na nekom portalu pročitao vijest da će se možda igrati sa više likova.

Možda je ovo V i značajno zbog Vercettija, a ne samo kao broj.

Hmmm... zanimljivo. Ali to je sve špekuliranje.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 19:08 (sinister_axe).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5
Napokon sunce i normalne boje!!!!Ono tmurno crno-bijelo vrijeme iz gta 4 mi se gadi
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ne znam, mene je samo strah da će opet izbaciti neoptimizirani užas kao gta4. držim fige da sam u krivu

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
neaktivan
DooP kaže...

ma bice vise gradova, vidite da ima i polja, a pollje je bilo u 2 gradu tam na selu:))

Pa bilo je i polja i u prvom gradu kako si došao u drugi nego paleči marihuanu na onom polju? pa su bile i one dvije trke u oba smjera cross country sa autima to je sve u pvom gradu ima i u njemu polja šuma planina kako ono red county ako se dobro sjećam, pa je ona pifka živjela gore u kolibi kaj se s njom išlo pljačkat okolo, a daj bog da bude veliko nemam ništa protiv četvorka mi je pušing jer je samo grad

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 19:17 (Oldy).
14 godina
neaktivan
GTA 5

pa i u prvom gta sa traileru je bio prikazan samo los santos :D mislim da je u gta V cijeli gta sa grad

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Mislim da će biti optimizirano, sigurno su naučili nešto od GTA IV, i siguran sam 80% da će biti optimizirana! Ali vidjet ćemo :)

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...

pa i u prvom gta sa traileru je bio prikazan samo los santos :D mislim da je u gta V cijeli gta sa grad

ne govori se da je samo los angeles...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
@DooP

Malo ponovi "gradivo".... ne budi tako siguran, polja imas i u los santosu. I bas nigdje ne pokazuju casina niti napredniji/luksuzniji dio grada odnosno san fierro tako da sumnjam. Jedino ako su ovom traileru prikazali samo los santos i planiraju izdati druge trailere gdje ce pokazati druge gradove al sumnjam jer bi to bilo glupo.

Jos nesto, jeste li vidjeli one kako se nabildavaju (utezi itd), nadam se da ce to opet unjeti u igru. Sto je s engineom? isti ili novi?
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
GTA 5

Neka se pokopaju od stida ak ponove to s gta 4

Ova igra ima potencijala i mogla bi biti uspiješna, tj biti če uspiješna....sam da ne zbrljaju s optimiziranjem da ih recenzenti ocrne!

BtW stvarno super izgleda :D

RS respect!

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

Mislim da je stari engine samo malo uljepšan. Jedini veći napredak sam vidio na području osvjetljenja. Zbilja je krasno u nekim kadrovima.

2 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

ima još puno toga što možemo samo nagađati iz ovog trailera,prerano je to još.

Kao što je kolega iznad rekao,mislim da je i u prvom traileru za San Andreas također pokazan samo Los Santos,tako da to nemora ništa značiti.

Isto tako govorimo o nekim nadanjima da će igra biti optimizirana,a uopće nemamo pojma na kojim platformama će igra biti,i hoće li je uopće biti na PC-u,nebi se nimalo začudio da ne bude,ipak je to Rockstar,još im nemogu oprostiti što nismo dobili RDR.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 19:20 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

trailer sam maloprije pogledao i nije mi uopće sad nešto wow.....

siguran sam da će igra bit super kad izađe ako bude dobro optimizirana za pc

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Vercetti je mrtav, ako odete tamo u GTA IV u prvoj kući pored stubišta piše da su svi prijašni karakteri mrtvi OSIM CJa i onog Claudea iz GTA 2 jer je GTA 2 smješten u budućnost.

Također, DUBOKO SE NADAM da će bjelac biti ono izvan bande i to, a ovaj crnac će imat ghetto shit misije :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 19:27 (Wicked_Sick87).

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

Hmmm zbilja ne znam. Čak malo i vuće na Vercettija.

ima šta? ima šta?

14 0 hvala 0
17 godina
Ma o kakvoj mi optimizaciji/neoptimizaciji pricamo... ima Sinatra i pravo jer gle, ako planiraju opet napraviti sranje i natjerati nas na kupovinu novog hardvera na kojem bi opet trokalo nek se gone u k.... tada ni ne trebaju izdavati za PC i nek ga jednom zauvijek zaborave. Uostalom, budite sretni ako ikako ili ikad dode. Ja cu biti sretan samo ako kvalitetno naprave PC verziju, ostalo me ne zanima niti mi ne treba........
15 godina
neaktivan
GTA 5

"Niko in the main game, Johnny Klebitz in the Lost and the Damned DLC, and Luis Lopez in the Ballad of Gay Tony. GTA V might give us a choice of three protagonists from the off, each with their own stories, and use this bank job as the flashpoint that links them." To bi bilo zanimljivo !

1 0 hvala 1
17 godina
Sve ovisi koja ce godina biti u igri, onaj iz gta 3 je ziv i pojavljuje se u gta sa u utrkama sa catalinom
15 godina
neaktivan
Zato što je San Andreas iza GTA 3, znači prvo ide San Andreas pa onda GTA 3, a već je rečeno da je igra u 2012. godini.
18 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Hmmm zbilja ne znam. Čak malo i vuće na Vercettija.

Bilo bi odlično da ga vrate. Kao lik mi je bio najbolji i najdraži GTA "junak", makar su mi sve ostale igre igre iz serijala bile bolje od Vice Citya.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
Kako mislis 2012 god... pa kako ti znas koja je godina u pitanju, igra ce vjerojatno tada izaci, ali to ne znaci da je i radnja u igri 2012, otkud ti uopce taj podatak?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice