GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
Re: GTA 4

Znaci sad sam updateo sa Athlona II x3 450 @3.8GHz na i7-920 @3.4GHz.

Na onoj pocetnoj sceni gdje lik prodaje hotdog prije sam dobivao 22-25fps sad imam 39-42fps, (1080p, sve high, reflections very high, draw 20, detail 45), ali kad stavim sjene na very high opadne mi fps na oko 25.

Zanima me jeli mi bitnije da overclockiram procesor na 3.6+GHz ili dodam jos jednu HD6850 u cf?

Edit: Sa OCanom grafickom dobivam 49fps u tom dijelu, tako da sigurno kupujrm drugu.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 23:35 (8ax).
12 godina
neaktivan
Imam problem! U zadnjoj misiji izabrao sam Deal i lovim Dimitrija. Pobio sam sve u kasinu i ispred njega,slijedio helić u brodu,skočio na Jacobov helić,počeo sam slijediti Dimitrija a onda sam skužio da se točka koja označava njegov helić ne miče pa sam se spustio da pogledam što se događa i vidio sam da je helikopter zapaljen i da su svi unutra mrtvi. Ali misija ne završava te mogu ništa učiniti pa se moram ubiti. I to se događa svaki put!!!!!
15 godina
GTA 4

jeli netko od vas uspio pobiti svih 200 golubova? Što se dobije kao "nagrada" za to?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 17:27 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Evo imam jedno pitanje skinuo sa si GTA IV EFLC na pc sa kickass torrent i sve je bilo normalno znaci skinula se instalirao sam je na windows 7 i kad je krenem pokrenuti samo mi izbaci RAZOR 1911 i poslije toga nista.Imam  sljedece konfiguracije na pc zaci processor:Intel Core Duo CPU 2.00 GHz,installed memory (RAM):4.00 Gb,hard disck od 500 gb graficka 256 Mb i koliko sam vidio po konfiguracijama bi je trebala pokrenuti ako je netko imao slican problem pa ga otklonio ili ako netko zna kako sta treba napraviti nek mi pomogne hitno unaprijed hvala

matej
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Jel mi moze ko pomoci oko mog problema hitnooooooooo

matej
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 4

Imam problem,naime kad instaliram igru sve je uredu,mogu igrati,ali cim skinem onaj update 1.0.7.0 i instaliram nestane mi onaj Rockstar Social Club i ne mogu vise pokrenuti igru izbaci nekakav error.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Imam problem,naime kad instaliram igru sve je uredu,mogu igrati,ali cim skinem onaj update 1.0.7.0 i instaliram nestane mi onaj Rockstar Social Club i ne mogu vise pokrenuti igru izbaci nekakav error.

jel imas original igru ili crackiranu

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jeli netko od vas uspio pobiti svih 200 golubova? Što se dobije kao "nagrada" za to?

Nisam ih uspio svih ubiti, jer me takve stvari pomalo frustriraju, ali research na Google-u kaže da se ništa ne desi, samo se Anhilator spawna tu i tamo... također dobiješ 2.5% completion, zbog tog.. :)

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
GTA 4

Lijep pozdrav,

Imam original igru i sve itd... ali imam kao i dosta ljudi, problem sa gubljenjem tekstura nakon nekog vremena igranja, i nepodnosljivo postaje jer nemogu misije zavrsit itd

Isprobao sam milion verzija sa milion razlicitih komandi u commandline.txt, ali nista ne pomaze

pa ako netko za neko DRUGO riješenje, nek pomaže :D

Konfiguracija pod moj PC

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Lijep pozdrav,

Imam original igru i sve itd... ali imam kao i dosta ljudi, problem sa gubljenjem tekstura nakon nekog vremena igranja, i nepodnosljivo postaje jer nemogu misije zavrsit itd

Isprobao sam milion verzija sa milion razlicitih komandi u commandline.txt, ali nista ne pomaze

Konfiguracija pod moj PC

jel koristis koje graphic modove,ako jesi onda ti je to zbog njih ja koristin iceenhancer na zadnjoj verziji i samo dobivan red sky glitch nekad

16 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...
Scrappy kaže...

Lijep pozdrav,

Konfiguracija pod moj PC

jel koristis koje graphic modove,ako jesi onda ti je to zbog njih ja koristin iceenhancer na zadnjoj verziji i samo dobivan red sky glitch nekad

ubacio sam samo modove(skinove) za nova vozila i traffic load, ali i bez tih modova sam imao taj problem

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
protjeran
Re: GTA za PC?

Ljudi jel može pomoć. Kako preći misiju Clean Getaway?

www.fifa-onlineliga.com.hr
13 godina
neaktivan
Re: GTA za PC?
widget kaže...

Ljudi jel može pomoć. Kako preći misiju Clean Getaway?

imas youtube...

15 godina
neaktivan
GTA 4

Pogledaj na YT. Tamo sam i ja par misija gledao,i onda sam ih uspio preći.

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4

Igra li tko MP? Da nabacimo koju.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 4

zna li netko koji patch igre je potreban za najbolju optimizaciju ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

zna li netko koji patch igre je potreban za najbolju optimizaciju ?

1.0.7.0

12 godina
neaktivan
GTA 4
Znaci dok je igra bez modova normalno radi,al kad stavim mod bilokakav,igra mi ne reagira ??
hvala ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
croatia324231 kaže...
Znaci dok je igra bez modova normalno radi,al kad stavim mod bilokakav,igra mi ne reagira ??
hvala ;)

kad instaliras mod tribas pazit da taj mod odgovara tvojoj verziji igre

13 godina
GTA 4

ja sam si stavio GTA IV San Andreas, verzija je beta, ali mnogo bolje radi od originala i mogu igrat igru tako da mi je sve na max detaljima

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Remzi kaže...

ja sam si stavio GTA IV San Andreas, verzija je beta, ali mnogo bolje radi od originala i mogu igrat igru tako da mi je sve na max detaljima

možeš li mi dati link do toga moda, i ako ga instaliram je li uvijek kad otvorim gta4 bude san andreas ili sa nekom tipkom mijenjam gradove?

13 godina
Predator003 kaže...
Remzi kaže...

možeš li mi dati link do toga moda, i ako ga instaliram je li uvijek kad otvorim gta4 bude san andreas ili sa nekom tipkom mijenjam gradove?

link ,kad ga instaliraš gta ti zauzma svega 4.15gb, večinu od gta iv pobriše i stavi svoje, nema mjenjanja gradova, samo prije nepravi backup da ne bi bilo...

14 godina
neaktivan
GTA 4

Danas sam kupio igru gta 4 complete edition i instaliro i sve ok i pokrenem ali nemogu povecat rezoluciju niti nista drugo. Znaci stoji mi tamo 275/3372 tako nesto ali nista nemogu i jako laga. Sve druge igre tipa bf3,cod,nfs sve radi ko podmazano ali sto je sa ovom igrom ? pomoc !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

TO je kao iskoristivost graficke. A i opcenito je da GTA 4 lose optimiziran. Smanji sve na Low i igraj, drugacije nejde.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Instaliraj patcheve.

Idi jedan po jedan,i vidi kako ide.

Meni super radi na 1.4 i nisam ni išao dalje. A pogledaj moje spec.

Prijatelj ima jaču grafu od mene,tu smo negdje sa procesorima,i kaže da mu ništa ne valja,i da sve šteka. Nebitno koje postavke i koje verzije. Ono,ne ide kao što mu ostale igre idu. 

Edit - Sime. ako ja imam solidnih 25 - 30 FPS,zamisli koliko on može imati. Igra je neoptimizirana za 2010 god,i one prije.

Nije više neoptimizirana. Pogotovo sada kad imamo jače konfiguracije. 

Nemoj ga zbunjivati. :D

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 14:18 (turbojc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

TO je kao iskoristivost graficke. A i opcenito je da GTA 4 lose optimiziran. Smanji sve na Low i igraj, drugacije nejde.

imam i7 3770k, 7970 3gb ,16 gb rama i da igram na low ? + sto mi sad sve na low laga nenormalno 5 fpsa negdje

14 godina
neaktivan
GTA 4

znaci da pojasnim udjem u igru i sa lijeve i desne strana isto kao i gore i dole mi je odrezano jel crno a samo mala slika mi je u sredini monitora, i probam promjenit grafiku al nista ama bas nista nemogu promjenit neznam vise sta bi to moglo bit... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

koji patch imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Remzi kaže...

koji patch imaš?

nijedan de mi recite koje da stavim i dali se oni stavalaju jedan po jedan ili samo onaj koji ti treba.

14 godina
neaktivan
GTA 4

Eo rjesio sam problem sto se tice povecanja rezolucije pomocu ovog tutoriala 

ali i dalje je tu grozomorno trzav lag, samo mi recite koje patcheve da stavim ili sta vec drug oej potrebno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice