Potvrda da si kupio svoje pravo da igraš igru,
1.Kako da pređem misiju Catch the wave? Uvijek ubiju ili mene ili Bella.
2.Imam novi komp,Windows 8,sve novo,a svakih 20 minuta me izbaci iz GTA 4! Ni na jednoj drugoj igrici mi se to ne događa. Stvarno trebam pomoć,jer sam pri kraju a ne mogu ove dugačke misije prelazit tako što će me svako malo izbacit! Hvala unaprijed!
Najnormalnije je prijeđi, pobij sve unutra, otmite brodove i dovezite ih na lokaciju. Misije čak nije ni toliko teška, ako baš nemožeš protiv njih prije misije kupi pancirku i neku jaču pušku, mada je doslovno možeš prijeći s gunom.
Skini si program FRAPS. Nakon toga u misiji, za vrijeme dok Niko visi sa helića ukljući fraps i to bi trebalo omogućiti normalan prelazak.
upališ fraps i uđeš u igru....
je li tko probao ovo?
jašta,ja sam :)
Posaljete mu na pm i super.
Nakon dugo vremena sam instaliro GTA 4, sad me zanima koji ENB za patch 1.7 da lijepo radi na mojoj konfi
AMD x4 975 3.8Ghz
8gb ram
Sapphire HD 7870 2GB
Oduševljen sam da mi radi bez trokiranja na konfi od 1500kn :)
Vrti se sve na high i 1080p rezi :) Bit će igranja :D
Oduševljen sam da mi radi bez trokiranja na konfi od 1500kn :)
Vrti se sve na high i 1080p rezi :) Bit će igranja :D
Jel tko probao malo duže prakticirat fer vožnju i općenito bit uzorni građanin (barem koliko to igra dopušta :D) ?
Jel tko probao malo duže prakticirat fer vožnju i općenito bit uzorni građanin (barem koliko to igra dopušta :D) ?
Hahahahah, ja sam probo, ali izgubis zivce, jer ti se neko zabiju u zadnji kraj auta, jako cesto, pa se nazivciram i ubijem ga, to zavrsi bjezanjem od policije i ubijanjem par policajaca, pa me onda fbi lovi....
Šteta što je AI vozača malo retardiran pa mi se često znaju gurat ispred mene ili se zabit u guzicu auta. Ali budem nastavio forsirat to dok me ne snerva totalno :D
Ja u niti jednoj igri tipa GTA ili Mafia jednostavno ne mogu fer vozit. Samo po gasu i u zavojima pod ručnom. Dosadno mi se vozit uzorno :)
jel igra neko multiplayer?
kaj je ovo covjece samo 32 servera u multiplayer ponudi??????????
pa san andreas trenutno ima 6701 server online
pozdrav svima!
Napokon sam kupio gta 4 preko steama...krenem ga igrat kad ono rezolucija 800x600 katastrofa, ne pusti mi u igri da je promijenim tj. nista ne mogu promijenit u postavkama grafike
pa molim pomoc sta da napravim ili dali je moguce da je to zato jer sam instalirao najnovije beta drivere..
za svaki slucaj tu je i slika sta mi pise kad odem u postavke grafike:
Dosta čudno, ali da, ja bih probao vratit "stabilnu" verziiju drivera, ne znam što bi drugo mogao bit problem.
pozdrav svima!
Napokon sam kupio gta 4 preko steama...krenem ga igrat kad ono rezolucija 800x600 katastrofa, ne pusti mi u igri da je promijenim tj. nista ne mogu promijenit u postavkama grafike
pa molim pomoc sta da napravim ili dali je moguce da je to zato jer sam instalirao najnovije beta drivere..
za svaki slucaj tu je i slika sta mi pise kad odem u postavke grafike: evo riješen problem
samo mi nije jasno kakve god postavke da stavim cak i kad smanjim rezoluciju uvijek bas uvijek je najvise 56FPS dali ej i vama tako??
pozdrav svima!
Probaj starije drivere i dali ti se updatala igra na 1.7?
ja sam kupio orginalnu igricu gta iv:episode fro liberty za kompjuter igrica je nova cd nij ogreban igram tu igricu na laptop i na misiji momma boy i no 3 mi se ucitava 10 minuta a ostalo ucitava brzo,jel mozda je problem laptop pise samo loading,ja neznam sta da radim dal da igricu ponovono instaliram, ili da idem ispocetka
pozdrav svima!
Probaj starije drivere i dali ti se updatala igra na 1.7?
rijesio sam problem sa grafikom( video gore)... p.s. ne znam dali se updatala igra, kako da to provjerim??
Steam igre se same updejtaju tako da mislim da jest :)
instaliral sam patch 1.0.4.0 i igra je radila dobro od 30-60 fps zavisi o scenama sve na very high, 1080p, probao sam stavit patch 1.0.7.0 i igra je losije radila, puno trzanja, sada ako hocu vratiti ovaj patch 1.0.4.0 trebam ponovo igru re-instalirati ili samo patch 1.0.4.0
Reinstal igre
dali ce mi se save game izbrisati onda, našao sam di se save game nalazi