- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izaći će na X360 The Lost and Damned
izade kasnije jos jedan nastavak za x360
koji program treba za pokretanje instalacije gta 4
meni treba... ja sam došo do 38% na jednom save-u pa sam neš sje i sad halam ispočetka.. tak da trebo bi mi.... ak mi možeš poslat na mail zerocr3ll@gmail.com puno fala.....
AMD x2 6000+ (2x3.1ghz)
Ram:2Gb
Grafika:nVidia GF 7600GS
Matična:Asrock ALiveSATA2-GLAN
AMD x2 6000+ (2x3.1ghz)
Ram:2Gb
Grafika:nVidia GF 7600GS
Matična:Asrock ALiveSATA2-GLAN
Sigurno ćeš pokrenuti, ali ne očekuj da će igra glatko ići jer imaš premalo videomemorije.
Upravo sam ubio Dimitria.Koliko još imam misija do kraja,jesam blizu kraja?
ko mena niko leti tj. hoda po zraku
Meni ide igra na medium/high bez kocnja stao sam tamo na onoj misji undress to kill valjda te tako zove to sam jedon probo prec pa nisam uspio al igram bez sifri pa se malo zekim po gradu koljem murjake vozim helice i tako to
E ljudi. Ja igram sa 5200+ AMD procom, HD 4850 ATi-jevkom i 2 GB rama i onako crne su mi teksture i ne učitavaju se jako dugo. Počnu se polako učitavat tek nakon 15 minuta dok sam na istom mjestu.
Metnuo sam na Medium sve detalje i View Distance smanjio i Rezzu ali još uvijek isto.
Jel zna itko kako riješit?
imaš li sp3 i najnovije drivere
SP 3 imam a za najnovije drivere neznam ja mislim da jesu najnoviji. Vidjet ću još probat ću skinut najnovije.
Skinuo sam najnovije drivere ali igra još uvijek neradi kako se spada. Imam crne teksture svuda kad izađem van iz stana na početku igre. Nema boje auta i svega. Konfa je gore pa ako ima ko kakav savjet plz pomozite :D
probaj smanjit neke postavke
Pa i kad smanjim na najmanje neradi isto. Teksture su iste crne i nevidi se skoro ništa. :S
zna li da li se može igrati sa sp2 (xp) da ne instaliram sp3
Pa i kad smanjim na najmanje neradi isto. Teksture su iste crne i nevidi se skoro ništa. :S
zna li da li se može igrati sa sp2 (xp) da ne instaliram sp3
Mozes GTA 4 pokrenuti i na SP2.
-odes u glavni folder igre
-lijevi klik na GTA4.exe
-properties-compatibility
-run this program in compatibility mode
-win 2000

Cini mi se da se u GTAIV ne moze vozit bicikla,plivati,minjati roba ka u san...,šišati...Jeli to tocno
Cini mi se da se u GTAIV ne moze vozit bicikla,plivati,minjati roba ka u san...,šišati...Jeli to tocno
lol...ako dosad niste skontali sad ćete skontat...da svaki gta ima nesto za sebe specificno..npr...gta san anderas bicikla i mozes ronit.....gta 4..nacin kako otvara auta....jedan od primjera....aa gta4 nema bicikla