Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

dakle to je mjesec, pa slijedi 3mj, pa permanentka...to je to...nabijem ih nak...

doslo mi cak da kupim ponovno igru, bilo je za 200 cca kn key, ali nabijem ih...igrao bi ful, jer imaju masu kvalitetnog sadrzaja u zadnje vrijeme, ful me mame, ali nabijem ih

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
RuskeGTT kaže...

dakle to je mjesec, pa slijedi 3mj, pa permanentka...to je to...nabijem ih nak...

doslo mi cak da kupim ponovno igru, bilo je za 200 cca kn key, ali nabijem ih...igrao bi ful, jer imaju masu kvalitetnog sadrzaja u zadnje vrijeme, ful me mame, ali nabijem ih

Postrožili su kazne klosari, sad dobiš 1 mj. ban i resetiraju ti cijeli account (novac, rank, imovinu), 2. ban je trajni. To su radi hakera napravili, ali ih i dalje ima masu u PC verziji.

Jel uopće ima koja P2P multiplayer igra, a da ima dobar anticheat sustav?

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Koja ironija... Igrao warface 4 godine bio veteran (free2play) i onda prodam acc reko da se posvetim gta i dobijem ban  al ne živciram se to ide njima na dušu.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ček malo... vas par ste dobili ban bez ikakvog razloga? To jos nisam nikad cuo. Obicno uvijek bude razlog neki kao sto je hack, vrijedjane ili nesto trece.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 19:04 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Baldurion kaže...

Ček malo... vas par ste dobili ban bez ikakvog razloga? To jos nisam nikad cuo. Obicno uvijek bude razlog neki kao sto je hack, vrijedjane ili nesto trece.

Pogledaj zadnje kritike na steamu za GTA 5, neki nemaju niti 3 sata igranja online a dobili ban...

Battleog - 191silvinjo
12 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

kao sto je kolega rekao, pogledaj malo komentare na store page od gta5, likove od 1200,1500 i ostale 1000+ banaju bez ikakvih razloga

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Onda moje isprike...zna li netko zasto to rade? Jesu rekli uopce sta? Koji su razlozi?

Prvi put cujem da neko dobije ban bez ikakvog razloga. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Baldurion kaže...

Onda moje isprike...zna li netko zasto to rade? Jesu rekli uopce sta? Koji su razlozi?

Prvi put cujem da neko dobije ban bez ikakvog razloga. 

Ja sam dobio ban bez razloga na mjesec dana. Jednostavno nisam nesto GTA 5 igrac, no tad mi se zaigralo posto su 2-3 frenda igrali pa reko da ja skinem. Htio uc u GTA kad ono ban.. nisam pisao nikakav ticket jer znam sta ce se desit.

Battleog - 191silvinjo
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Retardacija. 

Veliki - za rockstar!

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Samo si se pridružio nama koji smo ban dobili - bez razloga.

Doduše, smatram da je xSplit kriv što sam streamao GTA V punih 5 minuta, ali jebiga, mogu sjest i plakat što sam uopće pomislio upalit što drugo osim GTA V na računalu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

Doduše, smatram da je xSplit kriv što sam streamao GTA V punih 5 minuta, ali jebiga, mogu sjest i plakat što sam uopće pomislio upalit što drugo osim GTA V na računalu..

mene je uopce strah igrati online... dok je neki event odem samo i kupim obleku i/ili oruzja da imam u sp (ako je opce moguce) i odma logout

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
15 godina

Jebo igru koju nesmiješ igrat zbog straha od bana. Baš su to dobro napravili, NE.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

Ne, ne.. nisam dobio bananka, ali ne znač ida neću. Samo htjedoh reć da je retardirano sve to. igrao sam par puta, tj. ušao in game kupio auto, nabudžio XD i malo divljao gradom, izašao. = Ko zna šta me čeka nex time. LOL

15 godina
Grand Theft Auto V PC

kupit cu GTA 6 ne...necu ga najvj ni igrati, because Denuvo...nabijem ih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Kakve smo sreče gta 6 če imati sličan sistem online-a i banovanja :D zamisli ironije kupiš igru i pobereš ban. A ja budala nagovorio par frendova da uzmu gta... sad oni igraju a ja se mogu loptat sa svojim jajima. Al kad sam pročitao da če resetirati mi lika... Onda još bolje neka mi daju instant ban... jebote igrao pomalo igru 145 lvl puna garaža auti 100% tuned i eto ti pimpek..

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 16:11 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kewin kaže...

Kakve smo sreče gta 6 če imati sličan sistem online-a i banovanja :D zamisli ironije kupiš igru i pobereš ban. A ja budala nagovorio par frendova da uzmu gta... sad oni igraju a ja se mogu loptat sa svojim jajima. Al kad sam pročitao da če resetirati mi lika... Onda još bolje neka mi daju instant ban... jebote igrao pomalo igru 145 lvl puna garaža auti 100% tuned i eto ti pimpek..

Sva sreca pa sam ja bio 40lvl... inace da sam bil ko ti 145, jednostavno bi prodal gta za 50kn nakon sta istekne ban...

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ja sam dosao skoro do 100 lvl, imao sam mozda 20tak auta, nisam mario previse za skupljanje...ali svejedno...platio sam im 469kn igru + nadogradio komp za 2500kn i sve baceno u vjetar...a moji frendovi igraju dan danas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Ti si još dobar,mene lupio šlog kad sam vidio reset profila a ja 415level,oko 150m,sva specijalna vozila(import/export),bikers vozila sva kupljena,komplet benny-eva vozila isto imao kupljena i tunirana.

Tako da ću vjerojatno sad kad istekne 19.1 ban odustat od igre.

11 godina
kruskar kaže...
Kewin kaže...

Ti si još dobar,mene lupio šlog kad sam vidio reset profila a ja 415level,oko 150m,sva specijalna vozila(import/export),bikers vozila sva kupljena,komplet benny-eva vozila isto imao kupljena i tunirana.

150 milja? kako?? ne kuzim sta god probam sve je to sitnis

14 godina
toma20 kaže...
kruskar kaže...
Kewin kaže...

150 milja? kako?? ne kuzim sta god probam sve je to sitnis

150 milijuna $,vrijedno se skupljalo,CEO misije obavljaj i dosta brzo ćeš nakupiti para,acc sam dobio na 400 levelu i s 65 milijuna,dok nisam ban došao sam do 415 i 150 milijuna,s time da pola stvari koje sam nakupovao i poosvajao nisam imao kad sam dobio acc.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Lažov ^^ 

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

cuj frajera dobio acc sa 400 lvl PLACEM. ajde da si se sam potrudio doc do 415, ali ne dobit vec serviran acc...bravo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

možda malo "čudno" pitanje ali gdje bi se dalo pronaći 100% prijeđen GTA V. Prešao sam ga čitavog na PS3, te mi sada ovaj više služi za zezanje te Online. GTA V kupljen je preko STEAM (pa ako može i koji tutorijal kako se ubacivanje radi).... hvala na svakoj inf

0 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...

možda malo "čudno" pitanje ali gdje bi se dalo pronaći 100% prijeđen GTA V. Prešao sam ga čitavog na PS3, te mi sada ovaj više služi za zezanje te Online. GTA V kupljen je preko STEAM (pa ako može i koji tutorijal kako se ubacivanje radi).... hvala na svakoj inf

https://hr.gta5-mods.com/misc/100-save-game

9 godina
neaktivan
Ekipa pozz
Zanima me na kojim postavkama i na kolko fps bi igra isla sa 8gb ram
i3 3220 i gtx 1050ti
Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imas Battleye Anti cheat sustav u r6s.Odlican je.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

imam  jedno pitanje, naime želio sam igrat s bratom online (on je na ps3 ja na PC) oboje imamo svoje acc na social club i oboje smo Online i naravno igramo GTA Online, no kada odem u izbornik pod sekcijom "Friends", "Add" ja njega nikako ne mofu pronaći te isto tako i on mene.
Otišao sam i na službenu Social CLub stranicu i tamo ga pokušao dodati ali ništa.......

dal zna netko u čemu je kvaka

0 0 hvala 0
17 godina
xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
Ekipa pozz
Zanima me na kojim postavkama i na kolko fps bi igra isla sa 8gb ram
i3 3220 i gtx 1050ti
Hvala

par posto (ako i toliko) slabije od ovoga

dakle kompletno igrivo

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ak nekom treba igrac za heist može me pozvati kada sam online

fear_619

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa,

Imam asus gl702vm laptop sa i5 6300hq, gtx 1060 6gb, windows 10 64bit home verziju. Prije par dana sam instalirao gta v preko social club-a i kad sam pokrenio igricu odmah nakon ucitavanja, prije nego se trebaju pojavit one sirene kad se igrica počne ucitavat, ekran se zacrni i nakon minut dva izbaci iz svega i pojavi se prozorčić na kojem piše gta v has stooped working.. Na stranici instant-gaming gdje sam kupio kod za igricu je pisalo ako launcher neradi da prominim windows account name koji je do tada bio user1 i nakon toga sam uspio ući u igricu ali se okolo prozora igrice vidio bijeli ili plavi rub( kao bilo koji window).
Kad uđem u postavke grafike tamo vidim da mi je screen na windowed, rezolucija je cudna- 1916x1053, refresh rate na auto.. Kad promjenim postavke na full screen, 1920x1080, refresh rate 75hz(default od ekrana) stisnem promjeni- ekran se zacrni da promjeni postavke i kada se vrati sve izgleda normalno ali kad pogledam u postavkama opet stoji na windowed, 1916x1053, refresh rate auto... Izađem iz igrice i ponovo nemogu uc, opet da je prestao radit.i Instaliram novu verziju social club launchera i uspijem pokrenuti igricu ali opet je u cudnoj rezoluciji.. Igram par sati, izađem i od sinoć nisam uspio više ući.. Zamolio bih vas za pomoć ako netko zna u čemu je problem. Puno hvala!!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice