Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
hahhaajaads kaže...

Danas dobio poruku na mailu da sam dobio suspenziju na 30dana zbog modanja accaunta. Zanimljivo, zadnji put sam pokrenuo GTA prije 5 dana i to sam odigro jednu trku sa frendom.. 

nista cudno...po njihovoj "spranci" nakon ove suspenzije slijedi ti permanentni...i nemas se kome pozaliti...ja sam svojedobno potrosio 3000kn za igrat gta v i izgubio ih radi nicega

14 godina
RuskeGTT kaže...
hahhaajaads kaže...

Danas dobio poruku na mailu da sam dobio suspenziju na 30dana zbog modanja accaunta. Zanimljivo, zadnji put sam pokrenuo GTA prije 5 dana i to sam odigro jednu trku sa frendom.. 

nista cudno...po njihovoj "spranci" nakon ove suspenzije slijedi ti permanentni...i nemas se kome pozaliti...ja sam svojedobno potrosio 3000kn za igrat gta v i izgubio ih radi nicega

Rockstar i njihova politika 

Ja sam popio ban jer je neka budaletina s modom išla po mapi bila nevidljiva i dropala pare,di ja tu i on se teleporta i dropa pare kad odjednom dolazi poruka da sam suspendiran do 19.1.2017,žalio sam se R. ali nema ništa od toga.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ako si pokupio te pare moraš se javiti istog trena rockstaru putem ticketa da si pokupio pare od hakera, oni ti skinu te pare još isti dan i dalje normalno igraš. meni se dogodilo 2 puta, oba puta sve rješeno unutar dana, nikakvi banovi i slično.

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
14 godina
Hornet_93 kaže...

ako si pokupio te pare moraš se javiti istog trena rockstaru putem ticketa da si pokupio pare od hakera, oni ti skinu te pare još isti dan i dalje normalno igraš. meni se dogodilo 2 puta, oba puta sve rješeno unutar dana, nikakvi banovi i slično.

Kontaktirao sam ih isti trenutak ali 0 bodova od toga.

Nemaju viš reazumjevanja.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Nisam do sada nikad dobio ban iako sam u par navrata imao iskustva sa idiotima koji cheataju i bacaju novce. Evo sad najsvjezije prije par dana sam se vratio malo u gta online nakon duze stanke. Prvi session "who is modder?". Drugi session "can someone give me money please?". Treci session "hacker?" U trecem sam krenio neku misiju i bas mi se nije dalo opet trazit novi session iako to radim uvijek kad vidim takve poruke. Znaci kako je dosla poruka "hacker?" u all chat tako se neki lik stvorio iznad mene i poceo bacati novce. Odma fino find new session, ali svejedno je 8000$ uspio nabacat na mene. Nisam dobio ban evo proslo vec para dana, a ko zna mozda i dobijem. Medjutim strasno me nerviraju i oni koje mole za novce i oni koji im bacaju i opcenito cheateri koji kvare igru svima. Pa hebemu koja je svrha igrat ako ce ti neko nabacat novce samo? Uglavnom s obzirom na svakakva iskustva igraca sa banovima sad sam odlucio da cu jednostavno igrat dok ide. Kad i ako dobijem ban pozdravit se sa online i rijeseno. Sad bi ja trebo drhtat ocu dobit ban ili ne i raspravljat se s rockstarom zbog idiota. Ne pada mi na pamet.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Citam ovo i ne vjerujem. Strava.

Nego, instalirao nakon godinu dana da igram malo s frendom i kifla. I dalje loading traje godinama, a frenda iz svakog sessiona izbacuje. Jel znam mozda netko zasto?
Uopce nemremo igrat zajedno..

Ili mozda postoji neka opcija da igramo zajedno al solo na serveru il tak nes?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sale_ds kaže...
Citam ovo i ne vjerujem. Strava.

Nego, instalirao nakon godinu dana da igram malo s frendom i kifla. I dalje loading traje godinama, a frenda iz svakog sessiona izbacuje. Jel znam mozda netko zasto?
Uopce nemremo igrat zajedno..

Ili mozda postoji neka opcija da igramo zajedno al solo na serveru il tak nes?

Probaj ucitat prvo story mode i onda odes u main menu pa: online - play gta online - invite only session. I onda ga pozoves preko sociala kad ti ucita taj session.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
9 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

mozete igrati solo u public sesiji

idi na "new online session" klikni te nakon 1sek iskopcaj kabel od interneta, pricekaj 3sek pa ga opet ukopcaj

opet te vrati u istu sesiju ali ovaj put praznu

invajtaj frenda i uzivajte :)

ja to radim vec neko vrijeme i uvijek upali

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
inri kaže...

Probaj ucitat prvo story mode i onda odes u main menu pa: online - play gta online - invite only session. I onda ga pozoves preko sociala kad ti ucita taj session.

phanteks kaže...

mozete igrati solo u public sesiji

idi na "new online session" klikni te nakon 1sek iskopcaj kabel od interneta, pricekaj 3sek pa ga opet ukopcaj

opet te vrati u istu sesiju ali ovaj put praznu

invajtaj frenda i uzivajte :)

ja to radim vec neko vrijeme i uvijek upali

Tnx, isprobam..

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Zadnjih mjesec dana stalno mi leftaju svi session nakon cca pola sata do 45 minuta igranja.. za poludit. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 13:17 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pitanje, iman na kompu reloaded verziju, medutim dobio sam orginal key, social club verzija. Moram li ponovo skidat igricu ili mogu iskoristit nekako to sta iman?

edit: prilikom instalacije sad orginala sam odabra mapu u kojoj mi je vec instalirana reloaded verzija i eo krenilo je odmah od 55gb, tako da je vjerovatno to to

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 20:55 (badboycro).
16 godina
neaktivan
Picani, kad radim meet opet? 😀
steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Danas u 3 ujutro, kad sam radio heist, dobio poruku da sam dobio suspenziju na mjesec dana bez ikakvog razloga, znaci bio u heistu (preparation) i iz cista mira me izbacilo i dobio ban. Kome se javiti? Nikakav hacker mi nije dropao pare niti ništa...

Naravno, i brisanje svih karaktera.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 17:53 (Sheeva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

nista od toga...slijedi permanent...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Fakat retardirano, dijele banove zbog svoje nesposobnosti.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
15 godina
Grand Theft Auto V PC

nemozes im nista...ali koliko sam lud, kad vidim zadnje updejtove u vezi auta, trka i to...i kad vidim popust na mislim ispod 25 dolara, dode mi da uzmem opet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I opet popušit ban, zbog ničega.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

mene je strah uopce paliti multiplayer -.-

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mene samo strah da kad uskoro sredim nešto da opet zaigram GTA V ne pokupim ban. Nisam igrao ima već dosta dugo (3 mjeseca da budem točan, RIP grafika ali i baj baj pare za novo računalo barem do nekog normalnog doba iduće godine), al se redovno loginam na SC stranicu i vidim da MP characteri nisu dirani (što je bitno, već sam bio mjesec i pol bez igre, al tad je bio ban hammer zbog varanja, što mog, što od strane drugih )

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Sheeva kaže...

Danas u 3 ujutro, kad sam radio heist, dobio poruku da sam dobio suspenziju na mjesec dana bez ikakvog razloga, znaci bio u heistu (preparation) i iz cista mira me izbacilo i dobio ban. Kome se javiti? Nikakav hacker mi nije dropao pare niti ništa...

Naravno, i brisanje svih karaktera.

Nažalost ne možeš ništa. Sačuvaj živce i vrijeme, i nađi drugu igricu za igrati.

Svaki dan ljudi dobivaju random banove, nije to ništa novo, ako ti je to neka utjeha.  

Imaš grupu o random banovima na Steamu, pa vidi ako nađeš šta korisno:

http://steamcommunity.com/groups/FalseBanGTAO

15 godina
Grand Theft Auto V PC

evo nakon mjesec dana palim gta i imam problem.

igra se ne pokreće, skine nekakav update od 70mb i to je to, svaki put kada pokrenem launcher skida isti update.

ideje?

Edit: riješeno, napravio sam repair igre

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 21:35 (fear619).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

udem sada u online cim sam usao lik iznad mene kao da pada i novci samo sjedaju....izasao sta prije i ticket napisao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ekipa molim vas pomagajte ko se razumije u ovakve probleme...

Nisam igrao par mjeseci i upalim igricu vidim nekakav error nesto al to nije bitno, ponovo sve skinem i instaliram...

Nakon toga palim igricu i dobijam ovo...

Tim redom...

Googlam i isprobavam rješenja već danima međutim ništa nisam dobio... 

Tako da molim nekoga ako zna u čemu je problem da mi da neko rješenje, hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 12:26 (Matadorius).

0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako je netko trenutno online i igra mu se GTA5, nek mi se javi; treba nam 4. :) Moj steam nick je: koberko

http://www.dd3d-studio.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Berko kaže...

Ako je netko trenutno online i igra mu se GTA5, nek mi se javi; treba nam 4. :) Moj steam nick je: koberko

dodo

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li neka grupa na discordu za GTA Balkan/Hrvatska da mi bude lakše naći suigrače za misije? Mislio sam početi igrati online malo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Baldurion kaže...

Ima li neka grupa na discordu za GTA Balkan/Hrvatska da mi bude lakše naći suigrače za misije? Mislio sam početi igrati online malo 

Ima ti ovaj iznad tebe discord. Pitaj njega ;)

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ono kad igraš gta jedva povremeno kad se ekipa skupi napraviš pomalo 500 sati ukupno... i Dobiješ ban... strava.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Ono kad igraš gta jedva povremeno kad se ekipa skupi napraviš pomalo 500 sati ukupno... i Dobiješ ban... strava.

A razlog je?

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nema razloga... još sam samo jedna žrtva u nizu lažnog banovanja u ovom slučaju suspenzije. Također ti Ruske može potvrdit. Support je živa katastrofa zatvorili tiket nakon vlastitog automatskog odgovora.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice