Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
gogo17792 kaže...

Trenutno je GTA V na akciji za 32.63 € LINK ako upotrijebite kupon U3LNOQ-I8LT5F-JPIRL6 

eto nadam se da će nekome dobro doći ;)

meni piše unable to add voucher

Origin ID: mataraHD7
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dali još netko ima problema sa "Timed out loading session", nekad moram 3-4 puta probati joinati online pa tek onda uspije, a nekad niti nakon 10 pokušaja ne želi. Portovi su mi otvoreni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
matić_žu kaže...
gogo17792 kaže...

Trenutno je GTA V na akciji za 32.63 € LINK ako upotrijebite kupon U3LNOQ-I8LT5F-JPIRL6 

eto nadam se da će nekome dobro doći ;)

meni piše unable to add voucher

možda ga je netko već upotrijebio prije tebe :/

14 godina
odjavljen
FrEaK94 kaže...

Dali još netko ima problema sa "Timed out loading session", nekad moram 3-4 puta probati joinati online pa tek onda uspije, a nekad niti nakon 10 pokušaja ne želi. Portovi su mi otvoreni.

Imam ja, mada ja udjem poslije drugog puta. I to nije sve, cim odradim neku trku, misiju, bilo sta dobijem connection error, iako je net u redu. Do sada sam uspio nabiti samo 15 lvl (igru sam kupio jos u aprili kada je izasla za PC), tako da je za mene ova igra poluproizvod.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 7:40 (DarkoKwon).
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Bili moga ikako igrt na 60fps GTA V sa ovim kompom(pogledajte pod my pc)

0 0 hvala 0
10 godina
pqweasdyxc kaže...

Ima li netko takav problem?

Riješio Malo sam prčkao po registry i sad radi

Lijep da umreš!
13 godina
MaciStyle kaže...

Bili moga ikako igrt na 60fps GTA V sa ovim kompom(pogledajte pod my pc)

bi na nekim srednjim postavkama

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam problem da u igri kad pustim tipku W za hodanje on i dalje hoda još pola minute?!?!

Ima li rješenja?

0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

jučer kupim zetorna u single playeru, odem igrat misiju i prisili me da ostavim svoj auto i uzmem drugi da obavim tu misiju

auto mi nestane, nema ga aposlutno nigdje. u niti jednoj garaži, kod policije, niti na mapi.. zajebavo se sa time sat vremena.. na kraju odusto i loado stari save

odem u garažu, zetorno tu. odem kod policije da uzmem i onaj drugi auto, dođem tamo i pita me oću zetorno ili taj neki, nez sad kako se zove. uglavnom uzmem zetorno

tak da sad imam 2 zetorna u garaži (ali i 2 ta obična... sve se poduplalo )

2x Zet 2x Zet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Decki, nestaju mi texture u igri od kada sam presao na win8.1, je li moze neki savjet sta mogu da uradim ? 

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi jel vi meni vjerujete da sam ja dosao do zadnje misije, poceo, igra mi se crashala i od tad ju vise nisam otvorio? proslo je 3 mjeseca od tad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ovaj pc bi trebao vrtit gta 5 jel? što mislite na kojim postavkama bi bilo sve ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Najnizim i to je pitanje ako. 7750 je osjetno jaca od 5670, a ima 20-30 fps na najnizim postavkama.
Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dtdtdt kaže...

ovaj pc bi trebao vrtit gta 5 jel? što mislite na kojim postavkama bi bilo sve ok?

Budeš igro na 1280x720 na najnižim postavkama.... Možda budeš moro i 800x600

10 godina
neaktivan
bok ekipa ja sam dobio prvi bann na 2 tjedna,drugi bann na mjesec dana i sad su me opet bannali..al mi ništa ne piše do kad..uđem u gta sve lijepo me prijavi i onda dođe story mode i online i na koji god idem nakon malo loadinga mi se zamrzne i piše da je program gta prestao raditi,izbrisao igru ponovno instalirao i isto,probao i na laptop i opet isto...može neka pomoč..hvala
miso
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
miso32 kaže...
bok ekipa ja sam dobio prvi bann na 2 tjedna,drugi bann na mjesec dana i sad su me opet bannali..al mi ništa ne piše do kad..uđem u gta sve lijepo me prijavi i onda dođe story mode i online i na koji god idem nakon malo loadinga mi se zamrzne i piše da je program gta prestao raditi,izbrisao igru ponovno instalirao i isto,probao i na laptop i opet isto...može neka pomoč..hvala

Ja mislim da te je 3ća sreća oplela odnosno ne sreća.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
10 godina
neaktivan
znači gotovo?trebam novi key code?
miso
14 godina
miso32 kaže...
znači gotovo?trebam novi key code?

Ako se ne varam da.

Nisam 100% siguran ali mislim da da.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako su te banali onda da. Treci ban je perma.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
znači novi gta v kupiti a kako onda sa key code i e-mail računom..mi ostane sve..ili kako?
miso
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Pa hebo bi im mater da mi tak onemoguce ulaz u igru koju sam platio, ajd razumijem da nemozes u MP nakon nekoliko banova al i da nemozes u story mode to prvi put cujem.

Bilo kuda Opel svuda! :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 22:37 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
miso32 kaže...
znači novi gta v kupiti a kako onda sa key code i e-mail računom..mi ostane sve..ili kako?

Radis novi RSC racun. Key code moze biti povezan samo s jednim racunom (tvojim, bananim) i zato moras kupiti novi key. Taj novi key onda povezujes s novim RSC racunom.

macgyver 53 kaže...

Pa hebo bi im mater da mi tak onemoguce ulaz u igru koju sam platio, ajd razumijem da nemozes u MP nakon nekoliko banova al i da nemozes u story mode to prvi put cujem.

U single player mozes. Ban vrijedi samo za online.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 23:01 (GamerX9).
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Ahaa, kolega je napisao da nemoze ni u story mode pa zato kazem.

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima li tu koji aktivni igrač?
Frend i ja tražimo još dvojicu, primarno za Heist loyalty challenge (1M), a možda kasnije i mastermind (10M).

Naravno, nisu pare jedina motivacija, možda je nekom i do zabave :)

Ako ima tko, slobodno me pm pa se dogovorimo.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Znači novi račun moram napraviti i taj račun se aktivira ponovno sa novim key code?a ovi leveli šta sam imao to sve propada,moram sve ispočetka igrati?inače ne mogu ni single player igrati,malo čudno...
miso
13 godina
neaktivan
Dojitza kaže...

Ima li tu koji aktivni igrač?
Frend i ja tražimo još dvojicu, primarno za Heist loyalty challenge (1M), a možda kasnije i mastermind (10M).

Naravno, nisu pare jedina motivacija, možda je nekom i do zabave :)

Ako ima tko, slobodno me pm pa se dogovorimo.

Ja i frend smo zainteresirani, samo on trenutno ima problema s internetom, nadam se da će kroz koji dan srediti.

Origin ID: mataraHD7
10 godina
neaktivan

ja ne mogu ni u single player igrati a kamoli online..da mi barem piše da je gotovo..kako mi je znalo pisati za prvi i drugi ban u story modu..a sad neznam uopče..dal ču moči igrati ili ne.. ovo mi se desi..točno isto kak i na video od ovog dečka:

jel se može kupiti samo key code ili moram cjelu igru kupiti?

miso
14 godina
odjavljen
miso32 kaže...

ja ne mogu ni u single player igrati a kamoli online..da mi barem piše da je gotovo..kako mi je znalo pisati za prvi i drugi ban u story modu..a sad neznam uopče..dal ču moči igrati ili ne.. ovo mi se desi..točno isto kak i na video od ovog dečka:

jel se može kupiti samo key code ili moram cjelu igru kupiti?

To nema apsolutno nikakve veze s banom, sad koji je fix, neznam. 

Probaj drivere apdejtat.

99% će raditi ako dual bootaš Win7, ali to je tako tako, malo bolje zeznuto rešenje za ljude koji nemaju vremena.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
10 godina
neaktivan

probao sam instalirati i na laptop i ista greška..i na pc sam več 3 put instalirao i isto.

miso
10 godina
neaktivan

eto..dobio odgovor od rockstara..

Hi miha3l,

We examined your account and determined that it had been flagged for repeated violations related to modding in GTA Online. Your ban is permanent and cannot be appealed.

For more information about our policies, please see:
http://www.rockstargames.com/eula
http://www.rockstargames.com/conduct

Best regards,

Suzi S.
Rockstar Support

trajna zabrana za 3 bann..amen

miso
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice