Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.385.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Zin8 kaže...

Jel ima još netko problema s komandama kad su likovi u vodi odnosno kad rone?

Ne mogu naći key bindingse u postavkama, a ponašaju se ko mutavi. 

Na WASD ne reagiraju, pod shiftom pocnu brzinski ronit prema dnu, ctrl također ništa. ( S tipkovnicom je sve ok...)

Igra je original i nisam ništa slagao u postavkama.

S+Shift je za brzi izron, S je za izron dok se kreću sa mouse i W (Ctrl niti nema utjecaja).. A i D su za skretanja.

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
13 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...
Sta je ovo vise sa gta, na ps3 je bio 6 puta bolji. I igram na ps4, pucam u lika nista mu, rpg na auto autu nista a onda on mene iz auta ubije, i to se cesto desava. Jel sigurno ovdje nema chitera?

Nema čitera na PS4, to si ti nes zabrio.

PS3 verzija je puna čitera.

PC verzija isto ima dosta čitera, ovisi.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pc ima podosta čitera, u 10 lobija u 3-4 naletim na lika koji baca pare pred ekipu, teleportira se po mapi... al poslužit će još mjesec i pol dok ne dođe nova fifa

mkay?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

pc ima podosta čitera, u 10 lobija u 3-4 naletim na lika koji baca pare pred ekipu, teleportira se po mapi... al poslužit će još mjesec i pol dok ne dođe nova fifa

Slična situacija je bila i jučer tj. kasno noćas kad sam išao nabaciti partiju GTA Online, primarno radi ovih novih Cunning Stunts utrka i zarade para za neka vozila (ne igram heistove, nisam najboji taktičar :P) - prvi lobby čim sam uletio - cheater i to svi pišu, rekoh si f this, idem u novi lobbyy. Uđem u novi lobby i vidim lika baca pare, rekoh nope idemo dalje... Lobby broj 3 - lik se spawna posvuda na mapi i baca pare gdje se spawna. Opet, ne hvala tek je istekao temp ban od mjesec dana. 4 lobby - frajer završi utrku za 20 sekundi - log out... Itd sve do negdje 8 ili 9 lobby je bio da je sve radilo kako spada i da sam uspio nešto riješiti... Plus imam uključen Passive mod, ne želim krepat sa 20-30k para dok idem na ATM i da mi se pare maznu

15 godina
Hornet_93 kaže...

ako si pokupio pare, prijavi na tiket, jer ces dobiti mozda permanent ban kao ja

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ma kad vidim dilanje para, odmah odem u novi lobij.

pred nekih 2 mjeseca pokupio sam blizu 500k, al lik koji je igrao samnom hesit prije rekao je da odmah izađem i pišem ticket jer on je izgubio acc radi takvog uzimanja para, tak da mi je spasio 400kn...

mkay?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

da je meni netko to rekao, spasio bi 3000kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja večinu vremena igram u invite only pa tamo imamo firmu i milina. Nerjetko idem u public session mada mi nije svejedno jel upravo iz tog razloga izbjegavam (vetrenjače :))

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kakvo računalo moram imati za GTA 5

0 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

iako je možda već bilo pitanje (ispričavam se) zanima me kada se kupi original igrica s dvdovima, zanima me na koliko se računala jedan dvd može instalirati a da radi kako valja? 

0 0 hvala 0
10 godina
Gale92 kaže...

iako je možda već bilo pitanje (ispričavam se) zanima me kada se kupi original igrica s dvdovima, zanima me na koliko se računala jedan dvd može instalirati a da radi kako valja? 

Igra se veže za account.

Možeš dvd-ove instalirati na beskonačno računala, ali će raditi samo na onom na kojem si se logirao.

10 godina
bitfenix22 kaže...

Kakvo računalo moram imati za GTA 5

Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Instalacija sa DVD vrijedi na onliko računala za koliko imaš key za aktivaciju na njihov R* Socail account. Ako se instalirava za već postojeći acc, onda si miran sa svojim key-em.

14 godina
midzan21 kaže...
Gale92 kaže...

Instalacija sa DVD vrijedi na onliko računala za koliko imaš key za aktivaciju na njihov R* Socail account. Ako se instalirava za već postojeći acc, onda si miran sa svojim key-em.

odnosno to znači da moj frend može posudit drugom frendu DVD ali se taj frend mora s drugim account prijavit u social club? ili s acc od frenda koji mu je posudio?

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav, imam laptop s i5 5200U, 8GB RAM-a i 940M grafičkom, performanse na GTA su odlične, med postavke, neke low i neke high, no samo kad je laptop prikopčan na punjenje, kad ide preko baterije imam užasan lag, iako sam stavio tamo kod baterije na "best performance", a ne "power saving" ili "balanced". Zna li netko možda u čemu je stvar? Imam Windows 10.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

to je normalna stvar kod laptopa

mkay?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Pozdrav, imam laptop s i5 5200U, 8GB RAM-a i 940M grafičkom, performanse na GTA su odlične, med postavke, neke low i neke high, no samo kad je laptop prikopčan na punjenje, kad ide preko baterije imam užasan lag, iako sam stavio tamo kod baterije na "best performance", a ne "power saving" ili "balanced". Zna li netko možda u čemu je stvar? Imam Windows 10.

Kad radi preko baterije CPU spusti takt, tako da cpu onda crpi i manje energije, ali da kad bi stavio best performance, vjerojatno bi radilo na full brzini ali bi imao baterije jako kratko

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako netko zna gdje jeftino nabaviti igru za PC neka mi se javi na PP jer sam zainteresiran.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FanBoy kaže...

Ako netko zna gdje jeftino nabaviti igru za PC neka mi se javi na PP jer sam zainteresiran.

Najbolje ti je trazit po forumima,sam se pazi scamma i da ti ne uvale neko sranje.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Prije par stranica sam vidio da se prave custom serveri s modovima (roleplay i ostalo). Jel to zaživilo i jel itko od vas probo? Online sam igro dok nisam apsolutno sve iskusio, a igra ima 100 puta više potencijala nego što je iskorišteno, volio bih probat neki community server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel ima ikakve šanse meni da radi?Bar 20 FPS-a?

Entuzijast
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FatMAN kaže...

Jel ima ikakve šanse meni da radi?Bar 20 FPS-a?

Grafička je sposobna držat 50 na 1080p sa prilagođenim postavkama ali cpu će ti bit problem čak i za 20 pogotovo kada bude bilo puno akcije ili tokom brze vožnje.

8 godina
neaktivan

Pa da to sam i mislio ništa onda upgrade procesora :)

Entuzijast
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

prešo sam 30 posto igrice namam vise ni jednu misiju ima 3 lika za birata sta treba dalje radi da prdem igricu cjelu 

MARIJO KOBAS

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

free roamaj malo,pa nemoj navalit samo na misije :) Skontat ćeš s vremenom

Entuzijast
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 22:25 (FatMAN).
12 godina
neaktivan
De malo pojasni nekuzim na sta mislis
MARIJO KOBAS
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pucanje zvuka je nestalo skidanjem igre nanovo (izgleda da u mom slucaju ne odgovara kopirati igru koja je skidana bila za win 7 možda nema veze s mozgom al opet)

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Savjetuje ti da igraš one sporedne misije (npr utrke sa franklinom,oni dead questovi s trevoromm...ili kad ti bude ona plava ikona da pomogneš nekim ljudima,kupiš neke dućane,aute ....
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam problem sa Save game. Rušio sam sistem ali sam pre toga sačuvao folder GTA V iz My Documents/Rockstar, pa sam posle kad sam podigao sistem vratio taj folder u My Documents/Rockstar, ali kad uđem u igricu misije mi počinju od početka, ne od nastavka dokle sam ja stigao. U čemu može biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Oprostite ako je no zanima me ako netko ima slučaja da je kupovao GTA 5 za PC s eBaya?
Dal možete postati linkove odnosno reći dal vas je "zakvačila" carina i pdv?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice