Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.400.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni je to pucanje zvuka nestalo samo od sebe.... igra radi osjetno brže na win 10. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

mislim da cu ja lijepo sve izbrisat i staviti win10 pa onda uzet key i instalirat sve ispocetka i dovidenja...10tku vec odgadam neko duze vrijeme...ima li kakvih problema s igrom i 10tkom?

gotovo ti je s desetkom, bila ti je free do prije nekoliko tjedana..

P.S - inace nikakvih problema nemam sa win10, cak sam dobio FPS boost nakon ovog zadnjem win10 apdejta :)

imam ju skinutu

12 godina
RuskeGTT kaže...
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

mislim da cu ja lijepo sve izbrisat i staviti win10 pa onda uzet key i instalirat sve ispocetka i dovidenja...10tku vec odgadam neko duze vrijeme...ima li kakvih problema s igrom i 10tkom?

gotovo ti je s desetkom, bila ti je free do prije nekoliko tjedana..

P.S - inace nikakvih problema nemam sa win10, cak sam dobio FPS boost nakon ovog zadnjem win10 apdejta :)

imam ju skinutu

nvm, sad sam skuzio da ako imas ORG win 7, 8.1, da mozes lako prebacit key na win10.

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Grand Theft Auto V PC

nemam original :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Kad igram s gamepadom, mogu li s triggerima dozirati gas/kočnicu (25%,50% itd.) da nije 100% kao na K&M.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da možeš vozit npr. 5 na h konstanto bez da pipkaš i puštaš gas kao na tipkovnici, kao i kod skretanja, možeš super blago skrenut. Puno je prirodnija vožnja sa gamepadom

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 15:41 (D3lBoy).
14 godina
Ovaj anniverdary update totalno mi je pojebao igru... Teksture ucitava na oci glede ko da imam 1 gb vrama... Prije toga sam imao samo problem sa zvukom.
mkay?

0 0 hvala 0
12 godina
Hornet_93 kaže...
Ovaj anniverdary update totalno mi je pojebao igru... Teksture ucitava na oci glede ko da imam 1 gb vrama... Prije toga sam imao samo problem sa zvukom.

meni pak drukcije, prije sam imo avg oko 80fps-a, sad dobivam oko 89fps-a, cudim se :o

Battleog - 191silvinjo
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel igra ko cunning stunt utrke? Neznam zašto ali kad god vozim moji auti/motori su spori, čak i kad vozim bez ijedne greške već nakon nekih 30 sec, ovi imaju prednost oko 6 sec ispred mene. Ne kužim, jel zato što sam tek počeo pa treba skupiti skill?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
walentkane kaže...

Jel igra ko cunning stunt utrke? Neznam zašto ali kad god vozim moji auti/motori su spori, čak i kad vozim bez ijedne greške već nakon nekih 30 sec, ovi imaju prednost oko 6 sec ispred mene. Ne kužim, jel zato što sam tek počeo pa treba skupiti skill?

Ja vozim, najjvjerovatnije zbog toga sto su ti drugi playeri, tj igraci, imaju custom aute ( nadogradjene ) te zato nemozes pobijedit trku.

Recimo ja, jucer sam prvi puta pobijedio onu trku ''Double Loop'', a unutra bilo 16 igraca, leveli svi neki 50, 130, 460.

Ako radis svoju trku, pod opcijama kad biras, iskljuci ''custom vehicles''.

Naravno mozes me dodat na social clubu da odigramo koju trku ili deathrun^^ ( iRALEX )

Battleog - 191silvinjo
13 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
walentkane kaže...

Ja vozim, najjvjerovatnije zbog toga sto su ti drugi playeri, tj igraci, imaju custom aute ( nadogradjene ) te zato nemozes pobijedit trku.

Recimo ja, jucer sam prvi puta pobijedio onu trku ''Double Loop'', a unutra bilo 16 igraca, leveli svi neki 50, 130, 460.

Ako radis svoju trku, pod opcijama kad biras, iskljuci ''custom vehicles''.

Naravno mozes me dodat na social clubu da odigramo koju trku ili deathrun^^ ( iRALEX )

Ne mora biti samo to.

Najvjerojatnije se radi o utrci u kojoj je uključen "Catchup". To je opcija koja blago usporava onog koji je trenutno prvi u utrci. Najbolje to ugasit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 12:04 (AngryBird).
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Slucajno naletio, onaj FiveM sta je bio ukinut, to je zapravo sad ovo.

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sredio i ja sebi gta 5 :D

5 dolara opet :)

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

gdje dode 5 dolara?

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Hehe da to nije ona social club varijanta di lik prodaje ukradene accove? :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Cuj,treba se snaci..steam verzija

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Dobro si prošao definitivno. Ja sam dao 60 eura ali opet kolko smo dlc-ova dobili nikad mi neče biti žao tih para, makar serveri nekad znaju srat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vidim,uključili su cloud saves (BETA) 

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel se kome desava da u online igri ima problema, npr ja ne mogu nekad da udjem u auto, zablokira, pa onda pucam u lika njemu nista a ustvari je taj lik vec otisao od mene davno i jos me ubio pa nakon 20 sekundi vidim da sam ubijen. Nije problem sa konekcijom to znam, sta onda moze biti?

0 0 hvala 0
14 godina
Za ovo teleportiranje moze bit i kriva konekcija tog drugog. Ovo za auto je glitch, isto ko nepostojanje chata u nekim heistovima itd
mkay?

0 0 hvala 0
14 godina
Winchester01 kaže...

Gdje se najjeftinije može kupiti key?

Može neke linkove ako imate, nemam sad vremena tražiti po topicu...

gledam malo na KINGUIN ali nije baš "povoljno".......

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mogu li igrati GTA V na sljedecoj konfiguraciji:
Cpu-Amd X4 965 3.4 ghz
Gpu-Radeon Hd 5770 2gb
Ram-8gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hanzekgamer555 kaže...
Cpu-Amd X4 965 3.4 ghz
Gpu-Radeon Hd 5770 2gb
Ram-8gb

Moguće je pri 720p na medium postavkama... Možda bi se dalo i na High podići ili na 1080p sa Low na Medium postavkama...

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
12 godina
hanzekgamer555 kaže...
Cpu-Amd X4 965 3.4 ghz
Gpu-Radeon Hd 5770 2gb
Ram-8gb

Bez problema, kombinacija low/med postavki drzat ce solidno 40fps-a na full hd.

Battleog - 191silvinjo
9 godina
neaktivan
Ok,hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel mogu igrat GTA V na ovoj konfiguraciji? I ako da, koliko bi imao FPS otprilike na low settings?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 14:53 (YangXiaoLong).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sta je ovo vise sa gta, na ps3 je bio 6 puta bolji. Iigram na ps4, pucam u lika nista mu, rpg na auto autu nista a onda on mene iz auta ubije, i to se cesto desava. Jel sigurno ovdje nema chitera?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

citeri su dan danas u igri, a oni koji nisu citali, su dobili permanent ban. tako ti je to. mogao sam bolje uloziti tih 3000kn sta sam dao sve skupa da bi mogao igrati gta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Jel ima još netko problema s komandama kad su likovi u vodi odnosno kad rone?

Ne mogu naći key bindingse u postavkama, a ponašaju se ko mutavi. 

Na WASD ne reagiraju, pod shiftom pocnu brzinski ronit prema dnu, ctrl također ništa. ( S tipkovnicom je sve ok...)

Igra je original i nisam ništa slagao u postavkama.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice