Slabo dosta ? :O
Igra mi se ne čini opće tako loša kako oni to opisuju.
Igra je super zabavna, a nije ni skupa.
Igra je super zabavna, a nije ni skupa.
Pusti tih par koji su rusili ocjenu bez veze. Postao sam hrpu reviewa onih koji su stvarno odigrali igru i dali 7, 8 pa cak i 9. Listaj par stranica u natrag.
Samo je nesreca u tome sto bas ti pravi recenzenti nisu na metacriticu jos. Uglavnom bit ce jos recenzija i score igre ce se uskoro popraviti.
Ali je uzasno kako znaju biti bahati kao ovi iz gamespota i izivljavati se na manjim developerima. Btw. tip uopce nije odigrao igru. Neke shotove koje je stavio
je izvadio iz BETA verzije i uzeo je par slika iz prvog levela. Znaci nije prosao niti prvi level i isao je recenzirati igru. Izivcirao se tezinom i onda popljuvao sve ostalo
sto je mozda ok. Ista shema s ovim iz insidegamingdaily. Tip nije sposoban bindati tipke na kontroleru koji je spojio na PC, a ide raditi recenziju. Sto reci uopce na to.
strasno
zabavna igra.veliki plus je što je svaka utrka dosta izjednačena,dinamična,neizvjesna.ono što ne valja je championship tj. njegovo bodovanje.doslovno moraš odvoziti minimalno 30-tak utrka savršeno da bi otvorio novi.to zna biti dosta frustrirajuće,monotono jer se staze ponavljaju
pitanjce jedno zas igra nije malo bolje zasticena? crack za tu igru je izaso isti dan po sluzbenom izlasku
Nikada nisam gledao ocjene, nisu me nikada previse zanimale..... jednostavno, ima puno overhyped i overratted igara koje to ne zasluzuju biti? zasto? money, marketing, money..............
Pola igara "nikada nisu otkrivene" siroj publici, a radi se o dosta dobrim igrama (jos iz daleke povijesti)..... boli me k kakva je ocjena, ako mi se igra svida (a vidim, nisam jedini, ovdje i po stranim forumima), onda fkt ne vidim problem u igri... jos s obzirom na to da ste tek dosli na "scenu" i cijena je relativno niska, onda jos bolje.
@geek_boy1
Pa sta onda, pola njih koji su zasticivali igre su FAIL-ali, neke su provaljene i prije sluzbenog izlaska (isti k, 5 dana prije ili kasnije).... jedino ima nade u DRM-ove tipa Diablo 3. H.A.W.X 2 (ima ih jos par) jer time se ne zele zamarati ljudi iz "release scene grupa", vec se entuzijasti bave time za sto je potrebno dostaaaaa vremena za "polu emulaciju severa", a moguce je da nikada niti nece zamijeniti originalne servere.
polako,ali sigurno napredujem.samo 16 bodova zaostajem za prvim mjestom
btw igru na svom dellu igram na high postavkama
Pusti tih par koji su rusili ocjenu bez veze. Postao sam hrpu reviewa onih koji su stvarno odigrali igru i dali 7, 8 pa cak i 9. Listaj par stranica u natrag.
Samo je nesreca u tome sto bas ti pravi recenzenti nisu na metacriticu jos. Uglavnom bit ce jos recenzija i score igre ce se uskoro popraviti.
Ali je uzasno kako znaju biti bahati kao ovi iz gamespota i izivljavati se na manjim developerima. Btw. tip uopce nije odigrao igru. Neke shotove koje je stavio
je izvadio iz BETA verzije i uzeo je par slika iz prvog levela. Znaci nije prosao niti prvi level i isao je recenzirati igru. Izivcirao se tezinom i onda popljuvao sve ostalo
sto je mozda ok. Ista shema s ovim iz insidegamingdaily. Tip nije sposoban bindati tipke na kontroleru koji je spojio na PC, a ide raditi recenziju. Sto reci uopce na to.
Gamespot je smeće čisto.Njima niš ne vjerujem.
pitanjce jedno zas igra nije malo bolje zasticena? crack za tu igru je izaso isti dan po sluzbenom izlasku
Nismo htjeli nikakvu zastitu jer nismo htjeli da slucajno legalni igraci imaju nekih problema s igrom. Al opet nisam sada vise siguran koliko je to bilo pametno.
Ubili su nas torrenti u pojam. Skidalo se ko blesavo i jos se skida. Ali vjerujem da je to tako sa svim igrama samo mi smo to sada malo vise pratili jer je to ipak nasa igra.
Nismo htjeli nikakvu zastitu jer nismo htjeli da slucajno legalni igraci imaju nekih problema s igrom. Al opet nisam sada vise siguran koliko je to bilo pametno.
Ubili su nas torrenti u pojam. Skidalo se ko blesavo.
Leva, nema smisla ulagati u zaštitu jer ne postoji ono što ti pirati neće probiti. Eventualno ako odlučiš na always on DRM, a obzirom da nemaš ime kao Ubisoft ili Blizzard teško da bi to prošlo.
Oni koji žele kupiti kupit će, oni koji ne žele neće. Neovisno o DRM-u.
Pogledaj samo kakve su se zaštite skidale prvih dana, mislim da ti na Torrentima ne postoji baš puno igara koje nisu dostupne.
Nego, gdje bi preporučio da uzmem igru? Odnosno, od koga dobivate najveći dio kolača?
Leva, nema smisla ulagati u zaštitu jer ne postoji ono što ti pirati neće probiti. Eventualno ako odlučiš na always on DRM, a obzirom da nemaš ime kao Ubisoft ili Blizzard teško da bi to prošlo.
Oni koji žele kupiti kupit će, oni koji ne žele neće. Neovisno o DRM-u.
Pogledaj samo kakve su se zaštite skidale prvih dana, mislim da ti na Torrentima ne postoji baš puno igara koje nisu dostupne.
Nego, gdje bi preporučio da uzmem igru? Odnosno, od koga dobivate najveći dio kolača?
Ma slazem sa sa svime.
Na svim digitalnim distribucijama dobivamo 70% tako da je svejedno. Tu dobijemo vise novca nego na retail. Najbolje mozda onda Origin ako vec imas account tamo.
Hoćeš reći da igra zaslužuje recimo 9/10? Da je skoro sve savršeno i ne treba ništa popravljati? Evo baš gledam Dirt 3 ocjenu na metacritic - 86/100; znači mislite da je Gas Guzzlers kvalitetniji proizvod od Dirta?
Ako se mene pita - pristup vam je loš i to mi se ne sviđa nimalo(tim više što ste mali razvojni tim). Igra je okey, solidna, ali ništa ultra spešl. I sad umjesto da se okrenete poliranju, izdavanju poboljšane verzije, vi ovu igru želite predstaviti za nešto što nije.
Svaka vama čast, veliku stvar ste napravili i sretno vam dalje, ali budite malo objektivniji.
Još nisam kupio igru ali planiram, iz istog razloga kao i Serous Sam-a, jer ste naši ljudi i zaslužujete da budete plaćeni za uloženi trud.
Leva, načuo sam da organizirate neki turnir, nisam pratio temu pretjerano pa ne znam jesi li šta pisao. Kada je to?
Možda bi svratili Vrdelja i ja. :)
Hoćeš reći da igra zaslužuje recimo 9/10? Da je skoro sve savršeno i ne treba ništa popravljati? Evo baš gledam Dirt 3 ocjenu na metacritic - 86/100; znači mislite da je Gas Guzzlers kvalitetniji proizvod od Dirta?
Ako se mene pita - pristup vam je loš i to mi se ne sviđa nimalo(tim više što ste mali razvojni tim). Igra je okey, solidna, ali ništa ultra spešl. I sad umjesto da se okrenete poliranju, izdavanju poboljšane verzije, vi ovu igru želite predstaviti za nešto što nije.
Svaka vama čast, veliku stvar ste napravili i sretno vam dalje, ali budite malo objektivniji.
Još nisam kupio igru ali planiram, iz istog razloga kao i Serous Sam-a, jer ste naši ljudi i zaslužujete da budete plaćeni za uloženi trud.
Dečec dok ti napraviš ovaka proizvod onda možemo pričat.Nemoj pljuvat po onome što ti nebi htio da drugi pljuju po onome što bi ti napravio i to nije lijepo.Ako se mene pita.
...mislite da je Gas Guzzlers kvalitetniji proizvod od Dirta?
....
Dirt i Guss Guzzlers imaju samo jednu dodirnu točku:
Voziš aute sa 4 kotača.
Otprilike kao što uspoređuješ Morrowind i Battlefield 3 -> Igra se iz prvog lica
EDIT: dobro, malo mekše :) : ocjenjivanje je vrlo subjektivan "sport" osim ako imaš jasno definirane kriterije. Nisam baš siguran (do sada nisam naletio na nijedan takav site) da su svi koji ocjenjuju igre vrlo objektivni.
Meni se igra sviđa, i to više od Dirta, kojeg sam dao djeci da vozaju a ja napucavam druge aute s fićekom. nekako mi je to zabavnije
Dečec dok ti napraviš ovaka proizvod onda možemo pričat.Nemoj pljuvat po onome što ti nebi htio da drugi pljuju po onome što bi ti napravio i to nije lijepo.Ako se mene pita.
Ne pljujem, daleko od toga. Mislim da me većina shvatila što želim reći, ti baš i nisi u potpunosti.
Stizu noviteti tipa, novih auta, game modova i tako dalje so stay tuned for more!
Sta se tiče recenziranja...taj posao ostavimo onima koji se ustvari i bave time...a mi se usredotocimo na svoju igru :))
Sta se tiče same igrice....ako imate problema sa "tezinom" igre...nemozete doc u prvih 3...nikako da prodjete "taj" zavoj i ostale stvari uskoro stize tutorial/guide od mene za one...necu reč slabije igrače...to bi bilo bezveze...za one igrače kojima je krivulja učenja malo duža...
Nemorate bit frustrirani ako vam je igra teška i na Easy-u...sve se to da sredit...ja osobno ču uvijek dat savjet ako kome treba:)
Dodjite na naš forum http://forum.gamepires.com/ registrirajte se, dajte prijedloge, primjedbe sve se uvažava...ljudi smo :))
Vrlo uskoro stiže opširni tutorial od mene i prevod igre na HRV.... nick TheDarkSide
Ja sam samo rekao da ocjena 40 ne stoji i da je to vjerojatno zato sto uopce nije igrao igru i zato sto se nije potrudio da pravilno recenzira igru kao sto
bi radio sa vecim naslovima. To je svakome jasno valjda tko procita taj review. I zalosno je da samo takvi reviewi zavrsavaju na metacritic i kreiraju ocjenu koja je debelo ispod isprosjeka koje
kreiraju sve recenzije do sada. Trenutno je prosjek preko 70 kad se sve zbroji.
Htio sam pokazati da ima i ovakvih recenzija: http://www.games-arena.ro/2012/06/04/review-gas-guzzlers-combat-carnage/
Svako ce uvijek imati svoje misljenje i to je ok. Tu se nema sto reci. Mi mozemo jedino upozoriti na one koji ne rade svoj posao kako spada, a realno nam mogu nanjeti veliku finacijsku stetu.
Uglavnom nitko nikad nije rekao da je igra savrsena. To nisu ni puno skuplji i veci naslovi kad izadu.
Cijeli team i dalje radi na ispravkama, novim modovima, mapama, autima sto ce biti izdano potpuno besplatno kroz nadolazece patcheve.
Leva, načuo sam da organizirate neki turnir, nisam pratio temu pretjerano pa ne znam jesi li šta pisao. Kada je to?
Možda bi svratili Vrdelja i ja. :)
http://www.goodgame.hr/sponzori/regionalni-gas-guzzlers-turnir-powered-by-technomarket/
U cetvrtak su kvalifikacije za finale a finale je u subotu.
Sutra je zadnji dan za prijavu pa se pozurite :)
Nadam se da je Vrdelja vjezbao od zadnji puta :)
Gas Guzzlers je nominiran za Best European Racing Game:
http://www.european-games-award.com/index.php/categories
Ajmo ljudi glasanje Tek smo jutros upali i mnogi su vec dobili hrpu glasova prije, ali da se to stici
Kuzim te donekle sto zelis reci... ali shvati da je pola tih recenzija/recenzenata zesca debilana u nekim slucajevima iz razloga sto se ne posvete svaki puta igri u potpunosti, sklepaju to u par sati sto jednostavno nije dovoljno za bilo kakvu ozbiljnu recenziju (pogotovo ako jos ima MP), cesto usporeduju igre samo zato sto se radi o oruzju ili sada konkretno o autima bez obzira sto je jedna cista arkadetina, druga prava simulacija ili.... jedna s "namjernom" cartoon-ish grafikom, a druga s RL like. Takve stvari ne mozes usporedivati pobogu... zadnju recenziju koju sam pogledao, bila je za MP3... i to, pazi sad, od jednog vrlo pouzdanog TotalBiscuit-a koji me tada jednostavno razocarao.... toliko je FAIL-ao sto se tice MP-a u MP3 tako da ozbiljno razmisljam da konacno prestanem gledati recenzije/misljenja drugih "popularnih" ljudi (MP3 tema, 28. stranica, moj post... sami nadite ako vam se da, da ne ispadne da vas silim da pogledate). Za razliku od njega, ja sam se posvetio daleko vise igri, pogotovo MP komponenti (piratska i originalni serveri) tako da sam mu samo mogao popljuvati gotovo citavu recenziju (sto i jesam, uglavnom MP dio za sto treba jos vise vremena). Jednostavno gubim vise volju, stalno neke placene recenzije, stalno sklepane sistemom "navrat nanos", nimalo objektivnosti..... nez, ocjene su po meni totalno bezvezne ako se igri nisu posvetili dobih 20-tak sati (ili vise naravno), a pogotovo ako je sadrzajna i ako su u dolasku bolji patchevi/expanzije/dlc-ovi.
Sto se tice podrske, zasluzuju ih i drugi ljudi.... ne mozes samo govoriti za "nase" jer smo na "ti". Eto taj Dirt kojeg spominjes, kada toliko vjerujes recenzijama/ocjenama, kada ti toliko znace, kada ih gledas toliko s visoka, obracas im se na "vi" itd... ajde onda podrzi autore, budi objektivan, kao sto i sam kazes, ne?
Gas Guzzlers je nominiran za Best European Racing Game:
http://www.european-games-award.com/index.php/categories
Ajmo ljudi glasanje Tek smo jutros upali i mnogi su vec dobili hrpu glasova prije, ali da se to stici
Please select an entry of this category
and the click on 'Vote'.
U čemu je problem? Logirao sam se, izabrao kategoriju i kad sa strane kliknem na Vote ovo mi izbaci.
Meni je to bacalo na Operi pa sam onda glasao preko IE. Tamo je radilo dobro.
Meni je to bacalo na Operi pa sam onda glasao preko IE. Tamo je radilo dobro.
Da, sad sam probao sa FF i radi bez problema.
Glasao :)
Također :)
Ja sam kasno vidio da je u toku turnir. Prijavio sam se tek danas oko 14:00. Zanima me trebam li dobit nekakav respond, tj. potvrdu da sudjelujem ili nesto posto nisam dobio ni poziv ni mail. Vjerovatno sam zakasnio sa prijavom :'(