Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 147.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 12:44 (LevaOpaki).

3 0 hvala 0
14 godina
Gas Guzzlers

pa dobro jesam ja lud il sta? pise kad instaliras patch 1.1 da tipka v sluzi za gledanje iza...ja stisnem i nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gas Guzzlers
domac5 kaže...

pa dobro jesam ja lud il sta? pise kad instaliras patch 1.1 da tipka v sluzi za gledanje iza...ja stisnem i nista

Provjeri da li ti sigurno u menu pise verzija 1.1.0.0. Znaci da je patch dobro instaliran. Ondap rovjeri u opcijama dal ima bind na tu tipku.
Mozda ti iz nekog cudnog razloga ta tipka ne radi u igru. Probaj mapirati na neku drugu da vidimo da li uopce radi.

15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Koji engine igra koristi ? Grafika izgleda vrhunska,na razini današnji NFS-a totalno.Kakav obavljen osao.Igra rula totalno.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Njihov je engine ako se ne varam.
Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Koji engine igra koristi ? Grafika izgleda vrhunska,na razini današnji NFS-a totalno.Kakav obavljen osao.Igra rula totalno.

To je nas vlasiti engine "PranaEngine" i inace engine nije ogranicen samo na voznje. Moze se u njemu raditi bilo sto.

Uh malo je upload  lose komprimirao slike.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 21:45 (LevaOpaki).
15 godina

Wow...trg je impresivan...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

Gas Guzzlers je jedna od boljih igrica!

EDIT: preporuka patchati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 17:44 (Brian).
14 godina
Gas Guzzlers

ja nemogu instalirat ovaj patch nema sanse...zavrsi instalacija patcha udem u igru i dalje pise u meniju 1.0.0.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Tokom instalacije manualno odaberi folder u kojem ti je igra jer po defaultu instalira u folder "GasGuzzlersCombatCarnage" umjesto "Gas Guzzlers Combat Carnage".

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Brian kaže...

Bolji mi je original...

Taj šrot od igre se sa svim patchevima i fixevima (službenim i neslužbenim) rušio ko nenormalan. Propadanje modela i tekstura, nestajenje objekata (nakon 10ak min igre niti jednu raketu nisi vidio), neoptimiziranost i generalno traljava izvedba... I to ti je bolje od Guzzlera? Ma daj ne {#}

http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ja nemogu instalirat ovaj patch nema sanse...zavrsi instalacija patcha udem u igru i dalje pise u meniju 1.0.0.0

Gdje si kupio igru? Mislim da sve instalacije dodaju u registre kljuc gdje je igra instalirana pa ju patch automaski nade i predlozi to kao instalacijski folder.

14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Brian kaže...

Bolji mi je original...

Taj šrot od igre se sa svim patchevima i fixevima (službenim i neslužbenim) rušio ko nenormalan. Propadanje modela i tekstura, nestajenje objekata (nakon 10ak min igre niti jednu raketu nisi vidio), neoptimiziranost i generalno traljava izvedba... I to ti je bolje od Guzzlera? Ma daj ne {#}

Meni se nije rušio. Naravno ako se natovari sa patchevima ruši se, staviš original verziju i ne ruši ti se.

14 godina
Gas Guzzlers

uspio sam instalirat...automatski je islo gasguzllerscombatcarnage a ja sam samo morao promjenit u gas guzllers combat carnage

moze bit da nije patch automatski nasao zato sto stalno koristim pc tune up program da se rijesim smeca i svega nepotrebnog

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 16:27 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Brian kaže...

Bolji mi je original...

Sorry ali Gas Guzzlers se bas i ne moze pohvaliti nekakvom optimiziranoscu, ima drugih igara koje su lijepe... pa mi je sve na najvisim postavkama i to bez ikakog zastajkivanja.

BTW igrao sam tu igru koju je spomenuo i nije mi se nista rusilo.... no, igra mi nije bas ono nesto ali ako pljuje po necemu (recimo da pljuje, uopce nije pljuvao....), odnosno govori koja mu se igra svida... to ne znaci da ti isto mozes sve popljuvati na toj njegovoj igri kada nije istina.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 17:31 (lovac82).
13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Velika je greška što igre nema na Steamu. Vjerojatno na to nisu mogli utjecati ali opet je šteta, tako bi zaradili više.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Brian kaže...

Bolji mi je original...

Ona igrica je iz 2006, a ova iz 2012. Pa valjda je za očekivati unaprijeđenje. Pa ne možeš grafiku uspoređivati sa igricom starom 6 godina i novom igricom...

15 godina
Kakve to veze ima? Pa nisi napisao 2006. da ti je bolja, nego sada. I sada losije izgleda. Ne vidim u cemu je problem.
14 godina
neaktivan

Bezobrazan si i trolaš. Imaj poštovanja prema ljudima koji su napravili i ovo, a ne da tu prigovaraš k tome niti si platio igru niti išta.

Gas Guzzlers je ogroman korak unaprjed za hrvatsku game-developing scenu i mislim da developeri ove igre mogu biti samo uzor mladima koji se zanimaju za ovakav posao i ovakve stvari.

Konkretne primjedbe i kritike su svakako dobrodošle, ali tvoje pljuvanje po igri i optuživanje za kopiranje druge igre su čisto trolanje i nikakve koristi od takvih postova.

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Bezobrazan si i trolaš. Imaj poštovanja prema ljudima koji su napravili i ovo, a ne da tu prigovaraš k tome niti si platio igru niti išta.

Gas Guzzlers je ogroman korak unaprjed za hrvatsku game-developing scenu i mislim da developeri ove igre mogu biti samo uzor mladima koji se zanimaju za ovakav posao i ovakve stvari.

Konkretne primjedbe i kritike su svakako dobrodošle, ali tvoje pljuvanje po igri i optuživanje za kopiranje druge igre su čisto trolanje i nikakve koristi od takvih postova.

Uzmi nešto za smirenje...

Nauči čitati, u biti pročitaj sve postove pa onda komentiraj. Ajd ti meni reci gdje sam ja popljuvao igricu? Baš nigdje. Samo samo rekao da mi je original bolji. Ako je tebi ta rečenica pljuvanje...

Ma samo si iskompleksiran.

16 godina
odjavljen
Brian kaže...

Meni se nije rušio. Naravno ako se natovari sa patchevima ruši se, staviš original verziju i ne ruši ti se.

Bez 1.05 patcha (ako se dobro sjećam) je nisam mogao ni upaliti. Problem sa renderom je bio.

lovac82 kaže...
BTW igrao sam tu igru koju je spomenuo i nije mi se nista rusilo.... no, igra mi nije bas ono nesto ali ako pljuje po necemu (recimo da pljuje, uopce nije pljuvao....), odnosno govori koja mu se igra svida... to ne znaci da ti isto mozes sve popljuvati na toj njegovoj igri kada nije istina.

Ja ne znam koji ste kopiju vi igrali ali čak su se i u Bugu žalili na rušenje. Demo je bio puno bolji i stabilniji. Full verzija je bila za niš.

A Crashday i GG ne možeš uspoređvati jer u GGu fali jedan od ključnih elemenata Crashdaya - stuntovi. Sjećaš se onih velikih petlji i skakaonica? O kopiranju (od strane developera GGa) ne možemo govoriti.

Brian kaže...

Ona igrica je iz 2006, a ova iz 2012. Pa valjda je za očekivati unaprijeđenje. Pa ne možeš grafiku uspoređivati sa igricom starom 6 godina i novom igricom...

Ja grafiku nisam spominjao (grafika je i ok kada su sve teksture i modeli vidljivi {#}) - samo traljavu tehničku izvedbu.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Brian kaže...

Bez 1.05 patcha (ako se dobro sjećam) je nisam mogao ni upaliti. Problem sa renderom je bio.

Nema ti 1.05 patch. Izašao je samo jedan služeni patch, a to je v1.1. Nedavno je izašao neslužbeni v1.2.

Sve ostalo je neslužbeno i takvi patchevi samo lagove rade u igrici. Spojite se svi u jedan server, svako sa svojim patchevima i naravno da se igrica ruši.

14 godina
Gas Guzzlers

lovac82 o kakvom zastajkivanju pricas? ja je igram na najvisim postavkama i nikad mi nije zastekalo...fps je oko 30...tvoja gtx 460 bi mogla bit u rangu s mojom tak da mi je cudno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
EDIT: LOL, dao si mi TD na zadnjih 6-7 postova nevezano uz temu.

Hahah...ti si magnet za takve pacijente...;)

6 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

JBT kakvih bolesti ima na forumu...

17 godina
moderator
Gas Guzzlers
Držite se teme i prestanite s flejmanjem, ako baš ne žudite za kartoniranjem!
...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Vidim da si malo zakinut momak ,pa ti nemam potrebu ogovarat na tvoje blesave upise ,mislio sam na korisnika "brian" {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 0:40 (sminigo).
13 godina

Realno i zasluženo 8/10

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 0:42 (sminigo).
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

zanima me samo zas nema nista igraca u multiplayeru kad otvorim igru jedva da nadjem par ljudi za match ?

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice