Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 147.476
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Gas Guzzlers

Odlično!!!! Tko nije uzeo neka obavezno kupi ! 

Btw meni prvi link na forumu neradi :/

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Nije lako ali opet, svi poceci su teski. Uglavnom, nikad se nije bilo teze istaknuti sa novom igrom. To ti mogu reci sa sigurnoscu.
Sjecam se dobrih starih vremena prije jedno 6-7 godina, onda je bila puno drugacija situacija.

@hrvoje_zg91:
Ovo je prvi link sa foruma:
http://www.desura.com/games/gas-guzzlers-combat-carnage

Cudno meni radi kad kliknem na njega (Opera).

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 12:27 (LevaOpaki).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Čudno s BOL-a radi a s Vašeg foruma opet neradi :/ Bar meni..Google Chrome.."The URI you submitted has disallowed characters."

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
16 godina
Gas Guzzlers

Evo za 70 kn

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajmo ljudi..glasajte za Gas Guzzlers na natjecanju za Best European Racing Game...

Posjetite http://www.european-game...com/index.php/categories   i pomognite nam! Svaki glas je dobar glas!

Isto tako, ne zaboravite, dodjite na naš forum http://forum.gamepires.com/   Registracija je jednostavna i budite dio naseg communitya.

Uskoro patch 1.2 sa nekim novinama :))

14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Bit ce super ako bude ispred F1 2011 samo nemojte zaboravit tamo je i serious sam 3 BFE koji je isto nas pa glasajte i za njega

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Gas Guzzlers

Iskreno, SS3 mi nije bas nesto... bolji mi je prosli nastavak, glasa cu za bolju igru, a ne za nasu samo zato sto je "nasa" lol

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

{#}Znam ali meni je dobar pa sam glasovo za njega glasovo bi ja za BF3 ali zasto kad se vec zna da ce bit pobjednik ,a za ove druge igre ili nisam igro ili mi se ne sviđaju.Samo sam htio ljudima koji inace ne bi glasali za nista preporucit da glasaju za SS posto je nas a i nije los bar meni.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 18:41 (softicmarlon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Još uvijek mislim da je za nas rvatine isplativije dati još 30 kn i pobrati fino pravo pakiranje...;)

Ali svaka pohvala za akciju, smiješno mala cijena za takvu igru..;)

TheDarkSide kaže...

Ajmo ljudi..glasajte za Gas Guzzlers na natjecanju za Best European Racing Game...

Posjetite http://www.european-game...com/index.php/categories   i pomognite nam! Svaki glas je dobar glas!

Glasao sa svih mailova koje sam imao..:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 19:00 (DamageHigh).
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Još uvijek mislim da je za nas rvatine isplativije dati još 30 kn i pobrati fino pravo pakiranje...;)

Ali svaka pohvala za akciju, smiješno mala cijena za takvu igru..;)

TheDarkSide kaže...

Glasao sa svih mailova koje sam imao..:P

Ja sam glasal s jedno 10 emailova. lol

Nadam se ako neće pobjedti da bar drugi budu :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Gas Guzzlers

Velika stvar za jednog gaming outsidera - prvi oriđiđi...{#}

I drago mi je da se radi o ovoj igri..:)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

13 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Odlučih probat ovu igru i ostao sam iznenađen. Glatko radi na HD rezi i medium detaljima.

Sam gameplay mi je super. Zabavan i u neku ruku ozbiljan sa puno napucavanja. Odličan posao dečki. Keep ti up :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Čisto onako me zanima je li inspiracija za naziv igre bio možda neki Left 4 Dead 2. Danas sam slučajno našao na achivement koji se isto ovako zove.  {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko ja znam, gas guzzler je pojam za auto koji "guta" gorivo tj. puno troši :)

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Ako kupim Box izdanje da li mogu aktivirat igru na originu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

@Ranko Kukumar: Nije se odnosilo na L4D2. Odnosi se na aute koji trose puno goriva.

@softicmarlon: Ne moze se fizicka kopija aktivirati na Originu. Iako kad sam kupio na Originu, Origin mi je skuzio prijasnju instalaciju koja je instalirana sa DVD-a pa nije ponovno skidao s neta.
Dodaju se isti kljucevi u registre pa mu je to bilo dovoljno da skuzi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 10:57 (LevaOpaki).

0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Jos novosti koje dolaze u 1.2 patchu. Patch izlazi ovaj tjedan.
http://forum.gamepires.com/yaf_postst135_Patch-1-2---Work-in-Progress.aspx

1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

oho :)) a bas krenuo pitat kad ce patch cini se da sam vidovit hh {#}

Samobor je lepa varoš :))
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

1.2 patch je dostupan za download:
http://www.gamepires.com/GasGuzzlers/downloads.aspx

Sadrzava novi voice over duke nukem, nove aute, nove mape, dva nova moda deatch match i last man standing i mnoge druge stvari.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 15:47 (LevaOpaki).

4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

zasto ne slozite neki automatski updater mislim ono kad izadje koji novi patch da automatski skida igra (neki sistem ko u mw 2 4d1 ) mogli bi tako nes slozit

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Skinite Patch 1.2 i necete pozalit...:))

Puno novina, i sređenih stvari :))

Isto tako dođite naš forum   forum.gamepires.com i pridružite nam se u časkanju :))

15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

patch je odlicno napravljen samo jedino mi je zao sto nitko ne igra multiplayer :(( jedva cekam da dodje ova igra na steam pa da rulja dodje igrat ovo :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

zasto ne slozite neki automatski updater mislim ono kad izadje koji novi patch da automatski skida igra (neki sistem ko u mw 2 4d1 ) mogli bi tako nes slozit

Ideja je dobra samo tek sljedeci client moze podrzati tako nesto. Znaci 1.3 patch bi tek mogao imati autoupdate za dalje.

15 godina
Gas Guzzlers

Danas odlučio ovo probati i mogu reći da je igra odlična. Po meni definitvno zaslužuje bar 8.5/10.

E sad bi mi trebao savjet. Ovo su mi trenutne postavke. Što bi trebao smanjiti/povećati da dobijem nekih 5-6 fps (tada bi mi igra bila potpuno igriva) ,a da se ne primjeti nekakvo veliko pogoršanje u grafici.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

za pocetak iskljuci bloom

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Smanji Ambient Occlusion, a FXAA stavi jer nema velikog utjecaja na perfomanse a daje nešto na izgledu.

0 0 hvala 1
16 godina
Gas Guzzlers

Pa koliko imas FPS-a lol? 73 ne zvuci malo.... cak je i previse jer nemas 60Hz monitor vjerojatno kao i 90% nas ostalih. (ok, to je mai menu), a dok igras?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 17:45 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Ovim redom idu zahtjevnost efekata:
Ambient occlusion (SSAO) (koristi makar low da se ne promjeni kvaliteta osvjetljenja puno)
Depth of Field
Volumetric Light Scatering
Motion Blur
FXAA
Star effect
Bloom
Shadows
FOG

Ostalo je prakticki nebitno. Svaki od ovih efekata tim redom pomalo spustaj dolje ili gasi dok ne
dobijes dovoljno brzine.

0 0 hvala 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice