Formula 1 2009

poruka: 39
|
čitano: 11.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1 2009
doktor1 kaže...
i_rambo_plache kaže...

E da mi je i to vidjeti. Codemasters se prihvatio formule... Pošto su sve dosad formule bile simulacije, simulaciju bi trebalo očekivati i od F1 2009. Opet, to je Codemasters koji nikad nije napravio pravu simulaciju.

No ako je istina da će fiziku uzeti od F1 99-02, a da će staviti grafiku od GRID-a, možda i bude nešto dobroga od te igre. Samo da bude sve normalan koncept F1, bez driftova i sl. sranja.

To i ja kazem. Ali kao sta sam rekao, nema sanse da naprave SIMULACIJU, vece ce napravit za siri spektar korisnika (pun gas kroz cijelu stazu)!!! Codemasters, dajte licencu SimBin-u Nevinašce
 Jako si ti igro GRID sa gasom kroz punu stazu...ccc
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Grid koliko god arkadan bio za NFS serijal je simulator.

Ako ti ne smeta grafika uvijek možeš igrati grand prix.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

konacno da f1 dode na PC, vec sam mislio kupiti PS

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

Evo službeni teaser od Codemastersa. Ovo djeluje kao simulacija, a zvuk motora je iznenađujuće realan. Šteta što nisu napravili neki in-game teaser...

Inače, igra je odgođena za početak 2010., a pokretati će ju EGO engine, pokretač DiRT-a i GRID-a te svih budućih trkaćih igara od CM.

Dobra je vijest što se priprema i F1 2010, također od CM-a. Izgleda da će F1 kao igrica opet zaživjeti!

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Formula 1 2009

sve je dobro odradjeno sve su ubacili ko u pravoj F! sa TV-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

jedva čekam 

Kupujem igračkice iz kinder jajeta!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NesQuiK kaže...

Ovo nije Codemastersova beta izvedba. Ovo je 2009 mod za rFactor...
92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina
neaktivan

Nek se oni drže svojih arkada, a ne da upropaste F1. 100% sam siguran da ce napravit smece! Ja se ipak drzim rFactora i LFS-a...

17 godina
i_rambo_plache kaže...
NesQuiK kaže...

Ovo nije Codemastersova beta izvedba. Ovo je 2009 mod za rFactor...
 i ja sam skuzil, jer je grafika fail
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice