Formula 1 2009

poruka: 39
|
čitano: 11.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Formula 1 2009

http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=155&select=22

Evo ovdje, negdje na sredini stranice, piše da izlazi F1 2009! Temeljit će se na GRID engine-u, što je odlično, i za fiziku sam čuo da će se preuzet iz F1 Challange 99-02, a izlazi sredinom godine.   Jedva čekam! Kakva su vaša očekivanja od codemastersa?

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 16:22 (UPDaTEa ŽeljaN).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1 2009

I ja isto.. ja sam isto veliki fan F1.

Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
17 godina
Formula 1 2009

Samo da naprave simulaciju, a ne nesto poput GRIDA i DIRTA sta nema veze sa voznjom!! GRRR... Nadam se da nece u*rat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 16:21 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

Bilo je i vrijeme.Nadam se da ce bit simulacija koliko god je to moguce.Bas me zanima kako ce Codemasters to rijesit.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

nesto poput GRIDA sta nema veze sa voznjom!

a s čim ima veze?
Only God (& mod) can judge me
17 godina
Core2Duo2 kaže...
doktor1 kaže...

nesto poput GRIDA sta nema veze sa voznjom!

a s čim ima veze?
 Ja govorim o simulaciji, jer voznja u GRIDU, DIRTU nema veze sa simulacijom, (sta je GTR2!!!), nego cisto arkadno utrkivanje.
17 godina

to će biti dobro. imam potpuno povjerenje u codemasters. kuže se u utrke a i već su radili F1 za playstation.

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
 Ja govorim o simulaciji, jer voznja u GRIDU, DIRTU nema veze sa simulacijom, (sta je GTR2!!!), nego cisto arkadno utrkivanje.
 NFS je arkada, GTR2 je simulacija...              Grid bi smjestio negdje između jer nije čistokrvna arkada kao NFS, pogotovo kada se isključe pomagalaNamigiva

A što se tiče formule volio bi da bude što realnija simulacija, ali poznavajući codemasters mislim da će bit nešto između simulacije i arkade.
17 godina
Formula 1 2009

Ma to ce Codemasters napraviti mjesavinu arkade i simulacije da udovolji svacije apetite, 100%. Jer ne isplati im se ciljat na odredenu publiku i biti mozda u gubitku. Jer ce racunat da ce neko htjet sjest ispred tv-a, raspalit po Monacu Ferrari sa 200 na sat bez kocenja i to je to. Jos kada izade najprije za konzole pa se onda pocne optimizitar za kompjutere..... Nisam nimalo optimistica sta se tice da cemo dobit SIMULACIJU F1!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

Pa po meni ne treba totalna simulacija tip GTR2, nego nesta tipa GRID. Ocekujem sve najbolje.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Samo da naprave simulaciju, a ne nesto poput GRIDA i DIRTA sta nema veze sa voznjom!! GRRR... Nadam se da nece u*rat.

A ti si Michael Schumacher...
Daj ne trubi bedastoće o GRIDU jer očito nemaš pojma o njemu.
Samo igranje sa pomagalima nije lako, a dok se isključe, jako je teško.
Naravno, GTR je svijet za sebe ali taj svijet ne vuče tolko publike!

Radujem se F1 naslovu na PC-u nakon tolko godina.
Super engine i razvojni tim daju do znanja da će to biti vrhunska trkačka igra.
Jedva čekam
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina

grid engine je dobar samo kaj se tiče grafike. vožnja je ono.. za mase i za prodaju. al me živo zanima kak će bit to sve skupa ukomponirano

17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Ako ti je usporedba NFS onda da, vožnja je jako teška :D

GTR ne vuče toliko publike jer dobrih 99.9% ljudi vise voli arkadice poput NFS-a, a ja bi radije F1 u obliku simulacije nego neke arkadice.
A i grid je arkada sa elementima simulacije. Lijepa grafika, ali simulacije definitivno nije.
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

Koji su to dani bili... EA F12000 i u igranicu izbacit djecu van i zatvorit se s volanima cijelu noć prvenstvo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lightning kaže...
Armor kaže...
Ako ti je usporedba NFS onda da, vožnja je jako teška :D

GTR ne vuče toliko publike jer dobrih 99.9% ljudi vise voli arkadice poput NFS-a, a ja bi radije F1 u obliku simulacije nego neke arkadice.
A i grid je arkada sa elementima simulacije. Lijepa grafika, ali simulacije definitivno nije.
 a teško da će napraviti igru za 0,01% ljudi koji vole čiste simulacije. bit će slično gridu. samo da grafika ne bude smeđa.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
doktor1 kaže...

A ti si Michael Schumacher...
Daj ne trubi bedastoće o GRIDU jer očito nemaš pojma o njemu.

Radujem se F1 naslovu na PC-u nakon tolko godina.
Super engine i razvojni tim daju do znanja da će to biti vrhunska trkačka igra.
Jedva čekam
 Nije mi GRiD nešta da ti kažem.
Previše se kližu auti - više nego u LFS-u.
Al je zakon grafika ko i DiRT - al je opet bolji GRiD on n naslova s autima - i multy je zakon igrat
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

Super vijest!

Samo da bude multiplayer da se svi masovno natječemo,a meni bi odgovoralo da bude kao i CTDP 2005/6Cool

Usput je li tko probao novi CTDP,ja jesam i mogu reći da je izvrstan samo što su ove godine zeznuli sa zikom pa kad derem sa Schumijem i mijenjam brzine kao da vozim osu zzzzzzzzzzzzzzzzzbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzbbbbzzzzzzzzzzzzzzzz350km/h

Evo nekoliko ss-ova 

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 18:24 (tandara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tandara kaže...

Super vijest!

Samo da bude multiplayer da se svi masovno natječemo,a meni bi odgovoralo da bude kao i CTDP 2005/6Cool

Usput je li tko probao novi CTDP,ja jesam i mogu reći da je izvrstan samo što su ove godine zeznuli sa zikom pa kad derem sa Schumijem i mijenjam brzine kao da vozim osu zzzzzzzzzzzzzzzzzbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzbbbbzzzzzzzzzzzzzzzz350km/h

Evo nekoliko ss-ova 

Probao CTDP 06 i mogu reći da mi je ipak nekako bolji MMG 07 v2, al za malo. Inače su oba vrhunski modovi. Što se tiće zvukova, oni baš nisu dobri, no ja sam modificirao fajlove tako da imam zvukove od MMG 07 v2 (trenutno najbolji F1 zvuk na planeti za ferrari, a i ostale).
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

Stara vijest ko biblija,još ti je prije 6 mjeseci o tome pisalo na BUG-ovim stranicama

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
toma kaže...

Stara vijest ko biblija,još ti je prije 6 mjeseci o tome pisalo na BUG-ovim stranicama

Da, ali ipak se nitko nije sjetio otvorit temu o F1 2009.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
neaktivan

Inaće od kud ti to da će fizika biti preuzeta iz F1 Challange 99-02. To je već staro ko biblija. Inaće ju je radio ISI, a na sljedećoj generaciji je napravljen rFactor (90% siguran). Teško da će radit na tome, a ne na nečim što je novijeg datuma.

Samo da grafika ne bude identična onoj u gridu i dirtu. Ne sviđa mi se kad sve previše blješti.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
protjeran
BlackM kaže...

Inaće od kud ti to da će fizika biti preuzeta iz F1 Challange 99-02. To je već staro ko biblija. Inaće ju je radio ISI, a na sljedećoj generaciji je napravljen rFactor (90% siguran). Teško da će radit na tome, a ne na nečim što je novijeg datuma.

Samo da grafika ne bude identična onoj u gridu i dirtu. Ne sviđa mi se kad sve previše blješti.

Tako sam čuo od nekih frendova. Iz GRID-a će bit samo preuzete staze i okoliš, a modeli bolida će bit potpuno novi (Što se tiče grafike).
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

Staze iz GRID-a za F1? Nema teorije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Ima!
Spa, Istanbul i Nurburgring
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

kako ne?
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

F1 ima puno više od te 3 staze, a i konfiguracija je drugačija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

a i konfiguracija je drugačija.

Pa korigirat će ih malo...   A nadam se i dodati neke poznatije.
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

E da mi je i to vidjeti. Codemasters se prihvatio formule... Pošto su sve dosad formule bile simulacije, simulaciju bi trebalo očekivati i od F1 2009. Opet, to je Codemasters koji nikad nije napravio pravu simulaciju.

No ako je istina da će fiziku uzeti od F1 99-02, a da će staviti grafiku od GRID-a, možda i bude nešto dobroga od te igre. Samo da bude sve normalan koncept F1, bez driftova i sl. sranja.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
i_rambo_plache kaže...

E da mi je i to vidjeti. Codemasters se prihvatio formule... Pošto su sve dosad formule bile simulacije, simulaciju bi trebalo očekivati i od F1 2009. Opet, to je Codemasters koji nikad nije napravio pravu simulaciju.

No ako je istina da će fiziku uzeti od F1 99-02, a da će staviti grafiku od GRID-a, možda i bude nešto dobroga od te igre. Samo da bude sve normalan koncept F1, bez driftova i sl. sranja.

To i ja kazem. Ali kao sta sam rekao, nema sanse da naprave SIMULACIJU, vece ce napravit za siri spektar korisnika (pun gas kroz cijelu stazu)!!! Codemasters, dajte licencu SimBin-u Nevinašce
17 godina
neaktivan
Formula 1 2009

po onoj najavi...igra bi mogla biti odlicna...ako bude imalo kao GRID za koji imam samo rijeci pohvale!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice