FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Spasio Carlos paket. 

A paketlini nista?

Jumbo rare players, 2x electrum players i 2x mega pack cini mi se... ili tak nekaj.... zaboravil sam kaj je u D2 RIII. Nista posebno. Lenglet je mozda bio najbolji, al je untr. Bude uletio u SBC neki. 

Ja sam danas zivio za red pickove. Nista vise. Tu sam cekao Suarez, De jong ili Benzemu. Svakako sam razmisljal WBY bacit na klupu i krenut u novu WL sa osvjezenim napadom. Onda mi danas uleti Odegaard u onom 81+, kartica izgleda premocno. Za CAMa, fenomenalan... a ispred njega Suarez + Lacazet ( kad bi ga dobio u red picku ). Pogode li me red pickovi, onda prodajem Hazarda i kupujem MID Vieiru. 

Ter Stegen, Robertson - Blanc - Ramos - Carvajal, Henderson - Vieira - De Jong, Odegaard, Suarez - Lacazet. 

Igrao bi ovako. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan
FIFA 20

nije toliko tesko pogoditi gol koliko uzasno zivcira sto su golmani i dalje zvijeri sa 4 noge i 6 ruku i skidaju sve munjevite udarce i kad idu u sam kut

1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
@movie, tko nema srece u igri, ima u ljubavi, vjerujem da si sretno zaljubljen 😁

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

opet su mi stigla dva picka ,cazorla i berchiche i pao turčin tradeable 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2020 8:18 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Otvorio pekove od division rivalsa i 2 walkouta za redom prvo van dajk pa posle thiago silva, taman silva za sbc neki

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Kaj velite mi se splati napraviti fb vidala s ovim high rated kakacima kaj sam dobil?

0 0 hvala 0
11 godina
cicek kaže...

Kaj velite mi se splati napraviti fb vidala s ovim high rated kakacima kaj sam dobil?

Pa meni je vidal dobar dok igra ne uplete svoje prste. Svidja mi se kod njega sto je super agresivan pa leti na lopte

17 godina
neaktivan
FIFA 20

I tako vise necu slagat drugi neki tim osim la lige. Volio bi hazarda slozit al jbg za njega nemam. U vidalov sbc bi ubacio neymare i ostale koji nisu la liga. Imam bruna fernandeza 88, sona i tak jos neke koje ne koristim uopce. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Serem se u usta njima, red pickovima i svemu ostalom. Mrcine usrane. Nek je sad G2 igrac otvorio vise pickova nrgo ja u E3. Konji nesposobni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Serem se u usta njima, red pickovima i svemu ostalom. Mrcine usrane. Nek je sad G2 igrac otvorio vise pickova nrgo ja u E3. Konji nesposobni. 

Yep, budale se nisu sjetile da mogu posebno oznaciti red igrace koje su ljudi jucer dobili to jest te kartice imaju vec poseban tag jer su samo njih djelili jucer. I onda staviti sbc gdje moras ubaciti jednog red igraca od jucer i onda dobijes normalni pick koji si trebao dobiti jucer i onda se podijele rare mega paketi svim igracima u znak isprike jer su sjebali i tako rjesis problem na posten nacin

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2020 10:07 (The_K).
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Spreman za novi sex u wl. 

Ingame 41212, gattuso cdm, fred i kante cm, bruno cam a cr i mahrez st.

Još ne znam jel će ostat Ter Stegen na golu ili bude uletil Oblak tots, nisam ga stigel isprobat.. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Prodat lacazeta i hazarda. Dovest De Jonga, Suareza i ubacit Odegaarda? De Jong za Kovacica, Suarez za Lacazeta, Odegaard za Hazarda a griezmann na 7 chema za WBY.

Kaj mislite? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dobio pre neki dan totssf benzemu, koristim seria a tim pa ga ubacujem sa klupe i u 11 utakmica 28 golova i 10 asistencija. Lik je brutalan, leva desna noga skok snaga zavrsnica sve ima. Sanse 1 na 1 ne masi od 10 sansi 9 ulazi u gol sigurno. Pojma nemam kako da ga uklopim u prvi tim serie A kad su slabi sa francuzima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

ko da nije dosta da me ovaj jebe s legacy defendingom i sto ja igram ocito na nekom tezem modu. Onda jos pogodim 5 precki...

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam pripremio jedno 30ak packova i ubo Edersona 88 i Thiaga 87... u red pickovima od G3 Sorloth i Kurcola i u LaLiga picku Griezmann koji mi savrseno ulece u tim. Ovaj vikend juniori nek se jebu sa Svabama, ja sam ih se rjesio 45. 😁

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovo bi trebala bit bombica. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 20

Sime, daj par rijeci o Karvahalu, Udegardu i Hendersonu (kad skupis dovoljno iskustva).

1 0 hvala 0
13 godina
shtifke kaže...

Sime, daj par rijeci o Karvahalu, Udegardu i Hendersonu (kad skupis dovoljno iskustva).

Henderson je izvrstan. H/H, Gullit gang statsi. Ima ga svugdje. Fenomenalan prema nazad i za iznest loptu. Prema naprijed solidan.

Nemas tu kaj puno. Engine na njega i melji kroz sredinu. Ovu dvojicu tek danas navecer krecem razvrtat :D. 

13 godina
cicek kaže...

Pisao sam već o Vidalu i svakako preporuka.

Odličan je u oba smjera, ali prvenstveno ti je to defenzivno orijentirana kartica.

Jako je agresivan kao što piše kolega, jak u duelu, pravilno se postavlja, dobar pas, nema greške.

U napad ne voli ići, ali kad dođe bez straha možeš rokat s njim jer ima odličan šut i često zabija.

Kod mene igra na balanced sa Blancom i super se njih dvojica nadopunjavaju.

[19xx] 4ntraks
17 godina
SimeKZ kaže...

Henderson je izvrstan. H/H, Gullit gang statsi. Ima ga svugdje. Fenomenalan prema nazad i za iznest loptu. Prema naprijed solidan.

Nemas tu kaj puno. Engine na njega i melji kroz sredinu. Ovu dvojicu tek danas navecer krecem razvrtat :D. 

Meni henderson nije legao a začudilo me koliko brzo gubi staminu. Doduše meni je igrao na CDM poziciji i stalno je bio van pozicije. Nisam bio sretan. Potom me kopkalo isto kaj messi ima malu staminu i danas sam iskoristio činjenicu da mu cijena dosta porasla pa sam prodao njega i hendersona i vratio se nekim svojim simpatijama. Ne mogu bez augera i de bruynea pa sam ih vratio. Dodao sam im i IF kantea i sada mi je to nekako po guštu. Ako aguero opet zakaže ići ću na suareza, no nadam se da je ovo momčad koja će me donekle veseliti igrajući.

8 godina
neaktivan
Sta mislite o ideji da se uzimaju gold rare iz seria a i lige 1, po 800 do 1000 coinsa i posle kad izadje totssf za tu ligu prodas ih?
Vidim da se bas digne cena za gold rare igrace kad je tots za tu ligu

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam potrosio oko 70k coinsa, koliko sam i imao, na Serie A igraca Luisa Alberta. Placao sam ga jucer po 4.5k u prosjeku na PC-u , a evo danas je skocio na 5900k a ici ce vjerovatno jos gore jer kazu da ce biti u TOTS.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam potrosio oko 70k coinsa, koliko sam i imao, na Serie A igraca Luisa Alberta. Placao sam ga jucer po 4.5k u prosjeku na PC-u , a evo danas je skocio na 5900k a ici ce vjerovatno jos gore jer kazu da ce biti u TOTS.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2020 21:33 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2020 21:31 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam potrosio oko 70k coinsa, koliko sam i imao, na Serie A igraca Luisa Alberta. Placao sam ga jucer po 4.5k u prosjeku na PC-u , a evo danas je skocio na 5900k a ici ce vjerovatno jos gore jer kazu da ce biti u TOTS. U bundesligi treba ulagati u Wernera i on bi trebao ici gore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam potrosio oko 70k coinsa, koliko sam i imao, na Serie A igraca Luisa Alberta. Placao sam ga jucer po 4.5k u prosjeku na PC-u , a evo danas je skocio na 5900k a ici ce vjerovatno jos gore jer kazu da ce biti u TOTS. U bundesligi treba ulagati u Wernera i on bi trebao ici gore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice