FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.208.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 20

ucl kartice ,da li baš moraju sve bit one plave ili mogu i one live tipa martinez i onaj benzema kaj je bio u sbc za složit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 20
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ucl kartice ,da li baš moraju sve bit one plave ili mogu i one live tipa martinez i onaj benzema kaj je bio u sbc za složit?

Mora bit UCL tipa. Rttf ili bilo koja druga. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
FIFA 20

Ovaj SBC di biras izmedu ova tri irska igraca je top... McGeady izgleda bolesno.

Ševa dolazi sigurno, ali sve ovisi od nagrada u cetvrtak hoce li i Desaily doc. Lagano se AC Milan puni. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2020 20:18 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Potrošim 11 ucl kartica na večerašnje sbc i dobijem opet golu karinu. Da sam prodao te kartice dobio bih bar 100k coinsa. Da se malo smirim stavio sam petnajstak ucl kartica na market jer vidim da idu po 8 i više tisuća pa mi bilo glupo ne uzeti 100k coinsa. No kakvi su to sve zahtjevi a u packovima takva banana da to nije normalno. Moj mega pack, pa rare nešto.. nisam ih sve snimio jer sam bio preživčan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Potrošim 11 ucl kartica na večerašnje sbc i dobijem opet golu karinu. Da sam prodao te kartice dobio bih bar 100k coinsa. Da se malo smirim stavio sam petnajstak ucl kartica na market jer vidim da idu po 8 i više tisuća pa mi bilo glupo ne uzeti 100k coinsa. No kakvi su to sve zahtjevi a u packovima takva banana da to nije normalno. Moj mega pack, pa rare nešto.. nisam ih sve snimio jer sam bio preživčan.

Jedni od najglupljih zahtjeva su dosli u ova zadnja dva dana. prvo 11 nacionalnosti iz jednog kluba, danas ovo... makar se zna da UCL kartica nema ni za lijek. Katastrofa. Makar su sa ovim ircima pogodili skroz. Fenomenalne kartice za nista.

16 godina
movie kaže...

Trebo si vidit moju facu.

Tri ta packa iz tri sbca, 2x ide walkout sa argentinskim flagom, 1 španjolski, kad ono, icardi, higuain i isco.

Da sam bar ijednog dobio igrivog ili za uklopit u tim. Jedina sreća je što još nisam složio A.Sandra jer mi je falilo par 85-86 igrača, sad imam 3 više.

17 godina
jopis kaže...

Trebo si vidit moju facu.

Tri ta packa iz tri sbca, 2x ide walkout sa argentinskim flagom, 1 španjolski, kad ono, icardi, higuain i isco.

Da sam bar ijednog dobio igrivog ili za uklopit u tim. Jedina sreća je što još nisam složio A.Sandra jer mi je falilo par 85-86 igrača, sad imam 3 više.

Dok se ti boriš s icardijem, higuainom i iscom moj krajnji domet je kartica ratinga 82. I tako svaki dan iznova. Ja ne znam kako izgleda kartica ratinga 84. Ovu 83 tu i tamo dobijem ali ne prečesto...

10 godina
neaktivan
Pozdrav svima,

Da li ima streamer među Vama koji radi preko twitch-a?
Kako je na naš nacionalni nogomet trenutno proglašen embargo prinuđeni smo se okrenuti alternativama :)

Prijedlog je da ukoliko je netko zainteresiran od Vas da stream-a za jedan amaterski nogometni klub iz Hrvatske iz 4. lige čiji bi se stream prenosio uživo na facebook stranici i reklamirao na Instagram profilu.
Streamer bi bio "prvi službeni esport igrač Klub-a" te bi dobio na poklon loptu, dres i službenu majicu u kojoj bi stremao utakmice.

Također, ukoliko se pivot projekt pokaže kao uspješnim dobio bi kasnije i novčanu nagradu.
Javite se na email: androku@gmail.com
VAŽNO: u što kraćem roku započeti sa streamom (unutar 48 sati od dogovora)
- prilagoditi grafičke materijale

Pozdrav,

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ovaj SBC di biras izmedu ova tri irska igraca je top... McGeady izgleda bolesno.

Ševa dolazi sigurno, ali sve ovisi od nagrada u cetvrtak hoce li i Desaily doc. Lagano se AC Milan puni. 

kaj si ipak uzeo Gattusa? malo sam čitao okolo ali ekipa baš i nije zadovoljna s njime, a sad neznam da li da idem na prime icon pack i da dobijem najveće govno ili ipak Gullita?

ma brijem da ću otvarat ali već znam da ću se brutalno razočarat

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SimeKZ kaže...

kaj si ipak uzeo Gattusa? malo sam čitao okolo ali ekipa baš i nije zadovoljna s njime, a sad neznam da li da idem na prime icon pack i da dobijem najveće govno ili ipak Gullita?

ma brijem da ću otvarat ali već znam da ću se brutalno razočarat

Ekipa nije zadovoljna sa Kaneom pa je lik trpao, ekipa nije zadovoljna sa Jovicem pa lik trpa, ekipa nije zadovoljna sa Zanettiem a meni je nezamjenjiv, ekipa nije zadovoljna sa nicim pa i dalje igra.

Pusti ekipu da igra svoje a ti igraj svoje. Moras bit jako blesav da idea uzimat icon pack kraj prime moments ikone. Nije sve u pejsu i ostalim sranjima. 

Hocu pokusat sklepat neki old school AC Milan. Gattuso je tu bio besplatan i naravno da sam ga slozio. Ševa je tu iz isto razloga, no lik je bog i batina. McGeady je tu cisto radi nostalgije, al mi je bilo pun kurac Neymara a ovo je odlicna zamjena. 

Ekipa puno toga kaze pa im pogledas ekipu i vidis Mbappe, Neymar, Messi, Adama, Kent, Orsic... Dode ti se srat. Spanaj svoje i mir. 

14 godina
neaktivan

Ma znam svega ima, ali ovo sve kaj sam pogledao mi ne baca neku vjeru da idem na Gattusa, radije još malo živaca izgubit pa ić direkt na Gullita jer se nemogu kockat pošto nemam coinsa ,a niti viška igrača u klubu(da nešto vrijede).

to bi onda trebalo izgledat ovako i samo ingame zamjenim Gullita i Firmina.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ma znam svega ima, ali ovo sve kaj sam pogledao mi ne baca neku vjeru da idem na Gattusa, radije još malo živaca izgubit pa ić direkt na Gullita jer se nemogu kockat pošto nemam coinsa ,a niti viška igrača u klubu(da nešto vrijede).

to bi onda trebalo izgledat ovako i samo ingame zamjenim Gullita i Firmina.

Rade bi grindao baby Gullita koji je totalno overpriced u smislu tokena, zato jer je to Gullit. Makar nije niti priblizno statsima ''pravom'' Gullitu. Kako statsima, tako i traitovima. Dok je sa druge strane Gattuso savrsen za cistog CDMa po statsima, trait Solid Player i sa engineom dobivas fenomenalnog CDMa. 

Meta te pojela, cim bi ti za 13 tokena ili kolko vec rade uzeo Gullita. Prije bi ovog Trezegea uzel, nego baby Gullita.

Gledati i igrati sa nekom karticom nije niti priblizno isto. Imal sam gattusovu baby ikonu i lik je mljeo. Sve dok nisam dobil IF Kantea kao red pick. Onda sam rade uzel coinse od Gattusa i kupil nekaj drugo. Isto ko kak sam sad uzel rade coinse od Neymara i stavil McGeadya na njegovo mjest, besplatno upecal Gattusa i kupil prime icon moments Ševu za te coinse.

EDIT: Evo oca ukrajinskog i poletnog leprikona. Neda mi se dalje. Samo sam ih htio isprobat. McGeady je teska sticky kartica. 99 agility ga izvlaci da to nije normalno. Sheva je prica za sebe u 16m. Makar sam u jednoj tekmi podrobil 6 stativa. Al to cu prepisat igri a ne njemu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2020 12:28 (SimeKZ).
17 godina
FIFA 20
Ako koga interesira, danas u 17h po našem vremenu je službeno predstavljanje PS5. Pošto nas dosta igra na PS4 bit će nam interesantno vidjeti što nas čeka na novoj generaciji konzola.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

odlučim otvoriti icon pack i dobijem Makelelea , lol nije tak ni loše ispalo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Najjača firma na svijetu u izmišljanju tople vode.Dobili smo TOTW moments 1.

https://www.futhead.com/20/totw/totw-moments-1/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Najjača firma na svijetu u izmišljanju tople vode.Dobili smo TOTW moments 1.

https://www.futhead.com/20/totw/totw-moments-1/

Jedna od najgorih ideja u povijesti. Toliko je jednostavnije bilo ubaciti neke best of TOTW ili best of promos... ovo je sad zivo sranje. Pa daj zamisli, guras E1 i najjaci igrac kojeg mozes izvuc je Bale sa 74 staminom :D :D :D 

6 godina
neaktivan
Od kad sam stavio Gerrarda (89) na CAM, totalna mi uzivancija igrati, nabio mu hunter te sad izgleda kao iz sezone 04/05 ❤️

164 odigrane
72 gola
62 asista

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

kako volim kad prije 2-3tj ubacim sve irce u neki SBC... i sad oni najebu silvere u SBC. Top.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Ja slažem ovaj four leaf clover, krenem od najtežeg, krenu ove nove šarene kockice za ovaj totwm, reko da vidim koji cirkus ide od ovih smijurija igrača, kad ono wright phillips. Al ajd, Burki je spasio stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Lud sam. Svaka tekma mi je danas bila ovakva. Likovi mi iz jednog udarca zabiju a onda se dodavaju otraga do kraja tekme. Ja promašim nekoliko zicera, pogodim nekoliko stativa ali gol ne mogu da sam sam na terenu. Svaku tekmu blokiraju mi desetak udaraca. Igrači im skaču kao zečevi u blok. Nemoguće zabiti. Ovog lika koji mi je iz dva udarca zabio dva krompira autom bih gazio prva - rikverc jer tako nešto pokvareno već dugo nisam vidio u opstrukciji igre.Hoću se malo zabaviti a onda me dočeka teretana da sam sav mokar.
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

E šta uradih igraču Stuttgarta, ne vjerujem. Dugo nisam nekog ovako pregazio u prvoj diviziji. Izašao je u 70. minuti. Mislim, momak je u kolicima i nekakva esport zvijezda u Njemačkoj https://www.instagram.com/nik_lugi/?hl=hr, ali da ima jedan šut u 70 minuta dok igra s najjačom ekipom...

1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Svaki drugi tim u 7oj diviziji na pc je ovakav. Pa ti majmune unlockaj icon swapse sa kretenima u timu....

I što je najjadnije, 99% tih likova sa takvim timovima su jebeni turci bez veze s mozgom, igra je uzet loptu i zabit se u obrambenog 22x dok se ne odbije ili lopta ili obrambeni i pucat po golu....

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
jopis kaže...

Svaki drugi tim u 7oj diviziji na pc je ovakav. Pa ti majmune unlockaj icon swapse sa kretenima u timu....

I što je najjadnije, 99% tih likova sa takvim timovima su jebeni turci bez veze s mozgom, igra je uzet loptu i zabit se u obrambenog 22x dok se ne odbije ili lopta ili obrambeni i pucat po golu....

Sto drugo ocekivat kad imaju gliču u napadu. Fifa je jedina stvarnost gdje su igraci iz farmerske lige strah i trepet

16 godina
FIFA 20

Ovo je najbolji golman u ovom smeću od igre. Protiv ovakvog još nisam igrao, 13 obrana lik ima u tekmi, 13 savršenih udaraca u sve kuteve gola brani, rukama, nogama, parade, sve...

Prodat ću tott ter stegena, neuera, alissona, navasa, sve golmane koje imam, i kupit samo guaitu. Vrh. Tekmu prije me uništili if klostermann i neki verst...nešto, kakvi van dajkovi, kakvi varanei, ova dvojica zaustavljaju 11 od 10 udaraca, sa zemlje još blokiraju drugi udarac, stižu mbappea u punom sprintu, ma sve šta ti treba, i to cpu assisted. Nema brige.... Jebote ovo je nevjerovatno koliko oni zasravaju igru sve dalje i dalje -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

ovo je loše ali bolje nisam ni očekivao s obzirom kaj je sve ponuđeno,

uzeo Banguera za probu možda nekaj i vrijedi   prodat ću robertsona i kupit Perreiru shapeshifter i onda je to to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2020 10:34 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

2 mega packa, 2 rare players packa, 2 rare packa - Munian 82 najjača kartica - I love this game!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

2 mega packa, 2 rare players packa, 2 rare packa - Munian 82 najjača kartica - I love this game!!!

4 Ultimate packa

2 Jumbo rare players packa

De Gea i Pjanić

17 godina
Skilledžija kaže...

Mene danas posralo da ću sigurno popušiti koronu do večeri jer ne može sve biti idealno. Dobio u packu ter stegena. Najjača kartica koju sam ove godine izvukao. Gotovo da vrijedi 50k coinsa. Uletio i ucl saul, oko 9k coinsa. Pijem kavu da dođem sebi od šoka...

12 godina
FIFA 20

Otkako je izašao cod warzone ako sam fifu upalio 2 outa možda, odigrao wl do gold 2 i to je to. Tu i tamo sam se logirao preko companion app par sbc u kojima naravno ništa ne dobiješ, pa danas nagrade, naravno opet veliko ništa. Jednostavno igra me više ne privlači niti mi se igra. Volim nogomet, volim igrati nogomet ali ovo skriptirano govno od igre mi ga je zgadilo. Znači mogu u warzone otic i 10 puta poginit i krenuti ispočetka i opet želim igrati i dalje, ne ljutim se. Ovdje upalis igru, vodis 2:0,ubijes protivnika u pojam, lik 2 puta predje centar, i onda u 70 minuti igra odluči malo da pomogne mome protivniku i on pobjedi 3:2 sa 2 gola iz kornera glavom, što dosada u ovih 2000 plus mečeva još nisam doživio i penal u 94 minuti, iako je 2 minute nadoknade. To me toliko razljuti da bi tv i ps4 polupao i bacio kroz prozor sa 4 tog kata..

Koja je poanta više igranja fife 2020?

Tko će više winowa u wl nabit? Tko će bit bolje rangiran u Rivalisima koje je smece skriptirano od game moda? Nove kartice libertadores koje koštaju od 800 do 1500 k? O čemu mi pričamo ovdje? 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Otkako je izašao cod warzone ako sam fifu upalio 2 outa možda, odigrao wl do gold 2 i to je to. Tu i tamo sam se logirao preko companion app par sbc u kojima naravno ništa ne dobiješ, pa danas nagrade, naravno opet veliko ništa. Jednostavno igra me više ne privlači niti mi se igra. Volim nogomet, volim igrati nogomet ali ovo skriptirano govno od igre mi ga je zgadilo. Znači mogu u warzone otic i 10 puta poginit i krenuti ispočetka i opet želim igrati i dalje, ne ljutim se. Ovdje upalis igru, vodis 2:0,ubijes protivnika u pojam, lik 2 puta predje centar, i onda u 70 minuti igra odluči malo da pomogne mome protivniku i on pobjedi 3:2 sa 2 gola iz kornera glavom, što dosada u ovih 2000 plus mečeva još nisam doživio i penal u 94 minuti, iako je 2 minute nadoknade. To me toliko razljuti da bi tv i ps4 polupao i bacio kroz prozor sa 4 tog kata..

Koja je poanta više igranja fife 2020?

Tko će više winowa u wl nabit? Tko će bit bolje rangiran u Rivalisima koje je smece skriptirano od game moda? Nove kartice libertadores koje koštaju od 800 do 1500 k? O čemu mi pričamo ovdje? 

Tko igra za nagrade, odavno je raskrstio sa ovom igrom. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice