FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 654.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Pozdrav,

Nije me dugo bilo,ali mi trenutno stvarno treba pomoć jer se pripremam za vikend ligu.

Trebao bi pomoć da se ova momcad dovrsi.

http://www.futhead.com/17/squads/7462514/

Nikada nisam kužio čemu nepovratno trošenje coinsa za jednu poziciju iz iste lige? OK, ako si to napravio ovih dana kada su ti sbc višestruko jeftiniji ali prije... Imaš dva top igrača na ST poziciji i ja bih igru počeo od njih graditi. Šteta da ne koristiš obojcu. Najjednostavnije ih je uklopiti u neki 4-4-2 hybrid a možeš probati i s nekom drugom formacijom. Dakle, ja bih išao na hybrid engleza i španjolaca. Gledam, radio si sbc iz četiri lige? Po meni nepotrebno jer ih ne možeš sve koristiti a trošiš coinse. Ja igram s englezima i nijemcima i radio sam sbc samo za te dvije lige. Mogu koristiti sve igrače bilo da slažem svaku ligu posebno ili da radim neki hybrid od te dvije lige. Ja bih napravio ovako nešto. Kada krene tekma možeš mijenjati formaciju u neku drugu ali meni za pass igru i dva ovako jaka ST ova formacija jako odgovara. Uz sve, uvijek možeš napraviti par dobrih izmjena s obzirom na fond igrača koje imaš. Nova igra izlazi za dva mjeseca i čemu čuvanje coinsa. Messi je već sada ispod 400k na PS4.

Hvala,izgradio sam momcad ali ovo stvarno izgleda jako zabavna momcad,kada prodam ove igrace koje sam sada kupio definitivno cu si izgraditi ovu.

Fernandinho je tek tako ovdje jer se nadam da se vrati SBC David Luiz danas i već imam sve spremno za njega.

U utakmici promjenim Radju i El Sharawya.

9 godina
neaktivan

Moj ti je savjet da ostaviš dovoljno coinsa za sbc Sona. Taj ti je mašina za golove i može igrati na poziciji ST, LF i LM. Kada ga staviš na ST kao LF, ne obaziri se na 7 chem. Sa njim sam dao 358 golova u 371 odigranih  tekmi (99% online). Prije njega sam imao MOTM Sona, sa kojim sam dao 163 gola. Sumnjam da je itko ubojitiji od njega u PL.

Danas nestrpljivo čekam futmas sbc-ove i imam pik na Bellerina i Marcosa Rashforda, za koje sam pripremio teren. Moram priznati da su mi ovi futmas sbc-ovi nekako najprivlačnije kartice i s guštom sam odradio onaj za Fernandinha. Dembelea sam preskočio, jer nemam mjesta za njega, + sezona se bliži kraju.

Dobro mi je došao predah od futties sbc-a za poziciju RM, jer izbor igrača mi nije bio po guštu, a isto vrijedi i za ovaj novi. Rješio sam se nekih tots kartica, jer nisam primjetio razliku na terenu u odnosu na IF kartice istih.

Moja ekipa koja je složena u skaldu sa taktičkim postavkama i u koju vjerujem da se može nositi sa bilo kojom vrstom protivničkih ekipa izgleda ovako (s tim da će naknadno stići Bellerin): http://www.futhead.com/17/squads/7466489/

Valja napomenuti da sam na svakoj poziciji pokriven sa vrhunskim igračem, koji u svakom trenutku može uskočiti i jedino je Son nezamjenjiv.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.7.2017 12:20 (TheMaverick).
17 godina
TheMaverick kaže...

Moj ti je savjet da ostaviš dovoljno coinsa za sbc Sona. Taj ti je mašina za golove i može igrati na poziciji ST, LF i LM. Kada ga staviš na ST kao LF, ne obaziri se na 7 chem. Sa njim sam dao 358 golova u 371 odigranih  tekmi (99% online). Prije njega sam imao MOTM Sona, sa kojim sam dao 163 gola. Sumnjam da je itko ubojitiji od njega u PL.

Danas nestrpljivo čekam futmas sbc-ove i imam pik na Bellerina i Marcosa Rashforda, za koje sam pripremio teren. Moram priznati da su mi ovi futmas sbc-ovi nekako najprivlačnije kartice i s guštom sam odradio onaj za Fernandinha. Dembelea sam preskočio, jer nemam mjesta za njega, + sezona se bliži kraju.

Dobro mi je došao predah od futties sbc-a za poziciju RM, jer izbor igrača mi nije bio po guštu, a isto vrijedi i za ovaj novi. Rješio sam se nekih tots kartica, jer nisam primjetio razliku na terenu u odnosu na IF kartice istih.

Moja ekipa koja je složena u skaldu sa taktičkim postavkama i u koju vjerujem da se može nositi sa bilo kojom vrstom protivničkih ekipa izgleda ovako (s tim da će naknadno stići Bellerin): http://www.futhead.com/17/squads/7466489/

Valja napomenuti da sam na svakoj poziciji pokriven sa vrhunskim igračem, koji u svakom trenutku može uskočiti i jedino je Son nezamjenjiv.

Meni je SIF Coleman najbolji RB u BPL. Lik ima sve. Pozicioniranje, finishing i long shots ima bolje od većine napadača u igri. Otkako je kartica izašla nisam niti pomislio bilo koga staviti na RB. Vidim, sve si isprobao. Ne sjećam se jesi li imao pogbu? Probaj njega uklopiti umjesto gundogana i više nemaš kaj dirati

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.7.2017 12:44 (movie).
12 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

POTM Son-a imam već,a i preko 250 utakmica sa njim,trenutno je na klupi jer mi je malo nezgodan za skombinirati a moze uc u igru na bilo koju poziciju u napadu i vrhunski odradit posao 

9 godina
neaktivan
movie kaže...

Meni je SIF Coleman najbolji RB u BPL. Lik ima sve. Pozicioniranje, finishing i long shots ima bolje od većine napadača u igri. Otkako je kartica izašla nisam niti pomislio bilo koga staviti na RB. Vidim, sve si isprobao. Ne sjećam se jesi li imao pogbu? Probaj njega uklopiti umjesto gundogana i više nemaš kaj dirati

Imao sam SIF Colemana koji se kod mene nije uspio nametnuti kao trajno rješenje. Vjerovao ili ne, više vjerujem NIF Bellerinu i Walkeru. Bellerin mi je čak za nijansicu bolji od Walkera i znao me je vaditi x puta, prilikom protivničkih kontri. Njegova kartica je jednostavno OP i dosadan je kao osica za protivnike..., + nestvarno je jak u duelu, na što ne ukazuju njegovi IGS, te stoga mislim da će ova njegova futmas kratica biti savršenstvo.

Pogbu nisam probao i sumnjam da ću imati priliku, jer na izdahu sam što se tiče coinsa. Imam još nešto malo za rješiti ove futmas sbc-ove (Rashford, Bellerin i Can) te još koji futties i to je to. Ne sumnjam da je odličan, ali Toure i Gundogan su mi jeftinije rješenje.

Ovog Gundogana sam izbjegavao jer su mu pali određeni statsi u odnosu na prethodne sezone dok je igrao u BVB, a onda sam ga na kraju ipak kupio kao zamjenu..., kad ono ispostavilo se da mi je kartica baš legla i vrhunski odrađuje posao. Na terenu je živi lisac, jer osim što razigrava, kao sjena krade lopte, kao da ima interceptions 85, + odlično se ubacuje  iz drugog plana i zabija golove, tako da je sebi zacementirao mjesto u timu.

Ostalo je zapisano da sam sa Bundesligašima osvojio div 1 u formaciji 4-3-2-1, ali svejedno ne mogu bez PL, svoje 4-4-2 formacije i probijanja bokova, nakon čega slijedi kvalitetan centaršut i gol glavom. IF Velencia ima nestvarno dobar CROSSING, vjerovatno najbolji u cijeloj igri. Svaki put to izgleda opasno..., tako da i Aguero izgleda kao npr. Benteke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.7.2017 13:46 (TheMaverick).
12 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo napokon poslozio,jos cekam samo da netko lista Ronalda po normalnoj cijeni.

Odlucio napraviti nove SBC-eve i (year of the rooster(tako sam dobio TOTS Vieiru) i Torresa) i skroz slucajno poslozio ovo.

Sada nacekivanje vikend lige. 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ne igraš desetak dana i kada ponovno kreneš i odmah te dočekaju ovakvi autogolovi, što reći a da ostaneš normalan. Sudare ti se igrač i golman, lopta se odbije od tots igrača kao od zida ili golman spusti loptu iako sam stisnuo da baci dugu na desnog bočnog koji je stajao van 16m ali na putanji su druga dva moja igrača pa igra odluči da je bolje njima dodati... tragikomično..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...

Ne igraš desetak dana i kada ponovno kreneš i odmah te dočekaju ovakvi autogolovi, što reći a da ostaneš normalan. Sudare ti se igrač i golman, lopta se odbije od tots igrača kao od zida ili golman spusti loptu iako sam stisnuo da baci dugu na desnog bočnog koji je stajao van 16m ali na putanji su druga dva moja igrača pa igra odluči da je bolje njima dodati... tragikomično..

Nisi igrao dosta pa si izgubio osjecaj da te igrica moze zajebat ako se bar malo opustis.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Šta je to s cijenama na marketu na PC-u, rare gold kartice od 78-84 cijena od 5-10k ?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

Šta je to s cijenama na marketu na PC-u, rare gold kartice od 78-84 cijena od 5-10k ?!?

sbc i futties su u punom tijeku a kartica sve manje na marketu, pogotovo na PC gdje je market ionako jako mali..

16 godina
neaktivan
FIFA 17

momci da vas pitam razmisljam napravit sbc ali dvoumim se izmedju aubumeyanga i torresa jer nemam coinsa za oba,koji je po vama bolja opcija?

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

momci da vas pitam razmisljam napravit sbc ali dvoumim se izmedju aubumeyanga i torresa jer nemam coinsa za oba,koji je po vama bolja opcija?

Torresa sam ja otkljucao i kartica je stvarno strasno dobra,nisam vjerovao youtuberima da je toliko dobar ali je strasan igrac,brz,agilan,jak i vrhunski utrcava u prostor.Dok Aubameyanga si mozes kupit IF karticu koja je skoro identicna i poslje ga prodat,a i ovisi kakve momcadi imas.Po meni definitivno Torres

11 godina
movie kaže...
CrazyMan kaže...

sbc i futties su u punom tijeku a kartica sve manje na marketu, pogotovo na PC gdje je market ionako jako mali..

Istina cijene na PC-u su bas divlje ja cekam sad nagradu od WL pa da vidim jeli mi se isplati koji sbc radit

17 godina
Mic_zap kaže...
Ryder007 kaže...

Torresa sam ja otkljucao i kartica je stvarno strasno dobra,nisam vjerovao youtuberima da je toliko dobar ali je strasan igrac,brz,agilan,jak i vrhunski utrcava u prostor.Dok Aubameyanga si mozes kupit IF karticu koja je skoro identicna i poslje ga prodat,a i ovisi kakve momcadi imas.Po meni definitivno Torres

Ma jebeš coinse. Ionako ćemo igru igrati još mjesec dana. Sada gube svaki smisao. Ja sam složio sbc aubameyanga. Ako imaš nijemce nećeš slagati španjolca ili ako imaš španjolce nećeš slagati aubameyanga. Meni je logično da s čim igraš to slažeš, jedino ako ne misliš složiti sbc pa oko njega slažeš ostalih 10 igrača. Svakim novim sbc imam manje igrača u klubu. Taman ću imati za složiti još jednog futtiesa i onda sam stvarno gotov. 22 igrača moram imati.

Edit: gledam na marketu auba 88 je 190k coinsa dok je mene sbc auba 88 koštao 100k coinsa. S obzirom na datum i da je kraj igre jako blizu po meni se isplati dati 100k coinsa za sbc aubu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2017 19:53 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

ma na kraju slozio cisto od igraca u klubu nisam platio ni lipe,nisam skuzio dobro zahtjeve heh,uzeo sam torresa kartica je ubitacna,i da vas pitam kako se vi nosite sa pocetkom nove fife i ostavljanja stare momcadi da bi isli ispocetka,meni je nekako sve teze sto se blizi kraj ostavit ovu svoju momcad koju sam slagao posljednih 10 mjeseci,mozda mi je tesko jer mi je ovo prva fifa u kojoj sam igrao fut od pocetka,16 sam igrao od sredine i nisam imao tako jaku momcad kao ove godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ryder007 kaže...

ma na kraju slozio cisto od igraca u klubu nisam platio ni lipe,nisam skuzio dobro zahtjeve heh,uzeo sam torresa kartica je ubitacna,i da vas pitam kako se vi nosite sa pocetkom nove fife i ostavljanja stare momcadi da bi isli ispocetka,meni je nekako sve teze sto se blizi kraj ostavit ovu svoju momcad koju sam slagao posljednih 10 mjeseci,mozda mi je tesko jer mi je ovo prva fifa u kojoj sam igrao fut od pocetka,16 sam igrao od sredine i nisam imao tako jaku momcad kao ove godine

Čim izađe demo ovu fifu više niti ne pogledam. I tako svake godine.. Nemam s time problema. Prošle godine sam imao 20 tots igrača, godinu prije isto tako i onu prije te itd. Nikada više igru ne igram nakon što izađe demo. Aj da vidim u koju si ga momčad uklopio?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2017 23:31 (movie).
16 godina
neaktivan

koristim ga kao super sub u drugom poluvremenu,zato sam bio razmisljao koji je bolji

17 godina
Ryder007 kaže...

koristim ga kao super sub u drugom poluvremenu,zato sam bio razmisljao koji je bolji

Kaj ti je teško linkati momčad koju imaš?

16 godina
neaktivan
FIFA 17

SBC za Year of the Rooster moraju biti loyal igrači ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

SBC za Year of the Rooster moraju biti loyal igrači ? 

da, svaki treba imat 10 chemistry.

16 godina
neaktivan
11 godina
FIFA 17

Prokleta ova WL pa da meni frajer zapuca tri puta sa 30m i zabije 3 puta gol moj Oblak nije obranio nista tu utakmicu onda sljedeca utakmica ja imam Courtuisa na golu i protivnik isto ima njega njegov je obranio 20 udaraca moj nije imao niti jednu obranu sve je primio.Ja nezz ja mislim da koliko igram vec ovu igricu da sam zasluzio da mi goman nesto brani a po ovome ispada da ja protivniku ne smijem dat da predje centar da bi ja pobijedio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Je li moguce da je meni jedinom FIFA puno bolja i brza na PC-u nego PS4? Kupio sam prije par dana PS4 i ne mogu virovat koliko je igra sporija a igraci kada trce po jajima, triba mu po ure dok se zaleti a tek okrene?!?  Kod PC-a sam stavio u opcijama sve na low bez obzira sta imam prejak kompjuter i to izgleda puno bolje nego na PS4. Tribam li nesto minjat u opcijama kod PS4 ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel realno očekivati da neko od ove trojice - David Luiz, Kante, Dele Alli, budu u nekom od narednih SBCa? Što se tiče Kantea i Allia govorim o Tots karticama, a za Luiza mislim na "90" rated karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AdisTM87 kaže...

Jel realno očekivati da neko od ove trojice - David Luiz, Kante, Dele Alli, budu u nekom od narednih SBCa? Što se tiče Kantea i Allia govorim o Tots karticama, a za Luiza mislim na "90" rated karticu.

Ako misliš na roza kartice onda ne.

Roza kartice dobivaju igrači koji nisu dobili TOTS, a jako puno su korištene u igri.

Recimo, Florenzi koji će vjerojatno danas dobiti upgrade je imao samo jednu IF karticu, a 90% igrača koji igraju s Talijanima imaju Florenzija na RB.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan

Ne mislim na roze kartice.. nego na one SBCe što ponavljaju

17 godina
IDMM kaže...

Je li moguce da je meni jedinom FIFA puno bolja i brza na PC-u nego PS4? Kupio sam prije par dana PS4 i ne mogu virovat koliko je igra sporija a igraci kada trce po jajima, triba mu po ure dok se zaleti a tek okrene?!?  Kod PC-a sam stavio u opcijama sve na low bez obzira sta imam prejak kompjuter i to izgleda puno bolje nego na PS4. Tribam li nesto minjat u opcijama kod PS4 ?

Brže nije uvijek i bolje. Meni je fifa na PC gotovo pa neigriva. Sve je stvar navike no definitivno je bolja nego na računalu. Nisam još nikoga sreo tko je tvrdio drukčije..

8 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Od te trojice će vjerovatno ponovo izbacit samo David Luiza. Ni to nije 100% sigurno. Dele Alli ima 3 SBC kartice, ako bi izbacili najjaču obezvrijedili bi TOTS karticu. Ako izbace slabije to bi malo koga zanimalo. Za Kantea ista stvar kao i za Allia. TOTS kartica mu je trenutno na konzolama između 500-600k, a na PC-u i duplo od toga. SBC mora biti jeftin, a to baš i ne ide. Po logici koju prati EA trenutno, najjaču SBC karticu nekog igrača mogu re-release samo ako nema TOTS karticu iste jačine, npr. Torres. U protivnom bude kao Ibrahimović ili Hazard. Ja mislim da i Lukakua ne mogu re-release zbog prelaska u Untied i problema sa pravima. Tako da ostane ne tako veliki broj jakih kartica koje mogu/će izbaciti. POTM Costa, Kane ili taj Premium SBC David Luiz.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Spržio sam okruglo 100k za PREMIUM Torresa. Nadam se da nije uzalud, jer opekao sam se sa onom njegovom FUT-BIRTHDAY karticom. Razlog zbog kojeg sam se odlučio rješiti ovaj sbc je taj, što imam X. Alonsa iz najboljih dana, kao i TOTS Callejona, tako da ih mogu zgodno kombinirati sa igračima iz PL.

SBC Rashforda sam također rješio i čekam konačno tog Bellerina. Imam love za još jedan premium sbc i onda sam konačno čučno.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Odigrao ovaj sbc za tots igrača i jebem ti sreću, dobijem carvajala. Dobra strana je kaj sam za njega potrošio 5k coinsa i pobrao 880 coinsa, dres i tots igrača. Poslužit će za neki sbc/futties da podigne ocjene cijeloj momčadi gdje ću ga moći uvaliti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice