FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 15

gdje je najeftiniji preorder i koliko otprilike?

14 godina
FIFA 15

Mislim da se ne isplati još kupovati. Na većini ovih stranica kojima vjerujem je trenutno nešto ispod 300 kuna. Puno previše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Mislim da se ne isplati još kupovati. Na većini ovih stranica kojima vjerujem je trenutno nešto ispod 300 kuna. Puno previše.

Ja na mail dobio ponudu neke američke stranice za 40 dolara. To je još najjeftinije do sad kaj sam vidio no ne piše koja je to verzija igre. Vjerojatno bez packova.. no bojim se da budemo ove godine više platili nego prošle..

13 godina
FIFA 15

Meksiko se ceka da dode neki popust... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

hoce li uskoro demo? ako me pamcenje sluzi prosle godine je isto negdje u sedmom mjesecu izasao demo

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

hoce li uskoro demo? ako me pamcenje sluzi prosle godine je isto negdje u sedmom mjesecu izasao demo

Izašao je početkom rujna.

Za PES 2014 je izašao puno ranije jer su izbacili 2 demoa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
strbi kaže...

Pobrkao si lončiće s pesom. FIFA demo nikada nije izašao tako rano. Uglavnom, zadnjih godina fifa demo svoju premijeru ima na gamescomu krajem 8 mjeseca gdje se uz mogućnost igranja na svim platformamam otkrivaju zadnji detalji vezani uz igru te najavljuje točan datum izlaska demoa za sve platforme...

12 godina
neaktivan
FIFA 15

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
strbi kaže...

Pobrkao si lončiće s pesom. FIFA demo nikada nije izašao tako rano. Uglavnom, zadnjih godina fifa demo svoju premijeru ima na gamescomu krajem 8 mjeseca gdje se uz mogućnost igranja na svim platformamam otkrivaju zadnji detalji vezani uz igru te najavljuje točan datum izlaska demoa za sve platforme...

Moguće...isprobam uvijek oba dva demoa al uvijek je fifa bolja :P

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
16 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

Preorder će pasti sve mi se čini

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Speechless, uzimam fifu ponovo. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Sve je grafički bajno i krasno, ali brateee, zašto i ove mreže na goolu ne zategnu kao i u većini liga 5-ice(?).

Ovo sa emocijama i proslavama čekam već 3 sezone i evo konačno je sve lijepo upakirano. Osobno sam slab na ove detalje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 22:36 (Anchor Man).
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Pa koliko ja znam u opcijama igre možeš namjestit koliko da mreža bude zategnuta..

I meni su mreže strašno bitne u nogometnim igrama, ne znam ni sam zašto ali tako je. {#}

Disregard the constabulary.
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Pa koliko ja znam u opcijama igre možeš namjestit koliko da mreža bude zategnuta..

Znam da može, ali nije to-TO.

17 godina
Anchor Man kaže...

Znam da može, ali nije to-TO.

Kaj hoćeš reći da je bolje da su zategnute a nama kojima se to ne sviđa nek se ebemo. To je logičnije nego da si svako porikta kako mu paše. Meni osobno ovakav izgled gola ne leži. ja si odmah prebacim na one koje su opuštene i blago padaju. Ebeš ove čoškaste.. ovako mi gol izgleda kao ormar.. gol mi ljepše izgleda kad mreža blago pada i kad zabiješ gol lopta pod kutem pada po mreži i koprca se... nekad su svi tako golovi izgledali a onda se neki čoškasti lik sjetio pa nam golove pretvorio u čoškaste ormare..

17 godina
Tommy_123 kaže...

Speechless, uzimam fifu ponovo. 

Kaj si se predao a tek je 7 mjesec?

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Izgleda miljama bolje nego pes.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Možda napokon proslave neće izgledati ko najretardiranija stvar u bilo kojoj sportskoj igri ikad. Upitno je koliko će i hoće li uopće te emocije imati stvaran utjecaj na gameplay. I animacije u nekim situacijama moraju biti još više randomizirane da budu uvjerljive. Na primjer kad sudac svira kraj poluvremena, često se dogodi da igrači koji su blizu jedan drugome na identičan način "uđu" u animaciju zaustavljanja i kretanja prema svlačionici i to baš izgleda loše i podsjeti te da ipak ne gledaš pravu tekmu.

Sve je ovo lijepo i krasno na papiru, ali daleko je ovo od onih pravih problema koje FIFA ima. Ali korak po korak valjda.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Možda napokon proslave neće izgledati ko najretardiranija stvar u bilo kojoj sportskoj igri ikad. Upitno je koliko će i hoće li uopće te emocije imati stvaran utjecaj na gameplay. I animacije u nekim situacijama moraju biti još više randomizirane da budu uvjerljive. Na primjer kad sudac svira kraj poluvremena, često se dogodi da igrači koji su blizu jedan drugome na identičan način "uđu" u animaciju zaustavljanja i kretanja prema svlačionici i to baš izgleda loše i podsjeti te da ipak ne gledaš pravu tekmu.

Sve je ovo lijepo i krasno na papiru, ali daleko je ovo od onih pravih problema koje FIFA ima. Ali korak po korak valjda.

Ne znam kako vama ali meni bi bilo puno draže da riješe pitanje zaleđa a ne da mi svaku put prekida kontru kad protivnik pokuša odigrati svog igrača koji je u zaleđu a ja presijećem dodavanje i krenem u kontru. Čemu to? Isto tako vrijeme je da srede prednost a ne da ga vraća protivniku jer je već treći igrač u posjedu lopte nakon prekršaja na prvim koji gubi loptu.

No igra uredno vraća prednost. Je li oni uopće znaju što je prednost i što je zaleđe?

Ne bi bilo loše da konačno srede i smetanje igrača. Npr. izbacim loptom na krilo recimo CAM-a ispred kojeg onda trči moj recimo LM i blokira me a nerijetko se i sudare ili recimo s robbenom krenem u lijevo da se namjestim na šljucu ali eto mog CAM-a koji trči ispred robbena i blokira mi šut samo zato kaj sam ušao u sredinu? Halo?

Mi tu pričamo o emocijama i vijorenju kose a ne znamo još osnovna pravila nogometne igre. I da, koliko vidim iz priloženog najgluplju proslavu gola i dalje usavršavaju da bude još gluplja. Vidim da su dimenzije igrališta puno bolje ali još je to za mrvicu premalo. Zar je i to takav problem precrtati? Sve u svemu puno novih lijepih stvari uz izgleda mnoštvo starih koje nisu bile dobre ali su i dalje tu. Pitanje je prioriteta. Izgleda da nam nisu isti...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Fifa je na prvom mijestu igra animacija,a onda sve ostalo. 

Sve dok traje neka xy animacija, npr. dok igrac prima visoku loptu na prsa i poslije plese oko iste kao kokos oko jajeta pokusavajuci da je smiri, ja u tim trenutcima nemam nikaku kontrolu nad igracem, jer animacije imaju prednost i moraju se zavrsiti, tek onda moj igrac prihvata komande. 

Kad to poprave, ako je to uopste moguce, Fifa ce biti igriva i zabavna umjesto frustrirajuca. 

2 0 hvala 0
14 godina
Imperator01 kaže...

Sve dok traje neka xy animacija, npr. dok igrac prima visoku loptu na prsa i poslije plese oko iste kao kokos oko jajeta pokusavajuci da je smiri, ja u tim trenutcima nemam nikaku kontrolu nad igracem, jer animacije imaju prednost i moraju se zavrsiti, tek onda moj igrac prihvata komande. 

Kad to poprave, ako je to uopste moguce, Fifa ce biti igriva i zabavna umjesto frustrirajuca. 

Bome ni PES solucija gdje igrač u istoj milisekundi štopa loptu i opali ju prema golu nije savršeno rješenje. Ovo u FIFI je bliže nekakvoj realnosti jer nema igrač u svakom trenutku 100% kontrolu nad loptom. Kad svi već svršavate na riječ simulacija i realno...

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Momci trebam savjet. Naime planiram uzeti kao i svake godine FIFU 15 ali imam mali problem sa konfiguracijom. Imam komp od 2008. godine :D i praktički sam sve promijenio osim grafičke, znači i matičnu i procesor i hard i sve sve.. sad da ne duljim imao sam grafičku ATI HD 4870 512 MB koju sam negdje u 3. mjesecu ''ubio'' nakon 4-5 godina, ta grafa je vrtjela sve i svašta na najvećim detaljima i nije bilo problema, e sada imam neko govno od 256 mb i planiram si uzeti u skorije vrijeme nešto novo isključivo za FIFU. 

Imam 8 gb rama

AMD Phenom 965 Quad core.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Kaj hoćeš reći da je bolje da su zategnute a nama kojima se to ne sviđa nek se ebemo. To je logičnije nego da si svako porikta kako mu paše. Meni osobno ovakav izgled gola ne leži. ja si odmah prebacim na one koje su opuštene i blago padaju. Ebeš ove čoškaste.. ovako mi gol izgleda kao ormar.. gol mi ljepše izgleda kad mreža blago pada i kad zabiješ gol lopta pod kutem pada po mreži i koprca se... nekad su svi tako golovi izgledali a onda se neki čoškasti lik sjetio pa nam golove pretvorio u čoškaste ormare..

Vama kojima se ovo sada sviđa, što se mene tičeee, možete se komtono j***t. Ja bi volio da imam opciju da to izgleda kao u BPL ili La Ligi, što znači da izgledaju kao u stvarnosti. Ovaj trenutni "vez" koji kako stvari stoje će biti i u sljedećoj sezoni, je predebel i djeluje zastarjelo. Ali OK, vama se sviđa rukometni stil i koprcanje lopte u mreži tj., malonogometni štih. To je ta razlika... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 14:58 (Anchor Man).
11 godina
neaktivan
Imperator01 kaže...

Mislim da si fulao cijelu loptu ili si pomješao FIFIU sa PES-om. Nemoj nas molim te u nazad vračati, jer mi je "tapa-tapa-gool" stila preko glave. Što se mene tiče, mogu komtno još malo usporiti... Nekad pomislim da neigramo svi istu FIFU, jer kome je ovo frustrirajuće neka igra FIFU 2000. Jbt.-e!

13 godina
neaktivan
FIFA 15

FUN FACT: FIFA 15 će biti prva fifa u kojoj neće bit Ryana Giggsa..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
10 1 hvala 0
12 godina
FIFA 15

ja neznam što je sa tobom, da moraš ljudima tu psovat radi proklete mreže na golu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nije u pitanju brzina, vec nedostatak kontrole u igri jer je animacija prioritet pa tek onda igra. 

I lijepo to sve izglda, i realno i simulacija ovo ono, al samo za onog ko posmatra tekmu. 

Delay na kontrolama se ne podnosi ni u jednoj igri, sem eto u Fifi je to bogom dano i to je kao simulacija. 

11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ja neznam što je sa tobom, da moraš ljudima tu psovat radi proklete mreže na golu {#}

nisi shvatio...pročitaj njegov post, pa moj ponovo. No hard feelings! {#}

17 godina
Del_Boy97 kaže...

Čovjek smo duhovito odgovara na moj post... predobri smo si da ne bi mogli biti tako izravni... gol u nogometu je kruna svega i svatko ga voli doživiti na svoj način..

14 godina
Imperator01 kaže...

Nije u pitanju brzina, vec nedostatak kontrole u igri jer je animacija prioritet pa tek onda igra. 

I lijepo to sve izglda, i realno i simulacija ovo ono, al samo za onog ko posmatra tekmu. 

Delay na kontrolama se ne podnosi ni u jednoj igri, sem eto u Fifi je to bogom dano i to je kao simulacija. 

Pa nije to platformer bokte. I nije to nikakav delay lol, o čemu ti pričaš? Po tvojoj logici svaki FPS ima delay u kontrolama jer ne možeš pucati, ako si upravo stisnuo reload. Nakon par tekmi ionako svatko skuži u kojem trenutku treba reagirati da bi nešto napravio. Drugi je par rukava što ti ne znaš tempirati udarac, pas ili uklizavanje pa kriviš sve drugo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice