Gle, vodim 2-0 i lik mi zabije dva gola glavom s neymarom. Kaj da sjednem i plačem? Očito nešto ne radimo dobro jer sam vidio da ima likova koji to rade jako dobro..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Korneri i ubaci su op u fifi14. To svatko zna. Ako se to nastavi u 15, čeka nas onda još više frustracija.
Jesu ali vidio sam da ima ekipe pogotovo na PS4 koja s tim nema problema. Dapače, frustrirajuće je kako im cijelu tekmu ne prođe niti jedna lopta? Meni uvijek popusti koncentracija i popušim ga kad se najmanje nadam. Na PS4 je još zahebanije jer uvijek skače nekoliko igrača i često uopće ne skužim koji će pucati po golu, pogotovo iz gužve. Skoči mu jedan a zabija mi drugi...
Na ps4 je drugačije, pošto više igrača ide u duel za loptu, a tu na impact engineu ide samo jedan i to uvijek prođe, makar bio na njemu Boateng, Luiz ili Silva....
ne znan jeli istinita informacija, naša san na stranici http://www.dualshockers.com/2014/07/10/fifa-15-esrb-rating-reveals-modes-and-features/ ... ovo bi moglo znači da će bit fifa street mod ubačen u fifu 15: "This is a soccer simulation game in which players engage in realistic matches with teams across international leagues. Players can practice penalty kicks, assign on-field strategies, and participate in a variety of game modes (e.g., Streets, Career, Tournament, Training) to improve their ball-handling skills"
Čisto sumnjam, više bi rekao da su to one skill igre.
Sorry, ako je već bilo...
All 20 Serie A clubs now fully licensed for #FIFA15! More: http://bit.ly/FIFA15-SerieA @SerieA_TIM
Odlicno
jeli još koja liga skroz licencirana ili je za sada samo Seria A
jeli još koja liga skroz licencirana ili je za sada samo Seria A
Pogledaj lige u FIFA 14 i jos dodaj Kolumbiju i ove juznoamericke neke + naravno klubovi koji su usli u visi rang.
Pogledao sam malo opet onaj ign fifa 15 gameplay demo di baš objašnjava sve. Čini mi se faakt odličnim Jedva čekam gamescom definitivno.
I hoće li na kraju fifa sadržavati ligu prvaka?
Imam osjećaj (95%) da će trpanje u mrežu biti na istu foru kao i do sada.
Općenito FIFU 15 doživljavam kao grafički dotjeranu sa dodatnim animacijama, ali svejedno kupujem, pa što god bude...
Kad je ono prosle godine izasao demo? Jel zna netko kad ce ove biti?

Ne vidim zbog čega. EA je imao prava na UEFA natjecanja, ali ih se odrekao jer su vidjeli da samo puno koštaju, a mali broj igrača (offline ekipa) je briga za to. Pametnije je kupiti za te pare prava na cijelu ligu koju još ne posjeduju ili uložiti u razvoj same igre.
EDIT: @Maxy
Demo izlazi koji tjedan prije same igre. Računaj negdje početkom rujna.
Ne vidim zbog čega. EA je imao prava na UEFA natjecanja, ali ih se odrekao jer su vidjeli da samo puno koštaju, a mali broj igrača (offline ekipa) je briga za to. Pametnije je kupiti za te pare prava na cijelu ligu koju još ne posjeduju ili uložiti u razvoj same igre.
EDIT: @Maxy
Demo izlazi koji tjedan prije same igre. Računaj negdje početkom rujna.
EA nema licence za europska natjecanja i neće ih imati još par godina.
Evo par screensa sa beta testiranja fife15 diljem svijeta.
It looks that FIFA 15 will be the first FIFA game to feature real referees! EA Sports and Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) have reached a long-term partnership back in January this year. Since FIFA 14 was already released when this partnership was made, we expect the real English referees to be added in the upcoming FIFA. PGMOL provides match officials for three major English football bodies, Premier League, The FA and The Football League.
EA Sports France marketing director, Antoine Cohet, confirmed that the French Ligue 1 will have realistic stadium chants for many teams like PSG, O.Lyon, Bordeaux or O.Marseille.
A user of the EA forums called Steph3998 had the chance to test a beta version of the game a few weeks ago and confirmed that the next players will have real/updated faces in FIFA 15:
Manchester City
Aguero
Jovetic
Rodwell
Nastasic
Javi Garcia
Fernandinho
Jesus Navas
Negredo
Liverpool
Sterling
Mignolet
Allen
Assaidi
Iago Aspas
Ricky Lambert
Tottenham
Rose
Adebayor
Chiriches
Lamela
Paulinho
Chadli
Bentaleb
Eriksen
Bayern Munchen
Dante
Alaba
FC Barcelona
Messi
Neymar
Napoli
Higuain
Inler
Borussia Dortmund
Jakub “Kuba” Blaszczykowski
PSG
Sirigu
Cabaye
Kad bi bilo love pa uzet PS4 + FIFA 15... hebem ti zivot :D
Ja ću sigurno uzeti :D
Neću ugrađivat pc a bit će mi duplo bolje na ps4 igrat.
Ja ću sigurno uzeti :D
Neću ugrađivat pc a bit će mi duplo bolje na ps4 igrat.
Kad bi naso poso sad na faksu bilo bi hebeno i mislim da bi odmah na rate piknul... ovako da trazim starce, nema sanse..
Nađi si neki ljetni posao dok još možeš, radiš dva tri tjedna i eto ti ps4 :D
Soma kuna tjedno, daj mi molim te reci koji je to tocno :D :D
Soma kuna tjedno, daj mi molim te reci koji je to tocno :D :D
To si trebao odma čim je ljeto počelo negdje piknut i paralelno s faksom radit, al jbg, ovo je Hrvatska :D
Kad bi bilo love pa uzet PS4 + FIFA 15... hebem ti zivot :D
meni je to odavno zacrtano da uzimam na jesen...
najvise zbog nba2k15..ali onda i zbog fife naravno
Pozz, oprostite što ovako uletam u temu, imam jedno pitanje.Pošto kupujem novi tv razmišljao sa da to iskoristim pa da uzmem konzolu (točnije radi fife jer ovo na pcu je glupost).U nedoumici sam da li da uzmem ps3 ili xbox 360 jer nemam dovoljno novaca za ps4 pošto uzimam dobar tv.
Dakle isplati li se više uzeti ps3 ili xbox za Fifu 15 ?
Pozz, oprostite što ovako uletam u temu, imam jedno pitanje.Pošto kupujem novi tv razmišljao sa da to iskoristim pa da uzmem konzolu (točnije radi fife jer ovo na pcu je glupost).U nedoumici sam da li da uzmem ps3 ili xbox 360 jer nemam dovoljno novaca za ps4 pošto uzimam dobar tv.
Ne, nikako. Fifa neće biti ista na ps4 i ps3. Ali biti će ista za ps4 i pc. Pa bi ti se isplatilo uzet pc verziju, ili skupi nekako za ps4 makar ti pc ako nisi pri lovi bolja investicija :)
Ako već moraš uzeti ili ps3 ili x360, i ako kupujes zbog fife, preporucam ti xbox 360 zbog legendi (kojih nema na ostalim konzolama, ja mislim)
Ali, ono šta kolega kaze, ps3 i x360 su slabe konzole, novi engine ne dolazi na njih, i biti će velika razlika između fife na starim i novim konzolama, tako da ti je bolje igrat na pcu ili kupit neku od novih konzola.