FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 15

pingpongomet 15

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Odlučio rasprodati tots engleze i piknuo sam tots robbena. Strašna kartica. Inače, u tri godine futa niti približno nisam imao ovako brzu ekipu...  još da mi je probati pink reusa ali nema ga na marketu... naletit će kako se približava fifa16...

https://gyazo.com/1a35b533d3be07e5174cc49286393d70

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 22:21 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako netko zeli igrat co-op nek me doda: xXxReventoNzxXx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
movie kaže...

Odlučio rasprodati tots engleze i piknuo sam tots robbena. Strašna kartica. Inače, u tri godine futa niti približno nisam imao ovako brzu ekipu...  još da mi je probati pink reusa ali nema ga na marketu... naletit će kako se približava fifa16...

https://gyazo.com/1a35b533d3be07e5174cc49286393d70

Strašan tim!

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
Bruno_K!ng kaže...

Strašan tim!

Upravo sam mu dodao pink reusa. Rekoh, da probam baciti pogled na market. Par puta stisnuo i pojavi se i u prvoj sekundi ga maznem...

13 godina
FIFA 15

Courtois na (ne)djelu... prvo slobodnjak od Tiotea, a onda "brani" penal od Rooneyja.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

neko na pc-u za bacit koju partiju?

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
deathlegend kaže...

Ako si za prijateljesku, tu sam...Origin ID: TheCrues1986

OriginID: TheCrues1986
14 godina
FIFA 15

Dodajte i mene: Hexfire411 ako ste za koju friendly. Nabavio 15-icu prije 2 dana pa da se malo pripremim za 16.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Dodajte i mene: Hexfire411 ako ste za koju friendly. Nabavio 15-icu prije 2 dana pa da se malo pripremim za 16.

Dodao sam te...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Nabi me lik ko da sutra ne postoji     

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 20:51 (Neonyziee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neonyziee kaže...

Nisam vidio da netko od 12 udaraca zabije 11 golova uz 89% točnih dodavanja. Da i ti nisi kao genius ostavio gamepad pa otišao prošetati cucka?  Samo u tvom slučaju lik nije izašao iz igre kao geniusu...

15 godina
movie kaže...
Neonyziee kaže...

Nisam vidio da netko od 12 udaraca zabije 11 golova uz 89% točnih dodavanja. Da i ti nisi kao genius ostavio gamepad pa otišao prošetati cucka?  Samo u tvom slučaju lik nije izašao iz igre kao geniusu...

Arsenal Barceloni prije par godina dao gol bez ijednog suta, pa ti sad vidi :D

You better run, you better take cover!
17 godina
Smucek kaže...

Jedno je zabiti jedan slučajan gol. Događalo se i uvijek će se takve stvari događati ali od 12 udaraca zabiti 11 golova, što reći... ne mogu vjerovati. Pa to treba zabiti.

15 godina
movie kaže...
Smucek kaže...

Jedno je zabiti jedan slučajan gol. Događalo se i uvijek će se takve stvari događati ali od 12 udaraca zabiti 11 golova, što reći... ne mogu vjerovati. Pa to treba zabiti.

Jel računa i penal kao šut?

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Vjeruj cijelu sam utakmicu igrao i dao sve od sebe, al' tom liku je jednostavno nemoguce bilo loptu uzeti, vidis imao sam 7 suteva (pojma nemam kako), ja izbijem loptu ona dodje Agueru, on sut pa gol, imao je 4 penala od kojih sam jedan i odbranio, Aguero padao stalno. Ovaj jedan moj gol je pao pa je rezultat bio 2-1 za njeg, onda je krenula blamaža...

14 godina
FIFA 15

Igram sad 15-icu zadnja 2 dana i fizika mi izgleda skroz sje*ana u odnosu na 14. Non stop mi se događaju neke debilne situacije, od glupih faulova, preko nerealnih sudaranja i prolazaka igrača kroz igrača na silu. Možda me sjećanje ne služi jer praktički godinu dana nisam igrao ni jednu FIFU, ali mislim si da taj dio nije bio toliko loš. Možda sam jednostavno van forme, ali u zadnja 2 dana sam skoro napravio više penala nego u cijeloj 14-ici. I svi neka debilana gdje protivnik jednostavno beveze uleti u moje stopere i iz toga nekako ispadne penal. Taj poznati fliper efekt mi ovdje izgleda najizraženiji u zadnje 4 godine.

Ali ostatak gameplaya mi se dopada. LB+trokut ne prolazi tako lako kao prije i čak mi passovi izgledaju mrvicu neprecizniji nego inače. Golmani mi izgledaju pomalo OP u nekim trenucima, ili sam jednostavno zaboravio kako pucati po golu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 6:51 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Igram sad 15-icu zadnja 2 dana i fizika mi izgleda skroz sje*ana u odnosu na 14. Non stop mi se događaju neke debilne situacije, od glupih faulova, preko nerealnih sudaranja i prolazaka igrača kroz igrača na silu. Možda me sjećanje ne služi jer praktički godinu dana nisam igrao ni jednu FIFU, ali mislim si da taj dio nije bio toliko loš. Možda sam jednostavno van forme, ali u zadnja 2 dana sam skoro napravio više penala nego u cijeloj 14-ici. I svi neka debilana gdje protivnik jednostavno beveze uleti u moje stopere i iz toga nekako ispadne penal. Taj poznati fliper efekt mi ovdje izgleda najizraženiji u zadnje 4 godine.

Ali ostatak gameplaya mi se dopada. LB+trokut ne prolazi tako lako kao prije i čak mi passovi izgledaju mrvicu neprecizniji nego inače. Golmani mi izgledaju pomalo OP u nekim trenucima, ili sam jednostavno zaboravio kako pucati po golu.

Znači po meni su dvije stvari ključne. Ne možeš mi raditi piruetu i zabiti se u mog stopera i dobiti penal ili pucati i zagrebati po travi a da te ja ne taknem i opet dobiješ penal. Totalno van pameti. Još jedna stvar mi je nevjerojatna u obrani. Idem sa stoperom na tebe u 16m ili oko 16m a moj stoper samo prođe pored tebe bez želje da išta pokuša napraviti. Nema reakcije kao da namjerno želi pustiti gol?Takve stvari se znaju događati po cijelom terenu. Već vidim da ću oduzeti loptu a ono ništa. Moj igrač samo prođe pored njegovog i eto frke.

Grozna situacija je kad lik krene s centra a ja ga markiram s dva igrača koji mu ne mogu ništa. Lik me nosi na kari do 16m i zabije gol a da ga ja ne mogu srušiti, oduzeti mu loptu, pomaknuti ga s mjesta, ništa, baš ništa. U sljedećoj isto takvoj situaciji najnormalnije mu s jednim igračem oduzmem loptu. Jednostavno takve situacioje dođu i nemočan si. Usput, meni se nikad nije dogodilo da sam s jednim igračem krenio s centra i zabio gol a da mi protivnik ništa ne može. Što rade u tim situacijama da mu je igrač kao supermen? Golmani su super kad comp odlući da moraš dobiti ili izgubiti...

10 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

dodaj geniusa pa ces vidjeti kako ce te nakantati

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
FIFA 15

pozz,nakon dugo vremena bi upalio  fifu i vidim veliku razliku izmedu cloud i local saveova...problem je taj kad ocu iz clouda save povuc on dode do 75% i cijeli origin se crasha.

Je li netko imao slican problem i kako da ga rijesim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
izvone kaže...

pozz,nakon dugo vremena bi upalio  fifu i vidim veliku razliku izmedu cloud i local saveova...problem je taj kad ocu iz clouda save povuc on dode do 75% i cijeli origin se crasha.

Je li netko imao slican problem i kako da ga rijesim?

Pa iskoristi local save. I šta ne sprema to samo postavke i ništa drugo? Ne igram offline pa nisam u toku.

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako je netko za friendly, origin: Lovreeenn

0 0 hvala 0
14 godina
Lovrenn kaže...

Ako je netko za friendly, origin: Lovreeenn

Ništa ne pronalazi pod tim nazivom

10 godina
neaktivan

Dodao sam ja

12 godina
neaktivan
FIFA 15

evo kad je krenulo.-... ko oce prijateljski da se igramo neka upise u origin: partizAnarh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15
Ekipa za silovanje, najbrže do sada kaj sam uspio složiti..

https://gyazo.com/8bd7f7b30848b97a8bb626b046769641
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
Ekipa za silovanje, najbrže do sada kaj sam uspio složiti..

https://gyazo.com/8bd7f7b30848b97a8bb626b046769641

Čika Benteke je "Taj" koji siluje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 22:47 (TheCrues).
13 godina
FIFA 15

Nisam vec dugo protiv nekog... aj dodajte na PhotosynthesisO2 pa da odhalamo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Nakon dugo vremena idem upalit FIFA 15 i baca mi stopped working cim stisnem play... jel imo tko slican problem ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice