FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
fico ipo kaže...
fico ipo kaže...

Ispričavam se na duplom postu.

Imamo klub u pro clubsu, možda ste čuli, zovemo se "CroFifaMasters" i u potrazi smo za igračima. Tražimo ozbiljne igrače koji mogu igrati svakih 2-3 dana, nekad recimo igramo i svaki dan, ovisno kada možemo. 

Trenutno nas u klubu ima 5, ali nažalost u zadnje vrime aktivno igramo samo nas dva.

Tražimo igrače na pozicijama CAM-a, točnije krila (4222) i jednog golmana, ali za golmana nam triba stvarno neko iskusan i dosta dobar.

U potrazi smo za najviše 3 igrača, a uvjeti su sljedeći:

- ozbiljnost na nivou

- mikrofon i voice chat ingame uključen

- srednja aktivnost (svakih 2 dana)

Nema tu neke granice u godinama, dovoljno je da ste ozbiljni u igri, ali naravno dok pričamo tu je stalno nekakva zajebancija :D

Zainteresirani se mogu javiti putem privatne poruke ili ovdje u temi, a također me možete dodati na origin: Vuco_Sinisa, ili managera kluba raul93-fan.

Prijenosim.

Zainteresiran :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
fico ipo kaže...
fico ipo kaže...

Imamo klub u pro clubsu, možda ste čuli, zovemo se "CroFifaMasters" i u potrazi smo za igračima. Tražimo ozbiljne igrače koji mogu igrati svakih 2-3 dana, nekad recimo igramo i svaki dan, ovisno kada možemo. 

Trenutno nas u klubu ima 5, ali nažalost u zadnje vrime aktivno igramo samo nas dva.

Tražimo igrače na pozicijama CAM-a, točnije krila (4222) i jednog golmana, ali za golmana nam triba stvarno neko iskusan i dosta dobar.

- ozbiljnost na nivou

Nema tu neke granice u godinama, dovoljno je da ste ozbiljni u igri, ali naravno dok pričamo tu je stalno nekakva zajebancija :D

Zainteresirani se mogu javiti putem privatne poruke ili ovdje u temi, a također me možete dodati na origin: Vuco_Sinisa, ili managera kluba raul93-fan.

Prijenosim.

I ja sam zainteresiran,bio sam vec u tom klubu GK u fifi 13

13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jel mi moze neko objasnit kako funkcionira ovaj coin boost?

Otkupiš ga, i onoliko utakmica koliko ti piše dobivaš taj boost. završiš utakmicu i doda ti se +1k ili koliko već piše na tom boostu. 

13 godina
neaktivan
fico ipo kaže...
fico ipo kaže...

- ozbiljnost na nivou

Prijenosim.

Ja sam zainteresiran ali zbog škole nebi mogao stalno igrati.Ali, ako vam treba igrač, javite mi :)

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 19:35 (Bruno_K!ng).
16 godina
fico ipo kaže...
fico ipo kaže...

- ozbiljnost na nivou

Prijenosim.

I ja sam zainteresiran,ali ako vam neće smetat to kaj vam ne mogu davati lopte tipa l1+trokut...i čekam još raspored sa faksa pa ću točno znat dal ću moć

15 godina
neaktivan

Dogovorimo se sve, dodajte nas na origin.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 20:23 (fico ipo).
14 godina
orim0909 kaže...

jel mi moze neko objasnit kako funkcionira ovaj coin boost?

Kupiš boost za određeni broj utakmica u katalogu i nakon odigrane tekme dobiješ dodatni iznos coinsa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/5482973/šta kažete skupljam pare za Ramosa pa cu Pepea sjest na klupu, imam na klupu Costu, Mirandu, Godina, Xabi Alonsa, Songa..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
fico ipo kaže...

Dogovorimo se sve, dodajte nas na origin.

samo sto ja nemam mikrofon :/

14 godina
Tommy_123 kaže...
fico ipo kaže...
fico ipo kaže...

- ozbiljnost na nivou

Prijenosim.

Ja sam to igrao jako puno ranije i bio sam vec u klubu sa ekipom sa foruma, dodat cu te

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
FIFA 14

dodacu raula

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 23:22 (nidjoPro).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sorry ako peglam,ali ne znam stvarno,našao sam to i logiram se i uđem ultimate team i onda mi piše da moram kupit igru prvo,Gdje trebam poć da trgujem sa igračima?

12 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
ivoni kaže...

Ne mogu ga storat u klub jer je duplicate,btw što je web app?

Ako neznaš što je web app onda nisi ni mogao shvatit što ti pričam. To ti je na netu, odi na gugl i upiši fifa 14 ultimate team web app i traži i zabavljaj se. Mislim da za prvi put kada se ulogiraš moraš znat security odgovor ali nisam ziher. 

Ukratko, to ti je "aplikacija" na netu koja ti služi za kupovanje, prodavanje, slaganje momčadi, sve ko u igrici samo što nemožeš igrat utakmice. 

Sorry ako peglam,ali ne znam stvarno,našao sam to i logiram se i uđem ultimate team i onda mi piše da moram kupit igru prvo,Gdje trebam poć da trgujem sa igračima?

13 godina
ivoni kaže...

sign in sa svojim origin accountom i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

Kažem već sam to napravio i onda mi se opet ovo pojavi

13 godina
ivoni kaže...

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
ivoni kaže...

Onim acc kojim se logaš na origin tim se acc logaš i na web apps. No prije toga se regaj i na ea sports internet stranice s istim logom. S obzirom da si igrao fut predpostavljam da imaš originalnu igru i da je s te strane sve u redu.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Prestao sam igrati FUT, a počeo H2H. Sad sam naredao 20 tekmi bez poraza, ali niz je prekinut nakon što sam primio 2 glupa odbijanca u 90toj, vjerojatno moja greška jer sam previše ofenzivan bio pred kraj kada se igrači opuste.

Uz to sam i potrošio preostalih 120k u FUT-u na packove, najbolji igrač De Rossi haha.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Prestao sam igrati FUT, a počeo H2H. Sad sam naredao 20 tekmi bez poraza, ali niz je prekinut nakon što sam primio 2 glupa odbijanca u 90toj, vjerojatno moja greška jer sam previše ofenzivan bio pred kraj kada se igrači opuste.

Uz to sam i potrošio preostalih 120k u FUT-u na packove, najbolji igrač De Rossi haha.

ako se ne varam,ti si več dobio malu čelavu glavicu robbena u packu :D

17 godina
FIFA 14

Sve sam danas prodao i složio španjolce tako da sada mogu reći da sam sve probao u ovogodišnjem futu..to bi bilo to... lagano kopačke o klin i do jeseni polako mlatim PS4 verziju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesam haha, sve sam spiskao na packove skoro :D

14 godina
FIFA 14

Vec mi sve dosadilo, BBVA, BPL, ITA, NJEM

Jel mi moze netko preporucit neki zabavni tim, sto jeftiniji to bolji, imam 45k, mislio sam na neke portugalce sa ederom ili martinez, ili one argentince ili nes.. pa ako imate vec takav tim predlozite pls :3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Jel mi moze netko preporucit neki zabavni tim, sto jeftiniji to bolji, imam 45k, mislio sam na neke portugalce sa ederom ili martinez, ili one argentince ili nes.. pa ako imate vec takav tim predlozite pls :3

http://gyazo.com/99350f9316581f2e85e4456b49d5507e

na ST možeš staviti jeromea ako nemaš za agbonlahora...ekipica za prste polizati..

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 0:04 (movie).
14 godina
FIFA 14

MOze futhead ili nesto? Pojma nemam imena haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
KiCo77 kaže...

http://gyazo.com/99350f9316581f2e85e4456b49d5507e

na ST možeš staviti jeromea ako nemaš za agbonlahora...ekipica za prste polizati..

Mogao bih je probat :DD

EDIT: Kico, evo sa imenima 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 0:34 (antiljano27).
14 godina
FIFA 14

E hvala! Izgleda odlicno, sad sam vec umoran pa cu ih sutra krenut slagat.

Prije nego sta sam tu pitao sam sortirao na futheadu po broju lajkova i cijena do 25k

Zasad epic team! Sve govori kad mu je golman man of the match :)

Div 1

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 1:00 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Može i ovako, nešto skuplja varijanta s bržim krilima i wanyamom na CDM. Lik je ebeni zid. Wanyama i Diame dva najčvršća igrača koja sam probao u ovogodišnjem futu. Strašno...

http://gyazo.com/a1a24054649811e0eb0e7ab91ea80c26

edit: opet raspad sistema na web appsu... samo se ruši, gotovo je nemoguće napraviti bilo kakvu pretragu..

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 13:27 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Može i ovako, nešto skuplja varijanta s bržim krilima i wanyamom na CDM. Lik je ebeni zid. Wanyama i Diame dva najčvršća igrača koja sam probao u ovogodišnjem futu. Strašno...

http://gyazo.com/a1a24054649811e0eb0e7ab91ea80c26

edit: opet raspad sistema na web appsu... samo se ruši, gotovo je nemoguće napraviti bilo kakvu pretragu..

Lamah je zesce govno...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
drakula789 kaže...

Lamah je zesce govno...

To smo već zaključili, kako za koga...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel neko moze sastavit engleze do 75k molim vas ? Hvala unaprijed :) 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice