Znači to ej normalna pojava, to se i vama dešava ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li netko možda kakvu listu kojima igracima je podignuta ocjena?
nije to pojava, jednostavno te nejde.. mozes ga hebat... Ja sam danas zabio 40 golova valjda u div 8, ali sam svakog puta morao jednog gutnut. Hebiga trenutak dekoncentracije, lik me navozo i gotovo je, ili ju zvekne iz pozicije iz koje 90% ce uci u gol ako imas dobro long shootera...
nije to pojava, jednostavno te nejde.. mozes ga hebat... Ja sam danas zabio 40 golova valjda u div 8, ali sam svakog puta morao jednog gutnut. Hebiga trenutak dekoncentracije, lik me navozo i gotovo je, ili ju zvekne iz pozicije iz koje 90% ce uci u gol ako imas dobro long shootera...
Ma kužim, ali ono, ajd da je bio bolji, al dečko veze s vezom nema. Recimo evo situacije, iza mi ostanu Lahm, Boateng i Dante, Ronaldo je između Boatenga i Dantea, Ronaldo dođe po loptu, 2 ga okruže, uzme mu loptu, ova dvojica se spetljaju, lopta dođe do Marcela igura odma l1 trokut na Balea a Dante gleda kak se sve odvija i to je gol. Nemože lijepše :D
Sto mislite o ovom squadu http://www.futhead.com/14/squads/7098699/
Diego bi ulazio ka zamijena za Nocerina
Imas toliko love i onda ti je Nocerino CAM kraj Sigurdssona, De Bruynea, Nasria itd.. itd...
Imas toliko love i onda ti je Nocerino CAM kraj Sigurdssona, De Bruynea, Nasria itd.. itd...
Nocerino je tu da vezr Eto'o-a i Balotellia kao sto sam rekao ulazio bi Diego umijesto njega..

Kaj opet ništa ne radi?
Po čemu je to sad bolje od ovoga a ovo je 35k coinsa jeftinije?
drkaju opet nesto,zadnjih par dana ja imam problema sa marketom
Po čemu je to sad bolje od ovoga a ovo je 35k coinsa jeftinije?
Zato sto je moje HIBRYD a tvoje samo Seria A !
Tu imam Eta i Balu ;)
Zato sto je moje HIBRYD a tvoje samo Seria A !
Tu imam Eta i Balu ;)
Zato što je hybrid, zato je bolje? Ja imam di natalea, balu i marchisia. Čaroban trio a sve zajedno košta 35k manje.
http://forum.ea.com/uk/posts/list/0/2774680.page
Malo se treba i informirat pa onda pocet pljuvat...
Svima ce nam resetirat DNF...
Kaj me je točno do sada taj DNF opterećivao da bi se nakon resetiranja osjećao bolje?
Kaj me je točno do sada taj DNF opterećivao da bi se nakon resetiranja osjećao bolje?
Zbog onog silnog disconnecta sta su ljudi dozivljavali i kad te znalo spajati sa hackerima...
Zbog onog silnog disconnecta sta su ljudi dozivljavali i kad te znalo spajati sa hackerima...
Dobro to znam, ali nisi mi rekao što će taj potez značiti za moj acc i moju igru i na koji način su oni utjecali do sada na mene? OK, obrisali su ih, ali što sam ja time dobio?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-14-world-cup-online-2/204497.aspx PRIJAVITE SE ZA WORLD CUP
4-3-3 igram sta predlazete ili iz iskustva jel bolje igrat s 2 CM i jednim CDM ili 2 CM I jedan CAM ?
4-3-3 igram sta predlazete ili iz iskustva jel bolje igrat s 2 CM i jednim CDM ili 2 CM I jedan CAM ?
Uvijek je bolje igrati onako kako tebi odgovara a ne meni tako da ti nečija iskustva neće pomoći..
Coin boostovi vraćeni u EASFC katalog.
Dobio sam u gold packu modrića kojega već imam u ekipi,a budući da mi je transfer pile pun ne da mi ništa jedino mogu stavit quick sell. Hoću li ga moć stavit na trasfer pile kad isteknu druge stvari? Probao sam ga stavit u drugi squad ali ne može
Coin boostovi vraćeni u EASFC katalog.
Lol, još se sjećam kad su u devetom mejsecu rekli da će ubrzo vratiti. Ali ajd, valjda bolje ikad nego nikad. Tnx na info, skroz sam zaboravio na to.
Dobio sam u gold packu modrića kojega već imam u ekipi,a budući da mi je transfer pile pun ne da mi ništa jedino mogu stavit quick sell. Hoću li ga moć stavit na trasfer pile kad isteknu druge stvari? Probao sam ga stavit u drugi squad ali ne može
Pa posalji ga u club ili ga ostavi tamo gdje i je...
Altf4 igricu, rr origin, rr komp, i čekaj 10-15 min i probaj se ulogirat na web app i od tamo mozes onda to riješit. Pričekaj da nešto istekne pa ga tamo stavi.
Ne mogu ga storat u klub jer je duplicate,btw što je web app?
Ako neznaš što je web app onda nisi ni mogao shvatit što ti pričam. To ti je na netu, odi na gugl i upiši fifa 14 ultimate team web app i traži i zabavljaj se. Mislim da za prvi put kada se ulogiraš moraš znat security odgovor ali nisam ziher.
Ukratko, to ti je "aplikacija" na netu koja ti služi za kupovanje, prodavanje, slaganje momčadi, sve ko u igrici samo što nemožeš igrat utakmice.
Ispričavam se na duplom postu.
Imamo klub u pro clubsu, možda ste čuli, zovemo se "CroFifaMasters" i u potrazi smo za igračima. Tražimo ozbiljne igrače koji mogu igrati svakih 2-3 dana, nekad recimo igramo i svaki dan, ovisno kada možemo.
Trenutno nas u klubu ima 5, ali nažalost u zadnje vrime aktivno igramo samo nas dva.
Tražimo igrače na pozicijama CAM-a, točnije krila (4222) i jednog golmana, ali za golmana nam triba stvarno neko iskusan i dosta dobar.
U potrazi smo za najviše 3 igrača, a uvjeti su sljedeći:
- ozbiljnost na nivou
- mikrofon i voice chat ingame uključen
- srednja aktivnost (svakih 2 dana)
Nema tu neke granice u godinama, dovoljno je da ste ozbiljni u igri, ali naravno dok pričamo tu je stalno nekakva zajebancija :D
Zainteresirani se mogu javiti putem privatne poruke ili ovdje u temi, a također me možete dodati na origin: Vuco_Sinisa, ili managera kluba raul93-fan.
Prijenosim.
jel mi moze neko objasnit kako funkcionira ovaj coin boost?