FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
antimadridista kaže...
nego, sve me više iritira ova FIFA, još više bugova i još gori serveri nego u prošloj igri.
bez obzira na promjene unutar gameplaya, dosta toga ostalo je isto i sve mi se čini da ću ubrzo prestati igrati, jednostavno mi je više dosadilo sve. Ovi koji su kupili FIFU 13, a prošlu su preskočili se vjerojatno još uvijek dobro zabavljaju.

Problem je što oni neće ništa sredit ni u FIFI 14, zato jer PES ne radi nikakav pomak i nemaju konkurenciju, jedino ako i sami znaju da sljedeće godine nece moc prodat isti proizvod.

14 godina
Jabulani kaže...

Problem je što oni neće ništa sredit ni u FIFI 14, zato jer PES ne radi nikakav pomak i nemaju konkurenciju, jedino ako i sami znaju da sljedeće godine nece moc prodat isti proizvod.

PES 14 će vjerojatno biti na novom enginu, sama ta činjenica mora prisiliti EA da barem nešto popravi. S jedne strane, zna se kakav je EA, stavi novi cover, povećaj broj za 1, ulupaj 100 milijuna na marketing i godinu dana si miran. S druge strane, kad su prije par godina izlazile takve FIFE, nitko nije očekivao da EA može imalo uzdrmati tržište tj. PES, pa su izdali 12 koja je obrisala pod sa svakom nogometnom simulacijom dotad i uzdignula cijeli žanr na novi nivo.

Jedno što znam sigurno je da neću raditi preorder ni jedne ni druge igre. Nema smisla ako izdaju sasvim u redu demo, a onda preko noći duplo ubrzaju igru i upropaste sve osim igranja na manual. Bolje pričekati 2-3 tjedna, vidjeti reakcije ljudi na forumu pa odlučiti.

Sigurno da sam u ovom trenu bliži FIFI čisto zbog činjenice da sam se u prošle 3 godine jako navikao na sve što FIFA nosi sa sobom, pa mi PES izgleda jako loš. Ali isto mi je bilo kad sam prešao s PES-a na FIFU. Prvih mjesec dana mi je baš sve izgledalo za koplje gore nego u PES-u.

Za razliku od antimadridiste meni ovo još uvijek nije dosadno pošto je ovo prvi put što igram na manual. Da sam ga igrao i prošle godine, vjerojatno bi već pao neki trade za bolju igru.

P.S. Ovo s Ibrom je sad stvarno prešlo granice dobrog ukusa. Imate temu sve o nogometu pa raspravljajte koliko vam srce želi.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

jle moze neko molim vas da pomogne,samo da uploaduje ultaimte team squads fajl iz my documnets

evo vec drugi put pitam

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 11:55 (fikus).

0 0 hvala 0
13 godina

koje je smeće ovaj fut, i ponižavanje najboljih igrača na svijetu i španjolske lige. kronični nedostatak brzine se nemože nadoknaditi tehnikom koja je nebitna u tom arkadnom smeću.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

ovi ea severi su tesko sranje

od zadnjeg updatea, ja ne mogu da igram ut seasons match

svaki put me izbace u prva dva minuta igre

ut turnire mogu da igram, ali sezonu ne mogu nikako

jel imo neko ovakav problem i jel zna resenje

0 0 hvala 0
13 godina

koja je bolja liga za pacewhore lete pare letim ja? engleska ili talijanska? jako mi je tesko sa spanjolcima, pa ako netko zeli ekipu komplet je na prodaju, stavit cu link kasnije nesto mi steka fut web app

13 godina
neaktivan

ja bi ti preporučio englesku, imaš par brzih jeftinih cb-a, jako brza jeftina krila i napadači, npr. bent. 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

i naletio sam na ovu sliku sa fife 12 (nostalgija za futom) i  jao da su mi sad te pare :D 

Sumnjam da cu ikada vise dobiti nešto ovako dobro :) 

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

koja razlika izmedju obicnog broncanog i informa

http://www.futwiz.com/player-data/2826 normalni

http://www.futwiz.com/player-data/11770 inform

0 0 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

koja razlika izmedju obicnog broncanog i informa

http://www.futwiz.com/player-data/2826 normalni

http://www.futwiz.com/player-data/11770 inform

Inform Akinfenwa je još veći tenk od normalne verzije {#}

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
antiljano27 kaže...

ja bi ti preporučio englesku, imaš par brzih jeftinih cb-a, jako brza jeftina krila i napadači, npr. bent. 

dosada sam igrao formaciju 4-3-3, da ostavim tako i za engleze?

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

To moraš sam vidjet koja formacija ti najbolje paše, a engleza ima dovoljno na svim pozicijama tak da se nemoraš brinut koju god da formacijuo odabereš

14 godina
BoobZ kaže...
antiljano27 kaže...

Si siguran da ti ne pašu španjolci a ne formacija? I stavi link, mozda nes kupim

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
FIFA 13

zeli li tko kupiti fifu13 ultimate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
antiljano27 kaže...

Si siguran da ti ne pašu španjolci a ne formacija? I stavi link, mozda nes kupim

hm koja je dobra a jeftina formacija? nebi prodavao jos dok ne probam drugaciju formaciju, mislim udjem ja u prvu diviziju ali stvarno ima tekmi di me pretrce i razbacaju kako god se postavio

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Probaj s talijanima u 3-5-2 ima dosta jeftinih kartica za promjenu formacije tak da mozes naci i jeftinije igrace.

Ja sam igral do sad s englezima i sad slozio talijane i iznenadili me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

A hebemu, gledma ove finte na youtubu i nikako da izvedem neke. Primjerice onu od Neymara, nikako da uspijem uopce zapocet fintu, a sve napravim kako pise. L2 i desnu gljivu lijevo i naglo gore... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

A hebemu, gledma ove finte na youtubu i nikako da izvedem neke. Primjerice onu od Neymara, nikako da uspijem uopce zapocet fintu, a sve napravim kako pise. L2 i desnu gljivu lijevo i naglo gore... 

Pogledaj kolko je skill stara je potrebno za to i kolko taj igrac ima skill zvijezdica

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
SimeKZ kaže...

Nemoj isprobavati finte u areni i budi siguran da ti igrač ima dovoljan broj skill zvjezdica. Naravno i precizan gamepad je poželjan za zahtjevnije stvari.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

kakve talijane mogu sastavit za 85k?Neka neko mi napise nesto i sa kojom postavom da krenem?

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

Nemoj isprobavati finte u areni i budi siguran da ti igrač ima dovoljan broj skill zvjezdica. Naravno i precizan gamepad je poželjan za zahtjevnije stvari.

Xbox 360  gamepad. A hebemu ako to nije dovoljno onda ne znam :D 

16 godina
FIFA 13

napravio 5 star team napokon i osvojio i zadnji tournament u single playeru :D sada mi dosadili njemci pa sam stavio sve na prodaju, i pocinjem 3-4-1-2 s talijanima... Samo da sad pronađem od nekoga tima badge i dresove, pošto mi Napoli nije lincenciran -.-

EDIT: Dobro, vidim u samoj igri je sve original od napoli-a, samo na web appu nije lincenciran.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 22:01 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

jel mi može ko pomoć i reč kak da dobro igram obranu, jer kad protivnik me na pada oni brzo dodaju jedan drugom a ja ne stignem tak brzo mijenjat igrače, kak da ih zaustavim

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Pusti ga neka se dodaje. A ti dok promijenis igraca, nemoj trcati prema protivniku, nego od njega i onda ga pricekaj i sa krugom uzmi. Druge nema, jos pogotovo ako je brz igrac nema ti spasa ako se zaletavas ili cak ako ides prema njemu i on te cimne. Kroz tekmu skuzis kako lik igra pa ga tako i zatvaras.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pusti ga neka se dodaje. A ti dok promijenis igraca, nemoj trcati prema protivniku, nego od njega i onda ga pricekaj i sa krugom uzmi. Druge nema, jos pogotovo ako je brz igrac nema ti spasa ako se zaletavas ili cak ako ides prema njemu i on te cimne. Kroz tekmu skuzis kako lik igra pa ga tako i zatvaras.

A napad brate svi igraju te glupe duple pasove pokusao sam ono lb i A ali ja to ne znam veoma lose doda...

100JKO
16 godina
FIFA 13

imam logitech f510, pa oja bi to tipka krug bila , sori što pitam

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ovisi koju si slozis. Nabacivanje bi bilo po PS.u krug. Znaci desna tipka... u onom krugu sa X,A,Y,B....

EDIT: Napokon kupio Ogobonu ili kako vec :D Sad zadnja linija je vec brza :D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 0:26 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Mogu li se oni player formation modifieri stavljat na trenere ? ne mogu nac postenog 3-4-1-2 trenera da ga hebem

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 11:10 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Reedy kaže...

Mogu li se oni player formation modifieri stavljat na trenere ? ne mogu nac postenog 3-4-1-2 trenera da ga hebem

Ne te kartice, ali imaš formation modifier kartice, te su za trenere.

Ako netko još nema, FIFA 13 za 20$ na Amazonu.

16 godina
FIFA 13

e hvala ti puno, nasao sam :)

evo trenutnoga stanja:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#h8Cg1uEjnH98C:pc

kad se Muller proda Giovanco dolazi :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice