Ovo je takav užas od igre da mi je čist žao tih 135kn koje sam dao za nju!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je takav užas od igre da mi je čist žao tih 135kn koje sam dao za nju!
Šonjo aj ne pretjeruj.
zato se ne igra sezona u igri nego sezona na eslu gdje je liga puno jaca od lige u igri i nema da ce netko izaci i igre a da nije izgubio!
Bome svaka čast, potopio si ga
Da nije izašo bilo bi još Ali valjda je poludio, i ja bi na njegovom mjestu
jumbo gold packovi u storeu iducih 20h
Evo još jedna pobjeda: 7:1, ovi iz Saudijske Arabije su zvijeri Najbolji bronze team koji sam imo do sad.
Treba mi jedna pobjeda za osvajanje divizije 1 i ostao mi još jedan pokušaj i naravno da ću naletit na frajera gdje me disconnecta prije arene i upiše mi poraz. Kak to opće rade?
Radi tako da ti pukne veza sa originom. Nema toga da on izade i da se tebi pise poraz. Dva su moguca dogadaja. Ili niko ne dobije bodova i podijelite pare, ili ti dobijes bodove i pare. Treceg nema.
Treba mi jedna pobjeda za osvajanje divizije 1 i ostao mi još jedan pokušaj i naravno da ću naletit na frajera gdje me disconnecta prije arene i upiše mi poraz. Kak to opće rade?
i upiše poraz? poraz upisuje ako te diskonekta tek poslje pete minute u utakmici tako da imaš vremena sam napustit meč ukoliko ima laga ili su npr dresovi isti.
ovaj UT je postao takva sprdnja da to nije normalno. slozis si malo jacu ekipu, stavis 2 brzanca naprijed i to vise nema veze s nogometom. jos se mozda i ponadas da budes odigral koju lijepu tekmu, ali igraci se toliko brzo krecu da jednostavno nemas druge nego cik cak dodavanje...
Jbte, sad gledam odkad sam dosao..vise od 800 postova u ovoj temi sam napravio...ova tema ako ovako nastavi preci ce FIFA 12 temu za malo više od mjesec dana:)
Izgleda da svake godine ekipa je sve više i više zaluđena fifom:)
Ove godine je još super igra, ali za sljedeću će trebat popravit dosta stvari, makar mislim da neće puno mijenjat jer ionako nemaju konkurenciju.
ovaj UT je postao takva sprdnja da to nije normalno. slozis si malo jacu ekipu, stavis 2 brzanca naprijed i to vise nema veze s nogometom. jos se mozda i ponadas da budes odigral koju lijepu tekmu, ali igraci se toliko brzo krecu da jednostavno nemas druge nego cik cak dodavanje...
Slažem se skroz. Glup sistem igre u kojem jedan d. traore iz bundeslige je vrijedniji od m. gomeza zbog pacea (ne vrijedniji u coinsima nego u igri). Iz fore sam išao napraviti ekipu koja je jaka po ratingu a pace oko 70-75. Igrači su imali prosječno 84, 85 rating. Preteško je bilo igrat sa njima. Sve u svemu, bzvz je postao taj UT.
EDIT: i rasprodam igrače i reko idem kupit ove jumbo packove, i kupujem zadnji i uleti hart. haha :D
Uzalud bacenih 45k na jumbo packove
Jedino se isplati uzimati bronze paketiče pa ako uleti neki sa dobrim pace-om.. da se prodati za solidnu lovu. Pritom ljudi dosta kupuju kontrakte i fitnesse.
Jel ima tko kakvo iskustvo sa Xbox controllerom. DOso mi danas crni ljepotan i sad krenem igrat i kontrole totalno pomijesane. Jel to moguce zbog toga sta sam za desnu gljivu na starom controlleru morao raditi onaj fix ? Ako netko ima original setup, neka mi ga uploada molim vas.
EDIT: Ima li itko kakvo rijesenje ?
Ma ovo je nevjerojatno, igram finale ovog november cupa, vodim lika 4:0 u 60. min i moj napad, racunam bice lik izasa kad ono, you have lost connection on Origin servers...Ne želim iskaljivat bijes vise radi ove igrice, al ovo nema smisla. Da ne govorim da sam isa na taj turnir samo da mogu uzet Jambo gold packetic jer sam ima oko 10000 coinsa...
I dalje nez nam zasto mi su mi izmjenjani gumbi, ocito zbog tog fixa. Probo sam reset to default controller i sve moguce nacine, ali nece radit kak treba. Sve je premijesano. Stari i Back su mi R2 i L2 i ostalo je pomijesano. Sad gledam u postavkama tipaka u igri bas, tamo je sve normalno slozeno i sve bi trebalo raditi.
U PESu sam frendu 4 gola sa Ibrom zabio sa 40m i to iz koraka, smijo sam se kolko je jadno.
moze li mala pomoc :)
kad igram sa drugom online pro clubs svaki put kad nadjemo protivnika izbaci ili mene ili njega...prije je radilo normalno i sad prije jedno 7 dana pocelo tako...sve ostalo radi super , samo tu npr ako ja trazim njega izbaci i suprotno..je li ima neko problem i zna li kako da to rijesim :/
i u mom klubu se to dešavalo, pa smo skužili da je zato jer nemamo svi istu verziju fife, znači netko nije update napravio. Jedino to mi pada na pamet, neznam šta bi drugo moglo bit.
mi smo mislili da je do antivirusa ,ali nije...pa kako da sam napravim update ?
relativno sam nov u fifi i mislio sam da se to samo updatea prilikom ulaska...jer cesto mi nesto skida kad udjem