Onaj gol ibre je više sreča nego znanje:) Lupio je pa sta bude bude :))
BTW...koliko ljudi koristi onu foru...nabac napred, a branic ti ostane, tj stane na sekundu, i onda on samo prođe...hehe..
BTW...koliko ljudi koristi onu foru...nabac napred, a branic ti ostane, tj stane na sekundu, i onda on samo prođe...hehe..
Daj darkside ubi se
mi smo mislili da je do antivirusa ,ali nije...pa kako da sam napravim update ?
relativno sam nov u fifi i mislio sam da se to samo updatea prilikom ulaska...jer cesto mi nesto skida kad udjem
onda vjerojatno imaš fifu up to date, ali za svaki slučaj odi u origin, i desni klik na fifu i check for updates. neka to i tvoj frend napravi, a ako nije do toga, stvarno neznam šta bi moglo bit :/
jel moze neko da uploaduje ultaimte team squads file iz my documents/fifa 13 posto meni nece nikako da se update kroz igru i mislim da mi zbog toga ultaimte team stalno crashuje
Dajte mi molim vas neki savjet, želim FUT team s 5 stars ratingom, da mogu otključat zadnja dva tournamenta, ali nikako da uspijem. na 4 i pol zvijezdice sam, tražim bilo kojeg igrača s čim višim ratingom da ga stavim u momčad i povećam team rating, nešto to ne košta puno a dobro dođe, recimo kao van der vaart s 85 ratingom, ima ga za kupit po 4500...
Moj team:
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#icNlAiWsnH76j:pc
Chemestry nije problem, to mogu na 100 imati, samo odmaram trenutno igrače pa je stanje tak kak je
cassano 85 rating jeftin, arda turan 84 rating jeftin, soldado 84 isto tako jeftin, nene 84 samo šta ti se ne uklapaju u ovu momčad, eventualno na klupu da malo podignu rating. eventualno mandzo 82 ili javi martinez 83.
Inače kad loptu na 20m namjeste i pogode messi i ronaldo to je znanje. No onda na to znanje čekamo sljedećih tridesetak udaraca koji završe pitaj boga gdje. Kod ibrinog gola tako je nebitno jel zabio ili fulao. Bitna je namjera, potez koji ne može svatko napraviti. U svemu onome što je izveo sam gol je najmanje zahtjevan. Pogle mu kretanje, položaj tijela, gipkost, lakoću skoka, pravo malo remek djelo. Nisam siguran da bi to mogao onako lako izvesti messi ili ronaldo? Koliko igrača u onoj situaciji bi došlo na ideju prvo primiriti loptu a koliko od prve onako opaliti?
hahaha dobio sam TD radi cega? Jer sam rekao istinu? Mozda i je ibra imao namjeru napravit to sta je napravio, al udarac je napravio "Odprilike" i onda se nadat da ce barem pogodit okvir...
Nitko nije kritizirao gol, niti nista takvo, al sta cemo govorit "da je on tocno to htio napravit, i da je tocno u milimetar pogodio loptu da bas pogodio taj dio gola i tako?" dajte ne lupajte gluposti...
Da je taj gol postigao messi iili ronaldo, isto ovo bi rekao...tu je više faktor sreče nego znanja...jednostavno iskoristio je priliku, i intinktivno posegnuo za njom, udario loptu i cekao i nadao se da vidi sta ce se desit...
RedHill, da se ubijem jer pricam realne stvari?Boze moji kakvi ljudi na forum...jeste vi ikad čuli za "tuđe" mišljenje?? Ili sve mora bit po vašem? hahaha..
TheDarkSide-gledaj sve što igrač napravi na terenu, desi s nekom namjerom i ovaj gol nije zabio bilo tko nego Ibrahimović. Bosanac jednostavno ima "NOS" za dobre golove.
ima "NOS" za dobre golove.
What you did there, I see it.
TheDarkSide-gledaj sve što igrač napravi na terenu, desi s nekom namjerom i ovaj gol nije zabio bilo tko nego Ibrahimović. Bosanac jednostavno ima "NOS" za dobre golove.
Slazem se ja sa svime time, al vdim da se ovdje TD-i daju kako kome padne na pamet, a niti se ne sagleda situacija realno...ne radim ja nikakvu paniku radi TD-a nego mi je smješno...
Slazem se ja sa svime time, al vdim da se ovdje TD-i daju kako kome padne na pamet, a niti se ne sagleda situacija realno...ne radim ja nikakvu paniku radi TD-a nego mi je smješno...
Nisam ti dao TD, ne zamaram se previše sa time, ali je krivo napisano da njegov gol nije znanje. Itekako je znanje, zato Ibra i je svjetska klasa no muči ga karakter i zato nikada nije postao više od toga.
DarkSide je malo popio ili nešta pojeo, pa nije svjestan što piše
Sad otvorio paket za 7.5k...i dobio jedno veliko NIŠTA!...
2 shiny gold contracta i position change..plus par nekih igraca..antonini jedini okej iz tog katastrofa paketa...
Ma daj šta svi s*rete darksidu.. pa normalno da je sretan gol, mogo je loptu stjerat preko gola ili u korner zastavicu, bas je on u zraku mjerio, vodili su 3-2 pa je sam sebi reko ili cu se proslavit s ovim golom il cu sjebat situaciju al svejedno vodimo,kladim se da ovakav gol nebi mogao ponovit.. koliko puta se dogodili da neki žnj-ligaši zabiju isto carske golove pa ih se ne uspoređuje odmah sa messiem i ronaldom... i ta sranja sa TDom vise, sad je postao i anoniman pa samo nabijate... uostalom ovo nije tema o njemu... sad nek krene pucat s pol terena svaku utakmicu pa kad pogodi jednom cete ga dignut u nebesa
www.fifa-onlineliga.com.hr i https://www.facebook.com/FifaBalkanSoccerZajednica su stranice na kojima se održava najveća fifa 13 balkan liga i ostala zabava. Slobodno se registrirajte na stranice i doprinesite razvoju stranice
Sad otvorio paket za 7.5k...i dobio jedno veliko NIŠTA!...
2 shiny gold contracta i position change..plus par nekih igraca..antonini jedini okej iz tog katastrofa paketa...
Stigla te ibrina kletva....
Ma daj šta svi s*rete darksidu.. pa normalno da je sretan gol, mogo je loptu stjerat preko gola ili u korner zastavicu, bas je on u zraku mjerio, vodili su 3-2 pa je sam sebi reko ili cu se proslavit s ovim golom il cu sjebat situaciju al svejedno vodimo,kladim se da ovakav gol nebi mogao ponovit.. koliko puta se dogodili da neki žnj-ligaši zabiju isto carske golove pa ih se ne uspoređuje odmah sa messiem i ronaldom... i ta sranja sa TDom vise, sad je postao i anoniman pa samo nabijate... uostalom ovo nije tema o njemu... sad nek krene pucat s pol terena svaku utakmicu pa kad pogodi jednom cete ga dignut u nebesa
Nije bas da je Ibra prvi put zabio j*eben gol, i nije on neki žnj igrač i njega se moze uspoređivat s Messiem i Ronaldom.
Nije bas da je Ibra prvi put zabio j*eben gol, i nije on neki žnj igrač i njega se moze uspoređivat s Messiem i Ronaldom.
Nisam ni jedno od toga reko
hahaha dobio sam TD radi cega? Jer sam rekao istinu? Mozda i je ibra imao namjeru napravit to sta je napravio, al udarac je napravio "Odprilike" i onda se nadat da ce barem pogodit okvir...
Nitko nije kritizirao gol, niti nista takvo, al sta cemo govorit "da je on tocno to htio napravit, i da je tocno u milimetar pogodio loptu da bas pogodio taj dio gola i tako?" dajte ne lupajte gluposti...
Da je taj gol postigao messi iili ronaldo, isto ovo bi rekao...tu je više faktor sreče nego znanja...jednostavno iskoristio je priliku, i intinktivno posegnuo za njom, udario loptu i cekao i nadao se da vidi sta ce se desit...
RedHill, da se ubijem jer pricam realne stvari?Boze moji kakvi ljudi na forum...jeste vi ikad čuli za "tuđe" mišljenje?? Ili sve mora bit po vašem? hahaha..
Nisi ti rekao nikakvu istinu. Izrazio si svoje mišljenje s kojim se dosta nas nije složilo. A onda si oko toga napravio paniku. Vjerujem da je pogodio ono što je i gađao, faktor sreće uvijek postoji (onda možeš reći da je svaki Pirlov slobodnjak sreća, odnosno svaki gol koji nije postignut iz stopostotne prilike bi trebao biti smatran slučajnošću). Ibra je već zabijao golove škaricama, a ovim golom je nadmašio samog sebe. Sam si rekao "jednostavno iskoristio je priliku", a pritom se nisi upitao koliko je ta pozicija uopće bila prilika za ostale nogometaše, odnosno koliko njih bi uopće pokušalo izvesti onaj udarac?
Daj mi samo odgovori tko to loptu u zraku mjeri uopće? Pa i običan gol glavom pucaju "otprilike". A btw Ibra nije žnj napadač i može ga se u puno toga uspoređivati s Messijem i Ronaldom.
Pošto su nam administratori uskratili tu opciju, čisto da nataknem da se slažem s tobom ;)
Nisi ti rekao nikakvu istinu. Izrazio si svoje mišljenje s kojim se dosta nas nije složilo. A onda si oko toga napravio paniku. Vjerujem da je pogodio ono što je i gađao, faktor sreće uvijek postoji (onda možeš reći da je svaki Pirlov slobodnjak sreća, odnosno svaki gol koji nije postignut iz stopostotne prilike bi trebao biti smatran slučajnošću). Ibra je već zabijao golove škaricama, a ovim golom je nadmašio samog sebe. Sam si rekao "jednostavno iskoristio je priliku", a pritom se nisi upitao koliko je ta pozicija uopće bila prilika za ostale nogometaše, odnosno koliko njih bi uopće pokušalo izvesti onaj udarac?
Daj mi samo odgovori tko to loptu u zraku mjeri uopće? Pa i običan gol glavom pucaju "otprilike". A btw Ibra nije žnj napadač i može ga se u puno toga uspoređivati s Messijem i Ronaldom.
Pošto su nam administratori uskratili tu opciju, čisto da nataknem da se slažem s tobom ;)
Po 2. put, nisam ni reko da je žnj igrac, al nemozete ni vi tvrdit da je ovo cisto znanje i ta sranja, jer je ova lopta mogla zavrsit bilo gdje, i j*bo vas on vise
EDIT: ako je znanje, sto nije raslje gađo, bilo bi ljepse
EDIT BOLD: da, al gdje ga pucaju, sa 3 metra il 25? znas ti razliku?
Kico, odustao sam od rasprave, ne isplati se:) Objašnjavat nekome da je onaj udarac bio, i sreča, i znanje, i muda, i sta sve ne ako on tvrdi da je ono cisto znanje i skill:)
Po 2. put, nisam ni reko da je žnj igrac, al nemozete ni vi tvrdit da je ovo cisto znanje i ta sranja, jer je ova lopta mogla zavrsit bilo gdje, i j*bo vas on vise
kakva je to logika? može li i svaki Messijev udarac završiti bilo gdje pa ih zabije 70 u sezoni? bitno je ono što je Ibra napravio i nije slučajno da je baš on to napravio od svih igrača na terenu.
i btw. ne vjerujem da se toliko piše o ovome u FIFA temi
kakva je to logika? može li i svaki Messijev udarac završiti bilo gdje pa ih zabije 70 u sezoni? bitno je ono što je Ibra napravio i niej slučajno da je baš on to napravio od svih igrača na terenu.
Messi nemoze fulat gol ako ušeće u njega. Messi se ne baca po zraku da bi opalio sut sa 25 metara. da je messi svaki sut opalio sa 25 metara nebi imao 70 golova u sezoni. Ja ne kazem da je svaki Ibrin udarac sreća, nego ovaj tu, jer nije mogao naciljat, odmjerit gol i sve ostalo.
i kao sta darkside kaze, nema smisla raspravljat se tu, ovo je namjenjeno Fifi 13
Kico, odustao sam od rasprave, ne isplati se:) Objašnjavat nekome da je onaj udarac bio, i sreča, i znanje, i muda, i sta sve ne ako on tvrdi da je ono cisto znanje i skill:)
Ja nisam demantirao faktor sreće, samo moraš isto tako ići za time da bez znanja ono ne možeš izvesti. Sreća je prisutna kao i u ostalim top golovima ;)
Neznam kako da opišem ovu situaciju i nije mi jasno kako se takvo što može desiti. Stavio sam danas Ogbonnu na trade pile za 150 coinsa, dođem doma maloprije, pogledam narasao je na 1500 coinsa. Sada idem pogledati i nema ga više na trade pile-u, a pritom nije bilo buy now opcije. Imam ih još pet ili šest na trade-u i ovaj fali... Mislim da se to desilo i prije, samo što nisam bio siguran pa nisam htio pisati, ali sada sam uvjeren da je Ogbonna nestao. Kakav je smisao igre ako igrači nestaju i jesam li jedini kome se to desilo.
EDIT: vrijeme je tek trebalo isteči za otprilike 16h.
Ma samo uđi u igru i vidi je li ti tamo. Počisti expired iteme i to bi trebalo biti to ;)