Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 338.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Neznam kako toliko zarađujete na drvima. Ja sam na 6 drveta zaradio oko 100k. I bolje tako, inače bi već sve pokupovao i igra bi mi dosadila za 3 dana. Sijem canolu na ona 3 početna polja i laganini :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Farming Simulator 2015
tomo104 kaže...

Neznam kako toliko zarađujete na drvima. Ja sam na 6 drveta zaradio oko 100k. I bolje tako, inače bi već sve pokupovao i igra bi mi dosadila za 3 dana. Sijem canolu na ona 3 početna polja i laganini :D

I ja canolu sijem. I onda sa punom prikolicom u windmill kad je x2 cijena :)

Čisto sam probao s drvima. Piše tamo kad prvi put dođeš da ako su ti duža i ravnija, dobiješ više novca, pa sam na 3 dijela odsjeko i gurao sa traktorom do bare.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ja isto samo  canolu sadim,moram sada skupit love za big-x da mogu radit silazu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xperiax1 kaže...

Ja isto samo  canolu sadim,moram sada skupit love za big-x da mogu radit silazu.

Sekira me što mi farma krava nije odma uz bazu :$

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Zasto? Sve se to lijepo rasporedi.Pored BGA radis silazu da nemoras puno vozikat tamo-vamo,a na nekom blizem polju mozes raditi bale {#} Kad kupim big-x i ostalu opremu postavim tu slike da vidis kako sam isplanirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xperiax1 kaže...

Zasto? Sve se to lijepo rasporedi.Pored BGA radis silazu da nemoras puno vozikat tamo-vamo,a na nekom blizem polju mozes raditi bale {#} Kad kupim big-x i ostalu opremu postavim tu slike da vidis kako sam isplanirao.

Ma daleko sam ja od ikakih planiranja. Imam 3 default njive, Lambu od 220hp, Deutza s početka jednog, i New Holanda 60hp za drva sa utovarivačem i prikolicom. Veliku prikolicu (siva ona) i New Holand kombajn (prvi u marketu). I 200k kredita :D

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Kad odes istovarit canolu na freight yard,pored vlaka imas rucicu,to povuces i dobit ces jos para.Na koju foru se pare dobiju neznam.Nisi trebao kupovati traktore za sumarenje ako nemas love,bolje da si ulozio u polje ili radne strojeve..

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 1:02 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xperiax1 kaže...

Kad odes istovarit canolu na freight yard,pored vlaka imas rucicu,to povuces i dobit ces jos para.Na koju foru se pare dobiju neznam.Nisi trebao kupovati traktore za sumarenje ako nemas love,bolje da si ulozio u polje ili radne strojeve..

Dobiješ plaču od  HŽ-a {#}

12 godina
Farming Simulator 2015

Jer ima neki mod za Hrvatski Language xD ?

Finger Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Bolje vam je saditi Wheat, barem je tako na FS13 bilo, iako Canola ima duplo višu cijenu, Wheat daje 3x veći "urod". 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

meni se sviđa igra oko drva dok zriju usjevi...zabavno mi je radit pilom a još zabavnije ljuljanje dizalicom

kontrole su prilično dobre i zabavno je premještat te radit utovar-istovar

cijene neću komentirat jer trenutno "lagerujem" pa ću odlučit što i kako dalje (sječka, vlak, pilana...)

igra je zadovoljila početna očekivanja kako u grafici tako i u igrivosti a vjerujem da će biti još zabavnije kad moderi odrade kvalitetan posao

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Radilo se i danas... Dal još ko ima problema s Jenzom? Kad meljem drva, dođe skoro do kaja i pri kraju mi više drvo neće samljeti do kraja, nego ga baci van! I čudi me što se prikolica s mljevenim drvima prilično brzo puni!

FS2013 Agro Croatia map mods download: https://www.dropbox.com/s/vojw2imzx0rzj36/Mods_AgroCroatia.rar

1 0 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...

Bolje vam je saditi Wheat, barem je tako na FS13 bilo, iako Canola ima duplo višu cijenu, Wheat daje 3x veći "urod". 

Kao i u stvarnosti.
Europski neki maksimalni prinos pšenice je po 12 tona, a uljane repice 4-5 tona po hektru.

Jel itko zna može li se prskalica prepoloviti?
Da prska recimo jedna grana samo.
U slučaju kada ostane prohod za necijelu prskalicu, da ne mora prskati cijela, onda se može prepoloviti. 

p.s. ima li itko da se u stvarnosti bavi poljoprivredom?
Bilo nekoliko makar samo nekoliko jutara. 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
sudy_freak kaže...
sudy_freak kaže...

Ako ima koga za mp, dodajte me na steamu.
Nick je kao tu.

P.s. kako se implementaju modovi?
Jesam glup ili?
Piše miA skinuto naravno s njihove stranice.

Itko?

sudy_freak kaže...

Događa li se ikome da kada u Multiplayeru napravi sesiju, sve super radi, a kad se joina preko nekoga lagga mu?

Ne znam jel ja smrdim ili što, ali da nitko nije barem pokušao komentirati moje pitanje :/ {#} :smajlićkojiplaće:

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
15 godina
Farming Simulator 2015

Ja se bavim. cca. 200ha.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
sudy_freak kaže...
sudy_freak kaže...

Ako ima koga za mp, dodajte me na steamu.
Nick je kao tu.

P.s. kako se implementaju modovi?
Jesam glup ili?
Piše miA skinuto naravno s njihove stranice.

Itko?

sudy_freak kaže...

Događa li se ikome da kada u Multiplayeru napravi sesiju, sve super radi, a kad se joina preko nekoga lagga mu?

Ne znam jel ja smrdim ili što, ali da nitko nije barem pokušao komentirati moje pitanje :/ {#} :smajlićkojiplaće:

Da netko im problema,mozda bi ti odgovorio :)

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Jel igra dobra kao fs2013 ili je dosadna?
I kakav je multiplayer?

Koliko sam vidio iz gamepleya vidio sam samo 2 deutz fahra traktora , jel ih ima vise?

I generalno jel forest mod dobar? 

0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2015

Bolji je od FS2013 imas vise traktora a sumarenje nije mod nego je to dio igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

p.s. ima li itko da se u stvarnosti bavi poljoprivredom?
Bilo nekoliko makar samo nekoliko jutara. 

Ja, na kojih 5ha. Stari Zetor dušu dao za to :D

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ja se bavim s cca 2 hektara oranica i 2 hektara livada za "kućne" potrebe.

Što se tiče igre sam zadovoljan, makar sve ove stvari koje imamo ovdje su bile ubačene u FS13 pomoću modova. Tako da ne možemo reći da imamo baš nekih noviteta.

Mogli su napraviti mjenjače, nešto slično kao za ETS2.
Mogli su dodati najobičniju funckiju isključivanja/uključivanja prve vuče, predpostavljam da je to par redova koda, a dodaje neku dozu realnosti..
Što se tiče samo fizike mislim da su možda malo poboljšali prošlogodišnji MoreRealistic mod i to je to. 

Prodao sam malog Hurlimana, tako da sad imam 2 Deutza i jednog Hurlimana.Kupio sam još jednu osnovnu sijačicu, polje 39 te prikolicu za drva s kranom.

Planiram kupiti polja oko farme krava zbog lakšeg igranja, al polagano :)

Pogledajte listu bugova {#}

http://forum.giants-software.com/viewtopic.php?f=829&t=67902

Steam -> CRO_KiX1 || Origin -> CRO_KiX1
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Najveći i najdosadniji bug, po meni, je onaj kad sejvaš igru i izađeš van, pa se vratiš a ono drva u prikolici u nebu lete i nisu složena onak fino.. Pa ubio bi se, pol sata mi treba da nakrcam punu prikolicu i onda me tak nađe handrit

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Jel se može prodat polje? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

A možeš si maknuti polje u savegameu pa si dodati kolko si platio. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Dali bi mi neko mogo na mapi napisatgdje se na mapi nalazi: pilana, gdje se ono drva bacaju u vodu pa dobijes novac i jel kad se prodaje u vlaku ode tamo sam o do valad i sta onda uradi kako prodati trupce. Dali trupce treba sjec na 5m duzine ili moze cijelo drvo ic da se nemora sitnit 

MZ

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

To ti je sve kod Lumberyarda. Ako bacaš u vodu, onda ti je jednostavnije da cijeli trupac baciš (bez da režeš granje). A ako baš moraš rezati onda na 5m.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ja sam planiro tovarit to na onu veliku prikolicu a nja nju mogu natovarit cijeli trupac nemoram ga skracivat nista dal se tako moze prodat suv i u vlad i u pilanu ili se bas mora rezat na odredenu duzinu 

MZ

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Možeš prodati bez da režeš. 

0 0 hvala 0
15 godina
Farming Simulator 2015

Moze neko napisat malo više o kravama. Isplate li se i šta sve treba za njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Trebaš mikser za hranu, traktor sa viljuškarom (sa onim tankim šipkama/špicama), kombajn koji može pšenicu brati i kombajn za silažu (tu ti je onaj traktorski okej jer netrebaš puno). Za pšenicu ti treba zbog bala, a silaža ti treba jer ti treba. Pokreni FS15 i odi pod tutorials i imaš skroz na dnu vezano za krave. 

Na FS13 su se isplatile, ali moraš imati puno krava i puno love da započneš. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 17:36 (Deawood).

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Trebaš mikser za hranu, traktor sa viljuškarom (sa onim tankim šipkama/špicama), kombajn koji može pšenicu brati i kombajn za silažu (tu ti je onaj traktorski okej jer netrebaš puno). Za pšenicu ti treba zbog bala, a silaža ti treba jer ti treba. Pokreni FS15 i odi pod tutorials i imaš skroz na dnu vezano za krave. 

Na FS13 su se isplatile, ali moraš imati puno krava i puno love da započneš. 

Ma pošto trenutno sijem samo žito, mislio sam balirat pa spremat bale ako jednom počnem sa kravama. 

Ali mogu ih i prodati, ne?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice