Neznam kako toliko zarađujete na drvima. Ja sam na 6 drveta zaradio oko 100k. I bolje tako, inače bi već sve pokupovao i igra bi mi dosadila za 3 dana. Sijem canolu na ona 3 početna polja i laganini :D
Neznam kako toliko zarađujete na drvima. Ja sam na 6 drveta zaradio oko 100k. I bolje tako, inače bi već sve pokupovao i igra bi mi dosadila za 3 dana. Sijem canolu na ona 3 početna polja i laganini :D
I ja canolu sijem. I onda sa punom prikolicom u windmill kad je x2 cijena :)
Čisto sam probao s drvima. Piše tamo kad prvi put dođeš da ako su ti duža i ravnija, dobiješ više novca, pa sam na 3 dijela odsjeko i gurao sa traktorom do bare.
Ja isto samo canolu sadim,moram sada skupit love za big-x da mogu radit silazu.
Ja isto samo canolu sadim,moram sada skupit love za big-x da mogu radit silazu.
Sekira me što mi farma krava nije odma uz bazu :$
Zasto? Sve se to lijepo rasporedi.Pored BGA radis silazu da nemoras puno vozikat tamo-vamo,a na nekom blizem polju mozes raditi bale Kad kupim big-x i ostalu opremu postavim tu slike da vidis kako sam isplanirao.
Zasto? Sve se to lijepo rasporedi.Pored BGA radis silazu da nemoras puno vozikat tamo-vamo,a na nekom blizem polju mozes raditi bale Kad kupim big-x i ostalu opremu postavim tu slike da vidis kako sam isplanirao.
Ma daleko sam ja od ikakih planiranja. Imam 3 default njive, Lambu od 220hp, Deutza s početka jednog, i New Holanda 60hp za drva sa utovarivačem i prikolicom. Veliku prikolicu (siva ona) i New Holand kombajn (prvi u marketu). I 200k kredita :D
Kad odes istovarit canolu na freight yard,pored vlaka imas rucicu,to povuces i dobit ces jos para.Na koju foru se pare dobiju neznam.Nisi trebao kupovati traktore za sumarenje ako nemas love,bolje da si ulozio u polje ili radne strojeve..
Kad odes istovarit canolu na freight yard,pored vlaka imas rucicu,to povuces i dobit ces jos para.Na koju foru se pare dobiju neznam.Nisi trebao kupovati traktore za sumarenje ako nemas love,bolje da si ulozio u polje ili radne strojeve..
Dobiješ plaču od HŽ-a
Jer ima neki mod za Hrvatski Language xD ?
Bolje vam je saditi Wheat, barem je tako na FS13 bilo, iako Canola ima duplo višu cijenu, Wheat daje 3x veći "urod".
meni se sviđa igra oko drva dok zriju usjevi...zabavno mi je radit pilom a još zabavnije ljuljanje dizalicom
kontrole su prilično dobre i zabavno je premještat te radit utovar-istovar
cijene neću komentirat jer trenutno "lagerujem" pa ću odlučit što i kako dalje (sječka, vlak, pilana...)
igra je zadovoljila početna očekivanja kako u grafici tako i u igrivosti a vjerujem da će biti još zabavnije kad moderi odrade kvalitetan posao
Radilo se i danas... Dal još ko ima problema s Jenzom? Kad meljem drva, dođe skoro do kaja i pri kraju mi više drvo neće samljeti do kraja, nego ga baci van! I čudi me što se prikolica s mljevenim drvima prilično brzo puni!
Bolje vam je saditi Wheat, barem je tako na FS13 bilo, iako Canola ima duplo višu cijenu, Wheat daje 3x veći "urod".
Kao i u stvarnosti.
Europski neki maksimalni prinos pšenice je po 12 tona, a uljane repice 4-5 tona po hektru.
Jel itko zna može li se prskalica prepoloviti?
Da prska recimo jedna grana samo.
U slučaju kada ostane prohod za necijelu prskalicu, da ne mora prskati cijela, onda se može prepoloviti.
p.s. ima li itko da se u stvarnosti bavi poljoprivredom?
Bilo nekoliko makar samo nekoliko jutara.
Ako ima koga za mp, dodajte me na steamu.
Nick je kao tu.
P.s. kako se implementaju modovi?
Jesam glup ili?
Piše miA skinuto naravno s njihove stranice.
Itko?
Događa li se ikome da kada u Multiplayeru napravi sesiju, sve super radi, a kad se joina preko nekoga lagga mu?
Ne znam jel ja smrdim ili što, ali da nitko nije barem pokušao komentirati moje pitanje :/ :smajlićkojiplaće:
Ja se bavim. cca. 200ha.
Ako ima koga za mp, dodajte me na steamu.
Nick je kao tu.
P.s. kako se implementaju modovi?
Jesam glup ili?
Piše miA skinuto naravno s njihove stranice.
Itko?
Događa li se ikome da kada u Multiplayeru napravi sesiju, sve super radi, a kad se joina preko nekoga lagga mu?
Ne znam jel ja smrdim ili što, ali da nitko nije barem pokušao komentirati moje pitanje :/ :smajlićkojiplaće:
Da netko im problema,mozda bi ti odgovorio :)
Jel igra dobra kao fs2013 ili je dosadna?
I kakav je multiplayer?
Koliko sam vidio iz gamepleya vidio sam samo 2 deutz fahra traktora , jel ih ima vise?
I generalno jel forest mod dobar?
Bolji je od FS2013 imas vise traktora a sumarenje nije mod nego je to dio igre.
p.s. ima li itko da se u stvarnosti bavi poljoprivredom?
Bilo nekoliko makar samo nekoliko jutara.
Ja, na kojih 5ha. Stari Zetor dušu dao za to :D
Ja se bavim s cca 2 hektara oranica i 2 hektara livada za "kućne" potrebe.
Što se tiče igre sam zadovoljan, makar sve ove stvari koje imamo ovdje su bile ubačene u FS13 pomoću modova. Tako da ne možemo reći da imamo baš nekih noviteta.
Mogli su napraviti mjenjače, nešto slično kao za ETS2.
Mogli su dodati najobičniju funckiju isključivanja/uključivanja prve vuče, predpostavljam da je to par redova koda, a dodaje neku dozu realnosti..
Što se tiče samo fizike mislim da su možda malo poboljšali prošlogodišnji MoreRealistic mod i to je to.
Prodao sam malog Hurlimana, tako da sad imam 2 Deutza i jednog Hurlimana.Kupio sam još jednu osnovnu sijačicu, polje 39 te prikolicu za drva s kranom.
Planiram kupiti polja oko farme krava zbog lakšeg igranja, al polagano :)
Pogledajte listu bugova
http://forum.giants-software.com/viewtopic.php?f=829&t=67902
Najveći i najdosadniji bug, po meni, je onaj kad sejvaš igru i izađeš van, pa se vratiš a ono drva u prikolici u nebu lete i nisu složena onak fino.. Pa ubio bi se, pol sata mi treba da nakrcam punu prikolicu i onda me tak nađe handrit
Jel se može prodat polje? :D
A možeš si maknuti polje u savegameu pa si dodati kolko si platio.
Dali bi mi neko mogo na mapi napisatgdje se na mapi nalazi: pilana, gdje se ono drva bacaju u vodu pa dobijes novac i jel kad se prodaje u vlaku ode tamo sam o do valad i sta onda uradi kako prodati trupce. Dali trupce treba sjec na 5m duzine ili moze cijelo drvo ic da se nemora sitnit
To ti je sve kod Lumberyarda. Ako bacaš u vodu, onda ti je jednostavnije da cijeli trupac baciš (bez da režeš granje). A ako baš moraš rezati onda na 5m.
Ja sam planiro tovarit to na onu veliku prikolicu a nja nju mogu natovarit cijeli trupac nemoram ga skracivat nista dal se tako moze prodat suv i u vlad i u pilanu ili se bas mora rezat na odredenu duzinu
Možeš prodati bez da režeš.
Moze neko napisat malo više o kravama. Isplate li se i šta sve treba za njih.
Trebaš mikser za hranu, traktor sa viljuškarom (sa onim tankim šipkama/špicama), kombajn koji može pšenicu brati i kombajn za silažu (tu ti je onaj traktorski okej jer netrebaš puno). Za pšenicu ti treba zbog bala, a silaža ti treba jer ti treba. Pokreni FS15 i odi pod tutorials i imaš skroz na dnu vezano za krave.
Na FS13 su se isplatile, ali moraš imati puno krava i puno love da započneš.
Trebaš mikser za hranu, traktor sa viljuškarom (sa onim tankim šipkama/špicama), kombajn koji može pšenicu brati i kombajn za silažu (tu ti je onaj traktorski okej jer netrebaš puno). Za pšenicu ti treba zbog bala, a silaža ti treba jer ti treba. Pokreni FS15 i odi pod tutorials i imaš skroz na dnu vezano za krave.
Na FS13 su se isplatile, ali moraš imati puno krava i puno love da započneš.
Ma pošto trenutno sijem samo žito, mislio sam balirat pa spremat bale ako jednom počnem sa kravama.
Ali mogu ih i prodati, ne?