Moj dojam o igri je izuzetno pozitivan.
Izuzev nekolicine bugova koje uopće ne sumnjam da će ispraviti.
Da ne navodim bugove, iste može vidjeti na linku koji je netko stavio ranije u temi.
Moje iskustvo u ovih 15ak sati igranja su odlična.
Radio sam svašta, isprobavao na jednom saveu sve.
Najviše sam se bavio drvima da dođem do brze love.
I meni su se pokazali najisplativijima jablani (najviši).
30ak bih dobio za neobrađen jablan.
Dok za bor dobijem 10-15k. Nisam vidio ni blizu zaradu 100k.
No, to je skroz nerealno. Isprobao sam svašta. Od telehandera, do utovarivača, buffala.
Sve u svemu, kontrole su savšreno napravljene. Pogotovo ispucavanje ruke, kuke.
Netko je ranije spomenuo da je dobro s utovarivačem tovariti u veliku Fliegelicu drva, no onda ih s utovarivačem nikakno ne možete izvaditi.
Najlakše je s telehanderom. A ja sam ga prodao.
Druga ideja što se drva tiče je izrada peleta. Uzeti onu sitnilicu, odvesti u šumu, prikolicu i traktor i usitnjavati crnogoricu.
Cijena bude kad je dupla 1600-1700€/t što je izuzetno.
Od poljoprivrede nemam puno komentara jer se i nisam baš puno bavio.
Poljoprivredu sam krenuo novi save na američkoj mapi i lagano krenuo u ratarstvo.
Sve u svemu, jedva čekam vikend da dođem kući s faksa :)
P.s. kada sam pitao bavi li se tko u RL poljoprivredom, htio sam pitati jesam jedini ovdje među nama koji se i van sezone igra poljoprivrede.
Samo što bolje funkcionira u igri ta poljoprivreda nego u našoj divnoj Lijepoj našoj.
EDIT: Što se MP tiče, odlično!! Može se igrati neovisno o SP ili MP isto save. Stvarno je odlično i zamišljeno i realizirano. Jedino ti minorni bugovi kojih ima, ali ne sumnjam da će to ispraviti.
I jedva čekam Fendta, bilo DLC bilo mod. Budući da od traktora jedino priznajem Fendta, jedva čekam.
Ja sam za cijeli jablan, okaštren, na 3 komada isječen, dobio 100k.
A ovo za Fendta se u potpunosti slažem :) kakvi crni Case. I volio bi da Class naprave, neke malo kvalitetnije modove. Lexion kombajn mora biti u igri!
Slažem se, neka ubace Class, al čitam temu i jesam ja jedini koji želi da ubace Zetor-e? Bavimo se i mi poljoprivredom u RL i tiram Zetora već godinama :D Volio bi ga imat u igri...