Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.009.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ok,sad cu probat to umesto mausa

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Rijesio problem sa BSOD-om pa se mogu neometano bacit na farminganje {#} Ajmoooooo {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Russian style...{#}

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
goransmy kaže...

Russian style...{#}

UAZ-KAZ-MAZ-GAZ-KRAZ-ZMAZ?{#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

{#}{#}

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
goransmy kaže...

Russian style...{#}

UAZ-KAZ-MAZ-GAZ-KRAZ-ZMAZ?{#}

KrAZ.Preko nekoliko verzija i par prikolica.Super su napravljeni izvana i iznutra i vozni. {#}

Ali ovo je pravi stroj.Sve radi!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 6:49 (goransmy).
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

eo ga postavio sam,sad je puno lakse {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Farming Simulator 15 izlazi ove godine, evo prvi video:

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

Da, mozes viljuskar 'naprciti' na hrpu silaze tako da stoji prednjm krajem na traci, a prednji kotaci su u zraku. Polako se spustaju kako trosis silazu. Hrpa silaze se sastoji od nekoliko manjih hrpa, pa je pozeljno da odjednom imas pristup vise od jednoj hrpi, rjedje ga moras premjestati.

EDIT: zaboravio sam napomenuti da ga ja koristim i za praznjenje dreka u farmi svinja, stavim ga kroz ona bocna klizna vrata, i dohvati gnoj i fino transportira van ravno u kamion/prikolicu, ne moram bagerom ako mi se ne da.Prije izlaska iz igre svakako traku parkirati vani inace zavrsi na krovu hehe..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 19:50 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

Moze DL link? Hvala

14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
DM-969 kaže...

Moze DL link? Hvala

eo prikolica http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/krampe-bb-900-xl-v-2-0-mp.html 

eo elevator http://ls2013-mod.com/conveyor-belt-pack-mod-2/ {#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Malo igranja dostave nove mašine. {#}

Utovar Utovar
Spremni za put Spremni za put

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Konacno sam pronasao svoju (buducu) omljenu balericu (CLAAS)za okrugle bale, koja pravi nestandardne bale tako da ih nijedan skupljac/stacker ne prihvaca. pa sam se dao u 'sarafljenje' .lua i .xml, i usput se malo zaj...zabunio. AAAAGHH!{#}

EDIT: naknadno sam sve popeglao isad izbacuje normalne OKRUGLE bale. kapacitet 7000l.

1 Okrugla bala slame (7000l)+1 cetvrtasta bala sijena (4800l)= 11800. Ostalo popuniti mijesalicu sa 6200l silaze.

Ako nekom treba taj setup za hraniti krave, neka pita. Imam i balericu za cetvrtaste bale od 7000l (Massey-Ferguson) ako netko ne voli okrugle bale.

Za mene je sijanje psenice 'ono pravo' u poljoprivredi tako da svake 'sezone' sijem bar jednu oranicu sa psenicom. Zato imam uvijek gomilu slame na farmi, stoga koristim maximum (skoro) slame u kravljem mixu. Baliranje trave/siljena mi je veca tlaka nego slame (jer vise ne koristim BigM-500), pa koristim minimum sijena u mixu.U novoj partiji sijeno/trava u rasutom obliku je 'dozvoljeno' samo za hraniti ovce. Za krave, sve mora doci u obliku bala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 21:26 (BULIGO).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jucer poceo igrati pa evo koja slika {#}

spusteni do zemlje, siroke su felne, u krivini nema zime u kadu kad se sedne

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

eo i ja baliram okrugle bale,imam neku john deere balirku,al moram pazit jer se cesto zastopa,a onaj moj fendt 936 nezna ic polako {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

eo i ja baliram okrugle bale,imam neku john deere balirku,al moram pazit jer se cesto zastopa,a onaj moj fendt 936 nezna ic polako {#}

imam ti ja jednu koju sam preradio, CLAAS. Ide do 18MPH i radi normalne okrugle bale (kapacitet 7000l), koje skuplja svaki Arcusin skupljac. Ali tebi ne treba nikakav skupljac kako se cini :)

Pronasao sam neki KRAZ kamion, super izgleda, a zvuk smeche. Izvana gladac, iznutra jadac :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 14:22 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pronasao sam zanimljivu i korisnu stvar, 'kandze' za okrugle bale. Radi sa svim balama, neovisno o velicini, i ima mogucnost 'zalijepiti' bale za kandze da ne ispadaju putem.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Rijesio problem sa BSOD-om pa se mogu neometano bacit na farminganje {#} Ajmoooooo {#}

U cemu je bio problem? Kako si ga rijesio?

Meni su sinoc poceli problemi s igrom, iznenada. Otvori se prozorcic i kaze da je FS13 naisao na problem i da se program mora prekinuti. jednom mi je cak dosao BSOD i komp se nacisto resetirao. Kad uspijem uc u igru, i pokrenem save, u log-u mi javi neka sranja da je save corrupt itd. Nekad neda ni pokrenuti igru nego trazi reinstall. Tako sam prebacio sve modove i sejvove i deinstalirao igru, 0brisao sejvove, sve. I napravio cisti install, dobio verziju 1.3.0.0. Odmah sam skinuo i pokrenuo patch i dobio verziju 2.1.0.2.

Pokrenuo i radi, nisam nis radio nema uopce modova, samo otrcao do pocetne masinerije na farmi, i paf! opet pukla igra. Onda mi ja palo na pamet da sam sinoc instalirao prastaru igru nabavio na Good Old Games za 3 dolara valjda, Privateer2: The darkening, radi preko DOS-boxa. Sjecam se da je u postavkama za grafiku nes sralo sa direct 3D-om, oni filmici u igri su izgledali bezveze.

Kopirao sam install fajl na externi disk, i deinstalirao igru, ionako nisam puno napredovao, jos se nisam ni snalazio u svemiru tako da....

E sad ne znam sto dalje, ako mi i SAD igra bude pucala..sto bi to moglo biti? U logu sam primjetio neka sranja prije tjedan dana mi je neka lijeva prikolica za prijevoz paleta bila blokiravala igru kad bi se prikljucio neki traktor na nju (imala je skriptu za ucvrscivanje paleta i bala). Maknuo sam je odavno ali otad mi se javljaju neke cudne poruke u log-u, kao da trazi neke datoteke na drajvu D:/  Na mom DVD? kakve veze ima FS13 sa DVD pogonom? Mozda sam sejvao igru sa tim korumpiranim modom?

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nisam uspio skontat do cega je problem bio.Problem moze biti hardwerski ili softerski,mozda te neki drajver zeza a mozda je ram plocica.Skini blue screen view pa pogledaj koju gresku izbaci.Ja FS nisam mogao normalno igrati 1h da ne izbaci BSOD,aj nekad pregrmim ono sto sam izgubio ali kad mi sejv obrise {#}.I tako sam se ja sa tim zezao mjesec dana dok mi jedan forumas nije rekao stavi win 8.1 i rjesit ces problem,ja reko aj ako sam u 2 dana 3 puta rusio i stavljao win 7 mogu i ovo probat sta me kosta,i eto od kad sam stavio win 8 nikakvih problema cak mi je i bolje na win 8.FS leti i jos mi se nije desila greska neka ili neki eror da mi je komp izbacio,malo me zvucna zezala ali sam nju iscupo i sad imam zvuk od maticne ploce..Eto dvije slike iz teme kada sam ja imao problem sa tim,mozda je tebi isti eror.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Xperiax1 kaže...

U cemu je bio problem? Kako si ga rijesio?

Meni su sinoc poceli problemi s igrom, iznenada. Otvori se prozorcic i kaze da je FS13 naisao na problem i da se program mora prekinuti. jednom mi je cak dosao BSOD i komp se nacisto resetirao. Kad uspijem uc u igru, i pokrenem save, u log-u mi javi neka sranja da je save corrupt itd. Nekad neda ni pokrenuti igru nego trazi reinstall. Tako sam prebacio sve modove i sejvove i deinstalirao igru, 0brisao sejvove, sve. I napravio cisti install, dobio verziju 1.3.0.0. Odmah sam skinuo i pokrenuo patch i dobio verziju 2.1.0.2.

Pokrenuo i radi, nisam nis radio nema uopce modova, samo otrcao do pocetne masinerije na farmi, i paf! opet pukla igra. Onda mi ja palo na pamet da sam sinoc instalirao prastaru igru nabavio na Good Old Games za 3 dolara valjda, Privateer2: The darkening, radi preko DOS-boxa. Sjecam se da je u postavkama za grafiku nes sralo sa direct 3D-om, oni filmici u igri su izgledali bezveze.

Kopirao sam install fajl na externi disk, i deinstalirao igru, ionako nisam puno napredovao, jos se nisam ni snalazio u svemiru tako da....

E sad ne znam sto dalje, ako mi i SAD igra bude pucala..sto bi to moglo biti? U logu sam primjetio neka sranja prije tjedan dana mi je neka lijeva prikolica za prijevoz paleta bila blokiravala igru kad bi se prikljucio neki traktor na nju (imala je skriptu za ucvrscivanje paleta i bala). Maknuo sam je odavno ali otad mi se javljaju neke cudne poruke u log-u, kao da trazi neke datoteke na drajvu D:/  Na mom DVD? kakve veze ima FS13 sa DVD pogonom? Mozda sam sejvao igru sa tim korumpiranim modom?

Moze biti svasta, kakva ti je napojna ? Mozda i hard ima lose sektore, a mozda je jednostavno nesto softverski

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Meni je malo prije blokiralo igru i zapistalo nesto u kutiji BIP!

Javilo je da je prestao raditi 'kako treba' neki 'nv4_disp.dll'. Isao sam na net i nasao novi taj dll, neki covo rastumacio kako se to radi, treba stari nekud kopirati a potom s novim pregaziti stari i ugasiti (ne restartati) komp, pa upaliti nakon 15 sekundi. To sam ucinio, i eto me sad na desktopu, sve nesto cvikam jer mi se neka sranja dogadjala i na ETS2. Zato sve vise vjerujem da nije do FS13 nego nesto u mom PC-u. Preko sedam godina stari dinosaurus. Ali jos me dobro sluzio, ne igram vise svaku igru koja izadje na trziste. ETS2, FS13, Simse2 (zarazni su, igram po sistemu 'puno oko-prazna dusa' za opstanje) i to je uglavnom to, poneku partiju neke stare igre kao Starcraft (jedan) protiv botova itd. Moze biti memorijska kartica (dodao memoriju neku staru ali radi), mozda graficka kartica, mozda stari disk izgubi pokoji bit tu i tamo, tko ce ga znati.

Nesto slicno mi se dogadjalo prije otprilike godine dana na ETS2: nisam mogao igrati 10 minuta bez da se igra srusi. Onda se nesto dogodilo i nekako se samo popravilo. Mozda da malo prodrmam grafisku i memorijske cipove, mozda iam kakav losi kontakt/pin.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 0:38 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Prebaci se na noviji OS,stavi win 7 ako mozes vjerujem da bi rjesio problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

I ja bi prvo instalirao novi sistem pa vidio radi li, a ako ne bude ni tada otklonjen kvar onda bi provjerio komponente jer je vjerovatno do njih. Znaci prvo dignes novi os i vidis kako ti radi. Meni se bsod pojavljivao jer sam instalirao neki drajver preko driver scanner-a, komp se gasio svakih 10-ak min. 

12 godina
neaktivan
vucko40 kaže...
Xperiax1 kaže...

I ja bi prvo instalirao novi sistem pa vidio radi li, a ako ne bude ni tada otklonjen kvar onda bi provjerio komponente jer je vjerovatno do njih. Znaci prvo dignes novi os i vidis kako ti radi. Meni se bsod pojavljivao jer sam instalirao neki drajver preko driver scanner-a, komp se gasio svakih 10-ak min. 

Malo m i je preveliki korak mijenjati OS samo tako, zivim u malom mjestu, velika mi gnjavaza to raditi. Eh, sad mi ponekad cak srusi Mozillu firefox. Kaze da je doslo do neke greske u pluginu i da mora izac. Prije nije bilo takvih sranja, nisam nista nova instaliravao, a farmu sam stavio nanovo bez modova, i s novim patchem.Zamjena onog .dll nije pomogla izgleda....

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ova tema još aktivna? {#}

upravo kupio fs15, valjda će vrijedit novaca..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

ova tema još aktivna? {#}

upravo kupio fs15, valjda će vrijedit novaca..{#}

De mi link odakle si uzeo. Zanima me i ja bi sebi kupio al nemogu nigdje nac. Na steamu nema 2015 ima onaj titanium edition 

MZ
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

u biti to je preorder (naručivanje unaprijed)....dobivaš među prvima a uzeo sam preko službene stranice

izlazi nekad najesen, u vrijeme žetve..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Imali neko nekakav mod hale da se u nju redaju balirano sijeno i slama. I kako se moze istresat na zemlju neki ovrseni usjev jel to treba neka posebna prikolica ili sto.

MZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 12:39 (Maki96).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Maki96 kaže...

Imali neko nekakav mod hale da se u nju redaju balirano sijeno i slama. I kako se moze istresat na zemlju neki ovrseni usjev jel to treba neka posebna prikolica ili sto.

za iskrcavanje na zemlju ti treba ovaj mod http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/placeable-pile-v-2-0-mp.html 

a kasnije to skupljas sa ropa mausom ili bagerom u prikolice i vozis 

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Uh-oh, sr*nje na vidiku!! {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice