Da li postoji nacin kako da dobijem sto veci FPS i kako da ugasim ove filmove kadase upale na pocetku i tokom igre. Pretiskam ESC al nista... :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra neće da radi na dual core procesorima (bez HT-a), black screen. Da li patch rješava to ili samo ono sa usb uređajima?
Ajmo, neka netko odgovori čovjeku, a i meni.
Valjda je netko probao, tako da znam kako slagati prijedloge konf. ljudima.
Sa patchom 1.3 sam imao black screen, a sad sam instalirao 1.4 patch i izbacuje mi ovo.
Da li je neko imao ovo? I kako bih mogao da resim ovo? Trazio sam po netu i nasao neki kao fix da unistaliram microsoft visual, pa ponovo da instaliram, uradio, ali nece da radi, opet isto.
Skini xinput1_3.dll i stavi u direktorij di je igra. Meni to često pomogne kod takvih grešaka.
Igra neće da radi na dual core procesorima (bez HT-a), black screen. Da li patch rješava to ili samo ono sa usb uređajima?
Ajmo, neka netko odgovori čovjeku, a i meni.
Valjda je netko probao, tako da znam kako slagati prijedloge konf. ljudima.
Frend s celeronom 540 ima black screen kad pokrene igru.
Sa patchom 1.3 sam imao black screen, a sad sam instalirao 1.4 patch i izbacuje mi ovo.
Da li je neko imao ovo? I kako bih mogao da resim ovo? Trazio sam po netu i nasao neki kao fix da unistaliram microsoft visual, pa ponovo da instaliram, uradio, ali nece da radi, opet isto.
Skini xinput1_3.dll i stavi u direktorij di je igra. Meni to često pomogne kod takvih grešaka.
Pokusao sam sada i nece, i stavio sam ga u Windows/System i Windows/system32, i opet isto:/
...evo vam fix za black screen tj. za dual core proc. Trebao bi da radi, pa probajte/morate imati Net frame. 4 i pokrenuti prvo Extreme Injector v3.exe pa onda FarCry4.exe. Extractovati u:
"<install_dir>/bin link: http://www33.zippyshare.com/v/31055246/file.html
Završih jedva (dosadilo mi baš). Nisam ubio Sabal-a, ni Pagan Min-a i nisam smazao Amitu?! Šta sam radio??? NIŠTA!!! P.S. Slom živaca sam dobio od stenjanja ovog Ajay-a svaki je...i put kad pretražuje. Da nije bilo trojke ovo bi možda mrvicu bilo interesantnije. Ovako ispade prosječan shooterčić!
ima li tko save game da uploada, pošto je meni izbrisan save game nakon update na 1.4.0
Nisam jos krenuo igrati kako je bog reko a vec me nervira slicnost Ajay-evog i Jason-ovog glasa
I btw. gdje stavljate save game fajlove, meni ne rade nikako. SaveGames folder?
gdje stavljate save game fajlove, meni ne rade nikako. SaveGames folder?
C/ProgramData/Orbit/
C/ProgramData/Orbit/
morate staviti da vam pokazuje hidden foldere...valja napomenuti
ajde ako ima neka dobra duša da uploado save file da ima bar 30-40% igre,ima oko 100kb ne da mi se otpočetka
morate staviti da vam pokazuje hidden foldere...valja napomenuti
ajde ako ima neka dobra duša da uploado save file da ima bar 30-40% igre,ima oko 100kb ne da mi se otpočetka
Imas na 13 stranici moj "up" samo sam malo vise od 40% presao. Prije otvaranja 2 dijela mape... Mozda ti odgovara pa probaj.
Nisam jos krenuo igrati kako je bog reko a vec me nervira slicnost Ajay-evog i Jason-ovog glasa
I btw. gdje stavljate save game fajlove, meni ne rade nikako. SaveGames folder?
Malo si poslušaj jasonov i ajayov glas i vidjet ćeš da nisu slični.Jason ima nekakav debilni glas a ajay normalan
Evo fix za one sa blackscreenom koji nisu uspjeli pokrenuti unatoč isključivanju USBa. Fix nije moj samo ga prenosim.
Hi, I've created a fix to play on two cores, extract to "<install_dir>/bin" and run "Extreme Injector v3.exe" prior to execute "FarCry4.exe".
Seems to work on my crappy Dual Core.
Third party "Extreme Injector" by master131.
Klik
Prije ovoga obavezno isključite AV jer bi mogao stvarati probleme, također neki će možda morati instalirati vcredist ako bude potrebno. Ja osobno ovo nisam probao jer imam 4 jezgre, ovaj fix u biti radi za one sa 2jezgrenim procesorima s kojima igra očito neće da radi. Bravo UBI, svaka vam čast na poluproizvodu.
C/ProgramData/Orbit/
Ja sam na 22% ako će ti pomoć - download
Prvi dio mape skroz počišćen...
Ne prepoznaje mi save-ove. Da li treba kreirati jos kakav folder u orbitu ili? Pokusao sam ih zamijeniti i u bin/savegames, preimenovati, ali nista ne ide. Mogu igrati samo sa svojim originalnim sejvovima.
I jos mi nije jasno kako u FC3 uz ove postavke dobijem nekih 100 FPS-a u prosjeku a u 4-ci na medium postavkama uz iskljucen AA jedva dohvatim 60, uz redovne dropove na 40 kroz gusto raslinje.
Ovim postavkama imam od 80-110 FPS, rijetko kada pada ispod 80, jedino kod intenzivnijih okrsaja.
Jeste da 4-ka bolje izgleda, moram priznati, ali da duplo bolje izgleda kao sto guta performanse, to nikako.
Jel ima neka dobra dusa koja bi mi uploadala savegame file ako netko ima na 50-ak % jer mi se izgubio,hvala unaprijed!
ima li tko save game da uploada, pošto je meni izbrisan save game nakon update na 1.4.0
kako da ugasim ove filmove kadase upale na pocetku i tokom igre. Pretiskam ESC al nista... :/
"x:\Far Cry 4\bin\FarCry4.exe" -skipintro
Pozdrav,
Dali se može napravit dva save-a (da dvije osobe mogu igrat na jednom kompu svako svoju kampanju), ja sam probao ali ne mogu?
Hvala.
Pozdrav,
Dali se može napravit dva save-a (da dvije osobe mogu igrat na jednom kompu svako svoju kampanju), ja sam probao ali ne mogu?
Hvala.
Možeš igrati jedino ako svaki put zamjeniš save-ove ili skinuti dvije različite verzije igre jer na druga mjesta spremaju save-ove.Jedan može igrat na originalu(ako ga imaš) a drugi znaš gdje...
Moze li mi neko sa R9 280x potvrditi da moze igrati Far Cry 4 na max detaljima 1080p uz sve Nvidia efekte (TXAA)?
hvala, ali već sam od nekoga ovdje skinuo SG gdje je 20% odigrano, što mi odgovara.
Pozdrav,
Hvala.
Možeš igrati jedino ako svaki put zamjeniš save-ove ili skinuti dvije različite verzije igre jer na druga mjesta spremaju save-ove.Jedan može igrat na originalu(ako ga imaš) a drugi znaš gdje...
To je malo glupo, nekad je bilo da može koliko god ljudi svako na svojem save-u..
Sad cu morat bratu obrisat da bi mogao igrat..haha
Hvala svejedno na odgovoru.
kolega koji je gore stavio onaj link za onaj injector: HVALA TI PUNO! napokon igra radi
pitanje (iako znam da je vec bilo): kako se skidaju ove dvije crte iznad i ispod slike?
sto se tive crnih nijansi prikaza, nemam problema
vrti mi 30-40 fps, bilo bi jos i vise da nije X3 proc
pitanje (iako znam da je vec bilo): kako se skidaju ove dvije crte iznad i ispod slike?
Nemože... Igra je rađena za 16:9 format, dok za 4:3, 16:30 skalira sa tim crtama...
kolega koji je gore stavio onaj link za onaj injector: HVALA TI PUNO! napokon igra radi
sto se tive crnih nijansi prikaza, nemam problema
vrti mi 30-40 fps, bilo bi jos i vise da nije X3 proc
...evo black bars fix. Kod mene super radi na mojoj kanti/stari 19" 5:4. Prvo pokreni igru,load level,pa onda alt+tab igru, pa onda pokreni FC4_BlackBars_fix.EXE,klikni na remove, malo sačekaš i ponovo alt+tab se vratiš u igru i whoalaa..nema black barova.... link: http://www27.zippyshare.com/v/90847625/file.html
edit: nakon što izađeš iz igre, svaki put češ morati: ctrl+alt+delete pa manuelno morati ugasiti taj proces.. a evo stara i nova verzija za dual core proc/ako ne radi ver. 1 trebala bi da radi ver. 2.: http://www22.zippyshare.com/v/89362358/file.html
...evo black bars fix. Kod mene super radi na mojoj kanti/stari 19" 5:4. Prvo pokreni igru,load level,pa onda alt+tab igru, pa onda pokreni FC4_BlackBars_fix.EXE,klikni na remove, malo sačekaš i ponovo alt+tab se vratiš u igru i whoalaa..nema black barova.... link: http://www27.zippyshare.com/v/90847625/file.html
edit: nakon što izađeš iz igre, svaki put češ morati: ctrl+alt+delete pa manuelno morati ugasiti taj proces.. a evo stara i nova verzija za dual core proc/ako ne radi ver. 1 trebala bi da radi ver. 2.: http://www22.zippyshare.com/v/89362358/file.html
Šta to ne raširi samo sliku? Ajd daj screenshot, baš me zanima kako izgleda...
..to je privremeno riješenje dok ne poprave sa patchem. Pošto imaju opcije za 5:4/4:3/Full screen u igri ali ne rade...
Da.. Vidim po mapi da je slika izdužena...
Po meni je bolje su letterbox modu nego sa defirmiranom slikom... ALi svakom njegovo..
ja mislim da nema šamse da to Ubisoft ispravlja... Jednostavno imaju podršku za 16:9 i zaboli ih za drugo...
Zna li netko Fix za black bars tijekom cutscenes,imam 16:9 monitor?