Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 915.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
Jonja kaže...
jastreb kaže...

Onda nešto radiš krivo, ili ne radiš sporedne misije, ili ne skupljaš loot sa ubijenih pirata i iz sanduka, ili pak ne aktiviraš tornjeve koji čime neko oružje dobivaš besplatno.

Još nisam došao do dijela o kojem pričaš a već mi je neko vrijeme novčanik pun do vrha (10000 $).

BTW, hvala što si mi spojlao za Rileya {#}

Iman sve tornjeve, pola sporednih sam obavio, valjda sam ja jedini koji minja oruzja i radi upgradeove..

Cijelo vrijeme mi je novčanik pun. Na kraju sam počeo kupovat one glupe mape samo da bar nekad odem ispod 10k$... Stalno mijenjo oružja i upgradeo. 

Welcome my son...
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sve side misije presao, kvragu čak sam i sve relice pokupio a i na čak 2 trial of rykat sam 1. :D. ostalo mi samo ove glavne preć i onda co-op. problema sa parama nikad nisam imao. večinu toga sam dobio besplatno.

igra je jako zabavna ali po meni nije goty.

Pa trijali rakyata su još najzabavniji, na svakom možeš bit prvi dosta lako, čak bi rekao da je prvi s kojim se susretneš daleko najteži.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan
Cican kaže...

upravo završio igru. skoro 50 sati igranja, svi sidequestovi, trialsi, path of the hunter i sve ostale sporedne misije riješene, svi skillovi ownani... ostalo mi je sakupit još nekoliko relicsa.

50 sati? Prešao sam igru gotovo 2 puta (  prvi put pri samom kraju ostao bez save-ova ).
Svi side questovi,svi outposti,radio toweri,supply dropi,trialsi,hunting i killing.
Ukupno oko 35-40 sati. Istina, nisam skupio sve relice i pisma, al 50 sati?

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

igra li tko khmm verziju? ja imam problem sa autosaveom, kada se krene sejvati stalnu su oni pistoljcici gore desno i nikako da se sejva, vec sam poludio...kako to rjesiti?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Probaj drugi crack ako postoji, pojma nemam. U najgorem slučaju sejvaj "ručno".

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

igra li tko khmm verziju? ja imam problem sa autosaveom, kada se krene sejvati stalnu su oni pistoljcici gore desno i nikako da se sejva, vec sam poludio...kako to rjesiti?

ako nije do cracka probaj s update-ovima

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina
neaktivan

khmm verzija?

<style>.ig-b- { display: inline-block; } .ig-b- img { visibility: hidden; } .ig-b-:hover { background-position: 0 -60px; } .ig-b-:active { background-position: 0 -120px; } .ig-b-v-24 { w
15 godina
strbi kaže...

Izgleda da problem rjesava pokretanje kao administrator. Tj desni klik ,run as admin.

Btw zakon je igra!

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Agonija kaže...
Cican kaže...

upravo završio igru. skoro 50 sati igranja, svi sidequestovi, trialsi, path of the hunter i sve ostale sporedne misije riješene, svi skillovi ownani... ostalo mi je sakupit još nekoliko relicsa.

50 sati? Prešao sam igru gotovo 2 puta (  prvi put pri samom kraju ostao bez save-ova ).
Svi side questovi,svi outposti,radio toweri,supply dropi,trialsi,hunting i killing.
Ukupno oko 35-40 sati. Istina, nisam skupio sve relice i pisma, al 50 sati?

jep 50 sati {#}

jednostavno sam ponekad samo lutao mapom kad bih tražio relicse pa usput ubijao životinje, istraživao pećine i tome slično... i skupe se sati samo tako. nisam stalno strogo bio na misijama, bilo glavnim bilo sporednim, nego sam se šetkarao po otoku.

16 godina
neaktivan
Žohar kaže...

Imao sam v1.03 patch, i danas(nisam igrao tjedan dana) pustim da mi automatski skine i ažurira igru na v1.04 patch, nakon ovoga ne vidim neke opcije u meniju. Jel' itko ima sličnih problema?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 18:36 (Žohar).
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Evo da kažem poneku riječ o igri. Kad sam prvi put čuo za nju svidjela mi se. Od samog početka igre nešto u meni je govorilo: " nee, nemoj sad izaći.. igraj još pokoju misiju". Taj gameplay koji tira da se igra, ta grafika koja obara s nogu, ta priča koja ostavlja dojam i dirne igrača točno u srce... Dojmila su me oružja. Počeš s pištoljem i kalasom, na kraju dođeš do vectora i onog snajpa koji s 2 metka raznese auto i helić, s 1 metkom ubije ogromnog medvjeda. Najviše killova u igri imam s snajpom jer je definitivno zabavno ubijati iz daljine dok se jadnici još ne snađu. Pištolji mi se nisu previše dojmili osim naravno, desert eagla.. isto jedna premočna stvar. Submašinke su oke, makar u početku je bio problem s metcima, preferirao sam assault rifle jer 95% pirata ima neki kalas sa sobom. Od submašinki bi izdvojio vector tj. šredera hehe. Assault klasa je skoro sve odlično, najviše sam koristio F1 na prvom otoku jer tamo je rijetko koji vojnik nosio bilo kakav oklop pa je bilo dovoljno jednom pritisnuti lijevi klik miša. LMG su ok. Snajpi zadnja 2 super, prvi nekako čudan. Dojmio me se i onaj bow s onim ciljnikom za daljinu, definitivno zanimljivo. U podosta igara je u ovo vrijeme viđeno te će još biti taj luk (AC3, FC3, Crysis 3).  Kod gameplaya mi se još sviđa to da sve što si hoćeš nadograditi moraš napraviti iz materijala iz prirode. Naravno osim attachmenta hah. Stealth je odličan, skrivanje po grmlju, iza prepreka... takedowni - VRH! Takedowni postoje za sve prigode, death from above, death from below, chained, gunslinger, knife. Onaj skill tree je isto zanimljiv. Osvajanje outposta je uvijek najbolje ići na stealth način jer se uvijek osječam predobro kad dobijem 1500 XP. Vozila su super jedino bi bilo bolje da možeš na cesti malo veću brzinu postići, al ok nije to neka velka zamjerka. Priča je po meni jedna od najboljih priča u zadnje vrijeme. Možda nije i neki se neće slagati al na meni je ostavila dublji dojam nego većina dobrih filmova i većina igara u zadnje vrijeme. Svaki lik ima svoju priču. U onoj špilji postoje čak i one tablete koje vrate Jasona u sjećanja u klubu. Najviše me se je dojmila ipak Liza, najvjerojatnije jer mu je cura. Kraj mi je isto dobar. Neću sad puno o kraju jer neki čitaju ovo, a nisu završili igru još. Ta atmosfera, pogotovo kad nekog oslobodiš... tako su preplašeni, uzbuđeni itd. Pročitao sam negdje da je Ubisoft htio ovom igrom upitati igrače jedno pitanje: "Zašto ubijanje?". Malo ironično pitati to preko FPS-a, al drži se toga. Čak u jednom dijelu igre Liza pita Jasona zašto nosi te puške, ubija i ima te čudne tetovaže. Daisy mu isto kaže da nož ne oslobađa nego ubija ljude. Zanimljivo i da se razmišljati o tome. Sve u svemu igra mi je predobra, igrao sam oko 40h, ostao mi je još pokoji side quest i oko 50 relicsi. Za 2-3 mjeseca ponovno prelazim, na hard heh. Ocjena bi bila čista 10, po mojem mišljenju postignuto je ono što su htjeli. Ne samo zabava, nego i daj dojam koji ostavi. :)

<style>.ig-b- { display: inline-block; } .ig-b- img { visibility: hidden; } .ig-b-:hover { background-position: 0 -60px; } .ig-b-:active { background-position: 0 -120px; } .ig-b-v-24 { w
Moj PC  
7 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Meni apsolutno najbolja stvar u Far Cryu 3 je Vaas. Premocan negativac. Eh i takedownovi su isto supac.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Meni apsolutno najbolja stvar u Far Cryu 3 je Vaas. Premocan negativac. Eh i takedownovi su isto supac.

E da, zaboravio Vaasa, definitivno premoćan ;)
Hoyt mi se opće nije dojmio, do više pola igre nisam ni znao ko je on. Za Vaasa svi znaju ko je heh

16 godina
Far Cry 3

8 fps mi razlika izmedju LOW postavki i Very High.
Low mi ide na 22 fps,a Very High na 15 fps.
Nesto mi tu gadno srmdi.
MSAA off,buffered frames na 1,v-sync off.

Laptop spojen na 22"monitor.
i5 2450m 2.5ghz,6 giga rama i hd 7670m 2gb gddr3 ( 28.8 propusnost ) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Žohar kaže...

Imao sam v1.03 patch, i danas(nisam igrao tjedan dana) pustim da mi automatski skine i ažurira igru na v1.04 patch, nakon ovoga ne vidim neke opcije u meniju. Jel' itko ima sličnih problema?

Molim, bilokakav odgovor. Ili bar palac dolje{#}

15 godina

Sad sam se sjetio sto mi fali,mortar iz FC2 {#}

12 godina
protjeran
Far Cry 3

Malo preteška igra

0 10 hvala 0
15 godina
mFcFm kaže...

Malo preteška igra

preteška? na kojoj težini igraš? meni je dosta lagana bila...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
strbi kaže...

Kupnjom originala. Sad već možeš naći za 160 kn igru, ja ju platio 175 kn. Ako se toliko ne može dati za ovakvu igru onda neka ide sve k vragu...

12 godina
protjeran
antimadridista kaže...

S obzirom na dvicu je preteška. Dvicu sam na najtežem levelu završio do nekih 85%.

Ovu igram na normal i ne mogu misiju zvršiti bez da me sateru

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jeli se manje novca dobije ako igram na hard? Cini se da sam ja jedini kratak na parama, mislim dodje mi racun za metke po 1500...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jeli se manje novca dobije ako igram na hard? Cini se da sam ja jedini kratak na parama, mislim dodje mi racun za metke po 1500...

Kod tebe je i u igri kriza ko i u RL...

Ja nemam problema s parama, imam ih stalno, a koliko čujem ni drugi nemaju problema s parama...

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Jonja kaže...

Kod tebe je i u igri kriza ko i u RL...

Ja nemam problema s parama, imam ih stalno, a koliko čujem ni drugi nemaju problema s parama...

A vidin.. xd

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Za 2-3 mjeseca ponovno prelazim, na hard heh. Ocjena bi bila čista 10, po mojem mišljenju postignuto je ono što su htjeli. Ne samo zabava, nego i daj dojam koji ostavi. :)

Ja sam nakon početnih komentara kad je igra izašla čitao i shvatio da je dosta lagana, tako da sam (počeo sam neki dan igrat) odmah krenuo na warrior težini, i igra mi je taman teška, dapače, usporedio bi ju sa nekom igrom na normal težini..

Btw, slažem se sa tobom u cijelom postu, iako sam tek počeo i za sada samo lutam, tek sam riješio 3 outposta i dva ili 3 towera, već vidim da će me držat jako puno sati. To sam doživio samo na Fallout serijalu i Just Cause 2..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
16 godina
neaktivan
mFcFm kaže...
antimadridista kaže...

S obzirom na dvicu je preteška. Dvicu sam na najtežem levelu završio do nekih 85%.

Ovu igram na normal i ne mogu misiju zvršiti bez da me sateru

Lakša je dosta u duje, ovdje barem pada nakon prvog headshota, i ne spawnaju se isto mjestu 30ak sekundi nakon što si ih sve pobio.

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Lakša je dosta u duje, ovdje barem pada nakon prvog headshota, i ne spawnaju se isto mjestu 30ak sekundi nakon što si ih sve pobio.

Daj piši s razumijevanjem!

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Moze li se doci na drugi otok prije nego što misije vode na njega? Idem gliserom i kaze mi da se moram vratiti. Osvojio sam sve outpostove na prvom otoku.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Moze li se doci na drugi otok prije nego što misije vode na njega? Idem gliserom i kaze mi da se moram vratiti. Osvojio sam sve outpostove na prvom otoku.

Pa ocito nemozes. Rjesi misije i gotovo.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

To je zato jer ti metke kupuje za sve klase oružja, kupi samo ono što ti treba i nemoj platiti $100 za 10 metki snajpera ako imas 29/30 npr, neće ti kupiti 1 metak nego 10.. a 10 nemaš kamo staviti :)
Troši racionalno heh 

15 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...
Jonja kaže...

To je zato jer ti metke kupuje za sve klase oružja, kupi samo ono što ti treba i nemoj platiti $100 za 10 metki snajpera ako imas 29/30 npr, neće ti kupiti 1 metak nego 10.. a 10 nemaš kamo staviti :)
Troši racionalno heh 

Ma onaj LMG trosi metke ko lud a svaki metak dodje vise nego tvornica metaka.

LoL acc THCJoshi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice